8291 Vöröstó, Bodzavár (46.964859139 x 17.718286517)
Oktatással és fejlesztéssel foglalkozó Műhely vagyunk 2005 óta.
Tele megszállottakkal…
Hitvallásunk…
2000 SIKER-SZTORIN VAGYUNK TÚL!
NÉHÁNY GYAKORI KÉRDÉS:
MEGSZÁLLOTTAK VAGYUNK!
Szerintem ne halogass, ha megoldásokra van szükséged.
Forrás: Az alapítvány honlapja és közösségi oldala
2025.01.01 - 2025.12.31
Találatok száma: 287
Kiemelt partner
Kiemelt partner
Kiemelt partner
Kiemelt partner
Kiemelt partner
Kiemelt partner
A 84 bisztró a Balaton-felvidéken, Kapolcson, egy festői környezetben, erdők-mezők-patak ölelésében fekvő, francia vidéki stílusban kialakított étterem. A Hazai Provence Panzió saját étterme. Ételei helyi termelőktől származó, friss alapanyagokból, illetve Franciaországból érkező termékekből készülnek, hogy minden egyes ételük elfogyasztása közben úgy érezhessék vendégek, Provence-ba csöppentek.
A 84 bisztró a Balaton-felvidéken, Kapolcson, egy festői környezetben, erdők-mezők-patak ölelésében fekvő, francia vidéki stílusban kialakított étterem. A Hazai Provence Panzió saját étterme. Ételei helyi termelőktől származó, friss alapanyagokból, illetve Franciaországból érkező termékekből készülnek, hogy minden egyes ételük elfogyasztása közben úgy érezhessék vendégek, Provence-ba csöppentek.
A 84 bisztró a Balaton-felvidéken, Kapolcson, egy festői környezetben, erdők-mezők-patak ölelésében fekvő, francia vidéki stílusban kialakított étterem. A Hazai Provence Panzió saját étterme. Ételei helyi termelőktől származó, friss alapanyagokból, illetve Franciaországból érkező termékekből készülnek, hogy minden egyes ételük elfogyasztása közben úgy érezhessék vendégek, Provence-ba csöppentek.
A Konyhám Stúdió 365 Fonyód főterén található fantasztikus kilátással a Balatonra. A Konyhám Stúdió 365 nem csak egy étterem, hanem egy élmény, ahol az ízek művészi kifejezése és a jó hangulat összetalálkozik. A Konyhám Stúdió 365 egyedi kulináris utazásra hívja azokat, akik szeretik felfedezni az ízek világát és élvezni az élet apró örömeit!
A Konyhám Stúdió 365 Fonyód főterén található fantasztikus kilátással a Balatonra. A Konyhám Stúdió 365 nem csak egy étterem, hanem egy élmény, ahol az ízek művészi kifejezése és a jó hangulat összetalálkozik. A Konyhám Stúdió 365 egyedi kulináris utazásra hívja azokat, akik szeretik felfedezni az ízek világát és élvezni az élet apró örömeit!
A Konyhám Stúdió 365 Fonyód főterén található fantasztikus kilátással a Balatonra. A Konyhám Stúdió 365 nem csak egy étterem, hanem egy élmény, ahol az ízek művészi kifejezése és a jó hangulat összetalálkozik. A Konyhám Stúdió 365 egyedi kulináris utazásra hívja azokat, akik szeretik felfedezni az ízek világát és élvezni az élet apró örömeit!
Jégkrém-, acai- és smoothie-bár. Jégbe zártuk a nyarat! Az acai igazi superfood, amit az Amazonas kincseként is emlegetnek. Nálunk három veszélyesen finom verzióban kérheted. Egy smoothie mindig feltölt, finomat készítünk. Minden finomságunk természetes és növényi alapú. Hisszük, hogy a vegán életmód a fenntartható jövő egyik alappillére, ezért bármit is választasz, biztos lehetsz benne, hogy amit a kezedbe kapsz, az csakis zamatos gyümölcsöt, területszelektált csokoládét, gondosan válogatott magvakat és növényi tejet tartalmaz. Szeretnénk, ha mindenki kivehetné a részét az Anjuna életérzésből, ezért termékeink gluténmentesek is.
Jégkrém-, acai- és smoothie-bár. Jégbe zártuk a nyarat! Az acai igazi superfood, amit az Amazonas kincseként is emlegetnek. Nálunk három veszélyesen finom verzióban kérheted. Egy smoothie mindig feltölt, finomat készítünk. Minden finomságunk természetes és növényi alapú. Hisszük, hogy a vegán életmód a fenntartható jövő egyik alappillére, ezért bármit is választasz, biztos lehetsz benne, hogy amit a kezedbe kapsz, az csakis zamatos gyümölcsöt, területszelektált csokoládét, gondosan válogatott magvakat és növényi tejet tartalmaz. Szeretnénk, ha mindenki kivehetné a részét az Anjuna életérzésből, ezért termékeink gluténmentesek is.
Jégkrém-, acai- és smoothie-bár. Jégbe zártuk a nyarat! Az acai igazi superfood, amit az Amazonas kincseként is emlegetnek. Nálunk három veszélyesen finom verzióban kérheted. Egy smoothie mindig feltölt, finomat készítünk. Minden finomságunk természetes és növényi alapú. Hisszük, hogy a vegán életmód a fenntartható jövő egyik alappillére, ezért bármit is választasz, biztos lehetsz benne, hogy amit a kezedbe kapsz, az csakis zamatos gyümölcsöt, területszelektált csokoládét, gondosan válogatott magvakat és növényi tejet tartalmaz. Szeretnénk, ha mindenki kivehetné a részét az Anjuna életérzésből, ezért termékeink gluténmentesek is.
Élvezze a lenyűgöző Balaton-felvidéki panorámát remek borok és finom sültek mellett, baráti társaságban az Antmann Pince teraszáról. Jelenleg 5 hektáron termesztett szőlőből készítjük kézműves borainkat. Pincénknél szeretettel várjuk vendégeinket előre egyeztetett időpontban borkóstolóra, borvacsorára. Igény esetén szállást is biztosítunk, illetve lovaskocsizásra is van lehetőség.
Élvezze a lenyűgöző Balaton-felvidéki panorámát remek borok és finom sültek mellett, baráti társaságban az Antmann Pince teraszáról. Jelenleg 5 hektáron termesztett szőlőből készítjük kézműves borainkat. Pincénknél szeretettel várjuk vendégeinket előre egyeztetett időpontban borkóstolóra, borvacsorára. Igény esetén szállást is biztosítunk, illetve lovaskocsizásra is van lehetőség.
Élvezze a lenyűgöző Balaton-felvidéki panorámát remek borok és finom sültek mellett, baráti társaságban az Antmann Pince teraszáról. Jelenleg 5 hektáron termesztett szőlőből készítjük kézműves borainkat. Pincénknél szeretettel várjuk vendégeinket előre egyeztetett időpontban borkóstolóra, borvacsorára. Igény esetén szállást is biztosítunk, illetve lovaskocsizásra is van lehetőség.
Borászatunk termőterületein furmint, juhfark és a történelmi szőlőfajták teremnek. A szőlőben csak azokat a vegyszereket használjuk, amelyek feltétlenül szükségesek a termés egészségének megóvása érdekében. Elhivatottan őrizzük szőlészeti értékeinket, a történelmi szőlőfajtákat. Ültetvényeink hiányát saját oltványkertünkből pótoljuk. Pincelátogatás előre bejelentkezéssel lehetséges.
Borászatunk termőterületein furmint, juhfark és a történelmi szőlőfajták teremnek. A szőlőben csak azokat a vegyszereket használjuk, amelyek feltétlenül szükségesek a termés egészségének megóvása érdekében. Elhivatottan őrizzük szőlészeti értékeinket, a történelmi szőlőfajtákat. Ültetvényeink hiányát saját oltványkertünkből pótoljuk. Pincelátogatás előre bejelentkezéssel lehetséges.
Borászatunk termőterületein furmint, juhfark és a történelmi szőlőfajták teremnek. A szőlőben csak azokat a vegyszereket használjuk, amelyek feltétlenül szükségesek a termés egészségének megóvása érdekében. Elhivatottan őrizzük szőlészeti értékeinket, a történelmi szőlőfajtákat. Ültetvényeink hiányát saját oltványkertünkből pótoljuk. Pincelátogatás előre bejelentkezéssel lehetséges.
A SZERVEZŐK AZ IDŐPONT ÉS A PROGRAMVÁLTOZTATÁS JOGÁT FENNTARTJÁK!
Megosztás
Kapcsolódó témák:
Országos eseménynaptár