Konyhánk friss alapanyagokra, akár napi beszerzése és a táblára írt, hetente-kéthetente változó kínálatra épül. Mindehhez szakmai társra Sárközi Ákos chef személyében találtunk, aki a konyhatervezés kezdeti időszakától mellettünk állt. Számunkra sokat jelent gyakorlata, hitelessége, az Alabárdosban végzett munkája, a Hagyomány és Evolúció versenyeken elért remek eredményei, vagy éppen a portugál két Michelin csillagos Villa Joyában végzett stázsolása. A 200 féle túlnyomórészt magyar bor – egy hektáros gazdáktól a legismertebb borászokig – közül, 48 féle mindig pohárban kóstolható, ugyanakkor a helység egyik végében 1200 palack tárolására, érlelésére alkalmas, temperált borpolc található, ahonnan szaküzlet áron lehet vásárolni vagy éppen helyben meginni.
Konyhánk friss alapanyagokra, akár napi beszerzése és a táblára írt, hetente-kéthetente változó kínálatra épül. Mindehhez szakmai társra Sárközi Ákos chef személyében találtunk, aki a konyhatervezés kezdeti időszakától mellettünk állt. Számunkra sokat jelent gyakorlata, hitelessége, az Alabárdosban végzett munkája, a Hagyomány és Evolúció versenyeken elért remek eredményei, vagy éppen a portugál két Michelin csillagos Villa Joyában végzett stázsolása. A 200 féle túlnyomórészt magyar bor – egy hektáros gazdáktól a legismertebb borászokig – közül, 48 féle mindig pohárban kóstolható, ugyanakkor a helység egyik végében 1200 palack tárolására, érlelésére alkalmas, temperált borpolc található, ahonnan szaküzlet áron lehet vásárolni vagy éppen helyben meginni.
Konyhánk friss alapanyagokra, akár napi beszerzése és a táblára írt, hetente-kéthetente változó kínálatra épül. Mindehhez szakmai társra Sárközi Ákos chef személyében találtunk, aki a konyhatervezés kezdeti időszakától mellettünk állt. Számunkra sokat jelent gyakorlata, hitelessége, az Alabárdosban végzett munkája, a Hagyomány és Evolúció versenyeken elért remek eredményei, vagy éppen a portugál két Michelin csillagos Villa Joyában végzett stázsolása. A 200 féle túlnyomórészt magyar bor – egy hektáros gazdáktól a legismertebb borászokig – közül, 48 féle mindig pohárban kóstolható, ugyanakkor a helység egyik végében 1200 palack tárolására, érlelésére alkalmas, temperált borpolc található, ahonnan szaküzlet áron lehet vásárolni vagy éppen helyben meginni.
Elkötelezetten rajongunk a fa/faszénen készült ételekért. Elsősorban a bbq-grill-kemencében készült ételek utánozhatatlan ízvilágát szeretnénk megismertetni a szenvedélyes húsimádók körében. Prémium konyhaművészeti eszközök, kiváló alapanyagok és tapasztalt chefek gondoskodnak a felejthetetlen ízélményekről!
Elkötelezetten rajongunk a fa/faszénen készült ételekért. Elsősorban a bbq-grill-kemencében készült ételek utánozhatatlan ízvilágát szeretnénk megismertetni a szenvedélyes húsimádók körében. Prémium konyhaművészeti eszközök, kiváló alapanyagok és tapasztalt chefek gondoskodnak a felejthetetlen ízélményekről!
Elkötelezetten rajongunk a fa/faszénen készült ételekért. Elsősorban a bbq-grill-kemencében készült ételek utánozhatatlan ízvilágát szeretnénk megismertetni a szenvedélyes húsimádók körében. Prémium konyhaművészeti eszközök, kiváló alapanyagok és tapasztalt chefek gondoskodnak a felejthetetlen ízélményekről!
Zenész legendák eredeti kézjegyével díszített bár, szalon és terasz a modern, európai gasztronómiai vonalat követő menüvel. A zenész legendák, mint Sting, Lenny Kravitz, Plácido Domingo kézjegyével ellátott utcafronti termekben a modern, európai gasztronómiai vonalat követő konyha reggeltől várja a kikapcsolódni vágyókat. Hiermann Viktor séf modern, európai, közérthető ételekből álló menüsort állított össze. Meghatározó egyedi fogások mellett igazi magyar slágerek, populáris ételek is megtalálhatók az étlapon.
Zenész legendák eredeti kézjegyével díszített bár, szalon és terasz a modern, európai gasztronómiai vonalat követő menüvel. A zenész legendák, mint Sting, Lenny Kravitz, Plácido Domingo kézjegyével ellátott utcafronti termekben a modern, európai gasztronómiai vonalat követő konyha reggeltől várja a kikapcsolódni vágyókat. Hiermann Viktor séf modern, európai, közérthető ételekből álló menüsort állított össze. Meghatározó egyedi fogások mellett igazi magyar slágerek, populáris ételek is megtalálhatók az étlapon.
Zenész legendák eredeti kézjegyével díszített bár, szalon és terasz a modern, európai gasztronómiai vonalat követő menüvel. A zenész legendák, mint Sting, Lenny Kravitz, Plácido Domingo kézjegyével ellátott utcafronti termekben a modern, európai gasztronómiai vonalat követő konyha reggeltől várja a kikapcsolódni vágyókat. Hiermann Viktor séf modern, európai, közérthető ételekből álló menüsort állított össze. Meghatározó egyedi fogások mellett igazi magyar slágerek, populáris ételek is megtalálhatók az étlapon.
A Hotel Kálvária négycsillagos épületében található „Gault & Millau 11” díjas Carmen Étteremben mindenki megtalálja az ízlésének megfelelőt, hiszen étlapunkon számos különlegesség szerepel úgy a hagyományos ételek, mind a nemzetközi fogások terén. A győri barokk belvárostól csupán néhány percre, a Hotel Kálváriában, csendes, nyugodt helyen található a Carmen Étterem. Elegáns, valóban színvonalas környezetben felszolgált ételkülönlegességekkel és a hazai pincészetek legkiválóbb boraival igyekszünk felejthetetlenné varázsolni minden egyes alkalmat.
A Hotel Kálvária négycsillagos épületében található „Gault & Millau 11” díjas Carmen Étteremben mindenki megtalálja az ízlésének megfelelőt, hiszen étlapunkon számos különlegesség szerepel úgy a hagyományos ételek, mind a nemzetközi fogások terén. A győri barokk belvárostól csupán néhány percre, a Hotel Kálváriában, csendes, nyugodt helyen található a Carmen Étterem. Elegáns, valóban színvonalas környezetben felszolgált ételkülönlegességekkel és a hazai pincészetek legkiválóbb boraival igyekszünk felejthetetlenné varázsolni minden egyes alkalmat.
A Hotel Kálvária négycsillagos épületében található „Gault & Millau 11” díjas Carmen Étteremben mindenki megtalálja az ízlésének megfelelőt, hiszen étlapunkon számos különlegesség szerepel úgy a hagyományos ételek, mind a nemzetközi fogások terén. A győri barokk belvárostól csupán néhány percre, a Hotel Kálváriában, csendes, nyugodt helyen található a Carmen Étterem. Elegáns, valóban színvonalas környezetben felszolgált ételkülönlegességekkel és a hazai pincészetek legkiválóbb boraival igyekszünk felejthetetlenné varázsolni minden egyes alkalmat.
A francia ízlésvilág széles választékát kínáljuk, melyet családias környezetben fogyasztat el, akár szabadtéri asztalainknál! Étlapunkon nem csak az étterem alapvető összeállításait, de a napi menüt és a séf ajánlatát is megtalálja. Hétfőtől vasárnapig minden nap 12-15 óráig és 19-23 óráig vagyunk nyitva.
A francia ízlésvilág széles választékát kínáljuk, melyet családias környezetben fogyasztat el, akár szabadtéri asztalainknál! Étlapunkon nem csak az étterem alapvető összeállításait, de a napi menüt és a séf ajánlatát is megtalálja. Hétfőtől vasárnapig minden nap 12-15 óráig és 19-23 óráig vagyunk nyitva.
A francia ízlésvilág széles választékát kínáljuk, melyet családias környezetben fogyasztat el, akár szabadtéri asztalainknál! Étlapunkon nem csak az étterem alapvető összeállításait, de a napi menüt és a séf ajánlatát is megtalálja. Hétfőtől vasárnapig minden nap 12-15 óráig és 19-23 óráig vagyunk nyitva.
A Prestige Hotel Budapest****Superior éttermi együttműködő partnere a Michelin Guide által ajánlott Costes Downtown étterem. A fényűző elegancia és a csúcsgasztronómia kéz a kézben - A Costes Downtown étterem konyhája a portugál származású Corporate Executive Chef, Miguel Rocha Vieira szakmai irányítása alatt működik.
A Prestige Hotel Budapest****Superior éttermi együttműködő partnere a Michelin Guide által ajánlott Costes Downtown étterem. A fényűző elegancia és a csúcsgasztronómia kéz a kézben - A Costes Downtown étterem konyhája a portugál származású Corporate Executive Chef, Miguel Rocha Vieira szakmai irányítása alatt működik.
A Prestige Hotel Budapest****Superior éttermi együttműködő partnere a Michelin Guide által ajánlott Costes Downtown étterem. A fényűző elegancia és a csúcsgasztronómia kéz a kézben - A Costes Downtown étterem konyhája a portugál származású Corporate Executive Chef, Miguel Rocha Vieira szakmai irányítása alatt működik.
Magyarország első Michelin-csillagos étterme- Costes. Szeretnénk, ha ez a szó egyet jelentene önnek a kompromisszummentes minőséggel, a mesteri ízekkel, a művészi megformálással, a részletekre való odafigyeléssel, az előzékeny kiszolgálással és a kellemes hangulattal. Fejezze ki a Costes név azt az egyedi, mégis minden este megújuló kötetlen és nyugodt fine dining élményt, amelyhez oly’ sok mindenki kell: lelkiismeretes termelő, rugalmas beszállító, eltökélt személyzet és egy műértő vendég: ön.
Magyarország első Michelin-csillagos étterme- Costes. Szeretnénk, ha ez a szó egyet jelentene önnek a kompromisszummentes minőséggel, a mesteri ízekkel, a művészi megformálással, a részletekre való odafigyeléssel, az előzékeny kiszolgálással és a kellemes hangulattal. Fejezze ki a Costes név azt az egyedi, mégis minden este megújuló kötetlen és nyugodt fine dining élményt, amelyhez oly’ sok mindenki kell: lelkiismeretes termelő, rugalmas beszállító, eltökélt személyzet és egy műértő vendég: ön.
Magyarország első Michelin-csillagos étterme- Costes. Szeretnénk, ha ez a szó egyet jelentene önnek a kompromisszummentes minőséggel, a mesteri ízekkel, a művészi megformálással, a részletekre való odafigyeléssel, az előzékeny kiszolgálással és a kellemes hangulattal. Fejezze ki a Costes név azt az egyedi, mégis minden este megújuló kötetlen és nyugodt fine dining élményt, amelyhez oly’ sok mindenki kell: lelkiismeretes termelő, rugalmas beszállító, eltökélt személyzet és egy műértő vendég: ön.
De La Motte Étterem Noszvaj - Szenvedélyünk a finom ételek készítése. Szakácsainkkal minden nap azon igyekszünk, hogy az Önök kedvenc ételeit tálalhassuk fel, illetve, hogy a wellness hotelünk éttermeiben megkóstolt ételek az Önök kedvenceivé váljanak. Fontos számunkra, hogy fogásaink páratlan sikert arassanak vendégeink körében, ínycsiklandozóan finomak és egészségesek legyenek.
De La Motte Étterem Noszvaj - Szenvedélyünk a finom ételek készítése. Szakácsainkkal minden nap azon igyekszünk, hogy az Önök kedvenc ételeit tálalhassuk fel, illetve, hogy a wellness hotelünk éttermeiben megkóstolt ételek az Önök kedvenceivé váljanak. Fontos számunkra, hogy fogásaink páratlan sikert arassanak vendégeink körében, ínycsiklandozóan finomak és egészségesek legyenek.
De La Motte Étterem Noszvaj - Szenvedélyünk a finom ételek készítése. Szakácsainkkal minden nap azon igyekszünk, hogy az Önök kedvenc ételeit tálalhassuk fel, illetve, hogy a wellness hotelünk éttermeiben megkóstolt ételek az Önök kedvenceivé váljanak. Fontos számunkra, hogy fogásaink páratlan sikert arassanak vendégeink körében, ínycsiklandozóan finomak és egészségesek legyenek.