Familypark Burgenland, Ausztria

Familypark Burgenland, Ausztria

Jegyvásárlás
TOP 10-es programgazda
Kiemelt partner

Familypark: szórakozás az egész családnak - A nyugalmas és napsütötte Burgenland lármás és izgalmas is tud lenni, főleg ha ellátogatunk a St. Margarethenben található Familyparkba. Itt ugyanis minden sarkon új felfedeznivalók és feledhetetlen kalandok egész sora várja a kicsiket és a nagyokat egyaránt. Szezonkezdés: 2023. április 1.

Familypark Burgenland

A 145 000 négyzetméteres park összesen több mint 30 attrakcióval kínál vidám szórakozást a családoknak. Számos játék várja a legkisebbeket és a nagyobbakat egyaránt. A négy hangulatos és aprólékosan megtervezett tematikus világban mindenki megtalálhatja a számítását. Az Élményvár (Erlebnisburg), a Meseerdő (Märchenwald), a Falusi gazdaság (Bauernhof) és a Kalandsziget (Abenteuerinsel) változatos attrakciók egész sorával kínál izgalmas kikapcsolódást. Akinek szerencséje van, még a Familypark kabalafigurájával, Filippo kandúrral is találkozhat és csinálhat vele egy közös fotót.

Élmények, ameddig csak a szem ellát

Egy különleges élmény a 2022 nyarán átadásra került vadvizi attrakció, a Hódvár. Itt egy gyors csúszás vár a vendégekre egy fatörzsben, elhaladva a vidám hódtörténetek mellett mielőtt egy nyitott lifttel 17 méter magasra érkezünk, ahonnan 60km/h sebességgel csobbanunk a mélybe. Itt garantáltan nem marad senki szárazon!

A Bolondos forgószél (der durchgedrehte Wirbelsturm) nevű hajóhintával vízre is szállhatnak a vendégek és meglovagolhatják a képzeletbeli hullámokat. Érzékeny gyomrúaknak nem ajánlott, de a bátor hajósoknak hatalmas kaland.

A legmerészebbek felülhetnek a Patkánymalom (Rattenmühle) családi hullámvasútra és átszáguldhatnak a tölgyerdő lombkoronái között vagy kipróbálhatják Leonardo repülő szerkezetét (Leonardos Flugmaschine), amivel akár 20 méteres magasságban is repülhetnek. Valamivel nyugodtabb repülést kínál a Falusi gazdaság tematikus részlegen található Almakörhinta (Apfelflug). A Római toronyból (Römerturm) csodás 360 fokos kilátás nyílik a környező tájra, sőt innen ellátni egészen a Fertő tóig is.

A park a legkisebbeket is gazdag kínálattal várja. A szülőkkel vagy a nagyszülőkkel közösen felfedezhetik a Meseerdőt (Märchenwald). Ha pedig elfáradnának a lábak, az Erdei expresszen (Waldexpress) vagy egy traktoron ülve folytatható az izgalmas kirándulás – nem kell mást tenni, mint hátradőlni és élvezni a felfedezőtúrát.

A falusi gazdaság (Bauernhof) élményrészleget a legapróbb részletekre is odafigyelve alakítottuk ki, hogy tökéletesen visszaadjuk egy vidéki gazdaság hangulatát. A gőzmozdony által vontatott Erdei expresszen ülve számos erdei állatot figyelhettek meg. A Patkánymalom (Rattenmühle) hullámvasút pedig izgalmas száguldást és feledhetetlen élményt kínál az egész családnak.

A részletek iránti szeretet

Ami a Famiyparkot – az élményvilágok és attrakciók gazdag választékán túl – egyedülállóvá teszi, az a részletek iránti rajongás. A szabadidőpark a Fertőmelléki-dombság (Ruster Hügelland) szívében található, csodaszép tölgyfák között, és rengeteg zöld felületének köszönhetően tökéletesen beleillik a környezetébe. A parkban öreg tölgyek, színes virágágyások és patakocskák, valamint formára nyírt sövények és fák gondoskodnak az idilli hangulatról. A Familypark sokkal több mint egy egyszerű kalandpark, a látogatók egy, a legapróbb részletekig gondosan kidolgozott fantáziavilágba merülhetnek el.

Jóízű falatozás

Aki a sok kaland és játék közben megéhezne, a parkban összesen 17 különféle vendéglátó egység közül választhat. Az éttermek és étlapok kínálata tökéletesen illeszkedik az adott tematikus részleg élményvilágához. A szabadidőparkban természetesen a vegetáriánusok ugyanúgy jóllakhatnak, mint az osztrák vagy az olasz konyha szerelmesei.

A Familypark ideális úti cél családoknak, fiatalos felnőtteknek és a hétköznapokból kiszakadni vágyóknak egyaránt, de nagyszerű választás csapatépítésre, csoportos kirándulásra vagy születésnapra is. Aki ellátogat hozzánk, tényleg kikapcsolódhat és elmerülhet a fantázia, a szórakozás és a kalandok különleges világában – ehhez pedig soha nem lehetünk túl idősek.

Találatok száma: 1
Familypark látogatás, családi élménykirándulás Ausztriában

Familypark látogatás, családi élménykirándulás Ausztriában 2023.04.01. - 11.05.

A Fertőmelléki-dombság (Ruster Hügelland) szívében, a Fertő tótól és Rust városától mindössze néhány kilométernyire található Familypark 145 000 négyzetméteren kínál önfeledt kikapcsolódást minden korosztálynak. A park mind a négy tematikus részlegén, az Élményvárban, a Meseerdőben, a Falusi ... Bővebben

Jegyvásárlás
Kiemelt ajánlat
NépszerűségTalálatok száma: 2
Különleges születésnapi program gyerekeknek a burgenlandi Familyparkban

Különleges születésnapi program gyerekeknek a burgenlandi Familyparkban 2023.04.01. - 11.05.

Különleges születésnapi program gyerekeknek a Familyparkban - Ünnepeld a születésnapod Ausztria legnagyobb szabadidőparkjában. A 14 hektárnyi területen 4 izgalmas témájú világot fedezhetsz fel barátaiddal. Az élménykastély, a meseerdő, a kalandsziget és a farm melyek számos játékkal, mászókákkal,valamint 30 ... Bővebben

Kiemelt ajánlat
Népszerűség

Osztálykirándulás a Familyparkba, óvodai vagy iskolai kirándulás a burgenlandi élményparkba

Osztálykirándulás a Familyparkba, óvodai vagy iskolai kirándulás a burgenlandi élményparkba 2023.04.01. - 11.05.

Osztálykirándulás kalandparkba - Nincs is annál jobb, mint barátokkal együtt ellátogatni a Familyparkba – sőt akár az egész osztállyal vagy óvodás csoporttal. A Familyparkban erre is van speciális ajánlat. Ha a Familyparkot áprilisban, szeptemberben vagy októberben látogatjátok meg, akkor még kedvezőbb a belépés. ... Bővebben

Kiemelt ajánlat
NépszerűségKapcsolódó témák:

Kiemelt ajánlatok

Familypark látogatás, családi élménykirándulás Ausztriában
Familypark látogatás, családi élménykirándulás Ausztriában
  • St. Margarethen (Szentmargitbánya)
2023.04.01. - 11.05.
Különleges születésnapi program gyerekeknek a burgenlandi Familyparkban
Különleges születésnapi program gyerekeknek a burgenlandi Familyparkban
  • St. Margarethen (Szentmargitbánya)
2023.04.01. - 11.05.

St. Margaretheni programturizmus

Országos eseménynaptár

KeSzeCsüSzoVa
30 31 1 2 3 4 5
6 7 8 9 10 11 12
13 14 15 16 17 18 19
20 21 22 23 24 25 26
27 28 1 2 3 4 5
MEGADOTT INTERVALLUMBAN:
-TÓL -IG