Turizmus Program

OMÉK

Siófoki Halfesztivál

Havas sportok családi napja

Kastély élmények

Sítanpályák Országos Napja

Idén is nagyszabású gálakoncerttel búcsúztatja az évet a világon egyedül álló 100 Tagú Cigányzenekar
Csabai Kolbászfesztivál 2025. október 23-26. Békéscsaba
Idén is nagyszabású gálakoncerttel búcsúztatja az évet a világon egyedül álló 100 Tagú Cigányzenekar
Csabai Kolbászfesztivál 2025. október 23-26. Békéscsaba

Főzde

Célunk, hogy olyan minőségi kézműves sörökkel csillapítsuk a sörkedvelők szomját, melyek ízvilága a sörkedvelők széles körben szerethető.

Célunk, hogy olyan minőségi kézműves sörökkel csillapítsuk a sörkedvelők szomját, melyek ízvilága a sörkedvelők széles körben szerethető.

Célunk, hogy olyan minőségi kézműves sörökkel csillapítsuk a sörkedvelők szomját, melyek ízvilága a sörkedvelők széles körben szerethető.

1994 óta gyártják a legbátrabbak városában a Palóc sört, Balassagyarmaton. A házi sörfőzdében kiváló alapanyagok felhasználásával, a német tisztasági törvény előírásai szerint, mindenféle ipari anyagok hozzáadása nélkül állítják elő söreiket. A Palóc sörön kívül keresve sem talál jobb társat baráti összejövetelekre, ünnepi alkalmakra. Telt, finom ízével, érzékeket rabul ejtő zamatával, harmonikus illatával és hófehér koronájával méltón választható a társaság királyának. Kiváló ízét és megbízható minőségét arany diplomával ismerték el öt nemzetközi sörversenyen. Mértékletes fogyasztását bátran javasoljuk egészsége megőrzése érdekében.

1994 óta gyártják a legbátrabbak városában a Palóc sört, Balassagyarmaton. A házi sörfőzdében kiváló alapanyagok felhasználásával, a német tisztasági törvény előírásai szerint, mindenféle ipari anyagok hozzáadása nélkül állítják elő söreiket. A Palóc sörön kívül keresve sem talál jobb társat baráti összejövetelekre, ünnepi alkalmakra. Telt, finom ízével, érzékeket rabul ejtő zamatával, harmonikus illatával és hófehér koronájával méltón választható a társaság királyának. Kiváló ízét és megbízható minőségét arany diplomával ismerték el öt nemzetközi sörversenyen. Mértékletes fogyasztását bátran javasoljuk egészsége megőrzése érdekében.

1994 óta gyártják a legbátrabbak városában a Palóc sört, Balassagyarmaton. A házi sörfőzdében kiváló alapanyagok felhasználásával, a német tisztasági törvény előírásai szerint, mindenféle ipari anyagok hozzáadása nélkül állítják elő söreiket. A Palóc sörön kívül keresve sem talál jobb társat baráti összejövetelekre, ünnepi alkalmakra. Telt, finom ízével, érzékeket rabul ejtő zamatával, harmonikus illatával és hófehér koronájával méltón választható a társaság királyának. Kiváló ízét és megbízható minőségét arany diplomával ismerték el öt nemzetközi sörversenyen. Mértékletes fogyasztását bátran javasoljuk egészsége megőrzése érdekében.

Modern sörfőzési technológiával készült tradicionális apátsági sör a Pannonhalmi Főapátságtól.

Modern sörfőzési technológiával készült tradicionális apátsági sör a Pannonhalmi Főapátságtól.

Modern sörfőzési technológiával készült tradicionális apátsági sör a Pannonhalmi Főapátságtól.

Az első magyar dobozos kisüzemi sört a Reketye Sörfőzdében készítették. A sörszerelem olthatatlanul izzik. számunkra az a legfontosabb, hogy a lehető legjobbat hozzuk ki a kiváló minőségű alapanyagokból. víz, maláta, komló és élesztő – az alapokat modern technikával ötvözzük és néha pedig őrületes receptek alapján főzött különlegességekkel örvendeztetjük meg a sörkedvelőket és magunkat is.

Az első magyar dobozos kisüzemi sört a Reketye Sörfőzdében készítették. A sörszerelem olthatatlanul izzik. számunkra az a legfontosabb, hogy a lehető legjobbat hozzuk ki a kiváló minőségű alapanyagokból. víz, maláta, komló és élesztő – az alapokat modern technikával ötvözzük és néha pedig őrületes receptek alapján főzött különlegességekkel örvendeztetjük meg a sörkedvelőket és magunkat is.

Az első magyar dobozos kisüzemi sört a Reketye Sörfőzdében készítették. A sörszerelem olthatatlanul izzik. számunkra az a legfontosabb, hogy a lehető legjobbat hozzuk ki a kiváló minőségű alapanyagokból. víz, maláta, komló és élesztő – az alapokat modern technikával ötvözzük és néha pedig őrületes receptek alapján főzött különlegességekkel örvendeztetjük meg a sörkedvelőket és magunkat is.

A csepeli Rizmajer Sörfőzde már több mint két évtizede gyárt kézműves söröket, amelyek különleges, egyedi ízvilágát, valamint minőségét a hagyományos, „konzervatív” sörfőző eljárások határozzák meg, melyek ugyanakkor kéz a kézben járnak a legújabb technológiák, innovatív eszközök és berendezések alkalmazásával. Sörfőzdénkben a sörök gyártásakor kizárólag természetes alapanyagokat használunk fel.

A csepeli Rizmajer Sörfőzde már több mint két évtizede gyárt kézműves söröket, amelyek különleges, egyedi ízvilágát, valamint minőségét a hagyományos, „konzervatív” sörfőző eljárások határozzák meg, melyek ugyanakkor kéz a kézben járnak a legújabb technológiák, innovatív eszközök és berendezések alkalmazásával. Sörfőzdénkben a sörök gyártásakor kizárólag természetes alapanyagokat használunk fel.

A csepeli Rizmajer Sörfőzde már több mint két évtizede gyárt kézműves söröket, amelyek különleges, egyedi ízvilágát, valamint minőségét a hagyományos, „konzervatív” sörfőző eljárások határozzák meg, melyek ugyanakkor kéz a kézben járnak a legújabb technológiák, innovatív eszközök és berendezések alkalmazásával. Sörfőzdénkben a sörök gyártásakor kizárólag természetes alapanyagokat használunk fel.

Bajor stílusú sörök készülnek és kóstolhatók a Rotburger Látványsörfőzdében és sörkertben, az étteremben pedig a pizzák, hamburgerek mellett magyaros és tájjellegű ételeket lehet megóstolni Pilisvörösváron.

Bajor stílusú sörök készülnek és kóstolhatók a Rotburger Látványsörfőzdében és sörkertben, az étteremben pedig a pizzák, hamburgerek mellett magyaros és tájjellegű ételeket lehet megóstolni Pilisvörösváron.

Bajor stílusú sörök készülnek és kóstolhatók a Rotburger Látványsörfőzdében és sörkertben, az étteremben pedig a pizzák, hamburgerek mellett magyaros és tájjellegű ételeket lehet megóstolni Pilisvörösváron.

A Balaton-felvidék első sörfőzdéje közel harminc éve készít prémium minőségű kisüzemi söröket. A Stari sörfőzde kínálatában mindenki megtalálja a saját ízvilágának megfelelő sört, legyen az akár egy klasszikus világos, barna, búza vagy akár ale típusú vörös és a ma divatos IPA. A gyümölcsös sör szerelmeseinek a sörfőzde 30% valódi gyümölcstartalmú sörökkel kedveskedik: savanykás meggy, édes eper, hamvas szilva, fanyar fekete ribizli és a búzasör ágyon érlelt narancsos grapefruit. Azokra is gondoltak, akik nem isznak alkoholt, de nem akarnak lemondani az igazi sör élményéről, ezért nekik 2021-től elérhető a Stari 0.0 alkoholmentes sör.

A Balaton-felvidék első sörfőzdéje közel harminc éve készít prémium minőségű kisüzemi söröket. A Stari sörfőzde kínálatában mindenki megtalálja a saját ízvilágának megfelelő sört, legyen az akár egy klasszikus világos, barna, búza vagy akár ale típusú vörös és a ma divatos IPA. A gyümölcsös sör szerelmeseinek a sörfőzde 30% valódi gyümölcstartalmú sörökkel kedveskedik: savanykás meggy, édes eper, hamvas szilva, fanyar fekete ribizli és a búzasör ágyon érlelt narancsos grapefruit. Azokra is gondoltak, akik nem isznak alkoholt, de nem akarnak lemondani az igazi sör élményéről, ezért nekik 2021-től elérhető a Stari 0.0 alkoholmentes sör.

A Balaton-felvidék első sörfőzdéje közel harminc éve készít prémium minőségű kisüzemi söröket. A Stari sörfőzde kínálatában mindenki megtalálja a saját ízvilágának megfelelő sört, legyen az akár egy klasszikus világos, barna, búza vagy akár ale típusú vörös és a ma divatos IPA. A gyümölcsös sör szerelmeseinek a sörfőzde 30% valódi gyümölcstartalmú sörökkel kedveskedik: savanykás meggy, édes eper, hamvas szilva, fanyar fekete ribizli és a búzasör ágyon érlelt narancsos grapefruit. Azokra is gondoltak, akik nem isznak alkoholt, de nem akarnak lemondani az igazi sör élményéről, ezért nekik 2021-től elérhető a Stari 0.0 alkoholmentes sör.

SteamCraft kézműves sörök, vékonytésztás pizza, házi hamburger, wrap, nachos, menü, frissensültek .

SteamCraft kézműves sörök, vékonytésztás pizza, házi hamburger, wrap, nachos, menü, frissensültek .

SteamCraft kézműves sörök, vékonytésztás pizza, házi hamburger, wrap, nachos, menü, frissensültek .

A Szarvasi Kézműves Sörfőzde 20210-ben kezdte meg tevékenységét. Az első termékük a Szarvasi Világos kezdetben csapolt formában volt kapható. Majd piacra került az első üveges termék háromféle ízesítésben a Szarvasi Meggyes, Almás és Citromos sör. 2012 ben a gyümölcsös és világos söreik, 2013 – ban pedig legújabb termékük a 6.1 %-os alkohol tartalmú Szarvasi Ír Vörös sör jelent meg.

A Szarvasi Kézműves Sörfőzde 20210-ben kezdte meg tevékenységét. Az első termékük a Szarvasi Világos kezdetben csapolt formában volt kapható. Majd piacra került az első üveges termék háromféle ízesítésben a Szarvasi Meggyes, Almás és Citromos sör. 2012 ben a gyümölcsös és világos söreik, 2013 – ban pedig legújabb termékük a 6.1 %-os alkohol tartalmú Szarvasi Ír Vörös sör jelent meg.

A Szarvasi Kézműves Sörfőzde 20210-ben kezdte meg tevékenységét. Az első termékük a Szarvasi Világos kezdetben csapolt formában volt kapható. Majd piacra került az első üveges termék háromféle ízesítésben a Szarvasi Meggyes, Almás és Citromos sör. 2012 ben a gyümölcsös és világos söreik, 2013 – ban pedig legújabb termékük a 6.1 %-os alkohol tartalmú Szarvasi Ír Vörös sör jelent meg.

A Szent András Sörfőzde története több mit negyed évszázadra nyúlik vissza. Ekkor – 1991 körül- kezdődött el ugyanis a nagy hazai sörgyárak privatizációja, ami a hazai sörpiac megszerzésen túl a korábbi állandó sörhiányt lett volna hivatott megszüntetni. Ez az állapot pedig megoldásért kiáltott, így hamarosan több száz kis sörfőzde létesült országszerte.

A Szent András Sörfőzde története több mit negyed évszázadra nyúlik vissza. Ekkor – 1991 körül- kezdődött el ugyanis a nagy hazai sörgyárak privatizációja, ami a hazai sörpiac megszerzésen túl a korábbi állandó sörhiányt lett volna hivatott megszüntetni. Ez az állapot pedig megoldásért kiáltott, így hamarosan több száz kis sörfőzde létesült országszerte.

A Szent András Sörfőzde története több mit negyed évszázadra nyúlik vissza. Ekkor – 1991 körül- kezdődött el ugyanis a nagy hazai sörgyárak privatizációja, ami a hazai sörpiac megszerzésen túl a korábbi állandó sörhiányt lett volna hivatott megszüntetni. Ez az állapot pedig megoldásért kiáltott, így hamarosan több száz kis sörfőzde létesült országszerte.

érdekelnek a hirdetési lehetőségeink?

Kérlek, küldj e-mailt az info@programturizmus.hu címre!

Legjobb élmények