Bonvital Wellness & Gastro Hotel Hévíz: Gasztronómia, wellness, gyógyászat
Bonvital Wellness & Gastro Hotel Hévíz: Gasztronómia, wellness, gyógyászat
Hotel Palace**** Hévíz - Wellness Hotel Hévíz belvárosában
Hotel Palace**** Hévíz - Wellness Hotel Hévíz belvárosában
Várjuk kedves zeneszerető vendégeinket!
Várjuk kedves zeneszerető vendégeinket!

Különféle természetes gyógymódokon alapuló testi és lelki felfrissülést - különféle masszázsok, gyógynövényes és aromaolajokkal dúsított fürdők-, pakolások, Thalasso-terápia, köpölyözés, akupunktúra, autogén tréning, meditáció - kínálunk fiataloknak és idősebbeknek egyaránt szállodánk wellness részlegén. Várjuk a Carbona Hotelben. A masszázs kezelésekre bárki bejelentkezhet a hét minden napján előzetes időpont egyeztetéssel.

KAPCSOLATFELVÉTEL, ELÉRHETŐSÉGEK

Masszázs Hévíz

Aromamasszázsok

Relaxa

 •     Bergamott-Cédrus-Jázmin-Mandarin-Rózsa

Ebben az ötféle olajból álló, nyugtató és ellazulást segítő illatkompozícióban elsősorban a citrus olajok (bergamott és mandarin) érvényesülnek, melyet finoman egészít ki az illatok királynőjének is nevezett jázmin és a rózsa finom hangulata.

 •     Bergamott-Levendula

Ebben a nyugtató hatású keverékben az édes levendulavirág lágyan öleli körül a bergamott kellemes, friss gyümölcsre emlékeztető illatát, finoman relaxálva testet és lelket.

Frissítő

 •     Borsmenta-Citrom-Eukaliptusz-Grapefruit-Kubeba

Ebben az ötféle illóolajból álló, kellemesen frissítő hatású keverékben a citrus olajok (citrom, grapefruit) illatát finoman kiegészíti a kubeba egzotikus, a borsmenta mentolos és az eukaliptusz könnyedén kámforos illata.

 •     Limett-Petitgrain

Ehhez a testi és szellemi frissességet javító keverékhez a keserűnarancsfa leveleiből és ágaiból desztillált petitgrain kellemes citrus illatát és a limett erős, kissé narancsos hangulatú olaját kevertük össze.

Légzéskönnyítő

 •     Citrom-Erdeifenyő-Eukaliptusz-Niaouli

Ezt a légzéskönnyítő citromos alapillatú olajkeveréket finoman járja át a fenyő és az eukaliptusz illata, hatékonyan segítve a légutakban letapadt váladék elfolyósítását és kiürítését, javítva a légutak átjárhatóságát.

 •     Borsmenta-Erdeifenyő-Kajeput

Ebbe a "mentás" alapillatú olajkeverékbe finoman illeszkedik a fenyő és az ezüstös kejputfa kámforos, eukaliptuszra emlékeztető illata. Hatékony segítséget nyújt hurutos, felsőléguti panaszok esetén, enyhíti a megfázásos tüneteket, valamint javítja a légutak átjárhatóságát.

Energizáló

 •     Bazsalikom-Boróka

Ebben, a vérkeringést fokozó, energizáló keverékben, az Indiában szent növényként tisztelt bazsalikom illóolaját a boróka fűszeres, borsra emlékeztető aromájával kevertük.

 •     Eukaliptusz-Grapefruit

Ebben a citrus alapillatú, hangulatra és közérzetre jótékonyan ható keverékben, a grapefruit kissé fanyar, fűszeres, narancsra emlékeztető illata elegyedik az eukaliptusz enyhe kámforosságával.

Izomlazító

 •     Borsmenta-Gyömbér-Rozmaring

Ebben a keringésfokozó, gyulladáscsökkentő és enyhén fájdalomcsillapító hatású keverékben a mentás alapillatba finom arányba keveredik a gyömbér és a rozmaring üde fűszeressége.

 •     Boróka-Kajeput-Kámfor-Szegfűszeg

A boróka fűszeresen borsos aromája, az ezüstös kajeputfa kámforos, eukaliptuszra emlékeztető illata, a szegfűszeg keleties, édeskés fűszeressége és a valódi kámfor illatkompozíciójából jön létre ez az izomlazító, gyulladáscsökkentő és enyhe fájdalomcsillapító hatású, kellemes masszázsolaj.

Harmonizáló

 •     Citrom-Ilang

Ebben a frissítő és ellazulást segítő olajkeverékben az ilang-ilang édes, nehéz, jázminra emlékeztető virágillata az üdítően friss citromillattal elegyedve hoz létre egy virágos harmóniát.

 •     Grapefruit-Majoranna

A majoranna erősen fűszeres, meleg, átható illata a grapefruit citrusos fanyarságával ölelkezve hozza létre ezt a lazító, testet és lelket harmonizáló olajkeveréket.

Dr. Vodder-féle kézi nyirokmasszázs

A módszert a század elején dr. Emil Vodder, dán biológus fejlesztette ki hosszas kutatás során. A nyirokdrenázs gyengéd, körkörös, nyomó-simító mozdulataival gyorsítja a nyirok elfolyását. Ezzel megszűnik a szöveti nyirokpangás, az anyagcsere "hulladék"- és salakanyagai pedig hamarabb kiürülnek a kötőszöveti raktárakból. A nyirokkeringés segítségével a méreganyagok ugyanis előbb az érpályába, majd a vér útján a májhoz illetve a vesékhez kerülnek, ahol egyrészt átalakulnak, másrészt kiválasztódnak. A nyirokdrenázs tehát aktiválja az immunrendszert és az anyagcsere-folyamatokat, kiüríti a szöveti ödémákat - csökkentve ezáltal az érintett szervek fájdalmát. Indirekt módon javítja a vérkeringést, sőt, a sejtek táplálék- és oxigénellátását is.

Gyógymasszázs

Az emberiség ősi gyógyító eljárása. Célja a vérkeringés javítása és a feszes, kötött, fájdalmas testtájékok fellazítása. A bőr rugalmasságát helyreállítja, a bőr alsó rétegeibe lerakódott salakanyagokat eltávolítja, az izomzat keringését fokozva annak teljesítőképességét növeli. A kezelés előtt célszerű egy termálfürdőzés, mert a meleghatás elősegíti a lágyrészek fellazulását.

Jádeköves gerincmasszázságy kezelés

A tömör jade kövekbe beépített héliumizzók különleges hőenergiát hoznak létre, amelyek mélyen behatolnak a testünkbe. A jade kövek lazítják a feszes, görcsös izmokat végig a gerincoszlop vonalában és ezzel egyidőben az infravörös sugárzás is kifejti jótékony hatását. A hőterápia, a fényterápia és az akupresszúra egyedülálló hármas hatása igazi kényeztetést nyújt testének.

Köpölyözés, vakuum-masszázs

A köpölyözés már kb. 3000 éve ismert eljárás, melynek célja főképpen a salakanyagok eltávolítása, az áthangolás, az új egyensúly kialakítása. Ez a speciális ingerterápia un. vakuumos harangocskák segítségével végezhető el, melyeket a test különböző pontjaira helyezünk el.

Kiválóan alkalmazható fájdalomcsillapítás, izomduzzanatok csökkentése, bőr és kötőszövet keringési zavara esetén. Hippokratész szerint: szabaddá teszi az energiapályákat, elvezeti a mérgező energiákat , a rossz vért, a salakanyagot, a gonosz szeleket, serkenti a vérképzőrendszert, helyreállítja a jin-jan egyensúlyt.

Lávaköves masszázs

A gyógyító köveknek kisugárzásuk van. Gyógyító rezgései energiát bocsátanak ki, mely több energiaformán keresztül befolyásolja a testet és a lelket. A lávaköves masszázs egy relaxáló, nyugtató, pihentető kezelés, melyhez megtisztított és energiával feltöltött „fekete obszidián” kovasavas lávaköveket használunk.
A kezelés speciális masszázstechnikára épül, segíti az energiaáramlást, stresszoldással párhuzamosan javítja a közérzetet. Fokozza a vérkeringést, méregtelenít, lazítja az izmokat, enyhíti az álmatlanságot és rendívül jót tesz a bőrnek, mivel a mély meleg masszázs során az olaj a bőr mélyebb rétegeibe is eljut. A merev izületek és izmok visszanyerik rugalmasságukat, a lélek pedig meditatív állapotba kerül és csodálatos változáson megy át.

M.E.R. masszázs

A M.E.R. masszázs egy relaxáló, harmonizáló, tenger hullámzását megidéző masszázs. Ezt az egész test masszázst a spirulina alga olajos kivonatával és szőlőmag olajjal végzik, illóolajok hozzáadásával. Az olajok rugalmassá, puhává varázsolják és táplálják a bőrt, az illóolajok pedig nyugtatják és kiegyensúlyozzák a szervezetet.

Talpmasszázs

A talpmasszázst Ázsiában ötezer éve alkalmazzák, napjainkban reneszánszát éli. Gyorsan, mellékhatások nélkül óvja-javítja testi-lelki egészségünket. Betegségeket előz meg, megindítja a szervezet öngyógyító folyamatait. A reflexológia tapasztalatokon alapuló tudomány. A talp masszázsával a rendkívül gazdag érzőideg-ellátása révén (a lábon több mint 70 000 idegvégződés található) a központi idegrendszerre, a vérkeringésre és a belső szervekre lehet hatást gyakorolni.
Testünk több területén, mint megannyi mikrotérképen tükröződik az egész szervezet: például a kézen, a lábon és a fülön.
A helytelen táplálkozás, egészségtelen életmód következtében a szervezetben felszaporodó káros anyagcseretermékek már nem tudnak természetes úton eltávozni. Az elsalakosodás hatására romlik a sejtek anyagcseréje, a szervek, szervrendszerek működése károsodik, a szervezetben energiablokádok alakulnak ki. Az érintett szervekhez tartozó reflexzónában különböző nagyságú, kristályos göböket tapinthatunk ki, amelyek érzékenyek, sőt fájdalmasak is lehetnek. A cél, a lerakódások elmasszírozása, ezáltal a szervezet salaktalanítása, a vérkeringés javítása, az öngyógyító folyamatok beindítása. A reflexzónamasszázs erősíti az immunrendszert, fájdalomcsillapító, lazító, testi-lelki feszültséget oldó, hatású.

Thai masszázs

A thai masszázs egy ősi, távol-keleti hagyományokon nyugvó frissítő és regeneráló hatású masszázs, amely alapvetően eltér az európai masszázstól. A masszázst eredeti thaiföldi hölgyek végzik, - mindannyian a világhírű bangkoki 'Wat Po' buddhista masszázsképző mestermasszőri diplomájával rendelkeznek.

Ez egy száraz masszázs, olajat, -krémet a thaiföldiek nem használnak,- egy vékony anyagú masszázsruhán keresztül a földön,- matracon történik. Alapvető különbség más technikákhoz képest, hogy elsősorban nem az izmokat, hanem az energiavonalak mentén található élettani pontokat masszírozzák,igen eredményesen.
A masszázs hatékonyságát az akupresszúrás technikán kívül nagyon gyengéd nyújtási, kimozgatási kiropogtatási elemekkel fokozzák.
Sajátossága, hogy a thaiföldiek a masszázs során kezükön kívül könyöküket, térdüket, lábukat is használják , amellyel nagyon jó hatást érnek el.
Az eredeti thai masszázs min. 1 órát vesz igénybe.
Végeredményben ez egy nagyon különleges és hatékony masszázs ,amely időben hosszabb egy hagyományos masszázsnál, viszont hatása is jóval tovább tart. Tapasztalni fogja, hogy masszázs után napokon át szellemileg és fizikailag egyaránt jóval frissebb és aktívabb lesz.

2018.01.01 - 2018.12.31

Találatok száma: 6
Szállásfoglalás, ajánlatkérés közvetlenül a szálláshelyek elérhetőségein!

Majerik Hotel*** Hévíz

Majerik Hotel*** Hévíz

A Majerik Hotel*** kiváló ár-érték arányú szolgáltatásokat biztosító gyógyszálloda Hévíz központi sétálóutcájában, 100 m-re a fürdésre egész évben alkalmas termálvizű tótól. A hotelkomplexum nem csak ...


BonVital Wellness & Gastro Hotel

BonVital Wellness & Gastro Hotel

Tavasszal nyitott a BonVital Wellness & Gastro Hotel Hévízen. A gasztronómia, a wellness és a gyógyászat harmonikus egyvelegével szállodánk egyedi színfoltként jelenik meg Hévíz ...


Hotel Palace Hévíz****

Hotel Palace Hévíz****

Hotel Palace**** Hévíz - wellness hotel Hévíz belvárosában. A Palace Hotel 165 tágas, légkondicionált kétágyas szobát és apartmant kínál, melyek többsége erkéllyel is rendelkezik. Szállodánkban a ...


Hunguest Hotel Helios*** Superior

Hunguest Hotel Helios*** Superior

Hévízen, a világhírű gyógytótól 500 m-re egy csodálatos természetvédelmi wellness parkban várja vendégeit a Hunguest Hotel Helios Hévíz*** superior, ahol saját gyógyászati részleg, egészségügyi ...


Hunguest Hotel Panoráma*** Superior Hévíz

Hunguest Hotel Panoráma*** Superior Hévíz

A világhírű hévízi gyógytó közvetlen szomszédságában található Hunguest Hotel Panoráma Hévíz*** Superior szálloda egész évben várja a kikapcsolódni, gyógyulni vágyó vendégeket. A szállodát a Szent ...


Hotel Spa Hévíz

Hotel Spa Hévíz

A Hotel Spa Hévíz - az egyedülálló Hévízi Gyógytó szállodája - a város szívében válik az Ön otthonává. A gyógytó szomszédságában, klasszicista stílusban épült szállodánk, amely légkondicionált és ...
Találatok száma: 2
Asztalfoglalás, bejelentkezés közvetlenül a vendéglátóhelyek elérhetőségein!

Brix Bistro

Brix Bistro

Éttermünk mellett Brix Bistronk is hozzájárul a hazai és nemzetközi ízutazás átéléséhez. Modern gasztronómiájával és trendi kialakításával vendégeink számos ínyencség közül választhatnak, és ...


Platán Étterem Hévíz

Platán Étterem Hévíz

Szállodánk éttermében bőséges büféreggelivel hozzuk meg étvágyát az ébredés után. Ebédidőben az évszázados platánfák alatt a szálloda napsütötte teraszán a` la carte étlapról választva ízleljük a ...
Találatok száma: 89
Gasztro hétvégék vagy hétköznapok Hévízen, kulináris programok a BRIX Bistroban

Gasztro hétvégék vagy hétköznapok Hévízen, kulináris programok a BRIX Bistroban

Húsvéti finomságok

A Bonvital Wellness & Gastro Hotel minden hónapban különleges gasztro programokkal várja vendégeit hétköznapokon és hétvégéken egyaránt. A BRIX Bistro séfje az adott hónap jeles napjaihoz ...

2018.03.29. - 04.02.

Borvacsora Hévízen, St. Andrea borvacsora a Brix Bistroban

Borvacsora Hévízen, St. Andrea borvacsora a Brix Bistroban

Kulináris élmények Hévízen a Bonvitalban. Az év folyamán több izgalmas programmal is készülnek, ahol az ízeké és a boroké a főszerep. 2018. április 21-én a St. Andrea Pincészetével szeretnénk ...

2018. április 21.

Hévízi orgonaestek 2018. Majestic Sounds orgonakoncertek

Hévízi orgonaestek 2018. Majestic Sounds orgonakoncertek

Tisztelt Koncertlátogató! A hévízi Szentlélek templom nagyszerű Aquincum hangversenyorgonáján 2018-ban is megrendezzük Majestic Sounds című orgonahangverseny-sorozatunkat. Bízunk benne, hogy a műsor ...

2018. április 11.

Hévízi programok 2018. Fesztiválok, rendezvények, események

Hévízi programok 2018. Fesztiválok, rendezvények, események

Húsvéti finomságok a Brix Bistroban

Válogasson kedvére aktuális hévízi programjaink közül! Legyen az fesztivál, komoly-, könnyűzenei koncert, gyermekprogram, színházi előadás, moziműsor, aktív szabadidős program, itt mindent megtalál! A ...

2018.03.29. - 04.02.

Húsvéti Vigadalom Hévízen 2018

Húsvéti Vigadalom Hévízen 2018

Hévíz egyik hagyományos rendezvénye a húsvéti ünnepkör népszokásait, tradícióit mutatja be. A fesztiválon a rendkívül gazdag magyar népművészet és folklór legkiemelkedőbb képviselői mutatkoznak be. ...

2018. április 1 - 2.

Hévíz moziműsor 2018

Hévíz moziműsor 2018

A hévízi Fontana Mozi műsora 2018-ban. A Fontana Filmszínház újabb fejlesztésének eredményeként a mozijegyeket mostantól otthonról is lefoglalhatják online jegyfoglaló rendszerünk segítségével.

2018.03.01. - 04.04.

Feller Adrienne előadása a hévízi Brix Bistroban, az előadás témája: A nő gyönyörű változásai

Feller Adrienne előadása a hévízi Brix Bistroban, az előadás témája: A nő gyönyörű változásai

A nő gyönyörű változásai címmel Feller Adrienne előadása lesz 2018. április 28. 17 órakor a hévízi Brix Bistroban. „A nő életében törvényszerűen bekövetkező 7 változásról beszélek, a ...

2018. április 28. 17:00

Hévízi gyógykúra, 5 éjszakás kúracsomag a Majerik Hotelben hátfájdalomra, reumára

Hévízi gyógykúra, 5 éjszakás kúracsomag a Majerik Hotelben hátfájdalomra, reumára

Hátfájdalom? Reuma? Mártózzon meg 2 alkalommal ingyenesen a hévízi tóban, és búcsút inthet a bántalmaknak! A Gyógytó szomszédságában található Majerik Hotel*** kedvezményes 5 éjszakás fürdőkúrára ...

2018.01.01. - 04.30.

Balaton-felvidéki Nemzeti Park programok 2018

Balaton-felvidéki Nemzeti Park programok 2018

25 éves a Hévízi-tó TT!

Az 1997-ben megalakult nemzeti park területe hat korábbi tájvédelmi körzetből tevődik össze. Életre hívásával megvalósult a magyar természetvédelem régi álma. A sokáig egymástól külön álló védett ...

2018. május 10.

1 hetes gyógykúra Hévízen, gyógyszolgáltatások 1 Ft-ért a Palace Hotelben

1 hetes gyógykúra Hévízen, gyógyszolgáltatások 1 Ft-ért a Palace Hotelben

1 hetes gyógykúra Hévízen, gyógyszolgáltatásokkal a Palace Hotelben. 1 Ft-os Gyógykúra csomagunk neve magáért beszél: ezen ajánlatunkat választó vendégeink most 1 Ft-ért vehetik igénybe ...

2018.02.01. - 12.23.

1 2 3 4 ... 9   


Találatok száma: 2

Egregyi Múzeum

Egregyi Múzeum

A 2015. októbere óta működő, Egregyen újonnan létesített múzeumban látható állandó tárlat leletei széles időintervallumot ölelnek fel: a kiállítás Krisztus előtt 6 ezertől indul s a középkorral zárul. ...


Hévízi Muzeális Gyűjtemény

Hévízi Muzeális Gyűjtemény

A Fontana Filmszínház emeletén található a Hévízi Muzeális Gyűjtemény. Állandó kiállítása megismertet Hévíz 210 éves múltjával, valamint megnézhetik a múzeumban kialakított id. dr. Moll Károly ...
KeSzeCsüSzoVa
26 27 28 1 2 3 4
5 6 7 8 9 10 11
12 13 14 15 16 17 18
19 20 21 22 23 24 25
26 27 28 29 30 31 1
Masszázs Hévízen a hét minden napján előzetes időpont egyeztetéssel, a Carbona Hotelben

Hévíz szállás