Turizmus Program

Siófoki Gasztrohétvége

Márton-napi programok

PontyShow Horgászkiállítás

Csoki workshop

Kastély élmények

Kék Zónák Titkai

Idén is nagyszabású gálakoncerttel búcsúztatja az évet a világon egyedül álló 100 Tagú Cigányzenekar
Idén is nagyszabású gálakoncerttel búcsúztatja az évet a világon egyedül álló 100 Tagú Cigányzenekar

Vörösbor

A családi borászat Gyöngyöstarjánban 7 ha szőlőterületen gazdálkodik. Fajtáink: olaszrizling, szürkebarát, sárgamuskotály, zenit, merlot, kékfrankos és cabernet franc. Egész évben szeretettel várjuk kedves borértő, borkedvelő vagy a borok világával még csak most ismerkedő vendégeinket borkóstolóra, borvacsorára 120 éves felújított vendégházunkban, előzetes bejelentkezéssel.

A családi borászat Gyöngyöstarjánban 7 ha szőlőterületen gazdálkodik. Fajtáink: olaszrizling, szürkebarát, sárgamuskotály, zenit, merlot, kékfrankos és cabernet franc. Egész évben szeretettel várjuk kedves borértő, borkedvelő vagy a borok világával még csak most ismerkedő vendégeinket borkóstolóra, borvacsorára 120 éves felújított vendégházunkban, előzetes bejelentkezéssel.

A családi borászat Gyöngyöstarjánban 7 ha szőlőterületen gazdálkodik. Fajtáink: olaszrizling, szürkebarát, sárgamuskotály, zenit, merlot, kékfrankos és cabernet franc. Egész évben szeretettel várjuk kedves borértő, borkedvelő vagy a borok világával még csak most ismerkedő vendégeinket borkóstolóra, borvacsorára 120 éves felújított vendégházunkban, előzetes bejelentkezéssel.

A Lukácsy család a 19. század közepe óta foglalkozik szőlőtermesztéssel és borkészítéssel Monoron. A hagyományt apa és két fia viszi tovább, kihasználva a Gödöllői-dombság kiváló adottságait. A család tulajdonában lévő 5 hektár szőlő újratelepítését 2012-ben kezdték meg. A terület nagysága jelenleg 8 hektár. A telepítés újabb fázisában a már jól bevált rajnai rizling, kékfrankos, hárslevelű szőlők mellé új világfajtákat is választottak, ezáltal bővül pince kínálata is sauvignon blanc, pinot blanc, chardonnay, cabarnet franc fajtákkal.

A Lukácsy család a 19. század közepe óta foglalkozik szőlőtermesztéssel és borkészítéssel Monoron. A hagyományt apa és két fia viszi tovább, kihasználva a Gödöllői-dombság kiváló adottságait. A család tulajdonában lévő 5 hektár szőlő újratelepítését 2012-ben kezdték meg. A terület nagysága jelenleg 8 hektár. A telepítés újabb fázisában a már jól bevált rajnai rizling, kékfrankos, hárslevelű szőlők mellé új világfajtákat is választottak, ezáltal bővül pince kínálata is sauvignon blanc, pinot blanc, chardonnay, cabarnet franc fajtákkal.

A Lukácsy család a 19. század közepe óta foglalkozik szőlőtermesztéssel és borkészítéssel Monoron. A hagyományt apa és két fia viszi tovább, kihasználva a Gödöllői-dombság kiváló adottságait. A család tulajdonában lévő 5 hektár szőlő újratelepítését 2012-ben kezdték meg. A terület nagysága jelenleg 8 hektár. A telepítés újabb fázisában a már jól bevált rajnai rizling, kékfrankos, hárslevelű szőlők mellé új világfajtákat is választottak, ezáltal bővül pince kínálata is sauvignon blanc, pinot blanc, chardonnay, cabarnet franc fajtákkal.

A Soproni Borvidék festői szépségű településén, Fertőrákoson épült fel a pincészetünk, ahol borkóstolókat tartunk előzetes bejelentkezés mellett.

A Soproni Borvidék festői szépségű településén, Fertőrákoson épült fel a pincészetünk, ahol borkóstolókat tartunk előzetes bejelentkezés mellett.

A Soproni Borvidék festői szépségű településén, Fertőrákoson épült fel a pincészetünk, ahol borkóstolókat tartunk előzetes bejelentkezés mellett.

A hely kiváló adottságait kihasználva, hozzáértéssel, odafigyeléssel és törődéssel készülnek évről-évre a Maczkó-borok. A borvidék főként vörösborairól ismert, fajtáink között szerepel a portugieser, zweigelt, blauburger, pinot noir, merlot, cabernet sauvignon, kékfrankos és cabernet franc. Fehér fajtáink az olaszrizling és a chardonnay. Célunk évről-évre több prémium kategóriás bor készítése, és annak bizonyítása, hogy Villányban is készíthetők olyan borok, melyek a világon bárhol megállják a helyüket. A borversenyeken elért Nagy Arany és Arany érmek megerősítenek abban, hogy jó úton járunk és ezt az utat kell folytatnunk.

A hely kiváló adottságait kihasználva, hozzáértéssel, odafigyeléssel és törődéssel készülnek évről-évre a Maczkó-borok. A borvidék főként vörösborairól ismert, fajtáink között szerepel a portugieser, zweigelt, blauburger, pinot noir, merlot, cabernet sauvignon, kékfrankos és cabernet franc. Fehér fajtáink az olaszrizling és a chardonnay. Célunk évről-évre több prémium kategóriás bor készítése, és annak bizonyítása, hogy Villányban is készíthetők olyan borok, melyek a világon bárhol megállják a helyüket. A borversenyeken elért Nagy Arany és Arany érmek megerősítenek abban, hogy jó úton járunk és ezt az utat kell folytatnunk.

A hely kiváló adottságait kihasználva, hozzáértéssel, odafigyeléssel és törődéssel készülnek évről-évre a Maczkó-borok. A borvidék főként vörösborairól ismert, fajtáink között szerepel a portugieser, zweigelt, blauburger, pinot noir, merlot, cabernet sauvignon, kékfrankos és cabernet franc. Fehér fajtáink az olaszrizling és a chardonnay. Célunk évről-évre több prémium kategóriás bor készítése, és annak bizonyítása, hogy Villányban is készíthetők olyan borok, melyek a világon bárhol megállják a helyüket. A borversenyeken elért Nagy Arany és Arany érmek megerősítenek abban, hogy jó úton járunk és ezt az utat kell folytatnunk.

A kézműves borászat minden jegye megtalálható borászatunkban, kizárólag saját termelésű szőlőt dolgozunk fel a közel 8 hektárnyi szőlőnkből, amelyek 100 százaléka saját telepítés. A szőlő területek jó minőségű dűlőkben fekszenek, hat különböző helyen. Az első teljes termésünket 2006-ban szüreteltük.

A kézműves borászat minden jegye megtalálható borászatunkban, kizárólag saját termelésű szőlőt dolgozunk fel a közel 8 hektárnyi szőlőnkből, amelyek 100 százaléka saját telepítés. A szőlő területek jó minőségű dűlőkben fekszenek, hat különböző helyen. Az első teljes termésünket 2006-ban szüreteltük.

A kézműves borászat minden jegye megtalálható borászatunkban, kizárólag saját termelésű szőlőt dolgozunk fel a közel 8 hektárnyi szőlőnkből, amelyek 100 százaléka saját telepítés. A szőlő területek jó minőségű dűlőkben fekszenek, hat különböző helyen. Az első teljes termésünket 2006-ban szüreteltük.

A szőlőtermesztés és a borkészítés hagyománya évszázadok óta apáról fiúra száll a Mészáros családban, amely az utóbbi években Szekszárd város egyik első számú családi pincészetévé nőtte ki magát. A tájjelegű vörösborok, amelyek a szekszárdi névvel azonosulnak megtalálhatóak Mészáros Pál pincészetében.

A szőlőtermesztés és a borkészítés hagyománya évszázadok óta apáról fiúra száll a Mészáros családban, amely az utóbbi években Szekszárd város egyik első számú családi pincészetévé nőtte ki magát. A tájjelegű vörösborok, amelyek a szekszárdi névvel azonosulnak megtalálhatóak Mészáros Pál pincészetében.

A szőlőtermesztés és a borkészítés hagyománya évszázadok óta apáról fiúra száll a Mészáros családban, amely az utóbbi években Szekszárd város egyik első számú családi pincészetévé nőtte ki magát. A tájjelegű vörösborok, amelyek a szekszárdi névvel azonosulnak megtalálhatóak Mészáros Pál pincészetében.

A Müller Pince borbemutató 35 fős termében barátságos, hangulatos, kényelmes körülmények között kóstolhatók a borászat remek borai. A kóstolók keretében a 6 bor révén nem csak a Müller Pince borait lehet megismerni, hanem képet lehet kapni a Villányi borvidék borairól és lehetőségeiről is.

A Müller Pince borbemutató 35 fős termében barátságos, hangulatos, kényelmes körülmények között kóstolhatók a borászat remek borai. A kóstolók keretében a 6 bor révén nem csak a Müller Pince borait lehet megismerni, hanem képet lehet kapni a Villányi borvidék borairól és lehetőségeiről is.

A Müller Pince borbemutató 35 fős termében barátságos, hangulatos, kényelmes körülmények között kóstolhatók a borászat remek borai. A kóstolók keretében a 6 bor révén nem csak a Müller Pince borait lehet megismerni, hanem képet lehet kapni a Villányi borvidék borairól és lehetőségeiről is.

Nádas Szilárd kicsi birtokán Etyeken számos fajtával foglalkozik, melyekből borok és pezsgő, sőt must is készül. 2, 5 hektáron fehér fajtákat termesztenek, úgymint viktória gyöngye, sauvignon blanc, zöld veltelini, királyleányka, chardonnay és szürkebarát. Mellé, főleg a rosé és vörösborok esetében vásárolt alapanyagból is készít bort. A pincénél borkóstolásra is van lehetőség.

Nádas Szilárd kicsi birtokán Etyeken számos fajtával foglalkozik, melyekből borok és pezsgő, sőt must is készül. 2, 5 hektáron fehér fajtákat termesztenek, úgymint viktória gyöngye, sauvignon blanc, zöld veltelini, királyleányka, chardonnay és szürkebarát. Mellé, főleg a rosé és vörösborok esetében vásárolt alapanyagból is készít bort. A pincénél borkóstolásra is van lehetőség.

Nádas Szilárd kicsi birtokán Etyeken számos fajtával foglalkozik, melyekből borok és pezsgő, sőt must is készül. 2, 5 hektáron fehér fajtákat termesztenek, úgymint viktória gyöngye, sauvignon blanc, zöld veltelini, királyleányka, chardonnay és szürkebarát. Mellé, főleg a rosé és vörösborok esetében vásárolt alapanyagból is készít bort. A pincénél borkóstolásra is van lehetőség.

A borászat két borvidéken rendelkezik összesen 52 hektár szőlőterülettel. A Badacsonyi Borvidéken a Csobáncon és a Sabar hegyen, a Balaton-felvidéken pedig a Káli-medencében, Mindszentkállán, a Lesence-völgyben és Várvölgyben találhatók ültetvényeink. Borkóstolóra előzetes bejelentkezéssel van lehetőség. Borteraszukon csodás panorámában gyönyörködve élvezhetjük a csendet és a nyugalmat. A borbolt a hét minden napján nyitva tart.

A borászat két borvidéken rendelkezik összesen 52 hektár szőlőterülettel. A Badacsonyi Borvidéken a Csobáncon és a Sabar hegyen, a Balaton-felvidéken pedig a Káli-medencében, Mindszentkállán, a Lesence-völgyben és Várvölgyben találhatók ültetvényeink. Borkóstolóra előzetes bejelentkezéssel van lehetőség. Borteraszukon csodás panorámában gyönyörködve élvezhetjük a csendet és a nyugalmat. A borbolt a hét minden napján nyitva tart.

A borászat két borvidéken rendelkezik összesen 52 hektár szőlőterülettel. A Badacsonyi Borvidéken a Csobáncon és a Sabar hegyen, a Balaton-felvidéken pedig a Káli-medencében, Mindszentkállán, a Lesence-völgyben és Várvölgyben találhatók ültetvényeink. Borkóstolóra előzetes bejelentkezéssel van lehetőség. Borteraszukon csodás panorámában gyönyörködve élvezhetjük a csendet és a nyugalmat. A borbolt a hét minden napján nyitva tart.

A pincészet a Hajós-Bajai borvidékhez tartozik és mintegy 26 ha saját szőlőültetvénnyel rendelkezik. Szőlőfajtáink között megtalálható a hungarikum kövidinka, valamint rajnai rizling, cserszegi fűszeres, irsai Olivér és néhány csemegeszőlő fajta. Továbbá jelentős mennyiségben termesztünk kék szőlőfajtákból is: nero, kékfrankos, cabernet sauvignon, zweigelt. Szabadtéri vendéglátásra alkalmas borkóstoló helyiségünkben előre bejelentkező csoportokat várunk. Borainkat gazdag borkorcsolyával ajánljuk, helyben sült kemencés ételekkel. Borkóstolóink során a pincében és a szabadtéri kóstoló helységben külön-külön 50 főt tudunk vendégül látni.

A pincészet a Hajós-Bajai borvidékhez tartozik és mintegy 26 ha saját szőlőültetvénnyel rendelkezik. Szőlőfajtáink között megtalálható a hungarikum kövidinka, valamint rajnai rizling, cserszegi fűszeres, irsai Olivér és néhány csemegeszőlő fajta. Továbbá jelentős mennyiségben termesztünk kék szőlőfajtákból is: nero, kékfrankos, cabernet sauvignon, zweigelt. Szabadtéri vendéglátásra alkalmas borkóstoló helyiségünkben előre bejelentkező csoportokat várunk. Borainkat gazdag borkorcsolyával ajánljuk, helyben sült kemencés ételekkel. Borkóstolóink során a pincében és a szabadtéri kóstoló helységben külön-külön 50 főt tudunk vendégül látni.

A pincészet a Hajós-Bajai borvidékhez tartozik és mintegy 26 ha saját szőlőültetvénnyel rendelkezik. Szőlőfajtáink között megtalálható a hungarikum kövidinka, valamint rajnai rizling, cserszegi fűszeres, irsai Olivér és néhány csemegeszőlő fajta. Továbbá jelentős mennyiségben termesztünk kék szőlőfajtákból is: nero, kékfrankos, cabernet sauvignon, zweigelt. Szabadtéri vendéglátásra alkalmas borkóstoló helyiségünkben előre bejelentkező csoportokat várunk. Borainkat gazdag borkorcsolyával ajánljuk, helyben sült kemencés ételekkel. Borkóstolóink során a pincében és a szabadtéri kóstoló helységben külön-külön 50 főt tudunk vendégül látni.

1...111213...20

érdekelnek a hirdetési lehetőségeink?

Kérlek, küldj e-mailt az info@programturizmus.hu címre!

Black Friday akció -30% kedvezmény, Hévíz Bonvital Gastro & Wellness Hotel
Black Friday akció -30% kedvezmény, Hévíz Bonvital Gastro & Wellness Hotel

Legjobb élmények