Turizmus Program

Téli varázs Siófokon

Zalakarosi Ünnepek

Fénykiállítások

Csoki workshop

Előszilveszteri gálavacsora

TOP 100 úticél

Jegyvásárlás

Idén is nagyszabású gálakoncerttel búcsúztatja az évet a világon egyedül álló 100 Tagú Cigányzenekar
Idén is nagyszabású gálakoncerttel búcsúztatja az évet a világon egyedül álló 100 Tagú Cigányzenekar

Pincészet

Népszerűség

Egy új borospincével színesedett a Hársfa utca, ahol spontán is jól érezhetitek majd magatokat.

Egy új borospincével színesedett a Hársfa utca, ahol spontán is jól érezhetitek majd magatokat.

Egy új borospincével színesedett a Hársfa utca, ahol spontán is jól érezhetitek majd magatokat.

Legfontosabb feladatunk, hogy olyan egyedi, minőségi borokat készítsünk, amik csak az Egri Borvidéken születhetnek meg. Boraink természetes, hagyományos eljárással készülnek. A szeretet, az elhivatottság vezérli utunkat. Törekszünk a jónak gyakorlására.

Legfontosabb feladatunk, hogy olyan egyedi, minőségi borokat készítsünk, amik csak az Egri Borvidéken születhetnek meg. Boraink természetes, hagyományos eljárással készülnek. A szeretet, az elhivatottság vezérli utunkat. Törekszünk a jónak gyakorlására.

Legfontosabb feladatunk, hogy olyan egyedi, minőségi borokat készítsünk, amik csak az Egri Borvidéken születhetnek meg. Boraink természetes, hagyományos eljárással készülnek. A szeretet, az elhivatottság vezérli utunkat. Törekszünk a jónak gyakorlására.

Borainkat irányítva készítjük, a fehér és a rosé bort hűtve, míg a vörösborokat 28 fokon tartva 12-14 napig erjesztjük. Zömében acéltartályokkal rendelkezünk, de a palackozásra szánt vörösborokat fahordóban érleljük. A megtermelt borokat elsősorban saját borozónkban folyóborként értékesítjük. Továbbá, aki a régi hagyományokat, szőlészeti eszközöket kedveli, megtekintheti a nagyszülők gyűjteményét a pincészet saját múzeumában.

Borainkat irányítva készítjük, a fehér és a rosé bort hűtve, míg a vörösborokat 28 fokon tartva 12-14 napig erjesztjük. Zömében acéltartályokkal rendelkezünk, de a palackozásra szánt vörösborokat fahordóban érleljük. A megtermelt borokat elsősorban saját borozónkban folyóborként értékesítjük. Továbbá, aki a régi hagyományokat, szőlészeti eszközöket kedveli, megtekintheti a nagyszülők gyűjteményét a pincészet saját múzeumában.

Borainkat irányítva készítjük, a fehér és a rosé bort hűtve, míg a vörösborokat 28 fokon tartva 12-14 napig erjesztjük. Zömében acéltartályokkal rendelkezünk, de a palackozásra szánt vörösborokat fahordóban érleljük. A megtermelt borokat elsősorban saját borozónkban folyóborként értékesítjük. Továbbá, aki a régi hagyományokat, szőlészeti eszközöket kedveli, megtekintheti a nagyszülők gyűjteményét a pincészet saját múzeumában.

Családi borászatunk több, mint 30 éves múltra tekint vissza. Első szőlőterületünket a Kohlenberg dűlőben, 1982-ben telepítettük be kékfrankos oltványokkal, amin a mai napig pincénk legkiválóbb kékfrankosát termeljük. Az idő folyamán a néhány négyzetméteres területek lépésről-lépésre hektárokká nőttek, fajtaválasztékunk is fokozatosan bővül. Jelenleg a kékfrankos mellett zweigelt, zenit, zöldveltelíni, Irsai Olivér, fűszeres tramini, merlot és cabernet sauvignon szőlőfajtákból állítjuk elő borainkat.

Családi borászatunk több, mint 30 éves múltra tekint vissza. Első szőlőterületünket a Kohlenberg dűlőben, 1982-ben telepítettük be kékfrankos oltványokkal, amin a mai napig pincénk legkiválóbb kékfrankosát termeljük. Az idő folyamán a néhány négyzetméteres területek lépésről-lépésre hektárokká nőttek, fajtaválasztékunk is fokozatosan bővül. Jelenleg a kékfrankos mellett zweigelt, zenit, zöldveltelíni, Irsai Olivér, fűszeres tramini, merlot és cabernet sauvignon szőlőfajtákból állítjuk elő borainkat.

Családi borászatunk több, mint 30 éves múltra tekint vissza. Első szőlőterületünket a Kohlenberg dűlőben, 1982-ben telepítettük be kékfrankos oltványokkal, amin a mai napig pincénk legkiválóbb kékfrankosát termeljük. Az idő folyamán a néhány négyzetméteres területek lépésről-lépésre hektárokká nőttek, fajtaválasztékunk is fokozatosan bővül. Jelenleg a kékfrankos mellett zweigelt, zenit, zöldveltelíni, Irsai Olivér, fűszeres tramini, merlot és cabernet sauvignon szőlőfajtákból állítjuk elő borainkat.

Pécselyen 3,5 hektáron gazdálkodó családi pincészet.

Pécselyen 3,5 hektáron gazdálkodó családi pincészet.

Pécselyen 3,5 hektáron gazdálkodó családi pincészet.

A Sümegi és Fiai Pincészet családi vállalkozás, amely szakmai alapjait dédapánktól szerezte. Ezeket a családi tradiciókat ötvözzük modern technológiával és kreativitással, amikor különleges borainkat elkészítjük. Célunk, hogy a Hajós-Bajai borvidék hírnevét is öregbítve, olyan eltűnt borokat élesszünk újjá, amelyek a magyar történelem során a mindennapok részeivé váltak.

A Sümegi és Fiai Pincészet családi vállalkozás, amely szakmai alapjait dédapánktól szerezte. Ezeket a családi tradiciókat ötvözzük modern technológiával és kreativitással, amikor különleges borainkat elkészítjük. Célunk, hogy a Hajós-Bajai borvidék hírnevét is öregbítve, olyan eltűnt borokat élesszünk újjá, amelyek a magyar történelem során a mindennapok részeivé váltak.

A Sümegi és Fiai Pincészet családi vállalkozás, amely szakmai alapjait dédapánktól szerezte. Ezeket a családi tradiciókat ötvözzük modern technológiával és kreativitással, amikor különleges borainkat elkészítjük. Célunk, hogy a Hajós-Bajai borvidék hírnevét is öregbítve, olyan eltűnt borokat élesszünk újjá, amelyek a magyar történelem során a mindennapok részeivé váltak.

A Szabadkai Pincészet egy zámolyi testvérpár családi szőlészete és borászata. A nem sokkal több, mint egy hektár területről viszonylag kis tételek készülnek, de annál magasabb minőségűek. Lendületes fiatalság és gyümölcsösség jellemzi a fehér, rosé és vörös borokat, a Királyleánykától a Chardonnay fajtán át a Kékfrankosig.

A Szabadkai Pincészet egy zámolyi testvérpár családi szőlészete és borászata. A nem sokkal több, mint egy hektár területről viszonylag kis tételek készülnek, de annál magasabb minőségűek. Lendületes fiatalság és gyümölcsösség jellemzi a fehér, rosé és vörös borokat, a Királyleánykától a Chardonnay fajtán át a Kékfrankosig.

A Szabadkai Pincészet egy zámolyi testvérpár családi szőlészete és borászata. A nem sokkal több, mint egy hektár területről viszonylag kis tételek készülnek, de annál magasabb minőségűek. Lendületes fiatalság és gyümölcsösség jellemzi a fehér, rosé és vörös borokat, a Királyleánykától a Chardonnay fajtán át a Kékfrankosig.

Pincészetünk teljes mértékben családi vállalkozás, amelyet folyamatosan próbálunk fejleszteni. Jelenleg folyó és palackos borok értékesítésével, csoportok és baráti társaságok vendéglátásával, valamint a szőlőtermesztés és borkészítés eszközeinek bemutatásával várjuk kedves vendégeinket. Családi vállalkozásunk Siklóson található, Baranya megyében, Villány-Harkány-Pécs között egy történelmi városkában. Hegyvidéki területeinken saját termelésű szőlőinkből készítjük kézműves borainkat.

Pincészetünk teljes mértékben családi vállalkozás, amelyet folyamatosan próbálunk fejleszteni. Jelenleg folyó és palackos borok értékesítésével, csoportok és baráti társaságok vendéglátásával, valamint a szőlőtermesztés és borkészítés eszközeinek bemutatásával várjuk kedves vendégeinket. Családi vállalkozásunk Siklóson található, Baranya megyében, Villány-Harkány-Pécs között egy történelmi városkában. Hegyvidéki területeinken saját termelésű szőlőinkből készítjük kézműves borainkat.

Pincészetünk teljes mértékben családi vállalkozás, amelyet folyamatosan próbálunk fejleszteni. Jelenleg folyó és palackos borok értékesítésével, csoportok és baráti társaságok vendéglátásával, valamint a szőlőtermesztés és borkészítés eszközeinek bemutatásával várjuk kedves vendégeinket. Családi vállalkozásunk Siklóson található, Baranya megyében, Villány-Harkány-Pécs között egy történelmi városkában. Hegyvidéki területeinken saját termelésű szőlőinkből készítjük kézműves borainkat.

A Somló lankáin közel 60 éve foglalkozik a Szabó család szőlőtermesztéssel és borkészítéssel. A két hektáron elterülő családi ültetvény a Somló dél-nyugati oldalán a Séd forrástól 200 méterre található. A pincészet domináns szőlőfajtája a juhfark, de megtalálható az olaszrizling, a velteleni, és a zengő is. A borkóstolást a borospincében a borosgazda személyesen tartja hordós borainkból. Pincelátogatás és borkóstolás előzetes egyeztetés alapján.

A Somló lankáin közel 60 éve foglalkozik a Szabó család szőlőtermesztéssel és borkészítéssel. A két hektáron elterülő családi ültetvény a Somló dél-nyugati oldalán a Séd forrástól 200 méterre található. A pincészet domináns szőlőfajtája a juhfark, de megtalálható az olaszrizling, a velteleni, és a zengő is. A borkóstolást a borospincében a borosgazda személyesen tartja hordós borainkból. Pincelátogatás és borkóstolás előzetes egyeztetés alapján.

A Somló lankáin közel 60 éve foglalkozik a Szabó család szőlőtermesztéssel és borkészítéssel. A két hektáron elterülő családi ültetvény a Somló dél-nyugati oldalán a Séd forrástól 200 méterre található. A pincészet domináns szőlőfajtája a juhfark, de megtalálható az olaszrizling, a velteleni, és a zengő is. A borkóstolást a borospincében a borosgazda személyesen tartja hordós borainkból. Pincelátogatás és borkóstolás előzetes egyeztetés alapján.

A pincészet borbárja a család borait kínálja, akik generációk óta szőlőműveléssel foglalkoznak Tokaj-hegyalján.

A pincészet borbárja a család borait kínálja, akik generációk óta szőlőműveléssel foglalkoznak Tokaj-hegyalján.

A pincészet borbárja a család borait kínálja, akik generációk óta szőlőműveléssel foglalkoznak Tokaj-hegyalján.

1...424344...54

érdekelnek a hirdetési lehetőségeink?

Kérlek, küldj e-mailt az info@programturizmus.hu címre!

Legjobb élmények