
Az etyeki ZOÁD pincészet boraiból válogathatsz. Borainkat, kellemes környezetben kóstolhatod! A legkorszerűbb borászati technológiákat és eljárásokat alkalmazzuk. Boraink reduktív technológiával, nagy odafigyeléssel tankokban készülnek. Pezsgőinket természetesen palackban érleljük. A pincénk és környezete kialakításában a tradíció és az új trendek találkozására törekvés vezetett bennünket. Erre jó alapot adott a festői környezet. 12 éves borbírálói tudás és tapasztalat, a trendek és stílusok megismerése után, gyakorlati tapasztalataink alapján, képesek voltunk kialakítani és megalkotni azt az egyedi, saját stílust, ezt ötvözni az etyeki területek adottságaival, ízeivel, ami jellemző pincészetünkre.
Az etyeki ZOÁD pincészet boraiból válogathatsz. Borainkat, kellemes környezetben kóstolhatod! A legkorszerűbb borászati technológiákat és eljárásokat alkalmazzuk. Boraink reduktív technológiával, nagy odafigyeléssel tankokban készülnek. Pezsgőinket természetesen palackban érleljük. A pincénk és környezete kialakításában a tradíció és az új trendek találkozására törekvés vezetett bennünket. Erre jó alapot adott a festői környezet. 12 éves borbírálói tudás és tapasztalat, a trendek és stílusok megismerése után, gyakorlati tapasztalataink alapján, képesek voltunk kialakítani és megalkotni azt az egyedi, saját stílust, ezt ötvözni az etyeki területek adottságaival, ízeivel, ami jellemző pincészetünkre.

Az etyeki ZOÁD pincészet boraiból válogathatsz. Borainkat, kellemes környezetben kóstolhatod! A legkorszerűbb borászati technológiákat és eljárásokat alkalmazzuk. Boraink reduktív technológiával, nagy odafigyeléssel tankokban készülnek. Pezsgőinket természetesen palackban érleljük. A pincénk és környezete kialakításában a tradíció és az új trendek találkozására törekvés vezetett bennünket. Erre jó alapot adott a festői környezet. 12 éves borbírálói tudás és tapasztalat, a trendek és stílusok megismerése után, gyakorlati tapasztalataink alapján, képesek voltunk kialakítani és megalkotni azt az egyedi, saját stílust, ezt ötvözni az etyeki területek adottságaival, ízeivel, ami jellemző pincészetünkre.

A pincészet Pécselyen, a Balatonfüred-Csopaki borvidéken dolgozik, 18 hektár szőlőt művel. Jellemzően családi borászat és pincészet, a munka nagy részét mezőgazdasági gépek segítségével a családtagok végzik. Jellemző szőlőtípusaik: cabernet sauvignon, cabernet franc, merlot, rizling, muscat ottonel, szürkebarát, sauvignon blanc, chardonnay. Vendéglátó kapacitásuk zárt térben 15-18 fő, nyitott teraszon 30-40 fő. Egész évben nyitva tartanak. Borkóstoláshoz előzetes bejelentkezés szükséges.
A pincészet Pécselyen, a Balatonfüred-Csopaki borvidéken dolgozik, 18 hektár szőlőt művel. Jellemzően családi borászat és pincészet, a munka nagy részét mezőgazdasági gépek segítségével a családtagok végzik. Jellemző szőlőtípusaik: cabernet sauvignon, cabernet franc, merlot, rizling, muscat ottonel, szürkebarát, sauvignon blanc, chardonnay. Vendéglátó kapacitásuk zárt térben 15-18 fő, nyitott teraszon 30-40 fő. Egész évben nyitva tartanak. Borkóstoláshoz előzetes bejelentkezés szükséges.

A pincészet Pécselyen, a Balatonfüred-Csopaki borvidéken dolgozik, 18 hektár szőlőt művel. Jellemzően családi borászat és pincészet, a munka nagy részét mezőgazdasági gépek segítségével a családtagok végzik. Jellemző szőlőtípusaik: cabernet sauvignon, cabernet franc, merlot, rizling, muscat ottonel, szürkebarát, sauvignon blanc, chardonnay. Vendéglátó kapacitásuk zárt térben 15-18 fő, nyitott teraszon 30-40 fő. Egész évben nyitva tartanak. Borkóstoláshoz előzetes bejelentkezés szükséges.