Élmények egész évben, szeretettel várjuk!
Főnix Medical Wellness Resort

Főnix Medical Wellness Resort

Kastélyunk csodálatos környezetben, egy hét hektáros ősfás parkban várja kedves vendégeit. Budapesttől alig egy órányira, egy festői, nógrádgárdonyi falucskában található a kastély, amit az 1800-as évek végén először a gróf Zichy és Majláth család fedezett fel. Ezt az örökséget élesztettük újra a kastélyban és a hozzá kapcsolódó Kulcsár-Házban. A tradíció és a modern világ harmonikus összhangja vár itt Önre, családias vendéglátással.


Kastélyszálló

Fedezze fel a főúri kényelmet  és a kastélybeli életet. A 42 szobás Főnix Medical Wellness Resortban 34 standard szoba, 4 superior szoba, 3 deluxe szoba és 1 lakosztály várja a vendégeket. Szobáink mindegyike a kastély héthektáros ősfás parkjára néz. Három akadálymentesített szoba is kialakításra került.

A 24 órás egészségügyi szolgálat mellett ingyenes wifi, valamint zárt parkoló használatot biztosítunk vendégeinknek.

Étterem

Éttermünk kertkapcsolatos kialakítása az étkezések alkalmával is közelebb hozza a természetet. A melegebb évszakokban teraszunk is nyitva áll vendégeink előtt, hogy kellemes környezetben fogyaszthassák ételeiket.

Programjaink során általában teljes ellátást nyújtunk, nagy hangsúlyt fektetünk a tudatos és egészséges táplálkozásra. Fogásaink legtöbbször helyi alapanyagokból készülnek, konyhánkban a legmodernebb konyhatechnológiai eszközök segítségével főzünk. Menüink kialakításánál figyelembe vesszük vendégeink kívánságát. Vegetáriánus, ételallergiával érkező vendégek számára is változatos, bőséges étkezést biztosítunk.

Wellness - Fitness

A Kastély Wellness és Fitness részlege számos lehetőséget nyújt az aktív pihenésre és a teljes kikapcsolódásra.

A wellness részlegben külső és belső medence, pezsgőfürdő, finn és bio szauna, merülőkád, kondicionáló és tornaterem található. A legmodernebb masszázsszékek, vízi kerékpárok, hidro-masszázskádak (tangentor), napozóteraszok, napi 2x vízi torna és orvosilag ellenőrzött cardio gépek várják a vendégeinket.

Fitness termünkben egyaránt rendelkezünk futópadokkal, hagyományos és háttámlás kerékpárral és elliptikus járógéppel is.

Medyjet masszázságyunk egyedülálló, mert a víz alatti masszázs előnyeit kínálja egy membránnal fedett ágyon. Az izomzat formálására, megerősítésére - kontrollált, teljes testvibrációs elven működő - Fitvibe berendezést használunk.

Nyitva tartás:

  • 07:30 – 20:00 között

Kastélyunk a "slow life" program elkötelezett híve!

Rendezvény

A Főnix Medical Wellness Resort ideális helyszíne egy vagy több napos meeting-ek, állófogadások, csapatépítő tréningek, mini konferenciák, indoor és outdoor tréningek céges és családi rendezvények lebonyolítására.

  •     42 szobánk 60 fő kényelmes elhelyezését teszi lehetővé
  •     rugalmasan variálható terem lehetőségek (6 terem áll rendelkezésre)
  •     kiváló kinti és benti rendezvények megtartására
  •     vidékies konyha, ízletes palóc hagyományokkal

Tréning után akár teljes manager szűrésre is lehetőség van nálunk, de a felfrissüléshez masszázsok, nordic walking, aqua riding (víz alatti spinning) 20 db kerékpár, számtalan túralehetőség várja a vendégeinket.

Rendezvénytermeink

KASTÉLY

Márvány terem   70 m2
Zichy terem és terasz 60 m2
Majláth terem               35 m2
Étterem                         80 m2
Könyvtár                        32 m2
Boros pince  30 m2

KULCSÁR-HÁZ

Gasztro terem               60 m2
Nógrád Nagyterem 62 m2
Palóc szoba  26 m2
Öko szoba  22 m2
Majláth szoba               26 m2
Zarándok szoba 35 m2

Kérje ajánlatunkat recepciónktól!

2017.01.09 - 2017.12.31