Megrendelés
Csabai Kolbászfesztivál programok
Csabai Kolbászfesztivál programok
Budapest Varieté 2022 Dinner & Show
Budapest Varieté 2022 Dinner & Show
Idén is a ZENE-BOR ünnepén lesz a 100 Tagú Cigányzenekar Évadzáró Gála Koncertj
Idén is a ZENE-BOR ünnepén lesz a 100 Tagú Cigányzenekar Évadzáró Gála Koncertj
Ismét az ősz egyik legnagyobb balatoni gasztrorendezvénye, a siófoki Halfesztivál!
Ismét az ősz egyik legnagyobb balatoni gasztrorendezvénye, a siófoki Halfesztivál!
Jön a Tuning és Retró Fesztivál! Egy vadonatúj autós fesztivál vár rád Budapesten!
Jön a Tuning és Retró Fesztivál! Egy vadonatúj autós fesztivál vár rád Budapesten!
Őszi programajánló
Őszi programajánló

Megrendelés

Internetes megjelenés a Programturizmus portálon (www.programturizmus.hu)

Szolgáltató adatai:

Cég neve: Magyar TourMix Kft.
Cégjegyzékszám: 19-09-509216
Adószám: 13861616-2-19
Székhely, postacím: 8251 Zánka, Naplemente u. 2. B. ép.
Számlavezető pénzintézet: Kinizsi Bank 73200189-11281331-00000000
Kapcsolattartás e-mail cím: info@programturizmus.hu

Megrendelő adatai:

Számlanév:
Adószám:
Számlacím:
Bankszámlaszám:
Levelezési cím:
Cégszerű aláíró képviselő: 
Kapcsolattartó, elérhetőségek:

Megrendelés tartalma, a megjelenő partner és/vagy ajánlat hirdetés formája, megnevezése:      
 
Egységár:
Fizetendő összesen:
Fizetés módja: átutalás

Általános szerződési feltételek:

1. A Magyar TourMix Kft. (továbbiakban Szolgáltató) partner és/vagy ajánlat megjelenésre (továbbiakban Megjelenés) vonatkozó megbízást (továbbiakban Megrendelés) írásban fogad el az arra jogosult megbízó jogi- vagy magánszemélytől (továbbiakban Megrendelő). A Megrendelés a programturizmus portálon (továbbiakban Portál) történő Megjelenésre vonatkozik Szolgáltató és Megrendelő között (továbbiakban Felek). Felek között a Megrendelés vagy annak módosítása Szolgáltató írásbeli visszaigazolása nélkül is érvényes. A Megrendelés módosítása kizárólag írásban lehetséges. A Megrendelést Megrendelő a jogszabályokban előírt módon és kizárólag írásban mondhatja le.
2. A Megrendelést Szolgáltató csak akkor fogadja el, ha a Megrendelő a cégszerűen aláírt Megrendelést visszaküldi, és a Megjelenés elkészítéséhez szükséges szövegeket és fotókat, egyéb kreatív anyagokat (továbbiakban Tartalom) azonnal felhasználható módon és méretben megküldi, vagy írásban megadja a Tartalom eléréséhez tartozó weboldal és/vagy közösségi oldal elérhetőségeket (továbbiakban Forrás). A Megrendelés megküldése történhet e-mailben az info@programturizmus.hu címen, faxon a 87/468-486 számon, vagy postán a Megrendelésen megtalálható postacímen.
3.  Szolgáltató a Megrendelőben megadott személyes adatokat a Megrendelés teljesítése jogcímén kezeli Adatvédelmi tájékoztatója alapján, amennyiben a Megrendelő természetes személy. A Megrendelő képviselője és/vagy kapcsolattartója önkéntesen és kifejezetten, a Szolgáltató Adatvédelmi tájékoztatójának megismerése után, hozzájárulását adja ahhoz, hogy elérhetőségi adatait (név, beosztás, email cím, telefonszám) a Megrendelő adatainál kezelje Szolgáltató. A Megrendelő képviselője, kapcsolattartója vállalja, hogy amennyiben a személyes adataiban változás áll be, arról írásban haladéktalanul tájékoztatja Szolgáltatót.
4.   Szolgáltató a Megrendelést követően e-mailben megküldi Megrendelőnek a Megrendelés összegéről szóló díjbekérőt (továbbiakban Proforma számla).  A Proforma számla pénzügyi teljesítése után kiállításra kerül az Áfa visszaigénylésre alkalmas elektronikus végszámla (továbbiakban Számla). Az elkészült e-számlát a Szolgáltató a Megrendelő által megadott e-mail címre elektronikusan továbbítja. A Számla teljesítési napja a pénzügyi teljesítés időpontja, ami új Megrendelés és Megjelenés esetén ez a Portálon történő megjelenés első napja is, mert a Megrendelést Szolgáltató csak a pénzügyi teljesítés után aktiválja és teszi elérhetővé a Portál látogatói (továbbiakban Felhasználók) számára. A Megjelenést Szolgáltató a pénzügyi teljesítés napjától a megrendelt időszak végéig garantálja.
5.   Megrendelő felelőssége a megküldött, vagy a Forrásnál elérhető Tartalom valódisága és jogtisztasága. Szolgáltató a Megrendelő által rendelkezésre bocsátott Tartalom vonatkozásában harmadik féllel szemben felelősséget nem vállal, az ezzel kapcsolatos jogvitákból eredő hátrányokat a Megrendelőre hárítja.
6.    Szolgáltató felelőssége, hogy a Megrendeléseket a Megrendelő által megküldött anyagok, vagy az elérhető Források alapján készítse el. Szolgáltató jogosult arra, hogy a Megrendelő által megküldött, vagy a Forrásnál elérhető Tartalmat úgy módosítsa, hogy az igazodjon a Portál szerkezetéhez és használatához, és a Felhasználók számára könnyen értelmezhető legyen. Szolgáltató a Megrendelőnek igény esetén biztosítja az online hozzáférést megrendelt Megjelenéseihez.
7. Megrendelő a Megjelenéssel kapcsolatos észrevételeit és módosítási javaslatait folyamatosan megküldheti Szolgáltatónak a Megrendelés érvényessége és időtartama alatt. Megrendelő köteles megküldeni azokat a változásokat, amelyek érdemben érintik a megrendelt Megjelenés tartalmát. Érdemi változás minden időpont-, nyitva tartás-, elérhetőség-, ár- és műsorváltozás. Szolgáltató felelőssége a megküldött változások egy munkanapon belüli módosítása a beérkezéstől számítva. 
8. Megrendelő tudomásul veszi, hogy a Megrendelés összegének nagysága és a hozzá tartozó Megjelenések száma határozza meg a megrendelt Megjelenések pozícióját a Portálon a kapcsolódó találati listákban. Szolgáltató a pozíciók meghatározásánál Megrendelő aktuális Megrendelésének összegét veszi figyelembe. 

Jelen szerződésben nem szabályozott kérdésekben a Polgári Törvénykönyv ide vonatkozó rendelkezései az irányadók. A Felek a közöttük esetlegesen felmerülő jogvitát megkísérlik esetlegesen egymás közötti egyeztetéssel rendezni. Ennek eredménytelensége esetén kikötik a Veszprém Városi Bíróság kizárólagos illetékességét.

2018.

Országos eseménynaptár

KeSzeCsüSzoVa
26 27 28 29 30 1 2
3 4 5 6 7 8 9
10 11 12 13 14 15 16
17 18 19 20 21 22 23
24 25 26 27 28 29 30
31 1 2 3 4 5 6
MEGADOTT INTERVALLUMBAN:
-TÓL -IG
Őszi programajánló
Őszi programajánló
Szeretne nálunk megjelenni ajánlatával?
ÚJ PROGRAMOT KÜLDÖK BE
Szeretne több jegyet értékesíteni?
Hirdesse meg ajánlatát jegyvásárlási lehetőséggel! Bővebb információk médiaajánlatunkban