Várjuk a történelmi belvárosban található gyönyörű szállodánkban.
Várjuk a történelmi belvárosban található gyönyörű szállodánkban.
GoldHaus Vendégház Balatonfüred

Panziónk a város központjában, egy csendes, kis forgalmú zsákutcában fekszik, ahonnan a strand, a Tagore sétány 10-15 perces kényelmes sétával közelíthető meg. Összesen 10 klímás szobában, 26 férőhellyel rendelkezünk. 8 db francia ágyas és 2 db családi szobánk van, melyek igény szerint pótágyazhatóak. A földszinti 2 db szoba mozgáskorlátozottak részére is megfelel a pihenésre. A kertben egy 8x 4 méteres fűthető medence található kerti bútorokkal együtt. Mellette egy kis drink bár üzemel, ahol egy csapolt sörrel vagy egy fagylalt kehellyel kellemesen felfrissülhetnek. Az első emeleten egy felszerelt konyhát alakítottunk ki, a tetőtérben külön internetes szoba várja az érdeklődőket.


A kisgyermekeknek tudunk biztosítani kiságyat, gyermekágyneműt, etetőszéket, a nagyobbaknak társasjátékot, kártyát és labdát. Gépkocsival érkezők részére saját udvarunkon a zárt parkolási lehetőség megoldott. Minden szobához 1 db kapu távirányítót adunk, ezzel is növelve a nyaralás kényelmét és biztonságát.

Igény esetén különböző programok megszervezését vállaljuk. Tenisz, lovaglás, vitorlázás, horgászat, autóbérlés, borkóstoló.

2017.01.01 - 2017.12.31