Turizmus Program

Bor és Kenyér Ünnep

Balatoni borkoncertek

Mézesvölgyi nyár

Hajókirándulások

TOP 100 úticél

Pincészet

Filozófiánk a színvonalas szőlészeti munka és a modern valamint a hagyományos borászati technológia ötvözése. Fő fajtáink: chardonnay, olaszrizling, szürkebarát, sauvignon blanc, királyleányka, pinot noir, merlot.

Filozófiánk a színvonalas szőlészeti munka és a modern valamint a hagyományos borászati technológia ötvözése. Fő fajtáink: chardonnay, olaszrizling, szürkebarát, sauvignon blanc, királyleányka, pinot noir, merlot.

Filozófiánk a színvonalas szőlészeti munka és a modern valamint a hagyományos borászati technológia ötvözése. Fő fajtáink: chardonnay, olaszrizling, szürkebarát, sauvignon blanc, királyleányka, pinot noir, merlot.

A családi pincészet 70 hektáron gazdálkodik páratlan természeti környezetben a Balaton-felvidéken.

A családi pincészet 70 hektáron gazdálkodik páratlan természeti környezetben a Balaton-felvidéken.

A családi pincészet 70 hektáron gazdálkodik páratlan természeti környezetben a Balaton-felvidéken.

Pincészetünk kínálatában a villányi fennsíkon, illetve a Kisharsányban termő vörösborok – portugieser, kékfrankos, zweigelt, cabernet franc, cabernet sauvignon, merlot – a meghatározóak, de mellettük természetesen megtalálhatóak a fehér borok is, mint a rajnai rizling, rizlingszilváni és a chardonnay. Az egyes fajtákból készítünk házasításokat is. Zászlós borunk az amáta cuvée, amely cabernet franc és merlot házasításából születik. Szintén Villányban található borházunk emeletén kialakítottunk két vendégszobát.

Pincészetünk kínálatában a villányi fennsíkon, illetve a Kisharsányban termő vörösborok – portugieser, kékfrankos, zweigelt, cabernet franc, cabernet sauvignon, merlot – a meghatározóak, de mellettük természetesen megtalálhatóak a fehér borok is, mint a rajnai rizling, rizlingszilváni és a chardonnay. Az egyes fajtákból készítünk házasításokat is. Zászlós borunk az amáta cuvée, amely cabernet franc és merlot házasításából születik. Szintén Villányban található borházunk emeletén kialakítottunk két vendégszobát.

Pincészetünk kínálatában a villányi fennsíkon, illetve a Kisharsányban termő vörösborok – portugieser, kékfrankos, zweigelt, cabernet franc, cabernet sauvignon, merlot – a meghatározóak, de mellettük természetesen megtalálhatóak a fehér borok is, mint a rajnai rizling, rizlingszilváni és a chardonnay. Az egyes fajtákból készítünk házasításokat is. Zászlós borunk az amáta cuvée, amely cabernet franc és merlot házasításából születik. Szintén Villányban található borházunk emeletén kialakítottunk két vendégszobát.

A Kossuth Lajos utcai régi pincében ma már csak vendéglátás, a pincében hordós érlelés és raktározás zajlik. Ez a pince hangulatában régi időket idéző hagyományokra alapul. Ebben a pincében 39 bortrezort tart fent a pincészet a törzsvendégei számára.

A Kossuth Lajos utcai régi pincében ma már csak vendéglátás, a pincében hordós érlelés és raktározás zajlik. Ez a pince hangulatában régi időket idéző hagyományokra alapul. Ebben a pincében 39 bortrezort tart fent a pincészet a törzsvendégei számára.

A Kossuth Lajos utcai régi pincében ma már csak vendéglátás, a pincében hordós érlelés és raktározás zajlik. Ez a pince hangulatában régi időket idéző hagyományokra alapul. Ebben a pincében 39 bortrezort tart fent a pincészet a törzsvendégei számára.

A Dózsa György utca végén található az új pince, illetve feldolgozó. Itt zajlik a borkészítés minden folyamata. Ez az épület ad helyet a feldolgozó, palackozó, címkéző üzemeknek illetve a raktározás és az értékesítés nagy része is itt zajlik. Ezen felül megtalálható itt egy mesterségesen kialakított, klimatizált pince, melynek érdekessége, hogy a földfelszínnel egy szintben hagyományos formát megőrizve van kialakítva, amihez egy vendégtér is párosul.

A Dózsa György utca végén található az új pince, illetve feldolgozó. Itt zajlik a borkészítés minden folyamata. Ez az épület ad helyet a feldolgozó, palackozó, címkéző üzemeknek illetve a raktározás és az értékesítés nagy része is itt zajlik. Ezen felül megtalálható itt egy mesterségesen kialakított, klimatizált pince, melynek érdekessége, hogy a földfelszínnel egy szintben hagyományos formát megőrizve van kialakítva, amihez egy vendégtér is párosul.

A Dózsa György utca végén található az új pince, illetve feldolgozó. Itt zajlik a borkészítés minden folyamata. Ez az épület ad helyet a feldolgozó, palackozó, címkéző üzemeknek illetve a raktározás és az értékesítés nagy része is itt zajlik. Ezen felül megtalálható itt egy mesterségesen kialakított, klimatizált pince, melynek érdekessége, hogy a földfelszínnel egy szintben hagyományos formát megőrizve van kialakítva, amihez egy vendégtér is párosul.

Felvásárolt szőlővel dolgozunk, mely a Mátra lankáin terem. Négy megbízható szőlőtermelővel vagyunk kapcsolatban, akik Abasáron és Markazon művelik a szőlőket. Az abasári dűlőkben a következő fajták teremnek: olaszrizling, szürkebarát, leányka, sauvignon blanc, kékfrankos és cabernet franc. A zenit terület pedig Markazon található. Kínálatunkban folyó és palackozott bor is megtalálható. Szeretettel várjuk kedves vendégeinket finom borokkal, borkóstolással Cegléden.

Felvásárolt szőlővel dolgozunk, mely a Mátra lankáin terem. Négy megbízható szőlőtermelővel vagyunk kapcsolatban, akik Abasáron és Markazon művelik a szőlőket. Az abasári dűlőkben a következő fajták teremnek: olaszrizling, szürkebarát, leányka, sauvignon blanc, kékfrankos és cabernet franc. A zenit terület pedig Markazon található. Kínálatunkban folyó és palackozott bor is megtalálható. Szeretettel várjuk kedves vendégeinket finom borokkal, borkóstolással Cegléden.

Felvásárolt szőlővel dolgozunk, mely a Mátra lankáin terem. Négy megbízható szőlőtermelővel vagyunk kapcsolatban, akik Abasáron és Markazon művelik a szőlőket. Az abasári dűlőkben a következő fajták teremnek: olaszrizling, szürkebarát, leányka, sauvignon blanc, kékfrankos és cabernet franc. A zenit terület pedig Markazon található. Kínálatunkban folyó és palackozott bor is megtalálható. Szeretettel várjuk kedves vendégeinket finom borokkal, borkóstolással Cegléden.

Családunk generációk óta foglalkozik szőlőműveléssel és borkészítéssel, melyek lépései apáról fiúra szállnak. Többnyire fehér szőlőfajtákkal foglalkozunk: zöld veltelini, rizlingszilváni, hárslevelű, rajnai rizling, sárgamuskotály, azonban területeink között megtalálható a mátrai klimatikus viszonyokat kedvelő kékfrankos is.

Családunk generációk óta foglalkozik szőlőműveléssel és borkészítéssel, melyek lépései apáról fiúra szállnak. Többnyire fehér szőlőfajtákkal foglalkozunk: zöld veltelini, rizlingszilváni, hárslevelű, rajnai rizling, sárgamuskotály, azonban területeink között megtalálható a mátrai klimatikus viszonyokat kedvelő kékfrankos is.

Családunk generációk óta foglalkozik szőlőműveléssel és borkészítéssel, melyek lépései apáról fiúra szállnak. Többnyire fehér szőlőfajtákkal foglalkozunk: zöld veltelini, rizlingszilváni, hárslevelű, rajnai rizling, sárgamuskotály, azonban területeink között megtalálható a mátrai klimatikus viszonyokat kedvelő kékfrankos is.

A pincészet ültetvényei Balatonszőlősön és Tarcalon, a tokaji borvidéken találhatóak, jelenleg 10 hektáron gazdálkodunk. A csendes borok mellett hagyományos eljárással készítünk pezsgőt. Fő fajtáink Balatonszőlősön az olaszrizling, szürkebarát, zenit, Tokajban pedig a furmint, sárgamuskotály és a hárslevelű.

A pincészet ültetvényei Balatonszőlősön és Tarcalon, a tokaji borvidéken találhatóak, jelenleg 10 hektáron gazdálkodunk. A csendes borok mellett hagyományos eljárással készítünk pezsgőt. Fő fajtáink Balatonszőlősön az olaszrizling, szürkebarát, zenit, Tokajban pedig a furmint, sárgamuskotály és a hárslevelű.

A pincészet ültetvényei Balatonszőlősön és Tarcalon, a tokaji borvidéken találhatóak, jelenleg 10 hektáron gazdálkodunk. A csendes borok mellett hagyományos eljárással készítünk pezsgőt. Fő fajtáink Balatonszőlősön az olaszrizling, szürkebarát, zenit, Tokajban pedig a furmint, sárgamuskotály és a hárslevelű.

A Kertész Családi Pincészet és Carla Pezsgőház Etyeken található. A pince technológiai felszerelése is modern, a legújabb hűthető-fűthető acéltartályoktól kezdve a legjobb magyar tölgyfahordókon át az amerikai tölgyből készült spanyol barriquehordókig minden megtalálható a gyönyörűen felújított pince mélyén. A gazda nem titkolt célja, hogy olasz mintára elkészítse saját etyeki gyöngyöző- és habzóborait, frizzante-it.

A Kertész Családi Pincészet és Carla Pezsgőház Etyeken található. A pince technológiai felszerelése is modern, a legújabb hűthető-fűthető acéltartályoktól kezdve a legjobb magyar tölgyfahordókon át az amerikai tölgyből készült spanyol barriquehordókig minden megtalálható a gyönyörűen felújított pince mélyén. A gazda nem titkolt célja, hogy olasz mintára elkészítse saját etyeki gyöngyöző- és habzóborait, frizzante-it.

A Kertész Családi Pincészet és Carla Pezsgőház Etyeken található. A pince technológiai felszerelése is modern, a legújabb hűthető-fűthető acéltartályoktól kezdve a legjobb magyar tölgyfahordókon át az amerikai tölgyből készült spanyol barriquehordókig minden megtalálható a gyönyörűen felújított pince mélyén. A gazda nem titkolt célja, hogy olasz mintára elkészítse saját etyeki gyöngyöző- és habzóborait, frizzante-it.

Családi birtokunkon 4 ha-on gazdálkodunk. Főbb fajtáink: olaszrizling, rajnai rizling, furmint, cabernet sauvignon, cabernet franc, syrah, petit verdot. A három szintes, régi magtárból kialakított vendégházunkban szállást biztosítunk maximum 9 főig. A Kishegyi úton található Mimi éttermünkben helyi alapanyagokból készített ételeket prezentálnak séfjeink: Kiss Gábor és Fekete Ádám. Borkóstoló programra előzetes bejelentkezés szükséges.

Családi birtokunkon 4 ha-on gazdálkodunk. Főbb fajtáink: olaszrizling, rajnai rizling, furmint, cabernet sauvignon, cabernet franc, syrah, petit verdot. A három szintes, régi magtárból kialakított vendégházunkban szállást biztosítunk maximum 9 főig. A Kishegyi úton található Mimi éttermünkben helyi alapanyagokból készített ételeket prezentálnak séfjeink: Kiss Gábor és Fekete Ádám. Borkóstoló programra előzetes bejelentkezés szükséges.

Családi birtokunkon 4 ha-on gazdálkodunk. Főbb fajtáink: olaszrizling, rajnai rizling, furmint, cabernet sauvignon, cabernet franc, syrah, petit verdot. A három szintes, régi magtárból kialakított vendégházunkban szállást biztosítunk maximum 9 főig. A Kishegyi úton található Mimi éttermünkben helyi alapanyagokból készített ételeket prezentálnak séfjeink: Kiss Gábor és Fekete Ádám. Borkóstoló programra előzetes bejelentkezés szükséges.

1...232425...55

érdekelnek a hirdetési lehetőségeink?

Kérlek, küldj e-mailt az info@programturizmus.hu címre!

Legjobb élmények