Turizmus Program

Bor és Kenyér Ünnep

Balatoni borkoncertek

Mézesvölgyi nyár

Hajókirándulások

TOP 100 úticél

Pincészet

Népszerűség

Soproni kékfrankos vagy egy könnyed Rosé? Legyen szó egy testes vörösborról vagy egy zamatos fehérről, biztosan megtalálja nálunk új kedvencét! Kóstolja meg Pincészetünk borait páratlan kilátás kíséretében!

Soproni kékfrankos vagy egy könnyed Rosé? Legyen szó egy testes vörösborról vagy egy zamatos fehérről, biztosan megtalálja nálunk új kedvencét! Kóstolja meg Pincészetünk borait páratlan kilátás kíséretében!

Soproni kékfrankos vagy egy könnyed Rosé? Legyen szó egy testes vörösborról vagy egy zamatos fehérről, biztosan megtalálja nálunk új kedvencét! Kóstolja meg Pincészetünk borait páratlan kilátás kíséretében!

A Ferenc Pince Csárda 2008-ban bekerült Magyarország 100 legjobb étterme közé. A hagyományőrzés, a Balaton felvidék borkultúrájának ápolása része családunk mindennapjainak, és e kitartó munka eredményeképpen a 2001-ben megnyílt boráriumunkban a hozzánk látogató vendégek az ősi eszközökön, relikviákon keresztül betekintést nyerhetnek a szőlőművelés és borkészítés múltjába. Éttermünk Magyarország első carbon semleges étterme!

A Ferenc Pince Csárda 2008-ban bekerült Magyarország 100 legjobb étterme közé. A hagyományőrzés, a Balaton felvidék borkultúrájának ápolása része családunk mindennapjainak, és e kitartó munka eredményeképpen a 2001-ben megnyílt boráriumunkban a hozzánk látogató vendégek az ősi eszközökön, relikviákon keresztül betekintést nyerhetnek a szőlőművelés és borkészítés múltjába. Éttermünk Magyarország első carbon semleges étterme!

A Ferenc Pince Csárda 2008-ban bekerült Magyarország 100 legjobb étterme közé. A hagyományőrzés, a Balaton felvidék borkultúrájának ápolása része családunk mindennapjainak, és e kitartó munka eredményeképpen a 2001-ben megnyílt boráriumunkban a hozzánk látogató vendégek az ősi eszközökön, relikviákon keresztül betekintést nyerhetnek a szőlőművelés és borkészítés múltjába. Éttermünk Magyarország első carbon semleges étterme!

A Módos Borászat a szekszárdi borvidék válogatott szőlőiből nemcsak lédig, valamint asztali, palackos borokat, hanem különlegesen magas minőségű, limitált szériájú borkülönlegességeket is forgalmaz. A hagyományos és legkorszerűbb technológia ötvözésével biztosítja az állandóan kitűnő minőséget.

A Módos Borászat a szekszárdi borvidék válogatott szőlőiből nemcsak lédig, valamint asztali, palackos borokat, hanem különlegesen magas minőségű, limitált szériájú borkülönlegességeket is forgalmaz. A hagyományos és legkorszerűbb technológia ötvözésével biztosítja az állandóan kitűnő minőséget.

A Módos Borászat a szekszárdi borvidék válogatott szőlőiből nemcsak lédig, valamint asztali, palackos borokat, hanem különlegesen magas minőségű, limitált szériájú borkülönlegességeket is forgalmaz. A hagyományos és legkorszerűbb technológia ötvözésével biztosítja az állandóan kitűnő minőséget.

Várjuk Cserszegtomajon Hévíz és Keszthely szomszédságában a megújult Festetics Pincébe, mely régi fényében újra funkcionál. Az 1842-ben épült vincellérház és présház a Festetics család borászati központja volt. Pincénk ideális helyszín esküvőknek, családi rendezvényeknek is. 25 fős, 75 fős és 200 fős termekkel rendelkezünk. Az 1842-ben épült Festetics Pince és a hozzá tartozó néprajzi múzeum területe a rendezvény és éttermi vendégeink részére ingyenesen látogatható.

Várjuk Cserszegtomajon Hévíz és Keszthely szomszédságában a megújult Festetics Pincébe, mely régi fényében újra funkcionál. Az 1842-ben épült vincellérház és présház a Festetics család borászati központja volt. Pincénk ideális helyszín esküvőknek, családi rendezvényeknek is. 25 fős, 75 fős és 200 fős termekkel rendelkezünk. Az 1842-ben épült Festetics Pince és a hozzá tartozó néprajzi múzeum területe a rendezvény és éttermi vendégeink részére ingyenesen látogatható.

Várjuk Cserszegtomajon Hévíz és Keszthely szomszédságában a megújult Festetics Pincébe, mely régi fényében újra funkcionál. Az 1842-ben épült vincellérház és présház a Festetics család borászati központja volt. Pincénk ideális helyszín esküvőknek, családi rendezvényeknek is. 25 fős, 75 fős és 200 fős termekkel rendelkezünk. Az 1842-ben épült Festetics Pince és a hozzá tartozó néprajzi múzeum területe a rendezvény és éttermi vendégeink részére ingyenesen látogatható.

Etyeki termőhelyről származó szőlőkből készült borainkat hagyományos pincében készítjük, fahordóban és bortároló tartályokban. A termésmennyiséget a minőség érdekében erősen korlátozzuk.

Etyeki termőhelyről származó szőlőkből készült borainkat hagyományos pincében készítjük, fahordóban és bortároló tartályokban. A termésmennyiséget a minőség érdekében erősen korlátozzuk.

Etyeki termőhelyről származó szőlőkből készült borainkat hagyományos pincében készítjük, fahordóban és bortároló tartályokban. A termésmennyiséget a minőség érdekében erősen korlátozzuk.

A Figula Családi Pincészet 1993-ban kezdte meg működését a Pannon-táj ékköveként emlegetett Balaton-régióban. Szőlőskertjeink a pincészet 6 km-es körzetében találhatóak, Balatonfüreden, Balatonszőlősön, Pécselyen, Csopakon és Tihanyban. A 30 hektáros birtokon – a klasszikus értelemben vett terroir gazdálkodás szellemében – dűlőink termését külön kezelve, szigorú hozamkorlátozással dolgozva – mutatjuk be a borvidék sokszínűségét.

A Figula Családi Pincészet 1993-ban kezdte meg működését a Pannon-táj ékköveként emlegetett Balaton-régióban. Szőlőskertjeink a pincészet 6 km-es körzetében találhatóak, Balatonfüreden, Balatonszőlősön, Pécselyen, Csopakon és Tihanyban. A 30 hektáros birtokon – a klasszikus értelemben vett terroir gazdálkodás szellemében – dűlőink termését külön kezelve, szigorú hozamkorlátozással dolgozva – mutatjuk be a borvidék sokszínűségét.

A Figula Családi Pincészet 1993-ban kezdte meg működését a Pannon-táj ékköveként emlegetett Balaton-régióban. Szőlőskertjeink a pincészet 6 km-es körzetében találhatóak, Balatonfüreden, Balatonszőlősön, Pécselyen, Csopakon és Tihanyban. A 30 hektáros birtokon – a klasszikus értelemben vett terroir gazdálkodás szellemében – dűlőink termését külön kezelve, szigorú hozamkorlátozással dolgozva – mutatjuk be a borvidék sokszínűségét.

Jó bort készíteni egyenlő az éveken át tartó törekvéssel, kísérletezéssel, türelemmel.

Jó bort készíteni egyenlő az éveken át tartó törekvéssel, kísérletezéssel, türelemmel.

Jó bort készíteni egyenlő az éveken át tartó törekvéssel, kísérletezéssel, türelemmel.

Pincészetünk Tolcsva központjában helyezkedik el a Desseffy kastély tőszomszédságában. A valamikori birtok részéhez tartozó intézői házban rendeztük be a kóstolópincénket. Ez az épület 150 éves és a pincerészt hajdan a konyha ellátásra használták, azaz igazából vermelő pince volt bort csak a konyha ellátására tároltak érlelni nem érleltek benne. Mivel épített pince ezért jobban mozog a hőmérséklet, nincs nagy páratartalom, így alkalmasabbnak látszott egy komfortos kialakítású kóstoló pincét kialakítani. Mára egy 70 férőhelyes pincerész van megnyitva, ahol a kedves vendég találkozhat Tokaj-hegyalja bortípusaival és bemutatóink alkalmával közelebb kerülhet a történelmi borvidék.

Pincészetünk Tolcsva központjában helyezkedik el a Desseffy kastély tőszomszédságában. A valamikori birtok részéhez tartozó intézői házban rendeztük be a kóstolópincénket. Ez az épület 150 éves és a pincerészt hajdan a konyha ellátásra használták, azaz igazából vermelő pince volt bort csak a konyha ellátására tároltak érlelni nem érleltek benne. Mivel épített pince ezért jobban mozog a hőmérséklet, nincs nagy páratartalom, így alkalmasabbnak látszott egy komfortos kialakítású kóstoló pincét kialakítani. Mára egy 70 férőhelyes pincerész van megnyitva, ahol a kedves vendég találkozhat Tokaj-hegyalja bortípusaival és bemutatóink alkalmával közelebb kerülhet a történelmi borvidék.

Pincészetünk Tolcsva központjában helyezkedik el a Desseffy kastély tőszomszédságában. A valamikori birtok részéhez tartozó intézői házban rendeztük be a kóstolópincénket. Ez az épület 150 éves és a pincerészt hajdan a konyha ellátásra használták, azaz igazából vermelő pince volt bort csak a konyha ellátására tároltak érlelni nem érleltek benne. Mivel épített pince ezért jobban mozog a hőmérséklet, nincs nagy páratartalom, így alkalmasabbnak látszott egy komfortos kialakítású kóstoló pincét kialakítani. Mára egy 70 férőhelyes pincerész van megnyitva, ahol a kedves vendég találkozhat Tokaj-hegyalja bortípusaival és bemutatóink alkalmával közelebb kerülhet a történelmi borvidék.

Borházunkban saját- és vendégborok széles választékával várjuk a kedves vásárlókat. Kiváló minőségű, saját termésű palackos- és folyóborok a Balatonfüred-Csopaki, Balaton-felvidéki és a Badacsonyi borvidékről.

Borházunkban saját- és vendégborok széles választékával várjuk a kedves vásárlókat. Kiváló minőségű, saját termésű palackos- és folyóborok a Balatonfüred-Csopaki, Balaton-felvidéki és a Badacsonyi borvidékről.

Borházunkban saját- és vendégborok széles választékával várjuk a kedves vásárlókat. Kiváló minőségű, saját termésű palackos- és folyóborok a Balatonfüred-Csopaki, Balaton-felvidéki és a Badacsonyi borvidékről.

A Fontányi Borászat családi vállalkozásként működik a Villányi Borvidék Siklósi régiójában. Jelenleg 40 ha saját tulajdonú termő ültetvény, több mint 30 év szakmai tapasztalattal rendelkező tulajdonosok a hagyományos technológiák mellett innovatív elemekkel ötvözik a borkészítés mesterségét. E kettő harmonikus egymásra találása és a mindig korrekt, fajtajelleges minőségi borok készítése a cél.

A Fontányi Borászat családi vállalkozásként működik a Villányi Borvidék Siklósi régiójában. Jelenleg 40 ha saját tulajdonú termő ültetvény, több mint 30 év szakmai tapasztalattal rendelkező tulajdonosok a hagyományos technológiák mellett innovatív elemekkel ötvözik a borkészítés mesterségét. E kettő harmonikus egymásra találása és a mindig korrekt, fajtajelleges minőségi borok készítése a cél.

A Fontányi Borászat családi vállalkozásként működik a Villányi Borvidék Siklósi régiójában. Jelenleg 40 ha saját tulajdonú termő ültetvény, több mint 30 év szakmai tapasztalattal rendelkező tulajdonosok a hagyományos technológiák mellett innovatív elemekkel ötvözik a borkészítés mesterségét. E kettő harmonikus egymásra találása és a mindig korrekt, fajtajelleges minőségi borok készítése a cél.

1...131415...55

érdekelnek a hirdetési lehetőségeink?

Kérlek, küldj e-mailt az info@programturizmus.hu címre!

Legjobb élmények