Turizmus Program

PanyolaFeszt

Bor és Kenyér Ünnep

Tisza-tavi Fesztivál

Mézesvölgyi nyár

Csillagösvény Élménypark

Hajókirándulások

TOP 100 úticél

Pincészet

A Kovács-Harmat Pincészet az egyedülálló hangulatú Versend „Orás” (Orásje) pincefaluban készíti és mutatja be borait. Borai a Pécsi borvidékre jellemző fehér borok és a Villányi borvidéken termett vörös borok.

A Kovács-Harmat Pincészet az egyedülálló hangulatú Versend „Orás” (Orásje) pincefaluban készíti és mutatja be borait. Borai a Pécsi borvidékre jellemző fehér borok és a Villányi borvidéken termett vörös borok.

A Kovács-Harmat Pincészet az egyedülálló hangulatú Versend „Orás” (Orásje) pincefaluban készíti és mutatja be borait. Borai a Pécsi borvidékre jellemző fehér borok és a Villányi borvidéken termett vörös borok.

A Kovács Nimród Winery Eger történelmi részén, a Verőszala utcai pincesoron található. Már a 18. században százával voltak présházak a városban, éppen olyanok, mint borászatunk hét összefüggő épülete.

A Kovács Nimród Winery Eger történelmi részén, a Verőszala utcai pincesoron található. Már a 18. században százával voltak présházak a városban, éppen olyanok, mint borászatunk hét összefüggő épülete.

A Kovács Nimród Winery Eger történelmi részén, a Verőszala utcai pincesoron található. Már a 18. században százával voltak présházak a városban, éppen olyanok, mint borászatunk hét összefüggő épülete.

A talajból a vulkanikus kőzetek adta tüzes jegyek életerővel töltik fel a fürtöket, így a Mátrai borvidékre jellemző friss, illatos, ugyanakkor tartalmas borokat kóstolhatunk. Széles szőlőfajta- választék jellemzi a gazdaságunkat.

A talajból a vulkanikus kőzetek adta tüzes jegyek életerővel töltik fel a fürtöket, így a Mátrai borvidékre jellemző friss, illatos, ugyanakkor tartalmas borokat kóstolhatunk. Széles szőlőfajta- választék jellemzi a gazdaságunkat.

A talajból a vulkanikus kőzetek adta tüzes jegyek életerővel töltik fel a fürtöket, így a Mátrai borvidékre jellemző friss, illatos, ugyanakkor tartalmas borokat kóstolhatunk. Széles szőlőfajta- választék jellemzi a gazdaságunkat.

A pincészet több, mint 16 ha területen gazdálkodik a Szentendre melletti Kőhegyen, Pilisborosjenőn, sőt, a horvát határ mellett is van ültetvényük. Küldetésük, hogy a szentendrei szőlészeti és borászati kultúrát újjáélesszék több mint 100 éves álmából és így a Dunakanyar és szűkebb értelemben Szentendre meghatározó mezőgazdasági vállalkozásává váljanak.

A pincészet több, mint 16 ha területen gazdálkodik a Szentendre melletti Kőhegyen, Pilisborosjenőn, sőt, a horvát határ mellett is van ültetvényük. Küldetésük, hogy a szentendrei szőlészeti és borászati kultúrát újjáélesszék több mint 100 éves álmából és így a Dunakanyar és szűkebb értelemben Szentendre meghatározó mezőgazdasági vállalkozásává váljanak.

A pincészet több, mint 16 ha területen gazdálkodik a Szentendre melletti Kőhegyen, Pilisborosjenőn, sőt, a horvát határ mellett is van ültetvényük. Küldetésük, hogy a szentendrei szőlészeti és borászati kultúrát újjáélesszék több mint 100 éves álmából és így a Dunakanyar és szűkebb értelemben Szentendre meghatározó mezőgazdasági vállalkozásává váljanak.

Hangulatos, családias környezetben, pincelátogatással és borkóstolással várják a régi és új vendégeket a Kökény és Fia Családi Borászatban. Borászatunk ideális helyszíne baráti találkozóknak, családi és céges rendezvényeknek. Éttermünkben főként a saját gazdaságunkban megtermelt, illetve helyi termelőktől beszerzett alapanyagok felhasználásával készülő fogásokat szolgáljuk fel, melyekhez szívesen ajánljuk a hozzájuk illő borokat. Készételeink megvásárolhatóak a borkimérésünkben vagy rendelhetőek házhoz szállítással is. Borászatunkban 5 mesébe illő Szőlős kunyhó és hangulatos Wellness kunyhó várja a vendégeket.

Hangulatos, családias környezetben, pincelátogatással és borkóstolással várják a régi és új vendégeket a Kökény és Fia Családi Borászatban. Borászatunk ideális helyszíne baráti találkozóknak, családi és céges rendezvényeknek. Éttermünkben főként a saját gazdaságunkban megtermelt, illetve helyi termelőktől beszerzett alapanyagok felhasználásával készülő fogásokat szolgáljuk fel, melyekhez szívesen ajánljuk a hozzájuk illő borokat. Készételeink megvásárolhatóak a borkimérésünkben vagy rendelhetőek házhoz szállítással is. Borászatunkban 5 mesébe illő Szőlős kunyhó és hangulatos Wellness kunyhó várja a vendégeket.

Hangulatos, családias környezetben, pincelátogatással és borkóstolással várják a régi és új vendégeket a Kökény és Fia Családi Borászatban. Borászatunk ideális helyszíne baráti találkozóknak, családi és céges rendezvényeknek. Éttermünkben főként a saját gazdaságunkban megtermelt, illetve helyi termelőktől beszerzett alapanyagok felhasználásával készülő fogásokat szolgáljuk fel, melyekhez szívesen ajánljuk a hozzájuk illő borokat. Készételeink megvásárolhatóak a borkimérésünkben vagy rendelhetőek házhoz szállítással is. Borászatunkban 5 mesébe illő Szőlős kunyhó és hangulatos Wellness kunyhó várja a vendégeket.

A pincészet a pázmándi szőlőhegyen található. Fehér, vörös és rozé bort is készít.

A pincészet a pázmándi szőlőhegyen található. Fehér, vörös és rozé bort is készít.

A pincészet a pázmándi szőlőhegyen található. Fehér, vörös és rozé bort is készít.

A borászat ültetvényeinek fajtaösszetétele széles, melyeket középmagas és alacsony kordonon művelnek. A jelenlegi ültetvény, melyben domináns a kék szőlő Eger, Egerszólát és Verpelét határában terül el. Az Egri Bikavér és az Egri Bikavér Superior nemes ízvilágát évről-évre az alábbi vörösborok közül minimum négy, de leginkább öt fajta házasításával alakítjuk ki (Kékfrankos, Cabernet franc, Cabernet sauvignon, Merlot, Kékoportó, Blauburger, Kadarka, Pinot Noir). A borok minőségét a borvidék sajátos mikroklímája, és a szigorúan alacsony terméshozam (50-70 q/ha) garantálja.

A borászat ültetvényeinek fajtaösszetétele széles, melyeket középmagas és alacsony kordonon művelnek. A jelenlegi ültetvény, melyben domináns a kék szőlő Eger, Egerszólát és Verpelét határában terül el. Az Egri Bikavér és az Egri Bikavér Superior nemes ízvilágát évről-évre az alábbi vörösborok közül minimum négy, de leginkább öt fajta házasításával alakítjuk ki (Kékfrankos, Cabernet franc, Cabernet sauvignon, Merlot, Kékoportó, Blauburger, Kadarka, Pinot Noir). A borok minőségét a borvidék sajátos mikroklímája, és a szigorúan alacsony terméshozam (50-70 q/ha) garantálja.

A borászat ültetvényeinek fajtaösszetétele széles, melyeket középmagas és alacsony kordonon művelnek. A jelenlegi ültetvény, melyben domináns a kék szőlő Eger, Egerszólát és Verpelét határában terül el. Az Egri Bikavér és az Egri Bikavér Superior nemes ízvilágát évről-évre az alábbi vörösborok közül minimum négy, de leginkább öt fajta házasításával alakítjuk ki (Kékfrankos, Cabernet franc, Cabernet sauvignon, Merlot, Kékoportó, Blauburger, Kadarka, Pinot Noir). A borok minőségét a borvidék sajátos mikroklímája, és a szigorúan alacsony terméshozam (50-70 q/ha) garantálja.

A pincészet a Balaton-felvidék egyik legszebb táján, a Káli-medencében a Szűcs hegyen található. A Kőróka Pince a szőlő és bortermelés hagyományait újragondolva, a korszerű technológiát az évszázados módszerekkel ötvözve készíti kézműves borait. Bor és BBQ teraszunkon BBQ fogásokkal és csodás borokkal várják a betérő vendégeket. Rendszeresen szerveznek borkóstolókat, borvacsorát és lehetőség van családi rendezvények lebonyolítására is.

A pincészet a Balaton-felvidék egyik legszebb táján, a Káli-medencében a Szűcs hegyen található. A Kőróka Pince a szőlő és bortermelés hagyományait újragondolva, a korszerű technológiát az évszázados módszerekkel ötvözve készíti kézműves borait. Bor és BBQ teraszunkon BBQ fogásokkal és csodás borokkal várják a betérő vendégeket. Rendszeresen szerveznek borkóstolókat, borvacsorát és lehetőség van családi rendezvények lebonyolítására is.

A pincészet a Balaton-felvidék egyik legszebb táján, a Káli-medencében a Szűcs hegyen található. A Kőróka Pince a szőlő és bortermelés hagyományait újragondolva, a korszerű technológiát az évszázados módszerekkel ötvözve készíti kézműves borait. Bor és BBQ teraszunkon BBQ fogásokkal és csodás borokkal várják a betérő vendégeket. Rendszeresen szerveznek borkóstolókat, borvacsorát és lehetőség van családi rendezvények lebonyolítására is.

Béger Ákos borász és Emmer Szabolcs szőlész a dunaszentmiklósi Kősziklás borászat alapítói. Pincészetükben – mely a közeli „Kősziklás” dűlőről kapta a nevét - döntően friss, üde, gyümölcsös fehér- illetve rozéborok készülnek.

Béger Ákos borász és Emmer Szabolcs szőlész a dunaszentmiklósi Kősziklás borászat alapítói. Pincészetükben – mely a közeli „Kősziklás” dűlőről kapta a nevét - döntően friss, üde, gyümölcsös fehér- illetve rozéborok készülnek.

Béger Ákos borász és Emmer Szabolcs szőlész a dunaszentmiklósi Kősziklás borászat alapítói. Pincészetükben – mely a közeli „Kősziklás” dűlőről kapta a nevét - döntően friss, üde, gyümölcsös fehér- illetve rozéborok készülnek.

Családi pincészetünk a Mátrai Borvidékhez tartozó Abasáron, a kővágói pincesoron található. Szőlőbirtokaink Sár-hegy déli lejtőin helyezkednek el. Jelenleg 30 hektáron gazdálkodunk. A borkedvelő vendégeinket a pince fölött kialakított borbemutatóban várjuk szeretettel, ahol a boraink mellé kézműves sajtokat, házi pogácsát és igény esetén egytálételeket kínálunk. A borászat mellett a család foglalkozik szőlő szaporítóanyag termeléssel közel 5 hektáros törzsültetvényen, melyből gyökeres szőlőoltványt készítünk. A borok mellett szőlőmust, szőlőlekvár, mustméz és bordzsem készítésével is foglalkozunk.

Családi pincészetünk a Mátrai Borvidékhez tartozó Abasáron, a kővágói pincesoron található. Szőlőbirtokaink Sár-hegy déli lejtőin helyezkednek el. Jelenleg 30 hektáron gazdálkodunk. A borkedvelő vendégeinket a pince fölött kialakított borbemutatóban várjuk szeretettel, ahol a boraink mellé kézműves sajtokat, házi pogácsát és igény esetén egytálételeket kínálunk. A borászat mellett a család foglalkozik szőlő szaporítóanyag termeléssel közel 5 hektáros törzsültetvényen, melyből gyökeres szőlőoltványt készítünk. A borok mellett szőlőmust, szőlőlekvár, mustméz és bordzsem készítésével is foglalkozunk.

Családi pincészetünk a Mátrai Borvidékhez tartozó Abasáron, a kővágói pincesoron található. Szőlőbirtokaink Sár-hegy déli lejtőin helyezkednek el. Jelenleg 30 hektáron gazdálkodunk. A borkedvelő vendégeinket a pince fölött kialakított borbemutatóban várjuk szeretettel, ahol a boraink mellé kézműves sajtokat, házi pogácsát és igény esetén egytálételeket kínálunk. A borászat mellett a család foglalkozik szőlő szaporítóanyag termeléssel közel 5 hektáros törzsültetvényen, melyből gyökeres szőlőoltványt készítünk. A borok mellett szőlőmust, szőlőlekvár, mustméz és bordzsem készítésével is foglalkozunk.

1...262728...55

érdekelnek a hirdetési lehetőségeink?

Kérlek, küldj e-mailt az info@programturizmus.hu címre!

Legjobb élmények