Turizmus Program

Irány Siófok!

Strandok éjszakája

TOP 100 úticél

Borünnep Egerben

Mézesvölgyi nyár

Hajókirándulások

Balatoni borkoncertek

Jegyvásárlás

Pálinkázó

Látogasson el Lajosmizsére a Pálinkafőzdébe és élvezze a Gusto Pálinkák ízeit.

Látogasson el Lajosmizsére a Pálinkafőzdébe és élvezze a Gusto Pálinkák ízeit.

Látogasson el Lajosmizsére a Pálinkafőzdébe és élvezze a Gusto Pálinkák ízeit.

Csendes, természet közeli városrész a Jánkahegy, de mégis alig karnyújtásnyira a város forgatagától. Elérhető közelségben tehát a mai kor kevésbé ráérős, rohanó városi embere számára, aki mégis olykor igazi, de közeli felüdülésre vágyik. A Zalaegerszeg zöldövezetében található Jánkahegyi Gyuri Csárda és Vendégház teraszáról csodálatos panoráma tárul az ide látogató vendég elé. A város felett varázslatos környezetben élvezhetik a finom ételeink, boraink, pálinkáink ízeit, zamatát.

Csendes, természet közeli városrész a Jánkahegy, de mégis alig karnyújtásnyira a város forgatagától. Elérhető közelségben tehát a mai kor kevésbé ráérős, rohanó városi embere számára, aki mégis olykor igazi, de közeli felüdülésre vágyik. A Zalaegerszeg zöldövezetében található Jánkahegyi Gyuri Csárda és Vendégház teraszáról csodálatos panoráma tárul az ide látogató vendég elé. A város felett varázslatos környezetben élvezhetik a finom ételeink, boraink, pálinkáink ízeit, zamatát.

Csendes, természet közeli városrész a Jánkahegy, de mégis alig karnyújtásnyira a város forgatagától. Elérhető közelségben tehát a mai kor kevésbé ráérős, rohanó városi embere számára, aki mégis olykor igazi, de közeli felüdülésre vágyik. A Zalaegerszeg zöldövezetében található Jánkahegyi Gyuri Csárda és Vendégház teraszáról csodálatos panoráma tárul az ide látogató vendég elé. A város felett varázslatos környezetben élvezhetik a finom ételeink, boraink, pálinkáink ízeit, zamatát.

Prémium kategóriás termékeink a Mátyás Keserű likőr és a Mátyás Mézes Barack likőr.

Prémium kategóriás termékeink a Mátyás Keserű likőr és a Mátyás Mézes Barack likőr.

Prémium kategóriás termékeink a Mátyás Keserű likőr és a Mátyás Mézes Barack likőr.

Főzdénkben a hagyomány és a technológia kéz a kézben jár. Kisüsti, valamint egymenetes, cefreporlasztással erősített lepárlási eljárást is alkalmazunk pálinkáink készítésénél. Semmit nem bízunk a véletlenre, irányított erjesztést alkalmazunk fajélesztők segítségével, a frakció elválasztás pedig mintavételi csap használatával történik. Diplomás főzőmestereink tapasztalata, tudása, garancia a minőségre!

Főzdénkben a hagyomány és a technológia kéz a kézben jár. Kisüsti, valamint egymenetes, cefreporlasztással erősített lepárlási eljárást is alkalmazunk pálinkáink készítésénél. Semmit nem bízunk a véletlenre, irányított erjesztést alkalmazunk fajélesztők segítségével, a frakció elválasztás pedig mintavételi csap használatával történik. Diplomás főzőmestereink tapasztalata, tudása, garancia a minőségre!

Főzdénkben a hagyomány és a technológia kéz a kézben jár. Kisüsti, valamint egymenetes, cefreporlasztással erősített lepárlási eljárást is alkalmazunk pálinkáink készítésénél. Semmit nem bízunk a véletlenre, irányított erjesztést alkalmazunk fajélesztők segítségével, a frakció elválasztás pedig mintavételi csap használatával történik. Diplomás főzőmestereink tapasztalata, tudása, garancia a minőségre!

A Lakatos család több mint ötven éve főzi hagyományos módon, kétszeres lepárlással a kisüsti pálinkát. A madarasi pálinkafőzde elkötelezett híve a kiváló minőségű pálinka gyártásának, ami az elmúlt 4 év országos versenyein is megmutatkozott, ahol 16 bronz, 13 ezüst, 9 arany és 3 champion díjat szerzett. A Madarasi Pálinkaház barackpálinkája és meggypálinkája elnyerte a kiváló magyar élelmiszer címet 2010. decemberében.

A Lakatos család több mint ötven éve főzi hagyományos módon, kétszeres lepárlással a kisüsti pálinkát. A madarasi pálinkafőzde elkötelezett híve a kiváló minőségű pálinka gyártásának, ami az elmúlt 4 év országos versenyein is megmutatkozott, ahol 16 bronz, 13 ezüst, 9 arany és 3 champion díjat szerzett. A Madarasi Pálinkaház barackpálinkája és meggypálinkája elnyerte a kiváló magyar élelmiszer címet 2010. decemberében.

A Lakatos család több mint ötven éve főzi hagyományos módon, kétszeres lepárlással a kisüsti pálinkát. A madarasi pálinkafőzde elkötelezett híve a kiváló minőségű pálinka gyártásának, ami az elmúlt 4 év országos versenyein is megmutatkozott, ahol 16 bronz, 13 ezüst, 9 arany és 3 champion díjat szerzett. A Madarasi Pálinkaház barackpálinkája és meggypálinkája elnyerte a kiváló magyar élelmiszer címet 2010. decemberében.

A Magyar Pálinka Háza elegáns belvárosi szaküzletként emeli a pálinka nívóját. Ez az a hely, ahol a vásárlók mellett minden betérőt szívesen fogadnak.

A Magyar Pálinka Háza elegáns belvárosi szaküzletként emeli a pálinka nívóját. Ez az a hely, ahol a vásárlók mellett minden betérőt szívesen fogadnak.

A Magyar Pálinka Háza elegáns belvárosi szaküzletként emeli a pálinka nívóját. Ez az a hely, ahol a vásárlók mellett minden betérőt szívesen fogadnak.

A pálinkák a Mályinkai Pálinkafőzdében kis mennyiségben készültek, készülnek, limitált termékek. Gyümölcs-ágyon érlelt, fajtánként, évjáratonként 100 l-es saválló tartályokban ill. üvegballonokban. Így garantált, hogy a pálinka megőrzi eredeti, az - adott gyümölcsre jellemző természetes ízét, zamatát.

A pálinkák a Mályinkai Pálinkafőzdében kis mennyiségben készültek, készülnek, limitált termékek. Gyümölcs-ágyon érlelt, fajtánként, évjáratonként 100 l-es saválló tartályokban ill. üvegballonokban. Így garantált, hogy a pálinka megőrzi eredeti, az - adott gyümölcsre jellemző természetes ízét, zamatát.

A pálinkák a Mályinkai Pálinkafőzdében kis mennyiségben készültek, készülnek, limitált termékek. Gyümölcs-ágyon érlelt, fajtánként, évjáratonként 100 l-es saválló tartályokban ill. üvegballonokban. Így garantált, hogy a pálinka megőrzi eredeti, az - adott gyümölcsre jellemző természetes ízét, zamatát.

A Mályinkai Pálinkafőzde Pálinkaháza Kazincbarcikán, az Ambrózia Étterem és Panzió épületében található.

A Mályinkai Pálinkafőzde Pálinkaháza Kazincbarcikán, az Ambrózia Étterem és Panzió épületében található.

A Mályinkai Pálinkafőzde Pálinkaháza Kazincbarcikán, az Ambrózia Étterem és Panzió épületében található.

A Márkházi Pálinka illat- és íztartalomban versenyez a legmodernebb idegen technológiákkal készült hasonló italokkal. Így kívánják megnyitni az utat a pálinka térhódító hadjáratának - hagyományőrző modern italokat állítanak elő.

A Márkházi Pálinka illat- és íztartalomban versenyez a legmodernebb idegen technológiákkal készült hasonló italokkal. Így kívánják megnyitni az utat a pálinka térhódító hadjáratának - hagyományőrző modern italokat állítanak elő.

A Márkházi Pálinka illat- és íztartalomban versenyez a legmodernebb idegen technológiákkal készült hasonló italokkal. Így kívánják megnyitni az utat a pálinka térhódító hadjáratának - hagyományőrző modern italokat állítanak elő.

A Márton és Lányai az egyik legizgalmasabb színfolt a hazai pálinkafőzdék világában. Egyediség, stílus és karakter jellemzi. A hagyományos pálinkafajták, mint a barack-, vilmoskörte-, cseresznye-, szilva- és törkölypálinka mellett, nyitottak a bogyós gyümölcsök felé is, mint a málna, ribizli vagy a szeder. Álmukat megvalósítva, létrehoztak egy kirobbanó, parfümös illatú termékcsaládot. 2011 év végén új, limitált, számozott darabszámú pálinkacsaláddal rukkoltak elő, A RESERVE válogatással.

A Márton és Lányai az egyik legizgalmasabb színfolt a hazai pálinkafőzdék világában. Egyediség, stílus és karakter jellemzi. A hagyományos pálinkafajták, mint a barack-, vilmoskörte-, cseresznye-, szilva- és törkölypálinka mellett, nyitottak a bogyós gyümölcsök felé is, mint a málna, ribizli vagy a szeder. Álmukat megvalósítva, létrehoztak egy kirobbanó, parfümös illatú termékcsaládot. 2011 év végén új, limitált, számozott darabszámú pálinkacsaláddal rukkoltak elő, A RESERVE válogatással.

A Márton és Lányai az egyik legizgalmasabb színfolt a hazai pálinkafőzdék világában. Egyediség, stílus és karakter jellemzi. A hagyományos pálinkafajták, mint a barack-, vilmoskörte-, cseresznye-, szilva- és törkölypálinka mellett, nyitottak a bogyós gyümölcsök felé is, mint a málna, ribizli vagy a szeder. Álmukat megvalósítva, létrehoztak egy kirobbanó, parfümös illatú termékcsaládot. 2011 év végén új, limitált, számozott darabszámú pálinkacsaláddal rukkoltak elő, A RESERVE válogatással.

érdekelnek a hirdetési lehetőségeink?

Kérlek, küldj e-mailt az info@programturizmus.hu címre!

Legjobb élmények