Turizmus Program

Siófoki Gasztrohétvége

Márton-napi programok

PontyShow Horgászkiállítás

Csoki workshop

Kastély élmények

Kék Zónák Titkai

Idén is nagyszabású gálakoncerttel búcsúztatja az évet a világon egyedül álló 100 Tagú Cigányzenekar
Idén is nagyszabású gálakoncerttel búcsúztatja az évet a világon egyedül álló 100 Tagú Cigányzenekar

Vendéglátás

Listarendezés

Az Azúr Panzió Csurgó központjában található, a híres Csokonai Vitéz Mihály Gimnázium és park szomszédságában.

Az Azúr Panzió Csurgó központjában található, a híres Csokonai Vitéz Mihály Gimnázium és park szomszédságában.

Az Azúr Panzió Csurgó központjában található, a híres Csokonai Vitéz Mihály Gimnázium és park szomszédságában.

A Baalbek egy életteli, napfényben úszó étterem, ahol kiváló hangulatban próbálhatjuk ki a mediterrán konyha remekeit. Konyhánkon újjáélednek a tradicionális libanoni ízek, melyek a szépséges Duna-parti panorámával és a legendás arab vendégszeretettel ötvözve igazán különleges hellyé varázsolják éttermünket.

A Baalbek egy életteli, napfényben úszó étterem, ahol kiváló hangulatban próbálhatjuk ki a mediterrán konyha remekeit. Konyhánkon újjáélednek a tradicionális libanoni ízek, melyek a szépséges Duna-parti panorámával és a legendás arab vendégszeretettel ötvözve igazán különleges hellyé varázsolják éttermünket.

A Baalbek egy életteli, napfényben úszó étterem, ahol kiváló hangulatban próbálhatjuk ki a mediterrán konyha remekeit. Konyhánkon újjáélednek a tradicionális libanoni ízek, melyek a szépséges Duna-parti panorámával és a legendás arab vendégszeretettel ötvözve igazán különleges hellyé varázsolják éttermünket.

Fiatalos, kozmopolita étterem és rendezvényhelyszín barátságos árakkal, napi menü kínálattal.

Fiatalos, kozmopolita étterem és rendezvényhelyszín barátságos árakkal, napi menü kínálattal.

Fiatalos, kozmopolita étterem és rendezvényhelyszín barátságos árakkal, napi menü kínálattal.

A Babar 2004-ben nyitott mint egy fiatalos „kozmopolita” étterem és rendezvényhelyszín. Talán a hangulat, a választék, a minőség, a napi menü, a barátságos árak. A közel 700 rendezvény pedig magáért beszél.

A Babar 2004-ben nyitott mint egy fiatalos „kozmopolita” étterem és rendezvényhelyszín. Talán a hangulat, a választék, a minőség, a napi menü, a barátságos árak. A közel 700 rendezvény pedig magáért beszél.

A Babar 2004-ben nyitott mint egy fiatalos „kozmopolita” étterem és rendezvényhelyszín. Talán a hangulat, a választék, a minőség, a napi menü, a barátságos árak. A közel 700 rendezvény pedig magáért beszél.

A Babarczi Szőlőbirtok és Pince egy családi tulajdonban álló és jelenleg a család második generációja által vezetett szőlészet és borászat Magyarország egyik legkisebb, ám nagy múltú, a Győrhöz közeli Pannonhalmi Borvidéken. Jelenleg 65 hektáron gazdálkodunk. Győrújbaráton, új birtokközpontunkban a borkészítés mellett immár vendéglátásra is módunk nyílik. Várjuk szeretettel a borkedvelőket borbemutató programunkra. A kóstoló minimum létszáma 10 fő, maximum létszáma kb. 80 fő, melyet igény szerint angol vagy német nyelven is megtartunk. Bemutatóink mellé minden esetben borkorcsolyát és ásványvizet szervírozunk, de igény esetén hideg- illetve meleg étellel is tudunk készülni.

A Babarczi Szőlőbirtok és Pince egy családi tulajdonban álló és jelenleg a család második generációja által vezetett szőlészet és borászat Magyarország egyik legkisebb, ám nagy múltú, a Győrhöz közeli Pannonhalmi Borvidéken. Jelenleg 65 hektáron gazdálkodunk. Győrújbaráton, új birtokközpontunkban a borkészítés mellett immár vendéglátásra is módunk nyílik. Várjuk szeretettel a borkedvelőket borbemutató programunkra. A kóstoló minimum létszáma 10 fő, maximum létszáma kb. 80 fő, melyet igény szerint angol vagy német nyelven is megtartunk. Bemutatóink mellé minden esetben borkorcsolyát és ásványvizet szervírozunk, de igény esetén hideg- illetve meleg étellel is tudunk készülni.

A Babarczi Szőlőbirtok és Pince egy családi tulajdonban álló és jelenleg a család második generációja által vezetett szőlészet és borászat Magyarország egyik legkisebb, ám nagy múltú, a Győrhöz közeli Pannonhalmi Borvidéken. Jelenleg 65 hektáron gazdálkodunk. Győrújbaráton, új birtokközpontunkban a borkészítés mellett immár vendéglátásra is módunk nyílik. Várjuk szeretettel a borkedvelőket borbemutató programunkra. A kóstoló minimum létszáma 10 fő, maximum létszáma kb. 80 fő, melyet igény szerint angol vagy német nyelven is megtartunk. Bemutatóink mellé minden esetben borkorcsolyát és ásványvizet szervírozunk, de igény esetén hideg- illetve meleg étellel is tudunk készülni.

Házias ételekkel, heti menü ajánlatokkal várja vendégeit a Bábelék Étterem.

Házias ételekkel, heti menü ajánlatokkal várja vendégeit a Bábelék Étterem.

Házias ételekkel, heti menü ajánlatokkal várja vendégeit a Bábelék Étterem.

A 2019-ben és 2022-ben is Michelin csillagot kapott étteremben az egykori Monarchia gasztronómiai és kulturális örökségét mutatjuk meg a mi szemüvegünkön és modern gondolatainkon keresztül, letisztítva és elegáns szintre emelve azokat. A menüt a fellelhető legjobb minőségű alapanyagokra építjük, ezek határozzák meg a menü evolúcióját, mindamellett, hogy néhány magyar különlegességet főzünk bele, ami a személyes élményeinkből vagy az ország gasztronómiai történetéből táplálkozik. Menünk szezonálisan változik hónapról hónapra, az alapanyagok idényét bővítve. Mi a vendégeinknek főzünk a la minute, nálunk az ételeknek van hőmérséklete, azoknak pedig jelentősége. Privát vacsora álmait és kívánságait valóra váltjuk a Babelben vagy bárhol máshol.

A 2019-ben és 2022-ben is Michelin csillagot kapott étteremben az egykori Monarchia gasztronómiai és kulturális örökségét mutatjuk meg a mi szemüvegünkön és modern gondolatainkon keresztül, letisztítva és elegáns szintre emelve azokat. A menüt a fellelhető legjobb minőségű alapanyagokra építjük, ezek határozzák meg a menü evolúcióját, mindamellett, hogy néhány magyar különlegességet főzünk bele, ami a személyes élményeinkből vagy az ország gasztronómiai történetéből táplálkozik. Menünk szezonálisan változik hónapról hónapra, az alapanyagok idényét bővítve. Mi a vendégeinknek főzünk a la minute, nálunk az ételeknek van hőmérséklete, azoknak pedig jelentősége. Privát vacsora álmait és kívánságait valóra váltjuk a Babelben vagy bárhol máshol.

A 2019-ben és 2022-ben is Michelin csillagot kapott étteremben az egykori Monarchia gasztronómiai és kulturális örökségét mutatjuk meg a mi szemüvegünkön és modern gondolatainkon keresztül, letisztítva és elegáns szintre emelve azokat. A menüt a fellelhető legjobb minőségű alapanyagokra építjük, ezek határozzák meg a menü evolúcióját, mindamellett, hogy néhány magyar különlegességet főzünk bele, ami a személyes élményeinkből vagy az ország gasztronómiai történetéből táplálkozik. Menünk szezonálisan változik hónapról hónapra, az alapanyagok idényét bővítve. Mi a vendégeinknek főzünk a la minute, nálunk az ételeknek van hőmérséklete, azoknak pedig jelentősége. Privát vacsora álmait és kívánságait valóra váltjuk a Babelben vagy bárhol máshol.

A Babérlevél Ételbár grillételekkel és főzelékekkel, heti menüajánlattal várja vendégeit.

A Babérlevél Ételbár grillételekkel és főzelékekkel, heti menüajánlattal várja vendégeit.

A Babérlevél Ételbár grillételekkel és főzelékekkel, heti menüajánlattal várja vendégeit.

Angyalföldön, a Váci útról nyíló Babér utcában várja vendégeit a rendezvényhelyszínnek is kiváló Babérlevél Étterem.

Angyalföldön, a Váci útról nyíló Babér utcában várja vendégeit a rendezvényhelyszínnek is kiváló Babérlevél Étterem.

Angyalföldön, a Váci útról nyíló Babér utcában várja vendégeit a rendezvényhelyszínnek is kiváló Babérlevél Étterem.

`A boraimat Magyarország legnagyobb történelmi borvidékén, a Mátrai borvidék szívében elterülő Gyöngyössolymos kiváló déli fekvésű vulkanikus altalajú dűlőiben termett szőlőiből készítem. A sokéves fajta- és dűlőkísérleteim eredményéül született meg e hat fajtából álló borcsalád is; mely hűen tükrözi a borvidék egyedi és sokszínű stílusvilágát.` Babiczki László

`A boraimat Magyarország legnagyobb történelmi borvidékén, a Mátrai borvidék szívében elterülő Gyöngyössolymos kiváló déli fekvésű vulkanikus altalajú dűlőiben termett szőlőiből készítem. A sokéves fajta- és dűlőkísérleteim eredményéül született meg e hat fajtából álló borcsalád is; mely hűen tükrözi a borvidék egyedi és sokszínű stílusvilágát.` Babiczki László

`A boraimat Magyarország legnagyobb történelmi borvidékén, a Mátrai borvidék szívében elterülő Gyöngyössolymos kiváló déli fekvésű vulkanikus altalajú dűlőiben termett szőlőiből készítem. A sokéves fajta- és dűlőkísérleteim eredményéül született meg e hat fajtából álló borcsalád is; mely hűen tükrözi a borvidék egyedi és sokszínű stílusvilágát.` Babiczki László

érdekelnek a hirdetési lehetőségeink?

Kérlek, küldj e-mailt az info@programturizmus.hu címre!

Black Friday akció -30% kedvezmény, Hévíz Bonvital Gastro & Wellness Hotel
Black Friday akció -30% kedvezmény, Hévíz Bonvital Gastro & Wellness Hotel

Legjobb élmények