Nyereményjáték
Játsszon és nyerjen!
Balsa Ökoturisztikai Látogatóközpont
Thermal Hotel Mosonmagyaróvár
KeSzeCsüSzoVa
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30 31 1 2 3 4

Balsa Ökoturisztikai Látogatóközpont

A Felső-Tisza-vidék hazánk egyik leggazdagabb természeti és kulturális értékekkel, történelmi emlékhelyekkel rendelkező térsége. A Balsa Ökoturisztikai Látogatóközpont a Tisza folyó partján, az 1944-ben felrobbantott balsai közúti és kisvasúti híd megmaradt hídfőjéhez illesztve került kialakításra, egyedi természeti környezetben.

További információk


Még több a településen (Balsa):

A Balsai Tiszapart Kulturális és Természetvédelmi Nonprofit Kft. célja olyan látogatóközpont működtetése, mely ismeret-átadással, szemléletformálással kívánja elősegíteni és biztosítani a Felső-Tisza és a Bodrog vidékének természeti, táji, kulturális értékmegőrzését. A nagyközönség számára ingyenesen látogatható épületben előadóterem, büfé, ajándékbolt, információs pont biztosítja az idelátogatók kiszolgálását.

SZOLGÁLTATÁSOK

Látogatóközpont

A Látogatóközpont ismeretátadással, szemléletformálással kívánja elősegíteni és biztosítani a Felső – Tisza és a Bodrog vidékének természeti, táji, kulturális értékmegőrzését, továbbá a NATURA 2000 területek által védett, e vidéken jellemzően fellelhető élővilágának bemutatását, megismertetését.

Óvodai, iskolai csoportok részére

Rendhagyó természetvédelmi ismeretátadást biztosító –korcsoportok szerint eltérő tematikájú – foglalkozások szervezése, bonyolítása, a legtermészetesebb helyszínen, szakemberek közreműködésével.

Szakmai konferenciák, továbbképzések

A színvonalas konferenciához vagy a jó hatékonyságú továbbképzéshez a rendezvényterem praktikus, a látványterasz exkluzív helyet/helyszínt biztosít.

Céges rendezvények

Céges családi napok, csapatépítő tréningek, évzáró rendezvények megtartása egyedi igények figyelembe vételével.

Üzleti megbeszélések, tárgyalások

Az épület kiválóan alkalmas exkluzív/igényes üzleti megbeszélések, tárgyalások lebonyolítására.

Családi események helyszínéül

Az itt megtartott névnapi, születésnapi, ballagási, ….. családi rendezvény felejthetetlen élményt jelent/biztosít/nyújt a résztvevőknek.

Baráti társaságoknak

Minden évszakban könnyen megközelíthető, a kíváncsi szemek elől elrejtőző olyan helyszín ez , ahol kisebb vagy népesebb baráti társaságok itt „kiengedhetik a gőzt”.


Forrás: a látogatóközpont honlapja

2017.01.01 - 2017.12.31

Még több a településen (Balsa):

◄ Vissza

Partnereink: Interticket - jegy.hu Observer