ÚJ PROGRAM HIRDETÉS
Medveébresztő családi nap a Veresegyházi Medveotthonban
Medveébresztő családi nap a Veresegyházi Medveotthonban
Mézesvölgyi Nyár 2024 - Pest megye legnagyobb nyári szabadtéri színházi fesztiválja
Mézesvölgyi Nyár 2024 - Pest megye legnagyobb nyári szabadtéri színházi fesztiválja
Oldtimer Show, minden eddiginél több külföldi kiállító, nyereményautó, családos programok
Oldtimer Show, minden eddiginél több külföldi kiállító, nyereményautó, családos programok
Március 15-ei hosszú hétvége Gyulán - teljes panziós akcióval!
Március 15-ei hosszú hétvége Gyulán - teljes panziós akcióval!
Téli programajánló online jegyvásárlási lehetőséggel
Téli programajánló online jegyvásárlási lehetőséggel

Kerékpártúrák Sopron környékén egyénileg

2024.01.01. (hétfő) - 2024.12.31. (kedd)

Kerékpárral Sopron környékén - Jól kiépített kerékpárútjaink a régió látnivalókban gazdag falvaiba viszik el a kerekezőt, de a vállalkozó kedvűek akár a Fertő tavat is körbetekerhetik. Töltse aktívan soproni pihenését, fedezze fel két keréken térségünk látnivalóit!

Kerékpáros túraötletek

A kerékpárosok számára a Fertő-Hanság Nemzeti Park, a Neusiedler See-Seewinkel Nationalpark a Fertő tó és Sopron körül kiépült kerékpárutak rendszere lehetőséget kínál a térség bejárására.

A szabad levegőn tekerve megismerni e csodás tájat: lankák, dombok, szőlők, tavak és még számos látnivaló vár útközben, ha elindulsz ezen a felfedezőúton!

Fertő-parti kerékpárút (térkép jele: B10)

A régió legkedveltebb kerékpárútja 121,5 km hosszan öleli körbe a Fertő tavat, ebből 38 km a magyar szakasz. Egész évben jól járható. Jól kiépített és jelzett útvonal. Nagyrészt külön kerékpárúton halad, kisrészt alacsonyabb forgalmú kerékpársávon. Minden kerékpártípussal járható.

A kerékpárút vonzerejét az UNESCO Világörökség területnek nyilvánított Fertő tó menti táj sokszínűsége adja. A tavat övező nádrengeteg, a Fertőmelléki-dombvidék lankái szőlőbirtokokkal, a Fertő-Hanság Nemzeti Park nedves rétjei és szikes tavai mellett olyan kiemelkedő épített kulturális értékeket talál itt, mint pl. az Esterházy-kastély Fertődön, a Gloriett kilátó Fertőbozon, Széchenyi-kastély Nagycenken és a régióra jellemző fűrészfogas elrendezésű tájházak Fertőszéplakon. A kerékpárút nyugati szakasza, Balf és Oggau (Oka-Ausztia) között emelkedőkkel tarkított, a további szakaszok nem különösen megerőltetőek (ezért családoknak különösen ajánlott). A magyarországi szakaszon Balf és Fertőrákos között találkozhatnak kisebb emelkedőkkel, de a szőlőbirtokok között vezető kerékpárútról elénk táruló gyönyörű kilátás kárpótol minden fáradtságért.

Aki megfáradt a pedál taposásában és nem a teljes szakaszt kívánja végig kerekezni, Fertőrákos-Fertőmeggyes (Mörbisch), Fertőmeggyes (Mörbisch) - Ilmic (Illmitz) ill. Rust és Podersdorf közötti kerékpáros kompjárattal tudja azt lerövidíteni.

Cseresznyevirág kerékpárút (B12)

A Lajta-hegység Fertő tóra néző lábánál 44 km-es körtúra. Donnerskirchentől (Fertőfehéregyháza) indul és ott ér véget. A B10-es tókerülő kerékpárútról rácsatlakozhatunk. Közepes nehézségű, dombvidéki útvonal 310 m-es szintkülönbséggel. Szépségét a tavasszal virágzó cseresznyefák díszes pompája jelenti.

Sopron-Eisenstadt összekötő kerékpárút/Páneurópai Piknik kerékpárút (B14)

Ez a kerékpárút szakasz köti össze Sopront a Fertőkerülő B10 kerékpárúttal, Fertőrákosnál rácsatlakozva. Másik nyomvonala pedig a fertőmeggyesi határátkelő irányába halad tovább, érintve a 2019-ben teljesen megújult Páneurópai Piknik Emlékparkot, ahol 1989. augusztus 19-én az Európa történelmében sorsfordító jelentőségű Páneurópai Piknik zajlott le. Az emlékhelytől a szentmargitbányai határátkelőn át a B14 kerékpárút tovább halad Kismarton irányába. Közvetlenül a határátkelőnél jobbra találjuk a Fesztivál kerékpárutat, amelynek nyomvonala egymásra fűzi a Fertő-tó nyugati partjának kiemelkedő kulturális látványosságait: a fertőmeggyesi víziszínpadot, a szentmargitbányai kőfejtőt, Rust városát és nem utolsó sorban Kismartont, Haydn városát.

Ha Sopronból Fertőrákos felé a B10 kerékpárút irányába kerékpározunk vissza, viszonylag nehezebb, szintemelkedéses szakaszra számíthatunk. Akik ezt a szakaszt kikerülve, Balf felé veszik az irányt, azoknak a következő útvonalat javasoljuk.

Fehér út

Sopronból a Balfi út vezet Sopron-Balf irányába. A Balfi utat egy körforgalommal a 84-es főút keresztezi, majd az alsóbbrendű útként halad tovább. Erre a szakaszra csatlakozik északkelet felől a Fehér út, amely Balf és Fertőrákos között torkollik a B10 kerékpárútba. A festői szépségű nyomvonal a soproni borvidék szőlőültetvényei között vezet, csodás látképpel a Fertő tó nádrengetegére és a felcsillanó belső tavakra.

Eurovelo 13 /Vasfüggöny kerékpárút

A több mint 10.000 km hosszú kerékpárút Törökországtól Svédországig 20 államon keresztül (ebből 15 már az EU tagja) vezet számos különleges tájegységet összekötve, amelyek növény- és állatvilága, illetve természeti környezete szinte teljesen érintetlenül megmaradt a korábbi határsávi elhelyezkedésnek köszönhetően. A Közép- és Kelet-Európán átívelő úthálózat mentén számtalan múzeum és szabadtéri emlékhely a kettéosztott Európának és a kelet és nyugat között húzódó Vasfüggöny békés úton történő lebontásának állít emléket.

A 134 km hosszú osztrák-magyar határmenti szakasz a régióban a Harka-Sopronnyéki (Neckermarkt) határátkelési ponttól indulva a Harkát Sopronnal összekötő közúttal kapcsolódik Sopronhoz. 2018-ban megépült a Lövér körúti kerékpárút, amely összeköti az Eurovelo kerékpárutat a belvárosi kerékpárút hálózattal, és így lehetőség nyílik a városon átkerekezve több régiókon átvezető kerékpárutat választani.

A Virágvölgyből induló és a Dudlesz erdőn keresztül kanyargó Hubertus kerékpárút a cinfalvai (klingenbachi) határátkelőnél éri el az ausztriai Eurovelo szakaszt. Az EV 13-ra az Erzsébet-kerttől indulva az Ágfalva-Schattendorf (B322) közötti kerékpárúton is eljuthatunk. A Sopron környékén magyar és osztrák területen váltakozva haladó Vasfüggöny kerékpárút Fertőrákosnál ismét magyar területen folytatja útját és Fertődig közös nyomvonalon halad a Fertő-parti kerékpárúttal (B10). Fertődön kettéágazik a közös szakasz és az EV13 Sarród, Fertőújlak irányában éri el ismét az osztrák határt.

Fertő-Hanság összekötő kerékpárút

Közvetlenül a pomogyi (pamhageni) határátkelő magyar oldalán, a B10-es kerékpárútról egy alsóbbrendű út vezet Tőzeggyármajor irányába. Innen indul a Fertő-Hanság összekötő kerékpárút nyomvonala, ami a Hanságon keresztül a Szigetközig vezet. Térségünkben a Kapuvárról a mosontarcsai (andaui) hídhoz vezető nyomvonal keresztezi, amely Magyarország és Ausztria között ezen a szakaszon a határt képező Hanság-főcsatorna mentén éri el a XX. századi magyar történelem szomorú emlékét idéző andaui hidat. 1956. novemberében, a forradalom leverése után mintegy 70.000 fő ezen a fahídon keresztül menekült nyugatra a megtorlások elől. A felrobbantott hidat 1996-ban építették újjá, amely az ausztriai Hanság-kör induló, és az EV13 kerékpárút átkelő pontja. Szintén a Hanság-főcsatornán keresztül vezet át, az andaui hídtól néhány kilométerre nyugatra, a 2013-ban felavatott Báró Berg Gusztáv híd. Ezen a hídon keresztül tér vissza ismét magyar területre a Vasfüggöny kerékpárút (EV 13), majd egy rövid szakasz után az andaui hídnál végleg elhagyja Magyarország területét.

Fertő tó - Balaton kerékpáros túraútvonal (13)

2018 nyarán került átadásra Magyarország két legnagyobb tavát összekötő, több mint 130 km-es kerékpáros túraútvonal. A fertődi Esterházy-kastélytól induló és a keszthelyi Festetics-kastélynál végződő szakasz Magyarország két kerékpáros Mekkáját, a Fertő tavat és a Balatont köti össze. A nyomvonal nagyrészt kisforgalmú országos, illetve önkormányzati, valamint erdei utakon és árvízvédelmi töltéseken halad. Emiatt trekking és MTB kerékpárokkal ajánlott bejárni az útvonalat, amely többek között érinti Celldömölkön a Vulkán-fürdőt és a Vulkán Látogatóközpontot a Ság-hegyen, valamint a hévízi gyógytavat. Régiónkban a Fertőd-Fertőszentmiklós-Csapod-Cirák-Dénesfa nyomvonalon halad az útvonal. A kitáblázott útvonal jelölése sötétzöld háttérben a 13-as szám.

MTB (hegyikerékpár) pályák

Nemcsak az országúti kerékpárosok, hanem a MTB kerékpározás kedvelői is találhatnak speciális pályákat Sopronban.

Lövér MTB tanösvény

A 2014-ben létrehozott, Magyarországon egyedülálló tanösvény 10 kilométeren keresztül információs táblákkal segít eligazodni a MTB kerékpározás rejtelmeiben, nemcsak kezdőknek, hanem haladóknak és profiknak egyaránt. A Lövér kempingtől (napjainkban a VOLT Fesztivál helyszíne) induló erdei kerékpáros ösvény az egykori műszaki zár nyomvonalát követi a hajdan volt mucki határőr őrs felé, majd északra tart a Pedagógus-forrást érintve. További szakaszán a Dallos-hegy mellet halad el és visszatér a tanösvény kiindulópontjához. Ajánlott a speciális, terepre való MTB kerékpár és bukósisak.

Downhill és freeride pálya

A Várhely-kilátótól induló MTB downhill pályáról Bánfalva irányába száguldhatnak le a vállalkozó kedvűek a nemzetközi színvonalú pályán. (Kizárólag speciális DH/FR kerékpárral és teljes védőfelszereléssel, saját felelősségre).

Ha nincs nálad kerékpár, az sem gond, az alábbi linken megtalálod, hol van lehetőséged kerékpárt kölcsönözni


2024.01.01. - 2024.12.31.
További ajánlataink

2024.02.26.
Soproni ismeretterjesztő előadások 2024
Jakupcsek Gabriella: A napos B oldal - Előadás és közönségtalálkozó
2024.02.26.
Soproni programok 2024. Fesztiválok, rendezvények, események
Jakupcsek Gabriella: A napos B oldal - Előadás és közönségtalálkozó
2024.02.26.
Irodalmi est Sopronban 2024. Könyvbemutatók, író-olvasó találkozók
Jakupcsek Gabriella: A napos B oldal - Előadás és közönségtalálkozó
2024.02.27.
2024.02.27.
Soproni programok 2024. Fesztiválok, rendezvények, események
Műemlékkönyvtár látogatás a Templom utcában
2024.02.27.
2024.02.28.
Soproni programok 2024. Fesztiválok, rendezvények, események
Mondjad, Atikám! - Vecsei H. Miklós és Balla Gergely (Platon Karataev) József Attila-estje
2024.02.28.
Búgócsiga Akusztik Garden programok 2024 Sopron. Művészet és szórakozás változatos programkínálattal
Mondjad, Atikám! - Vecsei H. Miklós és Balla Gergely (Platon Karataev) József Attila-estje
2024.02.28.
Soproni programok 2024. Fesztiválok, rendezvények, események
Természetesen zene! - Modern művek, klasszikus átiratok - Közreműködik: a Zeneakadémia Szaxofon kvartettje
2024.02.28.
Irodalmi est Sopronban 2024. Könyvbemutatók, író-olvasó találkozók
Mondjad, Atikám! - Vecsei H. Miklós és Balla Gergely (Platon Karataev) József Attila-estje
2024.02.28.
2024.02.28. 19:00
Soproni koncertek 2024. Könnyű-és komolyzenei koncertek Sopronban
Természetesen zene! - Modern művek, klasszikus átiratok - Közreműködik: a Zeneakadémia Szaxofon kvartettje
2024.02.28. 19:00
Komolyzenei koncertek Sopron 2024
Természetesen zene! - Modern művek, klasszikus átiratok - Közreműködik: a Zeneakadémia Szaxofon kvartettje
2024.02.29.
2024.02.29.
Sopron kézműves foglalkozások 2024
Festőkuckó: Zöldek a palettán!
2024.02.29.
2024.02.29.
Soproni gyerekprogramok 2024
Festőkuckó: Zöldek a palettán!
2024.03.01.
Soproni programok 2024. Fesztiválok, rendezvények, események
Ed Philips and the Memphis Patrol & Sonny and his Wild Cows koncertek a Búgócsigában
2024.03.01.
Búgócsiga Akusztik Garden programok 2024 Sopron. Művészet és szórakozás változatos programkínálattal
Ed Philips and the Memphis Patrol & Sonny and his Wild Cows koncertek a Búgócsigában
2024.03.01.
Soproni programok 2024. Fesztiválok, rendezvények, események
Jean Anouilh: A pacsirta (Jeanne d`Arc) színmű
2024.03.01. 21:00
Soproni koncertek 2024. Könnyű-és komolyzenei koncertek Sopronban
Ed Philips and the Memphis Patrol & Sonny and his Wild Cows koncertek a Búgócsigában
2024.03.02.
2024.03.02.
2024.03.02.
2024.03.02.
Soproni programok 2024. Fesztiválok, rendezvények, események
Jean Anouilh: A pacsirta (Jeanne d`Arc) színmű
2024.03.02.
Bál Sopron 2024
I. Soproni Horgászbál
2024.03.02.
2024.03.02.
2024.03.02.
2024.03.02. 21:00
2024.03.02.
Soproni városnézés 2024. Ingyenes séták idegenvezetéssel
Ami az útikönyvekből kimaradt... - városnéző séta
2024.03.02.
Soproni programok 2024. Fesztiválok, rendezvények, események
Ami az útikönyvekből kimaradt... - városnéző séta
2024.03.03.
Soproni programok 2024. Fesztiválok, rendezvények, események
Pedagógusok a gyermekekért - Csináld magad!
2024.03.03.
Soproni gyerekprogramok 2024
Pedagógusok a gyermekekért - Csináld magad!
2024.03.03.
2024.03.03.
Soproni programok 2024. Fesztiválok, rendezvények, események
Esküvői nyílt nap az erdő ölelésében
2024.03.05.
Soproni programok 2024. Fesztiválok, rendezvények, események
Mindenki megvan? Dr. Angster Mária színházi családállítás estje
4 500 Ft Jegyvásárlás
2024.03.06.
3 500 Ft Jegyvásárlás
2024.03.06.
2024.03.07.
Soproni programok 2024. Fesztiválok, rendezvények, események
ÁRVA FIÚ - Cserháti Zsuzsa és Szécsi Pál története / unplugged koncert-színház
4 500 Ft Jegyvásárlás
2024.03.07.
2024.03.07.
Sopron kézműves foglalkozások 2024
Felnőtt üveges workshop
2024.03.08.
Soproni programok 2024. Fesztiválok, rendezvények, események
Haydn & Brahms - A Győri Filharmonikus Zenekar koncertje
6 300 Ft Jegyvásárlás
2024.03.08.
4 500 Ft Jegyvásárlás
2024.03.08.
Soproni programok 2024. Fesztiválok, rendezvények, események
Nőnap a Museum Caféban - Kárász Eszter francia sanzonestje
2024.03.08.
Nőnap Sopron 2024
Nőnap a Museum Caféban - Kárász Eszter francia sanzonestje
2024.03.08.
Nőnap Sopron 2024
Nőnapi Retro Buli
2024.03.08. 19:00
Komolyzenei koncertek Sopron 2024
Haydn & Brahms - A Győri Filharmonikus Zenekar koncertje
2024.03.08. 19:00
Soproni koncertek 2024. Könnyű-és komolyzenei koncertek Sopronban
Haydn & Brahms - A Győri Filharmonikus Zenekar koncertje
2024.03.08. 19:00
Soproni koncertek 2024. Könnyű-és komolyzenei koncertek Sopronban
Nőnap a Museum Caféban - Kárász Eszter francia sanzonestje
2024.03.09.
2024.03.09.
2024.03.09.
Bál Sopron 2024
V. Lövészbál
2024.03.09.
2024.03.09.
Soproni rock koncertek 2024
KÁRPÁTIA koncert
2024.03.09.
Soproni programok 2024. Fesztiválok, rendezvények, események
Szigeti József - Horváth Z. Gergely: A vén bakancsos és a fia, a huszár - népszínmű dalokkal és tánccal
2024.03.09.
2024.03.09. 20:30
2024.03.09. 21:00
2024.03.09.
Soproni programok 2024. Fesztiválok, rendezvények, események
Ami az útikönyvekből kimaradt... - városnéző séta
2024.03.09.
Soproni városnézés 2024. Ingyenes séták idegenvezetéssel
Ami az útikönyvekből kimaradt... - városnéző séta
2024.03.09. - 2024.03.10.
2024.03.09. - 2024.03.10.
2024.03.10.
2024.03.10.
Soproni sport programok 2024
Sopron KC — Arconic-Alba Fehérvár
2024.03.10.
GYIK Rendezvényház programok Sopron 2024
KL Színház - Malac és Liba
1 800 Ft Jegyvásárlás
2024.03.10.
Soproni gyerekprogramok 2024
Malac és Liba -A KL Színház előadása
2024.03.10.
Soproni programok 2024. Fesztiválok, rendezvények, események
Malac és Liba -A KL Színház előadása
1 800 Ft Jegyvásárlás
2024.03.10.
2024.03.10.
2024.03.10.
Soproni programok 2024. Fesztiválok, rendezvények, események
Szigeti József - Horváth Z. Gergely: A vén bakancsos és a fia, a huszár - népszínmű dalokkal és tánccal
2024.03.10. 18:00
2024.03.12.
2024.03.12.
2024.03.12.
Soproni programok 2024. Fesztiválok, rendezvények, események
Szigeti József - Horváth Z. Gergely: A vén bakancsos és a fia, a huszár - népszínmű dalokkal és tánccal
2024.03.13.
Soproni programok 2024. Fesztiválok, rendezvények, események
„Szeress otthon lenni, szeress a kertben lenni” - Szomoru Miklós előadása
2024.03.13.
2024.03.13. 09:00
2024.03.14.
Soproni programok 2024. Fesztiválok, rendezvények, események
Szigeti József - Horváth Z. Gergely: A vén bakancsos és a fia, a huszár - népszínmű dalokkal és tánccal
2024.03.14. - 2024.03.18.
2024.03.14. - 2024.03.18.
2024.03.15.
2024.03.15.
2024.03.15.
1 000 Ft Jegyvásárlás
2024.03.15.
Nagycenki programok 2024
Petőfi Sándor: János vitéz I a község közösségeinek előadása
2024.03.15.
Nagycenki programok 2024
Emlékezzünk együtt az 1848-49-es hősökre!
2024.03.15.
Tematikus séták Sopronban, városnézés idegenvezetéssel
`Szabadság, szerelem` - Történelmi séta Petőfi Sándor és az 1848-as forradalom nyomában
2024.03.15.
Soproni programok 2024. Fesztiválok, rendezvények, események
`Szabadság, szerelem` - Történelmi séta Petőfi Sándor és az 1848-as forradalom nyomában
2024.03.15.
2024. Március 15 programok Sopronban
`Szabadság, szerelem` - Történelmi séta Petőfi Sándor és az 1848-as forradalom nyomában
2024.03.15. 19:00
2024.03.15. 19:00
2024.03.16.
Soproni programok 2024. Fesztiválok, rendezvények, események
Szigeti József - Horváth Z. Gergely: A vén bakancsos és a fia, a huszár - népszínmű dalokkal és tánccal
2024.03.16.
2024.03.16.
GYIK Rendezvényház programok Sopron 2024
Magyar virtus – harcban edzett zeneművek
3 500 Ft Jegyvásárlás
2024.03.16.
Soproni programok 2024. Fesztiválok, rendezvények, események
Kuglófkoncert: Magyar virtus – harcban edzett zeneművek - nagyszülőknek és unokáiknak, kuglófkóstolással és gyümölcsteával
3 500 Ft Jegyvásárlás
2024.03.16. 16:00
Komolyzenei koncertek Sopron 2024
Kuglófkoncert: Magyar virtus – harcban edzett zeneművek - nagyszülőknek és unokáiknak, kuglófkóstolással és gyümölcsteával
2024.03.16. 16:00
Soproni koncertek 2024. Könnyű-és komolyzenei koncertek Sopronban
Kuglófkoncert: Magyar virtus – harcban edzett zeneművek - nagyszülőknek és unokáiknak, kuglófkóstolással és gyümölcsteával
2024.03.16.
Soproni városnézés 2024. Ingyenes séták idegenvezetéssel
Ami az útikönyvekből kimaradt... - városnéző séta
2024.03.16.
Soproni programok 2024. Fesztiválok, rendezvények, események
Ami az útikönyvekből kimaradt... - városnéző séta
2024.03.17.
Soproni programok 2024. Fesztiválok, rendezvények, események
VII. Szent Patrik-napi Jótékonysági futás
Találatok száma: 45

Alpesi Trimmel Vendégház Sopron

Alpesi Trimmel Vendégház Sopron

Vendégházaink szép zöld környezetben helyezkednek el a Lővérekben, az uszoda közelében. Csendes, egymástól független, pihenésre alkalmas épületekben szálláshelyet kínálunk.

Alpokalja Vendégház Sopron

Alpokalja Vendégház Sopron

Az Alpokalja Vendégház Sopron városának csendes, nyugodt környezetében a történelmi belvárostól gyalogosan 20 percre található.

Anita Apartman Sopron

Anita Apartman Sopron

Jöjjön és szálljon meg vendégházunkban, válasszon apartmanjaink közül! Válassza az Anita Apartman Sopront pihenése helyszínéül! Vendégházunk Sopronban, Magyarország nyugati határa mellett, az Alpok lábánál, Bécstől 60km-re fekszik.

Anna Panzió Sopron

Anna Panzió Sopron

A Panzió Sopron legszebb részén a Lőverekben épült, kb. 15 perces sétára a város centrumától, a Nyugat-Magyarországi Egyetemtől 400 méterre.

Belváros Apartmanház Sopron

Belváros Apartmanház Sopron

Amennyiben egy barátságos apartmant keres Sopronban, a legjobb helyen jár. Ha város központjában, mégis csendes helyen szeretne megszállni, itt megtalálja a megfelelő soproni apartman szálláshelyet. Apartmanházunk Magyarország egyik legrégibb és talán legszebb településén, Sopronban található. ...

Bástya Panzió Sopron

Bástya Panzió Sopron

A Bástya Panzió a több mint 700 éves Sopron külső várfalához épült hotel az egyik kis bástya mellett, nyugodt környezetben, a város szívében. Innen kapta a nevét is. Bástya Panzió. A kétemeletes soproni szállás a történelmi város Bécs felé nyíló kapuja közelében, a Bécsi utca és a Patak utca ...

Central Apartman Sopron

Central Apartman Sopron

A soproni Central Apartman a történelmi belváros szívében várja vendégeit 6 tágas, hangulatos, apartman jellegű szobáival. Szállásunk párok, illetve három-, négyfős családok számára kiváló.

Ciklámen Faházak Sopron

Ciklámen Faházak Sopron

Háborítatlan természetben Soprontól 5 km-re, a Brennbergi völgyben, a Rák patak partján helyezkedik el hat darab emeletes faházunk, amely ideális környezetet nyújt a kikapcsolódáshoz.

Diána Panzió Vendéglő

Diána Panzió Vendéglő

Sopronban, a város egyik legszebb helyén,az üdülő szállodák, és az Állami szanatórium szomszédságában, a klímájáról híres Lőverek szívében várja vendégeit a Diána Panzió. Szobáink magas színvonalon, őrzött parkolóval biztosítják a kényelmes pihenést. A klimatizált étteremben fogyaszthatja el villás ...

Dolmány Vendégház Sopron

Dolmány Vendégház Sopron

Dolmány Vendégház. Sopronban a történelmi belvárostól 5 percre, nyugodt, csendes, családias környezetben található, az elkerülő útról könnyen megközelíthető és egész évben üzemel. A vendégházhoz tartozik egy kis kert, valamint jó parkolási lehetőség.

1 2 3 4 5   
Találatok száma: 29

Bónis-Reitter Borászat - Pálos Pince Sopron

Bónis-Reitter Borászat - Pálos Pince Sopron

Egyedi elképzelések alapján, a hagyományos és a modern borkészítés ötvözésével készítjük borainkat. A feldolgozás és a kóstolók helyszínéül a történelmi Pálos Pince szolgál, ahol akár 80 fős csoportokat is tudunk fogadni.

Diána Panzió Vendéglő

Diána Panzió Vendéglő

Sopronban, a város egyik legszebb helyén,az üdülő szállodák, és az Állami szanatórium szomszédságában, a klímájáról híres Lőverek szívében várja vendégeit a Diána Panzió. Szobáink magas színvonalon, őrzött parkolóval biztosítják a kényelmes pihenést. A klimatizált étteremben fogyaszthatja el villás ...

Erhardt Étterem, Panzió, Kézműves Pékség és Borpince Sopron

Erhardt Étterem, Panzió, Kézműves Pékség és Borpince Sopron

Sopron egykori gazdanegyedében, a Balfi utcában található az Erhardt Étterem és Borpince. Kellemes helyiségeinkkel, hangulatos pincéinkkel várjuk itt kedves vendégeinket! Családi ünnepséget, üzleti ebédet, vagy vacsorát szervez? Levesszük a válláról a szervezést.

Fehér Rózsa Fogadó

Fehér Rózsa Fogadó

A Fehér Rózsa Étterem és Fogadó finom házias ételekkel, barátságos és gyors kiszolgálással várja vendégeit Sopronban.

Fényes Család Pincészete

Fényes Család Pincészete

Soproni kékfrankos vagy egy könnyed Rosé? Legyen szó egy testes vörösborról vagy egy zamatos fehérről, biztosan megtalálja nálunk új kedvencét! Kóstolja meg Pincészetünk borait páratlan kilátás kíséretében!

Gangl Borászat

Gangl Borászat

A családi borászat szőlői kilenc hektáron teremnek. A korai időktől a vörösbort pártoltuk, így van ez ma is, de fehérborokat is készítünk többnyire a vendégek kedvéért, ételek mellé könnyedén fogyasztható italnak. A borkóstolások alkalmával lehetőség nyílik arra, hogy a különböző borfajtákkal ...

Harrer Csokoládéműhely és Cukrászda

Harrer Csokoládéműhely és Cukrászda

Karl Harrer élete álma teljesült azzal, hogy régi titkos szerelme - a csokoládékészítés - most végre valóság lett. Az osztrák eredetű Harrer cukrászdinasztia hosszú évek óta kényezteti vendégeit a legkülönbözőbb édes finomságokkal.

Iváncsics Pincészet Sopron

Iváncsics Pincészet Sopron

Pincészetünk a jellegzetes kis családi gazdálkodások egyike a Soproni borvidéken. A szőlőtermesztés és feldolgozás során nagy gondot fordítunk a környezetkímélő technológiákra, a kíméletes szőlőfeldolgozásra. Boraink kiváló minőségét mutatják a nemzetközi, országos és regionális borversenyeken elért sikerek. ...

Jégverem Fogadó - Haspártiak Vendéglője Sopron

Jégverem Fogadó - Haspártiak Vendéglője Sopron

Jégverem Fogadó - Haspártiak Vendéglője. Két és négy ágyas szobák, várják a pihenni vágyókat. A panzió ideális kiindulópont Sopron felfedezéséhez, hiszen a történelmi belváros közvetlen szomszédságában, a régi poncichter-negyedben található.

Lővér pince Sopron

Lővér pince Sopron

Balf-Fertőrákos legjobb dűlőien, környezetkímélő technológiával termesztett szőlőinket Sopronban dolgozzuk fel , és az 1863-ben épített pincénkben neveljük borrá. Stílusunkban a hagyomány és a modern szemlélet ötvöződik. Soproni Öregpincénkben - csoportos formában (10 főtől) előzetes bejelentkezést követően - ...

1 2 3   

A SZERVEZŐK AZ IDŐPONT ÉS A PROGRAMVÁLTOZTATÁS JOGÁT FENNTARTJÁK!

Szeretne nálunk megjelenni ajánlatával? ÚJ PROGRAMOK HIRDETÉSE
Kapcsolódó témák:

Kiemelt ajánlatok

Kiemelt ajánlatok

Hasonló ajánlatok

Figyelmébe ajánljuk!

Érdemes felkeresni!

Kapcsolat, elérhetőség
Szeretné aktiválni elérhetőségeit az oldalon? Partner információ

Országos eseménynaptár

KeSzeCsüSzoVa
29 30 31 1 2 3 4
5 6 7 8 9 10 11
12 13 14 15 16 17 18
19 20 21 22 23 24 25
26 27 28 29 1 2 3
Megadott intervallumban:
-tól
-ig

Prémium program