Kerékpártúrák Sopron környékén egyénileg

Kerékpártúrák Sopron környékén egyénileg

Kiemelt ajánlat
2021.01.01. - 12.31.

Kerékpárral Sopron környékén - Jól kiépített kerékpárútjaink a régió látnivalókban gazdag falvaiba viszik el a kerekezőt, de a vállalkozó kedvűek akár a Fertő tavat is körbetekerhetik. Töltse aktívan soproni pihenését, fedezze fel két keréken térségünk látnivalóit!

Kerékpáros túraötletek

A kerékpárosok számára a Fertő-Hanság Nemzeti Park, a Neusiedler See-Seewinkel Nationalpark a Fertő tó és Sopron körül kiépült kerékpárutak rendszere lehetőséget kínál a térség bejárására.

A szabad levegőn tekerve megismerni e csodás tájat: lankák, dombok, szőlők, tavak és még számos látnivaló vár útközben, ha elindulsz ezen a felfedezőúton!

Fertő-parti kerékpárút (térkép jele: B10)

A régió legkedveltebb kerékpárútja 121,5 km hosszan öleli körbe a Fertő tavat, ebből 38 km a magyar szakasz. Egész évben jól járható. Jól kiépített és jelzett útvonal. Nagyrészt külön kerékpárúton halad, kisrészt alacsonyabb forgalmú kerékpársávon. Minden kerékpártípussal járható.

A kerékpárút vonzerejét az UNESCO Világörökség területnek nyilvánított Fertő tó menti táj sokszínűsége adja. A tavat övező nádrengeteg, a Fertőmelléki-dombvidék lankái szőlőbirtokokkal, a Fertő-Hanság Nemzeti Park nedves rétjei és szikes tavai mellett olyan kiemelkedő épített kulturális értékeket talál itt, mint pl. az Esterházy-kastély Fertődön, a Gloriett kilátó Fertőbozon, Széchenyi-kastély Nagycenken és a régióra jellemző fűrészfogas elrendezésű tájházak Fertőszéplakon. A kerékpárút nyugati szakasza, Balf és Oggau (Oka-Ausztia) között emelkedőkkel tarkított, a további szakaszok nem különösen megerőltetőek (ezért családoknak különösen ajánlott). A magyarországi szakaszon Balf és Fertőrákos között találkozhatnak kisebb emelkedőkkel, de a szőlőbirtokok között vezető kerékpárútról elénk táruló gyönyörű kilátás kárpótol minden fáradtságért.

Aki megfáradt a pedál taposásában és nem a teljes szakaszt kívánja végig kerekezni, Fertőrákos-Fertőmeggyes (Mörbisch), Fertőmeggyes (Mörbisch) - Ilmic (Illmitz) ill. Rust és Podersdorf közötti kerékpáros kompjárattal tudja azt lerövidíteni.

Cseresznyevirág kerékpárút (B12)

A Lajta-hegység Fertő tóra néző lábánál 44 km-es körtúra. Donnerskirchentől (Fertőfehéregyháza) indul és ott ér véget. A B10-es tókerülő kerékpárútról rácsatlakozhatunk. Közepes nehézségű, dombvidéki útvonal 310 m-es szintkülönbséggel. Szépségét a tavasszal virágzó cseresznyefák díszes pompája jelenti.

Sopron-Eisenstadt összekötő kerékpárút/Páneurópai Piknik kerékpárút (B14)

Ez a kerékpárút szakasz köti össze Sopront a Fertőkerülő B10 kerékpárúttal, Fertőrákosnál rácsatlakozva. Másik nyomvonala pedig a fertőmeggyesi határátkelő irányába halad tovább, érintve a 2019-ben teljesen megújult Páneurópai Piknik Emlékparkot, ahol 1989. augusztus 19-én az Európa történelmében sorsfordító jelentőségű Páneurópai Piknik zajlott le. Az emlékhelytől a szentmargitbányai határátkelőn át a B14 kerékpárút tovább halad Kismarton irányába. Közvetlenül a határátkelőnél jobbra találjuk a Fesztivál kerékpárutat, amelynek nyomvonala egymásra fűzi a Fertő-tó nyugati partjának kiemelkedő kulturális látványosságait: a fertőmeggyesi víziszínpadot, a szentmargitbányai kőfejtőt, Rust városát és nem utolsó sorban Kismartont, Haydn városát.

Ha Sopronból Fertőrákos felé a B10 kerékpárút irányába kerékpározunk vissza, viszonylag nehezebb, szintemelkedéses szakaszra számíthatunk. Akik ezt a szakaszt kikerülve, Balf felé veszik az irányt, azoknak a következő útvonalat javasoljuk.

Fehér út

Sopronból a Balfi út vezet Sopron-Balf irányába. A Balfi utat egy körforgalommal a 84-es főút keresztezi, majd az alsóbbrendű útként halad tovább. Erre a szakaszra csatlakozik északkelet felől a Fehér út, amely Balf és Fertőrákos között torkollik a B10 kerékpárútba. A festői szépségű nyomvonal a soproni borvidék szőlőültetvényei között vezet, csodás látképpel a Fertő tó nádrengetegére és a felcsillanó belső tavakra.

Eurovelo 13 /Vasfüggöny kerékpárút

A több mint 10.000 km hosszú kerékpárút Törökországtól Svédországig 20 államon keresztül (ebből 15 már az EU tagja) vezet számos különleges tájegységet összekötve, amelyek növény- és állatvilága, illetve természeti környezete szinte teljesen érintetlenül megmaradt a korábbi határsávi elhelyezkedésnek köszönhetően. A Közép- és Kelet-Európán átívelő úthálózat mentén számtalan múzeum és szabadtéri emlékhely a kettéosztott Európának és a kelet és nyugat között húzódó Vasfüggöny békés úton történő lebontásának állít emléket.

A 134 km hosszú osztrák-magyar határmenti szakasz a régióban a Harka-Sopronnyéki (Neckermarkt) határátkelési ponttól indulva a Harkát Sopronnal összekötő közúttal kapcsolódik Sopronhoz. 2018-ban megépült a Lövér körúti kerékpárút, amely összeköti az Eurovelo kerékpárutat a belvárosi kerékpárút hálózattal, és így lehetőség nyílik a városon átkerekezve több régiókon átvezető kerékpárutat választani.

A Virágvölgyből induló és a Dudlesz erdőn keresztül kanyargó Hubertus kerékpárút a cinfalvai (klingenbachi) határátkelőnél éri el az ausztriai Eurovelo szakaszt. Az EV 13-ra az Erzsébet-kerttől indulva az Ágfalva-Schattendorf (B322) közötti kerékpárúton is eljuthatunk. A Sopron környékén magyar és osztrák területen váltakozva haladó Vasfüggöny kerékpárút Fertőrákosnál ismét magyar területen folytatja útját és Fertődig közös nyomvonalon halad a Fertő-parti kerékpárúttal (B10). Fertődön kettéágazik a közös szakasz és az EV13 Sarród, Fertőújlak irányában éri el ismét az osztrák határt.

Fertő-Hanság összekötő kerékpárút

Közvetlenül a pomogyi (pamhageni) határátkelő magyar oldalán, a B10-es kerékpárútról egy alsóbbrendű út vezet Tőzeggyármajor irányába. Innen indul a Fertő-Hanság összekötő kerékpárút nyomvonala, ami a Hanságon keresztül a Szigetközig vezet. Térségünkben a Kapuvárról a mosontarcsai (andaui) hídhoz vezető nyomvonal keresztezi, amely Magyarország és Ausztria között ezen a szakaszon a határt képező Hanság-főcsatorna mentén éri el a XX. századi magyar történelem szomorú emlékét idéző andaui hidat. 1956. novemberében, a forradalom leverése után mintegy 70.000 fő ezen a fahídon keresztül menekült nyugatra a megtorlások elől. A felrobbantott hidat 1996-ban építették újjá, amely az ausztriai Hanság-kör induló, és az EV13 kerékpárút átkelő pontja. Szintén a Hanság-főcsatornán keresztül vezet át, az andaui hídtól néhány kilométerre nyugatra, a 2013-ban felavatott Báró Berg Gusztáv híd. Ezen a hídon keresztül tér vissza ismét magyar területre a Vasfüggöny kerékpárút (EV 13), majd egy rövid szakasz után az andaui hídnál végleg elhagyja Magyarország területét.

Fertő tó - Balaton kerékpáros túraútvonal (13)

2018 nyarán került átadásra Magyarország két legnagyobb tavát összekötő, több mint 130 km-es kerékpáros túraútvonal. A fertődi Esterházy-kastélytól induló és a keszthelyi Festetics-kastélynál végződő szakasz Magyarország két kerékpáros Mekkáját, a Fertő tavat és a Balatont köti össze. A nyomvonal nagyrészt kisforgalmú országos, illetve önkormányzati, valamint erdei utakon és árvízvédelmi töltéseken halad. Emiatt trekking és MTB kerékpárokkal ajánlott bejárni az útvonalat, amely többek között érinti Celldömölkön a Vulkán-fürdőt és a Vulkán Látogatóközpontot a Ság-hegyen, valamint a hévízi gyógytavat. Régiónkban a Fertőd-Fertőszentmiklós-Csapod-Cirák-Dénesfa nyomvonalon halad az útvonal. A kitáblázott útvonal jelölése sötétzöld háttérben a 13-as szám.

MTB (hegyikerékpár) pályák

Nemcsak az országúti kerékpárosok, hanem a MTB kerékpározás kedvelői is találhatnak speciális pályákat Sopronban.

Lövér MTB tanösvény

A 2014-ben létrehozott, Magyarországon egyedülálló tanösvény 10 kilométeren keresztül információs táblákkal segít eligazodni a MTB kerékpározás rejtelmeiben, nemcsak kezdőknek, hanem haladóknak és profiknak egyaránt. A Lövér kempingtől (napjainkban a VOLT Fesztivál helyszíne) induló erdei kerékpáros ösvény az egykori műszaki zár nyomvonalát követi a hajdan volt mucki határőr őrs felé, majd északra tart a Pedagógus-forrást érintve. További szakaszán a Dallos-hegy mellet halad el és visszatér a tanösvény kiindulópontjához. Ajánlott a speciális, terepre való MTB kerékpár és bukósisak.

Downhill és freeride pálya

A Várhely-kilátótól induló MTB downhill pályáról Bánfalva irányába száguldhatnak le a vállalkozó kedvűek a nemzetközi színvonalú pályán. (Kizárólag speciális DH/FR kerékpárral és teljes védőfelszereléssel, saját felelősségre).

Ha nincs nálad kerékpár, az sem gond, az alábbi linken megtalálod, hol van lehetőséged kerékpárt kölcsönözni


2021.01.01. - 2021.12.31.
További ajánlataink

2021.09.29. 09:00 Soproni programok 2021. Fesztiválok, rendezvények, események
Senior átmozgató torna a Lővérekben
2021.09.29. 09:00 Sopron környéki programok 2021. Fesztiválok, rendezvények, események
E-bike túra a Nemzeti Parkban
2021.09.29. 09:00 Fertő-Hanság Nemzeti Park programok 2021
E-bike túra a Nemzeti Parkban
2021.10.01. Fertődi programok 2021. Események, rendezvények
Humor sapiens - a felegyenesedés hátrányai // Kiss Ádám és Benk Dénes közös estje
2021.10.01. Dumaszínház Fertőd 2021
2021.10.01. 09:00 Soproni programok 2021. Fesztiválok, rendezvények, események
Senior átmozgató torna a Lővérekben
2021.10.01. 09:00 Fertő-Hanság Nemzeti Park programok 2021
E-bike túra a Nemzeti Parkban
2021.10.02. 09:00 Soproni programok 2021. Fesztiválok, rendezvények, események
Hűség 100 - Ágfalvi hősök emléktúra
2021.10.02. 09:00 Fertő-Hanság Nemzeti Park programok 2021
Kenutúra a Fertő nádasában
2021.10.02. 09:00 Fertő-Hanság Nemzeti Park programok 2021
E-bike túra a Nemzeti Parkban
2021.10.02. 10:00 Soproni városnézés, ingyenes séták idegenvezetéssel
Erdei séta a Soproni Parkerdőben
2021.10.02. 10:00 Erdei túra Sopron 2021. Ingyenes garantált séták minden szombaton
2021.10.02. 18:00 Soproni programok 2021. Fesztiválok, rendezvények, események
A Fidelissima vegyeskar koncertje SZOKOLAY SÁNDOR EMLÉKÉRE
2021.10.02. 18:00 Soproni koncertek 2021
A Fidelissima vegyeskar koncertje SZOKOLAY SÁNDOR EMLÉKÉRE
2021.10.02. 18:00 Komolyzenei koncertek Sopronban és környékén 2021
A Fidelissima vegyeskar koncertje SZOKOLAY SÁNDOR EMLÉKÉRE
2021.10.02. 09:00 Kenutúrák a Fertő tó rejtelmes és áthatolhatatlannak tűnő területein
2021.10.02. 09:00 Balf programok 2021. Koncertek, rendezvények, események, kiállítások
Kenutúra a nádasban
2021.10.02. 09:00 Sopron környéki programok 2021. Fesztiválok, rendezvények, események
Kenutúra a Fertő nádasában
2021.10.02. - 2021.11.11. Múzeumok Őszi Fesztiválja Sopron 2021
2021.10.03. 10:00 Fertő-Hanság Nemzeti Park programok 2021
Szolár hajóval a Fertőn
2021.10.03. 19:00 Soproni programok 2021. Fesztiválok, rendezvények, események
THE RUMJACKS koncert
2021.10.03. 19:00 Soproni koncertek 2021
THE RUMJACKS koncert
2021.10.03. 09:00 Kenutúrák a Fertő tó rejtelmes és áthatolhatatlannak tűnő területein
2021.10.03. 09:00 Balf programok 2021. Koncertek, rendezvények, események, kiállítások
Kenutúra a nádasban
2021.10.03. 09:00 Sopron környéki programok 2021. Fesztiválok, rendezvények, események
Kenutúra a Fertő nádasában
2021.10.03. 10:00 Fertő-tavi hajózás 2021. Szolár hajóval a Fertőn
2021.10.03. 10:00 Sarród programok 2021. Fesztiválok, rendezvények, események
Szolárhajós túrák a Fertő tavon
2021.10.03. 10:00 Sopron környéki programok 2021. Fesztiválok, rendezvények, események
Szolárhajós túrák a Fertő tavon
2021.10.06. 09:00 Fertő-Hanság Nemzeti Park programok 2021
E-bike túra a Nemzeti Parkban
2021.10.06. 09:00 Soproni programok 2021. Fesztiválok, rendezvények, események
Senior átmozgató torna a Lővérekben
2021.10.06. 13:00 Soproni programok 2021. Fesztiválok, rendezvények, események
István király - Eötvös bérlet
2021.10.08. Madárles a Fertő-Hanság Nemzeti Parkban. Reggeli madármegfigyelés Fertő-Kelet szikes tavainál
2021.10.08. 09:00 Fertő-Hanság Nemzeti Park programok 2021
Madármegfigyelés
2021.10.08. 20:00 Búgócsiga Akusztik Garden programok 2021. Koncertek, bulik Sopronban
FISH! + Mirror
2021.10.08. 20:00 Soproni programok 2021. Fesztiválok, rendezvények, események
FISH! + Mirror
2021.10.08. 20:00 Soproni koncertek 2021
FISH! + Mirror
2021.10.09. Sopron környéki programok 2021. Fesztiválok, rendezvények, események
Fertőszéplaki Tökfesztivál
2021.10.09. 09:00 Fertő-Hanság Nemzeti Park programok 2021
Kenutúra a Fertő nádasában
2021.10.09. 10:00 Erdei túra Sopron 2021. Ingyenes garantált séták minden szombaton
2021.10.09. 10:00 Soproni városnézés, ingyenes séták idegenvezetéssel
Erdei séta a Soproni Parkerdőben
2021.10.09. 16:00 Fertődi programok 2021. Események, rendezvények
MAZSOLA és TÁDÉ zenés bábjáték
2021.10.09. 19:00 Soproni programok 2021. Fesztiválok, rendezvények, események
Anima Sound System - Gipsy Sound Clash 20
2021.10.09. 19:00 Soproni koncertek 2021
Anima Sound System - Gipsy Sound Clash 20
2021.10.09. 19:00 Soproni programok 2021. Fesztiválok, rendezvények, események
A Szerelem nem szégyen - régi filmek dalai
2021.10.09. 09:00 Kenutúrák a Fertő tó rejtelmes és áthatolhatatlannak tűnő területein
2021.10.09. 09:00 Balf programok 2021. Koncertek, rendezvények, események, kiállítások
Kenutúra a nádasban
2021.10.09. 09:00 Sopron környéki programok 2021. Fesztiválok, rendezvények, események
Kenutúra a Fertő nádasában
2021.10.09. - 2021.10.10. Ágfalvi Gesztenyefesztivál 2021
2021.10.09. - 2021.10.10. Sopron környéki programok 2021. Fesztiválok, rendezvények, események
XVIII. Ágfalvi Gesztenye Fesztivál
2021.10.10. Soproni programok 2021. Fesztiválok, rendezvények, események
Soproni Sütemény- és Tortafesztivál
2021.10.10. Soproni gasztronómiai programok 2021
Soproni Sütemény- és Tortafesztivál
2021.10.10. Esküvő Kiállítás 2021 Ágfalva Event Garden Rendezvényközpont
2021.10.10. Esküvő Kiállítás 2021 Ágfalva Event Garden Rendezvényközpont
2021.10.10. 10:00 Fertő-Hanság Nemzeti Park programok 2021
Szolár hajóval a Fertőn
2021.10.10. 10:00 Soproni városnézés, ingyenes séták idegenvezetéssel
Belvárosi séták a leghűségesebb városban
2021.10.10. 09:00 Kenutúrák a Fertő tó rejtelmes és áthatolhatatlannak tűnő területein
2021.10.10. 09:00 Balf programok 2021. Koncertek, rendezvények, események, kiállítások
Kenutúra a nádasban
2021.10.10. 09:00 Sopron környéki programok 2021. Fesztiválok, rendezvények, események
Kenutúra a Fertő nádasában
2021.10.10. 10:00 Fertő-tavi hajózás 2021. Szolár hajóval a Fertőn
2021.10.10. 10:00 Sarród programok 2021. Fesztiválok, rendezvények, események
Szolárhajós túrák a Fertő tavon
2021.10.10. 10:00 Sopron környéki programok 2021. Fesztiválok, rendezvények, események
Szolárhajós túrák a Fertő tavon
2021.10.13. 09:00 Fertő-Hanság Nemzeti Park programok 2021
E-bike túra a Nemzeti Parkban
2021.10.13. 09:00 Soproni programok 2021. Fesztiválok, rendezvények, események
Senior átmozgató torna a Lővérekben
2021.10.13. 18:00 Komolyzenei koncertek Sopronban és környékén 2021
CRESCENDO - HORVÁTH JÓZSEF Emlékhangverseny
2021.10.13. 18:00 Soproni koncertek 2021
CRESCENDO - HORVÁTH JÓZSEF Emlékhangverseny
2021.10.13. 18:00 Soproni programok 2021. Fesztiválok, rendezvények, események
CRESCENDO - HORVÁTH JÓZSEF Emlékhangverseny
2021.10.14. 19:00 Soproni programok 2021. Fesztiválok, rendezvények, események
Dr. Hajós & Dr. Majoros - avagy Mi a promlémád? - ÚJ IDŐPONT
2021.10.14. 19:00 GYIK Rendezvényház programok Sopron 2021
Dr. Hajós & Dr. Majoros - avagy Mi a promlémád? - ÚJ IDŐPONT
2021.10.15. 15:00 Soproni programok 2021. Fesztiválok, rendezvények, események
Senior átmozgató torna a Lővérekben
2021.10.16. 09:00 Fertő-Hanság Nemzeti Park programok 2021
Kenutúra a Fertő nádasában
2021.10.16. 09:00 Kenutúrák a Fertő tó rejtelmes és áthatolhatatlannak tűnő területein
2021.10.16. 09:00 Balf programok 2021. Koncertek, rendezvények, események, kiállítások
Kenutúra a nádasban
2021.10.16. 09:00 Sopron környéki programok 2021. Fesztiválok, rendezvények, események
Kenutúra a Fertő nádasában
2021.10.17. 09:00 Soproni sport programok 2021
MVM - Sopron Félmaraton - Európa Futás
2021.10.17. 09:00 Soproni programok 2021. Fesztiválok, rendezvények, események
MVM - Sopron Félmaraton - Európa Futás
2021.10.17. 10:00 Fertő-Hanság Nemzeti Park programok 2021
Szolár hajóval a Fertőn
2021.10.17. 10:00 Sarród programok 2021. Fesztiválok, rendezvények, események
Szolárhajós túrák a Fertő tavon
2021.10.17. 09:00 Kenutúrák a Fertő tó rejtelmes és áthatolhatatlannak tűnő területein
2021.10.17. 09:00 Balf programok 2021. Koncertek, rendezvények, események, kiállítások
Kenutúra a nádasban
2021.10.17. 09:00 Sopron környéki programok 2021. Fesztiválok, rendezvények, események
Kenutúra a Fertő nádasában
2021.10.17. 10:00 Fertő-tavi hajózás 2021. Szolár hajóval a Fertőn
2021.10.17. 10:00 Sarród programok 2021. Fesztiválok, rendezvények, események
Szolárhajós túrák a Fertő tavon
2021.10.17. 10:00 Sopron környéki programok 2021. Fesztiválok, rendezvények, események
Szolárhajós túrák a Fertő tavon
2021.10.18. 10:30 Soproni programok 2021. Fesztiválok, rendezvények, események
A rézerdő lakói - Méhes Csaba és a Brass in the Five kvintett előadása
2021.10.18. 14:30 Soproni programok 2021. Fesztiválok, rendezvények, események
A rézerdő lakói - Méhes Csaba és a Brass in the Five kvintett előadása
2021.10.18. 17:00 Soproni programok 2021. Fesztiválok, rendezvények, események
A rézerdő lakói - Méhes Csaba és a Brass in the Five kvintett előadása
2021.10.19. 10:00 Soproni programok 2021. Fesztiválok, rendezvények, események
A rézerdő lakói - Méhes Csaba és a Brass in the Five kvintett előadása
2021.10.19. 14:30 Soproni programok 2021. Fesztiválok, rendezvények, események
A rézerdő lakói - Méhes Csaba és a Brass in the Five kvintett előadása
2021.10.19. 17:00 Soproni programok 2021. Fesztiválok, rendezvények, események
A rézerdő lakói - Méhes Csaba és a Brass in the Five kvintett előadása
2021.10.20. 09:00 Soproni programok 2021. Fesztiválok, rendezvények, események
Senior átmozgató torna a Lővérekben
2021.10.20. 09:00 Fertő-Hanság Nemzeti Park programok 2021
E-bike túra a Nemzeti Parkban
2021.10.20. 10:00 Soproni programok 2021. Fesztiválok, rendezvények, események
A rézerdő lakói - Méhes Csaba és a Brass in the Five kvintett előadása
2021.10.22. Soproni programok 2021. Fesztiválok, rendezvények, események
Prof. Dr. Bagdy Emőke előadása Sopronban
2021.10.22. GYIK Rendezvényház programok Sopron 2021
Prof. Dr. Bagdy Emőke előadása Sopronban
2021.10.23. 20:30 Búgócsiga Akusztik Garden programok 2021. Koncertek, bulik Sopronban
Best of The Beatles a The Bits-szel
2021.10.23. - 2021.10.24. Nagycenki programok 2021. Fesztiválok, rendezvények, események
Gőzmozdonyos közlekedési napok
2021.10.27. Soproni programok 2021. Fesztiválok, rendezvények, események
APRÓBETŰS RÉSZEK - Kovács András Péter önálló estje, előzenekar: Szabó Balázs Máté
2021.10.27. 09:00 Fertő-Hanság Nemzeti Park programok 2021
E-bike túra a Nemzeti Parkban
2021.10.27. 18:00 Dumaszínház Sopronban 2021. Online jegyvásárlás
2021.10.29. 09:00 Fertő-Hanság Nemzeti Park programok 2021
E-bike túra a Nemzeti Parkban
Találatok száma: 46

Alpesi Trimmel Vendégház Sopron

Alpesi Trimmel Vendégház Sopron

Vendégházaink szép zöld környezetben helyezkednek el a Lővérekben, az uszoda közelében. Csendes, egymástól független, pihenésre alkalmas épületekben szálláshelyet kínálunk. Bővebben


Alpokalja Vendégház Sopron

Alpokalja Vendégház Sopron

Az Alpokalja Vendégház Sopron városának csendes, nyugodt környezetében a történelmi belvárostól gyalogosan 20 percre található. Bővebben


Anita Apartman Sopron

Anita Apartman Sopron

Jöjjön és szálljon meg vendégházunkban, válasszon apartmanjaink közül! Válassza az Anita Apartman Sopront pihenése helyszínéül! Vendégházunk Sopronban, Magyarország nyugati határa mellett, az Alpok lábánál, Bécstől 60km-re fekszik. Bővebben


Anna Panzió Sopron

Anna Panzió Sopron

A Panzió Sopron legszebb részén a Lőverekben épült, kb. 15 perces sétára a város centrumától, a Nyugat-Magyarországi Egyetemtől 400 méterre. Bővebben


Belváros Apartmanház Sopron

Belváros Apartmanház Sopron

Amennyiben egy barátságos apartmant keres Sopronban, a legjobb helyen jár. Ha város központjában, mégis csendes helyen szeretne megszállni, itt megtalálja a megfelelő soproni apartman szálláshelyet. Apartmanházunk Magyarország egyik legrégibb és talán legszebb településén, Sopronban található. ... Bővebben


Boutique Hotel Civitas Sopron

Boutique Hotel Civitas Sopron

A Hotel Civitas*** Sopron belvárosában, számos híres nevezetességtől pár perc sétára helyezkedik el. Bővebben


Bástya Panzió Sopron

Bástya Panzió Sopron

A Bástya Panzió a több mint 700 éves Sopron külső várfalához épült hotel az egyik kis bástya mellett, nyugodt környezetben, a város szívében. Innen kapta a nevét is. Bástya PanzióA kétemeletes soproni szállás a történelmi város Bécs felé nyíló kapuja közelében, a Bécsi utca és a Patak utca ... Bővebben


Central Apartman Sopron

Central Apartman Sopron

A soproni Central Apartman a történelmi belváros szívében várja vendégeit 6 tágas, hangulatos, apartman jellegű szobáival. Szállásunk párok, illetve három-, négyfős családok számára kiváló. Bővebben


Ciklámen Faházak Sopron

Ciklámen Faházak Sopron

Háborítatlan természetben Soprontól 5 km-re, a Brennbergi völgyben, a Rák patak partján helyezkedik el hat darab emeletes faházunk, amely ideális környezetet nyújt a kikapcsolódáshoz. Bővebben


Diána Panzió Vendéglő

Diána Panzió Vendéglő

Sopronban, a város egyik legszebb helyén,az üdülő szállodák, és az Állami szanatórium szomszédságában, a klímájáról híres Lőverek szívében várja vendégeit a Diána Panzió. Szobáink magas színvonalon, őrzött parkolóval biztosítják a kényelmes pihenést. A klimatizált étteremben fogyaszthatja el villás ... Bővebben


1 2 3 4 5   


Találatok száma: 30

Diána Panzió Vendéglő

Diána Panzió Vendéglő

Sopronban, a város egyik legszebb helyén,az üdülő szállodák, és az Állami szanatórium szomszédságában, a klímájáról híres Lőverek szívében várja vendégeit a Diána Panzió. Szobáink magas színvonalon, őrzött parkolóval biztosítják a kényelmes pihenést. A klimatizált étteremben fogyaszthatja el villás ... Bővebben


Erhardt Étterem, Panzió, Kézműves Pékség és Borpince Sopron

Erhardt Étterem, Panzió, Kézműves Pékség és Borpince Sopron

Sopron egykori gazdanegyedében, a Balfi utcában található az Erhardt Étterem és Borpince. Kellemes helyiségeinkkel, hangulatos pincéinkkel várjuk itt kedves vendégeinket! Családi ünnepséget, üzleti ebédet, vagy vacsorát szervez? Levesszük a válláról a szervezést. Bővebben


Fehér Rózsa Fogadó

Fehér Rózsa Fogadó

A Fehér Rózsa Étterem és Fogadó finom házias ételekkel, barátságos és gyors kiszolgálással várja vendégeit Sopronban. Bővebben


Fényes Család Pincészete

Fényes Család Pincészete

Soproni kékfrankos vagy egy könnyed Rosé? Legyen szó egy testes vörösborról vagy egy zamatos fehérről, biztosan megtalálja nálunk új kedvencét! Kóstolja meg Pincészetünk borait páratlan kilátás kíséretében! Bővebben


Gangl Borászat

Gangl Borászat

A családi borászat szőlői kilenc hektáron teremnek. A korai időktől a vörösbort pártoltuk, így van ez ma is, de fehérborokat is készítünk többnyire a vendégek kedvéért, ételek mellé könnyedén fogyasztható italnak. A borkóstolások alkalmával lehetőség nyílik arra, hogy a különböző borfajtákkal ... Bővebben


Harrer Csokoládéműhely és Cukrászda

Harrer Csokoládéműhely és Cukrászda

Karl Harrer élete álma teljesült azzal, hogy régi titkos szerelme - a csokoládékészítés - most végre valóság lett. Az osztrák eredetű Harrer cukrászdinasztia hosszú évek óta kényezteti vendégeit a legkülönbözőbb édes finomságokkal. Bővebben


Iváncsics Pincészet Sopron

Iváncsics Pincészet Sopron

Pincészetünk a jellegzetes kis családi gazdálkodások egyike a Soproni borvidéken. A szőlőtermesztés és feldolgozás során nagy gondot fordítunk a környezetkímélő technológiákra, a kíméletes szőlőfeldolgozásra. Boraink kiváló minőségét mutatják a nemzetközi, országos és regionális borversenyeken elért sikerek. ... Bővebben


Jégverem Fogadó - Haspártiak Vendéglője Sopron

Jégverem Fogadó - Haspártiak Vendéglője Sopron

Jégverem Fogadó - Haspártiak Vendéglője. Két és négy ágyas szobák, várják a pihenni vágyókat. A panzió ideális kiindulópont Sopron felfedezéséhez, hiszen a történelmi belváros közvetlen szomszédságában, a régi poncichter-negyedben található. Bővebben


Lővér pince Sopron

Lővér pince Sopron

Balf-Fertőrákos legjobb dűlőien, környezetkímélő technológiával termesztett szőlőinket Sopronban dolgozzuk fel , és az 1863-ben épített pincénkben neveljük borrá. Stílusunkban a hagyomány és a modern szemlélet ötvöződik. Soproni Öregpincénkben - csoportos formában (10 főtől) előzetes bejelentkezést követően - ... Bővebben


1 2 3   


A SZERVEZŐK AZ IDŐPONT ÉS A PROGRAMVÁLTOZTATÁS JOGÁT FENNTARTJÁK!

Kapcsolódó témák:

Szállásra van szüksége? Foglaljon online!
Pontos cím, geokód, térkép
A PROGRAMGAZDA AZ IDŐPONT ÉS A PROGRAMVÁLTOZTATÁS JOGÁT FENNTARTJA!
Pontatlanságot talált? Itt jelezze nekünk!

Országos eseménynaptár

KeSzeCsüSzoVa
30 31 1 2 3 4 5
6 7 8 9 10 11 12
13 14 15 16 17 18 19
20 21 22 23 24 25 26
27 28 29 30 1 2 3
MEGADOTT INTERVALLUMBAN:
-TÓL -IG