Turizmus Program

Csabai Kolbászfesztivál

Halloween

Balatoni Gasztrohétvége

Csoki workshopok

Horgászkiállítás Budapest

Édesség Fesztivál

Csabai Kolbászfesztivál 2025. október 23-26. Békéscsaba
Pávai Fesztivál 2025. október 24-25. Hajdúszoboszló
Pontyshow 2025. november 7-9. Magyarország egyik legnagyobb horgászkiállítása
Gyulai wellness kikapcsolódás teljes panziós akcióval!
Csabai Kolbászfesztivál 2025. október 23-26. Békéscsaba
Pávai Fesztivál 2025. október 24-25. Hajdúszoboszló
Pontyshow 2025. november 7-9. Magyarország egyik legnagyobb horgászkiállítása
Gyulai wellness kikapcsolódás teljes panziós akcióval!
Őszi programajánló online jegyvásárlási lehetőséggel
Őszi programajánló online jegyvásárlási lehetőséggel

Harrer Csokoládéműhely és Cukrászda

Karl Harrer élete álma teljesült azzal, hogy régi titkos szerelme - a csokoládékészítés - most végre valóság lett. Az osztrák eredetű Harrer cukrászdinasztia hosszú évek óta kényezteti vendégeit a legkülönbözőbb édes finomságokkal.
Harrer Csokoládéműhely és Cukrászda

Kapcsolat, elérhetőség

Szeretné aktiválni elérhetőségeit az oldalon?

Partner információ

A csokoládéműhely 2009 júliusában nyitotta meg kapuit, ahol természetesen minden édes álom valóra válik. Ez az egyedülálló élményvilág betekintést enged a csokoládégyártás kulisszatitkai mögé. Természetesen a műhely szerves része egy csodálatos panorámával bíró kávézó és cukrászda is, ahol a helyben készített sütemények mellett egy finom forró kávé illata is maradásra csábít.

Karl Harrer élete álma teljesült azzal, hogy régi titkos szerelme - a csokoládékészítés - most végre valóság lett. Az osztrák eredetű Harrer cukrászdinasztia hosszú évek óta kényezteti vendégeit a legkülönbözőbb édes finomságokkal - azaz pontosan négy generáció óta. A cég alapítása egyet jelent a családtagok alapfilozófiájával: csakis a legjobb minőséget és választékot kínálni - mindezt modern, kellemes környezetben.

Praliné, bonbon és trüffel - több évtizedes tapasztalat és édes csábítás ötvöződik ezekben a termékekben. Szívvel-lélekkel választjuk ki a gyártás során felhasznált összetevőket, melyek csak nemes ültetvényekről származhatnak. A mogyoró, a mandula, a pisztácia, a kandírozott gyümölcsök mind-mind a legjobb termőhelyekről kerül hozzánk. A marcipán, a csokoládé és a legolvadósabb nugát egyenesen Belgiumból és Franciaországból érkezik. A legigényesebb válogatáson átesett összetevők gondoskodnak az igazán nemes ízekről, melyeket napjaink Csokoládé Gourmandjai is értékelnek.

Kóstolja meg különböző ízesítésű készítményeinket és hagyja magát kicsit elveszni az édességek világában! Kellemes környezetben tárulkozik Ön elé a csokoládékészítés édesen titkos világa. Ehhez nem kell mást tennie, mint bejelentkezni egy csokoládékóstolóra.

Forrás: Harrer Csokoládéműhely és Cukrászda oldala

A SZERVEZŐK AZ IDŐPONT ÉS A PROGRAMVÁLTOZTATÁS JOGÁT FENNTARTJÁK!

Megosztás

Kapcsolódó témák:

Kapcsolat, elérhetőség

Szeretné aktiválni elérhetőségeit az oldalon?

Partner információ

érdekelnek a hirdetési lehetőségeink?

Kérlek, küldj e-mailt az info@programturizmus.hu címre!

Legjobb élmények