Budapest SWING JAZZ FUNK Szilveszter
Budapest SWING JAZZ FUNK Szilveszter
Corvina kiállítás - A CORVINA KÖNYVTÁR budai műhelye
Corvina kiállítás - A CORVINA KÖNYVTÁR budai műhelye
Tisza-tavi téli kalandozások - Fedezze fel velünk a Tisza-tó élővilágát!
Tisza-tavi téli kalandozások - Fedezze fel velünk a Tisza-tó élővilágát!
Soproni kikapcsolódás - Természet, kultúra, történelem, gasztronómia és színes programok!
Soproni kikapcsolódás - Természet, kultúra, történelem, gasztronómia és színes programok!
Decemberi nyereményjáték
Decemberi nyereményjáték

Megrendelés

Internetes megjelenés a Programturizmus portálon (www.programturizmus.hu)

Szolgáltató adatai:

Cég neve: Magyar TourMix Kft.
Cégjegyzékszám: 19-09-509216
Adószám: 13861616-2-19
Székhely, postacím: 8251 Zánka, Naplemente u. 2. B. ép.
Számlavezető pénzintézet: Kinizsi Bank 73200189-11281331-00000000
Kapcsolattartás e-mail cím: info@programturizmus.hu

Megrendelő adatai:

Számlanév:
Adószám:
Számlacím:
Bankszámlaszám:
Levelezési cím:
Cégszerű aláíró képviselő: 
Kapcsolattartó, elérhetőségek:

Megrendelés tartalma, a megjelenő partner és/vagy ajánlat hirdetés formája, megnevezése:      
 
Egységár:
Fizetendő összesen:
Fizetés módja: átutalás

Általános szerződési feltételek:

1. A Magyar TourMix Kft. (továbbiakban Szolgáltató) partner és/vagy ajánlat megjelenésre (továbbiakban Megjelenés) vonatkozó megbízást (továbbiakban Megrendelés) írásban fogad el az arra jogosult megbízó jogi- vagy magánszemélytől (továbbiakban Megrendelő). A Megrendelés a programturizmus portálon (továbbiakban Portál) történő Megjelenésre vonatkozik Szolgáltató és Megrendelő között (továbbiakban Felek). Felek között a Megrendelés vagy annak módosítása Szolgáltató írásbeli visszaigazolása nélkül is érvényes. A Megrendelés módosítása kizárólag írásban lehetséges. A Megrendelést Megrendelő a jogszabályokban előírt módon és kizárólag írásban mondhatja le.
2. A Megrendelést Szolgáltató csak akkor fogadja el, ha a Megrendelő a cégszerűen aláírt Megrendelést visszaküldi, és a Megjelenés elkészítéséhez szükséges szövegeket és fotókat, egyéb kreatív anyagokat (továbbiakban Tartalom) azonnal felhasználható módon és méretben megküldi, vagy írásban megadja a Tartalom eléréséhez tartozó weboldal és/vagy közösségi oldal elérhetőségeket (továbbiakban Forrás). A Megrendelés megküldése történhet e-mailben az info@programturizmus.hu címen, faxon a 87/468-486 számon, vagy postán a Megrendelésen megtalálható postacímen.
3.  Szolgáltató a Megrendelőben megadott személyes adatokat a Megrendelés teljesítése jogcímén kezeli Adatvédelmi tájékoztatója alapján, amennyiben a Megrendelő természetes személy. A Megrendelő képviselője és/vagy kapcsolattartója önkéntesen és kifejezetten, a Szolgáltató Adatvédelmi tájékoztatójának megismerése után, hozzájárulását adja ahhoz, hogy elérhetőségi adatait (név, beosztás, email cím, telefonszám) a Megrendelő adatainál kezelje Szolgáltató. A Megrendelő képviselője, kapcsolattartója vállalja, hogy amennyiben a személyes adataiban változás áll be, arról írásban haladéktalanul tájékoztatja Szolgáltatót.
4.   Szolgáltató a Megrendelést követően e-mailben megküldi Megrendelőnek a Megrendelés összegéről szóló díjbekérőt (továbbiakban Proforma számla).  A Proforma számla pénzügyi teljesítése után kiállításra kerül az Áfa visszaigénylésre alkalmas elektronikus végszámla (továbbiakban Számla). Az elkészült e-számlát a Szolgáltató a Megrendelő által megadott e-mail címre elektronikusan továbbítja. A Számla teljesítési napja a pénzügyi teljesítés időpontja, ami új Megrendelés és Megjelenés esetén ez a Portálon történő megjelenés első napja is, mert a Megrendelést Szolgáltató csak a pénzügyi teljesítés után aktiválja és teszi elérhetővé a Portál látogatói (továbbiakban Felhasználók) számára. A Megjelenést Szolgáltató a pénzügyi teljesítés napjától a megrendelt időszak végéig garantálja.
5.   Megrendelő felelőssége a megküldött, vagy a Forrásnál elérhető Tartalom valódisága és jogtisztasága. Szolgáltató a Megrendelő által rendelkezésre bocsátott Tartalom vonatkozásában harmadik féllel szemben felelősséget nem vállal, az ezzel kapcsolatos jogvitákból eredő hátrányokat a Megrendelőre hárítja.
6.    Szolgáltató felelőssége, hogy a Megrendeléseket a Megrendelő által megküldött anyagok, vagy az elérhető Források alapján készítse el. Szolgáltató jogosult arra, hogy a Megrendelő által megküldött, vagy a Forrásnál elérhető Tartalmat úgy módosítsa, hogy az igazodjon a Portál szerkezetéhez és használatához, és a Felhasználók számára könnyen értelmezhető legyen. Szolgáltató a Megrendelőnek igény esetén biztosítja az online hozzáférést megrendelt Megjelenéseihez.
7. Megrendelő a Megjelenéssel kapcsolatos észrevételeit és módosítási javaslatait folyamatosan megküldheti Szolgáltatónak a Megrendelés érvényessége és időtartama alatt. Megrendelő köteles megküldeni azokat a változásokat, amelyek érdemben érintik a megrendelt Megjelenés tartalmát. Érdemi változás minden időpont-, nyitva tartás-, elérhetőség-, ár- és műsorváltozás. Szolgáltató felelőssége a megküldött változások egy munkanapon belüli módosítása a beérkezéstől számítva. 
8. Megrendelő tudomásul veszi, hogy a Megrendelés összegének nagysága és a hozzá tartozó Megjelenések száma határozza meg a megrendelt Megjelenések pozícióját a Portálon a kapcsolódó találati listákban. Szolgáltató a pozíciók meghatározásánál Megrendelő aktuális Megrendelésének összegét veszi figyelembe. 

Jelen szerződésben nem szabályozott kérdésekben a Polgári Törvénykönyv ide vonatkozó rendelkezései az irányadók. A Felek a közöttük esetlegesen felmerülő jogvitát megkísérlik esetlegesen egymás közötti egyeztetéssel rendezni. Ennek eredménytelensége esetén kikötik a Veszprém Városi Bíróság kizárólagos illetékességét.

2018.

Országos eseménynaptár

KeSzeCsüSzoVa
26 27 28 29 30 1 2
3 4 5 6 7 8 9
10 11 12 13 14 15 16
17 18 19 20 21 22 23
24 25 26 27 28 29 30
31 1 2 3 4 5 6
MEGADOTT INTERVALLUMBAN:
-TÓL -IG
Megrendelés

Legjobb élmények

Ezt látni kell! Mini világ óriási élményekkel!
Lélegzetelállító élmény! Az óriáskerékről Budapest összes nevezetessége látható teljes panorámában.
Síeljen Ausztriában, sziesztázzon Sopronban!
Egész évben, minden évszakban szeretettel várjuk tófürdőzésre Hévízen.
Szilveszterezzen Budapesten Velünk!
Hajókirándulások Budapesten minden napszakban minden korosztálynak!
12.000 felett
követő
Csatlakozz Facebook közösségünkhöz, hogy
az elsők között értesülj a legjobb programokról!
17.000 felett
program
Iratkozz fel hírlevelünkre
a kimondottan neked javasolt élménykínálatokért!
1.000 felett
online jegy
Ne töltsd az időt sorban állással!
Vásárold meg nálunk előre a jegyedet!

Megyék

Tájegységek


© 2007-2018 PROGRAMTURIZMUS - Magyar TourMix Kft.
Gemius
Interticket