Hotel Vécsecity**** | A kastélyba zárt város
Hotel Vécsecity**** | A kastélyba zárt város
Festői környezetben, öreg fák között található a négy csillagos Gróf Degenfeld Kastélyszálló.
Festői környezetben, öreg fák között található a négy csillagos Gróf Degenfeld Kastélyszálló.
A tradíció és a modern világ harmonikus összhangja családias vendéglátással.
A tradíció és a modern világ harmonikus összhangja családias vendéglátással.
Főnix Medical Wellness Resort

Kastélyunk csodálatos környezetben, egy hét hektáros ősfás parkban várja kedves vendégeit. Budapesttől alig egy órányira, egy festői, nógrádgárdonyi falucskában található a kastély, amit az 1800-as évek végén először a gróf Zichy és Majláth család fedezett fel. Ezt az örökséget élesztettük újra a kastélyban és a hozzá kapcsolódó Kulcsár-Házban. A tradíció és a modern világ harmonikus összhangja vár itt Önre, családias vendéglátással.


Kastélyszálló

Fedezze fel a főúri kényelmet  és a kastélybeli életet. A 42 szobás Főnix Medical Wellness Resortban 34 standard szoba, 4 superior szoba, 3 deluxe szoba és 1 lakosztály várja a vendégeket. Szobáink mindegyike a kastély héthektáros ősfás parkjára néz. Három akadálymentesített szoba is kialakításra került.

A 24 órás egészségügyi szolgálat mellett ingyenes wifi, valamint zárt parkoló használatot biztosítunk vendégeinknek.

Étterem

Éttermünk kertkapcsolatos kialakítása az étkezések alkalmával is közelebb hozza a természetet. A melegebb évszakokban teraszunk is nyitva áll vendégeink előtt, hogy kellemes környezetben fogyaszthassák ételeiket.

Programjaink során általában teljes ellátást nyújtunk, nagy hangsúlyt fektetünk a tudatos és egészséges táplálkozásra. Fogásaink legtöbbször helyi alapanyagokból készülnek, konyhánkban a legmodernebb konyhatechnológiai eszközök segítségével főzünk. Menüink kialakításánál figyelembe vesszük vendégeink kívánságát. Vegetáriánus, ételallergiával érkező vendégek számára is változatos, bőséges étkezést biztosítunk.

Wellness - Fitness

A Kastély Wellness és Fitness részlege számos lehetőséget nyújt az aktív pihenésre és a teljes kikapcsolódásra.

A wellness részlegben külső és belső medence, pezsgőfürdő, finn és bio szauna, merülőkád, kondicionáló és tornaterem található. A legmodernebb masszázsszékek, vízi kerékpárok, hidro-masszázskádak (tangentor), napozóteraszok, napi 2x vízi torna és orvosilag ellenőrzött cardio gépek várják a vendégeinket.

Fitness termünkben egyaránt rendelkezünk futópadokkal, hagyományos és háttámlás kerékpárral és elliptikus járógéppel is.

Medyjet masszázságyunk egyedülálló, mert a víz alatti masszázs előnyeit kínálja egy membránnal fedett ágyon. Az izomzat formálására, megerősítésére - kontrollált, teljes testvibrációs elven működő - Fitvibe berendezést használunk.

Nyitva tartás:

  • 07:30 – 20:00 között

Kastélyunk a "slow life" program elkötelezett híve!

Rendezvény

A Főnix Medical Wellness Resort ideális helyszíne egy vagy több napos meeting-ek, állófogadások, csapatépítő tréningek, mini konferenciák, indoor és outdoor tréningek céges és családi rendezvények lebonyolítására.

  •     42 szobánk 60 fő kényelmes elhelyezését teszi lehetővé
  •     rugalmasan variálható terem lehetőségek (6 terem áll rendelkezésre)
  •     kiváló kinti és benti rendezvények megtartására
  •     vidékies konyha, ízletes palóc hagyományokkal

Tréning után akár teljes manager szűrésre is lehetőség van nálunk, de a felfrissüléshez masszázsok, nordic walking, aqua riding (víz alatti spinning) 20 db kerékpár, számtalan túralehetőség várja a vendégeinket.

Rendezvénytermeink

KASTÉLY

Márvány terem   70 m2
Zichy terem és terasz 60 m2
Majláth terem               35 m2
Étterem                         80 m2
Könyvtár                        32 m2
Boros pince  30 m2

KULCSÁR-HÁZ

Gasztro terem               60 m2
Nógrád Nagyterem 62 m2
Palóc szoba  26 m2
Öko szoba  22 m2
Majláth szoba               26 m2
Zarándok szoba 35 m2

Kérje ajánlatunkat recepciónktól!

2017.01.09 - 2017.12.31