ÚJ PROGRAM HIRDETÉS

Kedély Ház Nyitott Porta

TOP 10-es programgazda
Kiemelt partner

A Kedély Ház egy csodás porta sváb parasztházzal a Mecsek lábánál, patakkal a kert végében. A Kedély Ház udvarán a paraszti élet régi használati tárgyai láthatók. Az udvarban található boros pince és a kemence mindenki kedvenc helye. A kemencében levesek, sült húsok, köretek, töltött káposzta és kelt tészták készülnek igény szerint.

Kedély Ház Nyitott Porta

Öt éve költöztünk férjemmel Magyaregregyre azzal a szándékkal, hogy létrehozunk egy nyitott portát. Álmodtunk egy csodás portát sváb parasztházzal a Mecsek lábánál, patakkal a kert végében. Álmaink hátterében egy hosszú időre visszanyúló barátság áll, amelyből egy életre szóló házasság köttetett, melyet az együtt megélt pillanatok, a laza humorral átívelt akadályok és a közös cél tartanak össze.

Magyaregregyen megtaláltuk álmaink portáját, így a Kedély Ház életre kelt. Egy olyan helyet szeretünk volna teremteni, ahol bárkinek lehetősége nyílik lelassulni, élesebben látni a körülötte lévők mosolyát, megélni a hétköznapokban elrohanó közös pillanatok varázsát, engedni, hogy az élmények kibontakozzanak, hogy a család és baráti társaság végre szabadon együtt lehessen.

Első lépésként a lekvárkészítést, és értékesítést kezdtük el, ami mostanra szenvedéllyé vált és folyamatosan bővül a paletta.  A lekvárjaink között van a Duna-Dráva Nemzeti Parki Termék  Védjegy használati elismerés. A látogató lekvárkóstolással egészítheti ki az itt eltöltött időt.

Vendégfogadásunk kiegészítettük a falusi vendégasztal lehetőségével. Az udvarban található boros pince és a kemence mindenki kedvenc helye. A kemencében  levesek, sült húsok , köretek , töltött káposzta és kelt tészták készülnek igény szerint.

A Kedély Ház udvarán a paraszti élet régi használati tárgyai megtalálhatók. Különleges látvány a nyitott konyha és a nyári konyha berendezése. A  vendégek fogadására a kertet régi bútorokkal rendeztük be.

A hozzánk ellátogatók kötetlenül élvezhetik a nyugalom szigetét! Zárt udvar, gyerekbarát környezet vár mindenkit.

Párommal, nagy gondossággal és szeretettel várunk mindenkit, mert mi úgy vagyunk egymásnak, mint két gerenda a tetőnek: tartjuk egymást, hogy a kreativitásunk és szenvedélyünk a magasba emelje légből kapott ötleteinket.

Üdvözlettel: Keszthelyi –Dékány Mária & Dékány Ferenc

2024.04.06 - 2024.10.27

Találatok száma: 3
Egregyi Sokadalom 2024. Magyaregregyi Nyitott Porta

Egregyi Sokadalom 2024. Magyaregregyi Nyitott Porta 2024. május 11. (szombat)

A Magyaregregyi Nyitott Porta egy olyan hely, ahol együtt van a kézművesség, a gasztronómia és a művészet! Látogasson el Magyaregregyre, erre a természeti szépségekben gazdag településre, ahol a Mecsek átölel! Családias hangulatú vásár sok sok szeretettel fűszerezve 2024. május 11-én 11:00 - 18:00 ...

Kiemelt ajánlat
Kemencés Nap Magyaregregy 2024. Pünkösdi kemencés parti a Kedély Ház portáján

Kemencés Nap Magyaregregy 2024. Pünkösdi kemencés parti a Kedély Ház portáján 2024. május 19. (vasárnap) - 2024. május 20. (hétfő)

A pünkösdi hétvége kiválóan alkalmas egy jó túrára, kirándulásra. Ha szeretne egy csendes kis faluban a Mecsek lábánál, egy öreg diófa alatt egy jót ebédelni, látogasson el Magyaregregyre a Kedély Ház portájára . Vendégeinket visszarepítjük ` nagymama portájára `. Kemencés sültekkel várunk mindenkit ...

Kiemelt ajánlat
Látványsütés egy falusi nyitott portán, családi és baráti élményprogram a Mecsekben

Látványsütés egy falusi nyitott portán, családi és baráti élményprogram a Mecsekben 2024.04.12. (péntek) - 2024.09.29. (vasárnap)

Látványsütés programunkon csirkecombokat sütünk, melyhez köretként burgonyát kínálunk. Programunk az Egregyi Sokadalom része. Egyéb időpontban vendégeinktől előzetes bejelentkezést kérünk, hogy fel tudjunk készülni. Igény szerint a szállást is tudunk biztosítani magyaregregyi vendégházakban.

Kiemelt ajánlat
Találatok száma: 1
Szülinapozz Magyaregregyen a Kedély Háznál! Falusi vendégszeretettel várunk nyitott portánkon

Szülinapozz Magyaregregyen a Kedély Háznál! Falusi vendégszeretettel várunk nyitott portánkon 2024.04.12. (péntek) - 2024.09.29. (vasárnap)

Várunk mindenkit, aki egy csendes kis faluban, gyönyörű környezetben szeretné megünnepelni saját vagy egy szerette születésnapját. Kínálatunkban kemencés, bográcsos ételek, házi kenyér, kelt kemencés kalács! Ünnepeljen az öreg diófa árnyékában!

Kiemelt ajánlat
Találatok száma: 2
Szállásfoglalás, ajánlatkérés közvetlenül a szálláshelyek elérhetőségein!

Rubinvölgyi Apartmanház

Rubinvölgyi Apartmanház

Üdüljön a vadregényes Keleti-Mecsek szívében, a Máré-vár alatti festői kis faluban, Magyaregregyen, a Rubinvölgyi Apartmanházban! A 4 hektáros erdei park szélén álló Rubinvölgyi Apartmanház egy földszinti és egy emeleti apartmannal várja vendégeit. A házhoz gyönyörű erdei környezetben lévő pihenőkert ...

Vadgesztenye Panzió Magyaregregy

Vadgesztenye Panzió Magyaregregy

A Vadgesztenye Panzió Magyaregregyen, Pécstől 22 km-re, az ország egyik legszebb vidékén várja a pihenésre kikapcsolódásra vágyó vendégeit.

Kapcsolódó témák:

Kiemelt ajánlatok

Egregyi Sokadalom 2024. Magyaregregyi Nyitott Porta Egregyi Sokadalom 2024. Magyaregregyi Nyitott Porta
  • Magyaregregy
2024. május 11. (szombat)
Kemencés Nap Magyaregregy 2024. Pünkösdi kemencés parti a Kedély Ház portáján Kemencés Nap Magyaregregy 2024. Pünkösdi kemencés parti a Kedély Ház portáján
  • Magyaregregy
2024. május 19. (vasárnap) - 2024. május 20. (hétfő)
Látványsütés egy falusi nyitott portán, családi és baráti élményprogram a Mecsekben Látványsütés egy falusi nyitott portán, családi és baráti élményprogram a Mecsekben
  • Magyaregregy
2024.04.12. (péntek) - 2024.09.29. (vasárnap)
Kapcsolat, elérhetőség

Országos eseménynaptár

KeSzeCsüSzoVa
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30 1 2 3 4 5
Megadott intervallumban:
-tól
-ig