Kedély Ház Nyitott Porta

Kedély Ház Nyitott Porta


A Kedély Ház egy csodás porta sváb parasztházzal a Mecsek lábánál, patakkal a kert végében. A Kedély Ház udvarán a paraszti élet régi használati tárgyai láthatók. Az udvarban található boros pince és a kemence mindenki kedvenc helye. A kemencében levesek, sült húsok, köretek, töltött káposzta és kelt tészták készülnek igény szerint.

KEDVES LÁTOGATÓ!
Felhívjuk figyelmét, hogy ennek a megjelenésnek jelenleg NINCS ÉRVÉNYES NYITVATARTÁSI IDŐPONTJA portálunkon, ezért az itt közölt információk már lehet, hogy NEM AKTUÁLISAK! Friss információkat az info@programturizmus.hu e-mail címen kérhet vagy küldhet.

Kedély Ház Nyitott Porta

Öt éve költöztünk férjemmel Magyaregregyre azzal a szándékkal, hogy létrehozunk egy nyitott portát. Álmodtunk egy csodás portát sváb parasztházzal a Mecsek lábánál, patakkal a kert végében. Álmaink hátterében egy hosszú időre visszanyúló barátság áll, amelyből egy életre szóló házasság köttetett, melyet az együtt megélt pillanatok, a laza humorral átívelt akadályok és a közös cél tartanak össze.

Magyaregregyen megtaláltuk álmaink portáját, így a Kedély Ház életre kelt. Egy olyan helyet szeretünk volna teremteni, ahol bárkinek lehetősége nyílik lelassulni, élesebben látni a körülötte lévők mosolyát, megélni a hétköznapokban elrohanó közös pillanatok varázsát, engedni, hogy az élmények kibontakozzanak, hogy a család és baráti társaság végre szabadon együtt lehessen.

Első lépésként a lekvárkészítést, és értékesítést kezdtük el, ami mostanra szenvedéllyé vált és folyamatosan bővül a paletta.  A lekvárjaink között van a Duna-Dráva Nemzeti Parki Termék  Védjegy használati elismerés. A látogató lekvárkóstolással egészítheti ki az itt eltöltött időt.

Vendégfogadásunk kiegészítettük a falusi vendégasztal lehetőségével. Az udvarban található boros pince és a kemence mindenki kedvenc helye. A kemencében  levesek, sült húsok , köretek , töltött káposzta és kelt tészták készülnek igény szerint.

A Kedély Ház udvarán a paraszti élet régi használati tárgyai megtalálhatók. Különleges látvány a nyitott konyha és a nyári konyha berendezése. A  vendégek fogadására a kertet régi bútorokkal rendeztük be.

A hozzánk ellátogatók kötetlenül élvezhetik a nyugalom szigetét! Zárt udvar, gyerekbarát környezet vár mindenkit.

Párommal, nagy gondossággal és szeretettel várunk mindenkit, mert mi úgy vagyunk egymásnak, mint két gerenda a tetőnek: tartjuk egymást, hogy a kreativitásunk és szenvedélyünk a magasba emelje légből kapott ötleteinket.

Üdvözlettel: Keszthelyi –Dékány Mária & Dékány Ferenc

Kapcsolódó témák:

Pontos cím, geokód, térkép
A PROGRAMGAZDA AZ IDŐPONT ÉS A PROGRAMVÁLTOZTATÁS JOGÁT FENNTARTJA!
Pontatlanságot talált? Itt jelezze nekünk!

Magyaregregyi programturizmus

Országos eseménynaptár

KeSzeCsüSzoVa
27 28 29 30 1 2 3
4 5 6 7 8 9 10
11 12 13 14 15 16 17
18 19 20 21 22 23 24
25 26 27 28 29 30 31
MEGADOTT INTERVALLUMBAN:
-TÓL -IG