500 faj, 5000 állat, 30 hektár! Csodálja meg az állatok birodalmát Nyíregyházán!
500 faj, 5000 állat, 30 hektár! Csodálja meg az állatok birodalmát Nyíregyházán!
Hazánk legnagyobb regionális szabadtéri néprajzi múzeuma várja Önt!
Hazánk legnagyobb regionális szabadtéri néprajzi múzeuma várja Önt!

A Felső-Tisza-vidék hazánk egyik leggazdagabb természeti és kulturális értékekkel, történelmi emlékhelyekkel rendelkező térsége. A Balsa Ökoturisztikai Látogatóközpont a Tisza folyó partján, az 1944-ben felrobbantott balsai közúti és kisvasúti híd megmaradt hídfőjéhez illesztve került kialakításra, egyedi természeti környezetben.


A Balsai Tiszapart Kulturális és Természetvédelmi Nonprofit Kft. célja olyan látogatóközpont működtetése, mely ismeret-átadással, szemléletformálással kívánja elősegíteni és biztosítani a Felső-Tisza és a Bodrog vidékének természeti, táji, kulturális értékmegőrzését. A nagyközönség számára ingyenesen látogatható épületben előadóterem, büfé, ajándékbolt, információs pont biztosítja az idelátogatók kiszolgálását.

SZOLGÁLTATÁSOK

Látogatóközpont

A Látogatóközpont ismeretátadással, szemléletformálással kívánja elősegíteni és biztosítani a Felső – Tisza és a Bodrog vidékének természeti, táji, kulturális értékmegőrzését, továbbá a NATURA 2000 területek által védett, e vidéken jellemzően fellelhető élővilágának bemutatását, megismertetését.

Óvodai, iskolai csoportok részére

Rendhagyó természetvédelmi ismeretátadást biztosító –korcsoportok szerint eltérő tematikájú – foglalkozások szervezése, bonyolítása, a legtermészetesebb helyszínen, szakemberek közreműködésével.

Szakmai konferenciák, továbbképzések

A színvonalas konferenciához vagy a jó hatékonyságú továbbképzéshez a rendezvényterem praktikus, a látványterasz exkluzív helyet/helyszínt biztosít.

Céges rendezvények

Céges családi napok, csapatépítő tréningek, évzáró rendezvények megtartása egyedi igények figyelembe vételével.

Üzleti megbeszélések, tárgyalások

Az épület kiválóan alkalmas exkluzív/igényes üzleti megbeszélések, tárgyalások lebonyolítására.

Családi események helyszínéül

Az itt megtartott névnapi, születésnapi, ballagási, ….. családi rendezvény felejthetetlen élményt jelent/biztosít/nyújt a résztvevőknek.

Baráti társaságoknak

Minden évszakban könnyen megközelíthető, a kíváncsi szemek elől elrejtőző olyan helyszín ez , ahol kisebb vagy népesebb baráti társaságok itt „kiengedhetik a gőzt”.


Forrás: a látogatóközpont honlapja

2017.01.01 - 2017.12.31

Találatok száma: 1

Balsa Ökoturisztikai Látogatóközpont

Balsa Ökoturisztikai Látogatóközpont

A Felső-Tisza-vidék hazánk egyik leggazdagabb természeti és kulturális értékekkel, történelmi emlékhelyekkel rendelkező térsége. A Balsa Ökoturisztikai Látogatóközpont a Tisza folyó partján, az ...