Innovatív konyha, mai interpretáció, modern európai étterem. A MÁK célja a csúcsgasztronómia könnyed, külsőségektől mentes biztosítása a lehető legszélesebb rétegek, így a fiatalok számára is. Konyhánkban rendkívüli minőségű alapanyagokat használunk, és fontos szerepet kap a nagyfokú kreativitás, az alkotó konyhai művészet, valamint az innovatív technológia, ám mindez laza, letisztult és közérthető formában interpretálva.
Innovatív konyha, mai interpretáció, modern európai étterem. A MÁK célja a csúcsgasztronómia könnyed, külsőségektől mentes biztosítása a lehető legszélesebb rétegek, így a fiatalok számára is. Konyhánkban rendkívüli minőségű alapanyagokat használunk, és fontos szerepet kap a nagyfokú kreativitás, az alkotó konyhai művészet, valamint az innovatív technológia, ám mindez laza, letisztult és közérthető formában interpretálva.
Innovatív konyha, mai interpretáció, modern európai étterem. A MÁK célja a csúcsgasztronómia könnyed, külsőségektől mentes biztosítása a lehető legszélesebb rétegek, így a fiatalok számára is. Konyhánkban rendkívüli minőségű alapanyagokat használunk, és fontos szerepet kap a nagyfokú kreativitás, az alkotó konyhai művészet, valamint az innovatív technológia, ám mindez laza, letisztult és közérthető formában interpretálva.
Malatinszky Csaba nemesi család sarja, a villányi borvidék kiemelkedő alakja. Művészeti pályára készült, ahonnan a történelem fordulatai sodorták a vendéglátás felé. A 80-as évek végén jött vele szembe a továbblépés lehetősége, amikor Rohály Gáborék, a Hét Borbírák rendjével megszervezték az első sommelier-kurzusokat Magyarországon. Csaba számára ekkor lett egyértelmű, mint korábban családjának is, személyes jövője összefonódik a Borral. Ígéretes tehetségére Láng Györgyék figyeltek fel, állást ajánlottak neki, így lett Malatinszky Csaba Magyarország első sommelierje a méltán híres Gundel étterem alkalmazásában. 1992-ben nyitotta meg az első hazai vinotékát Budapesten, a József Attila utcában, ahol különleges, magas minőségű, külföldi és magyar borokkal kereskedik, immáron több, mint 22 éve. Már az üzlet nyitásakor is jelen volt a gondolat, a saját borászat megépítésének ötlete, amelynek megvalósulására 1997-ig kellet várnia, amely év a borászat első évjárata is egyben.
Malatinszky Csaba nemesi család sarja, a villányi borvidék kiemelkedő alakja. Művészeti pályára készült, ahonnan a történelem fordulatai sodorták a vendéglátás felé. A 80-as évek végén jött vele szembe a továbblépés lehetősége, amikor Rohály Gáborék, a Hét Borbírák rendjével megszervezték az első sommelier-kurzusokat Magyarországon. Csaba számára ekkor lett egyértelmű, mint korábban családjának is, személyes jövője összefonódik a Borral. Ígéretes tehetségére Láng Györgyék figyeltek fel, állást ajánlottak neki, így lett Malatinszky Csaba Magyarország első sommelierje a méltán híres Gundel étterem alkalmazásában. 1992-ben nyitotta meg az első hazai vinotékát Budapesten, a József Attila utcában, ahol különleges, magas minőségű, külföldi és magyar borokkal kereskedik, immáron több, mint 22 éve. Már az üzlet nyitásakor is jelen volt a gondolat, a saját borászat megépítésének ötlete, amelynek megvalósulására 1997-ig kellet várnia, amely év a borászat első évjárata is egyben.
Malatinszky Csaba nemesi család sarja, a villányi borvidék kiemelkedő alakja. Művészeti pályára készült, ahonnan a történelem fordulatai sodorták a vendéglátás felé. A 80-as évek végén jött vele szembe a továbblépés lehetősége, amikor Rohály Gáborék, a Hét Borbírák rendjével megszervezték az első sommelier-kurzusokat Magyarországon. Csaba számára ekkor lett egyértelmű, mint korábban családjának is, személyes jövője összefonódik a Borral. Ígéretes tehetségére Láng Györgyék figyeltek fel, állást ajánlottak neki, így lett Malatinszky Csaba Magyarország első sommelierje a méltán híres Gundel étterem alkalmazásában. 1992-ben nyitotta meg az első hazai vinotékát Budapesten, a József Attila utcában, ahol különleges, magas minőségű, külföldi és magyar borokkal kereskedik, immáron több, mint 22 éve. Már az üzlet nyitásakor is jelen volt a gondolat, a saját borászat megépítésének ötlete, amelynek megvalósulására 1997-ig kellet várnia, amely év a borászat első évjárata is egyben.
A Marty`s igazi karakteres hely Budapest belvárosának szívében, barátságos, barátságos légkörrel és a Vörösmarty térre nyíló bárral. Élvezze velünk a nyugodt és pihentető reggelit, és tekintse meg a frissen facsart gyümölcslevek, nagyszerű koktélok, különleges kávék széles választékát, valamint a változatos bisztró menüt ebédre és vacsorára minőségi alapanyagokból és izgalmas ízkombinációkból a nap további részében. hogy megemlítsük nagyszerű G&T választékunkat és kiterjedt borgyűjteményünket. Ezenkívül ne felejtse el megnézni a Marty`s Fingers-t és a csodálatos desszertjeinket.
A Marty`s igazi karakteres hely Budapest belvárosának szívében, barátságos, barátságos légkörrel és a Vörösmarty térre nyíló bárral. Élvezze velünk a nyugodt és pihentető reggelit, és tekintse meg a frissen facsart gyümölcslevek, nagyszerű koktélok, különleges kávék széles választékát, valamint a változatos bisztró menüt ebédre és vacsorára minőségi alapanyagokból és izgalmas ízkombinációkból a nap további részében. hogy megemlítsük nagyszerű G&T választékunkat és kiterjedt borgyűjteményünket. Ezenkívül ne felejtse el megnézni a Marty`s Fingers-t és a csodálatos desszertjeinket.
A Marty`s igazi karakteres hely Budapest belvárosának szívében, barátságos, barátságos légkörrel és a Vörösmarty térre nyíló bárral. Élvezze velünk a nyugodt és pihentető reggelit, és tekintse meg a frissen facsart gyümölcslevek, nagyszerű koktélok, különleges kávék széles választékát, valamint a változatos bisztró menüt ebédre és vacsorára minőségi alapanyagokból és izgalmas ízkombinációkból a nap további részében. hogy megemlítsük nagyszerű G&T választékunkat és kiterjedt borgyűjteményünket. Ezenkívül ne felejtse el megnézni a Marty`s Fingers-t és a csodálatos desszertjeinket.
A Matild Café & Cabaret a revü- és zenés vacsoraműsorok otthona, Budapest előkelő, kifinomult és pezsgő szórakoztató központja. A szecessziós kávéház visszahozza a régmúltban kialakult hagyományokat és kulináris fogásokat, amik magába foglalják a magas szintű kávékultúrát, kifinomult cukrász termékeket és más kényeztető fogásokat. Budapest ikonikus kávéházát nappal könnyed nyüzsgés jellemzi, mint bármelyik másik kávéházat. Este azonban változik a hangulat, és ismét visszatér a falak közé a csillogás, a bujaság, a fesztelenség, a felszabadult szórakozás.
A Matild Café & Cabaret a revü- és zenés vacsoraműsorok otthona, Budapest előkelő, kifinomult és pezsgő szórakoztató központja. A szecessziós kávéház visszahozza a régmúltban kialakult hagyományokat és kulináris fogásokat, amik magába foglalják a magas szintű kávékultúrát, kifinomult cukrász termékeket és más kényeztető fogásokat. Budapest ikonikus kávéházát nappal könnyed nyüzsgés jellemzi, mint bármelyik másik kávéházat. Este azonban változik a hangulat, és ismét visszatér a falak közé a csillogás, a bujaság, a fesztelenség, a felszabadult szórakozás.
A Matild Café & Cabaret a revü- és zenés vacsoraműsorok otthona, Budapest előkelő, kifinomult és pezsgő szórakoztató központja. A szecessziós kávéház visszahozza a régmúltban kialakult hagyományokat és kulináris fogásokat, amik magába foglalják a magas szintű kávékultúrát, kifinomult cukrász termékeket és más kényeztető fogásokat. Budapest ikonikus kávéházát nappal könnyed nyüzsgés jellemzi, mint bármelyik másik kávéházat. Este azonban változik a hangulat, és ismét visszatér a falak közé a csillogás, a bujaság, a fesztelenség, a felszabadult szórakozás.
Büszkék vagyunk rá, hogy már 21 éve, 1997 óta változatlanul az az iroda vagyunk a magyar piacon, akik nem sablonutazásokat árulnak mindenféle rugalmasság nélkül, hanem azt, amit az utasaik keresnek és szeretnek, ami személyre szabható. Ezért kínálunk többféle megoldást repülőjegyekre, ezért próbálunk ki magunk is rengeteg szálláshelyet, ezért hallgatjuk meg ügyfeleink véleményét és fogadjuk el kritikáikat.
Büszkék vagyunk rá, hogy már 21 éve, 1997 óta változatlanul az az iroda vagyunk a magyar piacon, akik nem sablonutazásokat árulnak mindenféle rugalmasság nélkül, hanem azt, amit az utasaik keresnek és szeretnek, ami személyre szabható. Ezért kínálunk többféle megoldást repülőjegyekre, ezért próbálunk ki magunk is rengeteg szálláshelyet, ezért hallgatjuk meg ügyfeleink véleményét és fogadjuk el kritikáikat.
Büszkék vagyunk rá, hogy már 21 éve, 1997 óta változatlanul az az iroda vagyunk a magyar piacon, akik nem sablonutazásokat árulnak mindenféle rugalmasság nélkül, hanem azt, amit az utasaik keresnek és szeretnek, ami személyre szabható. Ezért kínálunk többféle megoldást repülőjegyekre, ezért próbálunk ki magunk is rengeteg szálláshelyet, ezért hallgatjuk meg ügyfeleink véleményét és fogadjuk el kritikáikat.