Óriási élmények egy mini világban!
Óriási élmények egy mini világban!
A Carbonában jut majd idő egymásra és a szórakozásra is.
A Carbonában jut majd idő egymásra és a szórakozásra is.
Soproni Szieszta 2018-ban - gazdag programkínálattal!
Soproni Szieszta 2018-ban - gazdag programkínálattal!
Téli pihenés a Tisza-tónál: Gazdag programkínálat
Téli pihenés a Tisza-tónál: Gazdag programkínálat
Masszázs Hévízen a hét minden napján előzetes időpont egyeztetéssel, a Carbona Hotelben

Különféle természetes gyógymódokon alapuló testi és lelki felfrissülést - különféle masszázsok, gyógynövényes és aromaolajokkal dúsított fürdők-, pakolások, Thalasso-terápia, köpölyözés, akupunktúra, autogén tréning, meditáció - kínálunk fiataloknak és idősebbeknek egyaránt szállodánk wellness részlegén. Várjuk a Carbona Hotelben. A masszázs kezelésekre bárki bejelentkezhet a hét minden napján előzetes időpont egyeztetéssel.


Masszázs Hévíz

Aromamasszázsok

Relaxa

 •     Bergamott-Cédrus-Jázmin-Mandarin-Rózsa

Ebben az ötféle olajból álló, nyugtató és ellazulást segítő illatkompozícióban elsősorban a citrus olajok (bergamott és mandarin) érvényesülnek, melyet finoman egészít ki az illatok királynőjének is nevezett jázmin és a rózsa finom hangulata.

 •     Bergamott-Levendula

Ebben a nyugtató hatású keverékben az édes levendulavirág lágyan öleli körül a bergamott kellemes, friss gyümölcsre emlékeztető illatát, finoman relaxálva testet és lelket.

Frissítő

 •     Borsmenta-Citrom-Eukaliptusz-Grapefruit-Kubeba

Ebben az ötféle illóolajból álló, kellemesen frissítő hatású keverékben a citrus olajok (citrom, grapefruit) illatát finoman kiegészíti a kubeba egzotikus, a borsmenta mentolos és az eukaliptusz könnyedén kámforos illata.

 •     Limett-Petitgrain

Ehhez a testi és szellemi frissességet javító keverékhez a keserűnarancsfa leveleiből és ágaiból desztillált petitgrain kellemes citrus illatát és a limett erős, kissé narancsos hangulatú olaját kevertük össze.

Légzéskönnyítő

 •     Citrom-Erdeifenyő-Eukaliptusz-Niaouli

Ezt a légzéskönnyítő citromos alapillatú olajkeveréket finoman járja át a fenyő és az eukaliptusz illata, hatékonyan segítve a légutakban letapadt váladék elfolyósítását és kiürítését, javítva a légutak átjárhatóságát.

 •     Borsmenta-Erdeifenyő-Kajeput

Ebbe a "mentás" alapillatú olajkeverékbe finoman illeszkedik a fenyő és az ezüstös kejputfa kámforos, eukaliptuszra emlékeztető illata. Hatékony segítséget nyújt hurutos, felsőléguti panaszok esetén, enyhíti a megfázásos tüneteket, valamint javítja a légutak átjárhatóságát.

Energizáló

 •     Bazsalikom-Boróka

Ebben, a vérkeringést fokozó, energizáló keverékben, az Indiában szent növényként tisztelt bazsalikom illóolaját a boróka fűszeres, borsra emlékeztető aromájával kevertük.

 •     Eukaliptusz-Grapefruit

Ebben a citrus alapillatú, hangulatra és közérzetre jótékonyan ható keverékben, a grapefruit kissé fanyar, fűszeres, narancsra emlékeztető illata elegyedik az eukaliptusz enyhe kámforosságával.

Izomlazító

 •     Borsmenta-Gyömbér-Rozmaring

Ebben a keringésfokozó, gyulladáscsökkentő és enyhén fájdalomcsillapító hatású keverékben a mentás alapillatba finom arányba keveredik a gyömbér és a rozmaring üde fűszeressége.

 •     Boróka-Kajeput-Kámfor-Szegfűszeg

A boróka fűszeresen borsos aromája, az ezüstös kajeputfa kámforos, eukaliptuszra emlékeztető illata, a szegfűszeg keleties, édeskés fűszeressége és a valódi kámfor illatkompozíciójából jön létre ez az izomlazító, gyulladáscsökkentő és enyhe fájdalomcsillapító hatású, kellemes masszázsolaj.

Harmonizáló

 •     Citrom-Ilang

Ebben a frissítő és ellazulást segítő olajkeverékben az ilang-ilang édes, nehéz, jázminra emlékeztető virágillata az üdítően friss citromillattal elegyedve hoz létre egy virágos harmóniát.

 •     Grapefruit-Majoranna

A majoranna erősen fűszeres, meleg, átható illata a grapefruit citrusos fanyarságával ölelkezve hozza létre ezt a lazító, testet és lelket harmonizáló olajkeveréket.

Dr. Vodder-féle kézi nyirokmasszázs

A módszert a század elején dr. Emil Vodder, dán biológus fejlesztette ki hosszas kutatás során. A nyirokdrenázs gyengéd, körkörös, nyomó-simító mozdulataival gyorsítja a nyirok elfolyását. Ezzel megszűnik a szöveti nyirokpangás, az anyagcsere "hulladék"- és salakanyagai pedig hamarabb kiürülnek a kötőszöveti raktárakból. A nyirokkeringés segítségével a méreganyagok ugyanis előbb az érpályába, majd a vér útján a májhoz illetve a vesékhez kerülnek, ahol egyrészt átalakulnak, másrészt kiválasztódnak. A nyirokdrenázs tehát aktiválja az immunrendszert és az anyagcsere-folyamatokat, kiüríti a szöveti ödémákat - csökkentve ezáltal az érintett szervek fájdalmát. Indirekt módon javítja a vérkeringést, sőt, a sejtek táplálék- és oxigénellátását is.

Gyógymasszázs

Az emberiség ősi gyógyító eljárása. Célja a vérkeringés javítása és a feszes, kötött, fájdalmas testtájékok fellazítása. A bőr rugalmasságát helyreállítja, a bőr alsó rétegeibe lerakódott salakanyagokat eltávolítja, az izomzat keringését fokozva annak teljesítőképességét növeli. A kezelés előtt célszerű egy termálfürdőzés, mert a meleghatás elősegíti a lágyrészek fellazulását.

Jádeköves gerincmasszázságy kezelés

A tömör jade kövekbe beépített héliumizzók különleges hőenergiát hoznak létre, amelyek mélyen behatolnak a testünkbe. A jade kövek lazítják a feszes, görcsös izmokat végig a gerincoszlop vonalában és ezzel egyidőben az infravörös sugárzás is kifejti jótékony hatását. A hőterápia, a fényterápia és az akupresszúra egyedülálló hármas hatása igazi kényeztetést nyújt testének.

Köpölyözés, vakuum-masszázs

A köpölyözés már kb. 3000 éve ismert eljárás, melynek célja főképpen a salakanyagok eltávolítása, az áthangolás, az új egyensúly kialakítása. Ez a speciális ingerterápia un. vakuumos harangocskák segítségével végezhető el, melyeket a test különböző pontjaira helyezünk el.

Kiválóan alkalmazható fájdalomcsillapítás, izomduzzanatok csökkentése, bőr és kötőszövet keringési zavara esetén. Hippokratész szerint: szabaddá teszi az energiapályákat, elvezeti a mérgező energiákat , a rossz vért, a salakanyagot, a gonosz szeleket, serkenti a vérképzőrendszert, helyreállítja a jin-jan egyensúlyt.

Lávaköves masszázs

A gyógyító köveknek kisugárzásuk van. Gyógyító rezgései energiát bocsátanak ki, mely több energiaformán keresztül befolyásolja a testet és a lelket. A lávaköves masszázs egy relaxáló, nyugtató, pihentető kezelés, melyhez megtisztított és energiával feltöltött „fekete obszidián” kovasavas lávaköveket használunk.
A kezelés speciális masszázstechnikára épül, segíti az energiaáramlást, stresszoldással párhuzamosan javítja a közérzetet. Fokozza a vérkeringést, méregtelenít, lazítja az izmokat, enyhíti az álmatlanságot és rendívül jót tesz a bőrnek, mivel a mély meleg masszázs során az olaj a bőr mélyebb rétegeibe is eljut. A merev izületek és izmok visszanyerik rugalmasságukat, a lélek pedig meditatív állapotba kerül és csodálatos változáson megy át.

M.E.R. masszázs

A M.E.R. masszázs egy relaxáló, harmonizáló, tenger hullámzását megidéző masszázs. Ezt az egész test masszázst a spirulina alga olajos kivonatával és szőlőmag olajjal végzik, illóolajok hozzáadásával. Az olajok rugalmassá, puhává varázsolják és táplálják a bőrt, az illóolajok pedig nyugtatják és kiegyensúlyozzák a szervezetet.

Talpmasszázs

A talpmasszázst Ázsiában ötezer éve alkalmazzák, napjainkban reneszánszát éli. Gyorsan, mellékhatások nélkül óvja-javítja testi-lelki egészségünket. Betegségeket előz meg, megindítja a szervezet öngyógyító folyamatait. A reflexológia tapasztalatokon alapuló tudomány. A talp masszázsával a rendkívül gazdag érzőideg-ellátása révén (a lábon több mint 70 000 idegvégződés található) a központi idegrendszerre, a vérkeringésre és a belső szervekre lehet hatást gyakorolni.
Testünk több területén, mint megannyi mikrotérképen tükröződik az egész szervezet: például a kézen, a lábon és a fülön.
A helytelen táplálkozás, egészségtelen életmód következtében a szervezetben felszaporodó káros anyagcseretermékek már nem tudnak természetes úton eltávozni. Az elsalakosodás hatására romlik a sejtek anyagcseréje, a szervek, szervrendszerek működése károsodik, a szervezetben energiablokádok alakulnak ki. Az érintett szervekhez tartozó reflexzónában különböző nagyságú, kristályos göböket tapinthatunk ki, amelyek érzékenyek, sőt fájdalmasak is lehetnek. A cél, a lerakódások elmasszírozása, ezáltal a szervezet salaktalanítása, a vérkeringés javítása, az öngyógyító folyamatok beindítása. A reflexzónamasszázs erősíti az immunrendszert, fájdalomcsillapító, lazító, testi-lelki feszültséget oldó, hatású.

Thai masszázs

A thai masszázs egy ősi, távol-keleti hagyományokon nyugvó frissítő és regeneráló hatású masszázs, amely alapvetően eltér az európai masszázstól. A masszázst eredeti thaiföldi hölgyek végzik, - mindannyian a világhírű bangkoki 'Wat Po' buddhista masszázsképző mestermasszőri diplomájával rendelkeznek.

Ez egy száraz masszázs, olajat, -krémet a thaiföldiek nem használnak,- egy vékony anyagú masszázsruhán keresztül a földön,- matracon történik. Alapvető különbség más technikákhoz képest, hogy elsősorban nem az izmokat, hanem az energiavonalak mentén található élettani pontokat masszírozzák,igen eredményesen.
A masszázs hatékonyságát az akupresszúrás technikán kívül nagyon gyengéd nyújtási, kimozgatási kiropogtatási elemekkel fokozzák.
Sajátossága, hogy a thaiföldiek a masszázs során kezükön kívül könyöküket, térdüket, lábukat is használják , amellyel nagyon jó hatást érnek el.
Az eredeti thai masszázs min. 1 órát vesz igénybe.
Végeredményben ez egy nagyon különleges és hatékony masszázs ,amely időben hosszabb egy hagyományos masszázsnál, viszont hatása is jóval tovább tart. Tapasztalni fogja, hogy masszázs után napokon át szellemileg és fizikailag egyaránt jóval frissebb és aktívabb lesz.

2017.01.01 - 2017.12.31

Találatok száma: 130
Ajándékutalvány karácsonyra, wellness és gyógyüdülés Hévízen, a NaturMed Carbona Hotelben

Ajándékutalvány karácsonyra, wellness és gyógyüdülés Hévízen, a NaturMed Carbona Hotelben

Ön tudja már, hogy mivel ajándékozza meg szeretteit a közelgő ünnepek alkalmával? Legyen a meglepetés egy valódi élmény-ajándék! Válasszon Carbona ajándékutalványt családtagjainak, barátainak egyedi ...

2017. december 1 - 23.

Téli immunerősítés hévízi wellness- és gyógyszállodánkban, a NaturMed Carbona Hotelben

Téli immunerősítés hévízi wellness- és gyógyszállodánkban, a NaturMed Carbona Hotelben

Bízzon a csendes hangulatú tél és a friss tavasz erejében! Higgyen az újjászületésben és engedje, hogy frissé, üdévé varázsoljuk Önt már a tavasz eljötte előtt. Van egy igazi csodaszerünk az álmos ...

2017. december 1 - 30.

10 napos léböjtkúra orvosi felügyelettel, Buchinger és Lützner féle kúra orvosi vizsgálattal

10 napos léböjtkúra orvosi felügyelettel, Buchinger és Lützner féle kúra orvosi vizsgálattal

A Buchinger és Lützner féle léböjtkúra nem egy nulla diéta, hanem a test méregtelenítése egy alacsony kalóriatartalmú ivókúrával. Az orvosi felügyelet mellett zajló, vitaminokban gazdag, ám kalóriában ...

2017. december 4 - 13.

Hévízi Karácsony wellness és gyógyszállodánkban ünnepi programokkal

Hévízi Karácsony wellness és gyógyszállodánkban ünnepi programokkal

Ünnepi kikapcsolódás karácsonykor is wellness és gyógyszállodánkban. A szálloda minőségi fürdő- és szauna szolgáltatásai mellett meglepetés ajándék és számos ünnepi program várja Önöket. A pihenés, ...

2017. december 22 - 27.

Adventi pihenés hévízi wellness- és gyógyszállodánkban, a NaturMed Carbona Hotelben

Adventi pihenés hévízi wellness- és gyógyszállodánkban, a NaturMed Carbona Hotelben

A karácsonyt megelőző időszak tele van izgalommal, várakozással, készülődéssel, és persze egy csomó bosszúsággal, kapkodással, feszültséggel is, amelyek, ha nem figyelünk oda, beárnyékolhatják az ...

2017.11.24. - 12.23.

Alakreform tábor és kúra 3-7 éjszakára hévízi wellness- és gyógyszállodánkban, a Carbona Hotelben

Alakreform tábor és kúra 3-7 éjszakára hévízi wellness- és gyógyszállodánkban, a Carbona Hotelben

Alakformáló kúra 3 éjszakától teljes ellátással a hévízi NaturMed Hotel Carbona szállodában. Hatékony segítség azoknak, akik tónusosabb izmokra, feszesebb bőrre és formásabb alakra vágynak. A ...

2017.01.01. - 12.23.

Fiatalító kúra, Ayurveda holisztikus kezelés wellness és gyógyszállodánkban, Hévízen

Fiatalító kúra, Ayurveda holisztikus kezelés wellness és gyógyszállodánkban, Hévízen

Wellness és gyógyszállodánkban egész évben várjuk fiatalító kúránkkal. Az ajurvéda a hosszú és egészséges élet tudománya, a komplex orvostudomány megtestesítője. Az ajurvéda nem betegségeket kezel, ...

2016.12.14. - 2017.12.23.

Indiai gyógyítás, ajurvéda csomag a testi-lelki harmónia megőrzésére és helyreállítására

Indiai gyógyítás, ajurvéda csomag a testi-lelki harmónia megőrzésére és helyreállítására

Az ajurvéda a hosszú és egészséges élet tudománya, a komplex orvostudomány megtestesítője. Az ajurvéda nem betegségeket kezel, hanem diagnosztizálja a test egyensúlyzavarának okait. Ennek ismeretében ...

2016.12.14. - 2017.12.23.

Indiai orvoslás, holisztikus ajurvéda kúra talp-reflexzóna masszázzsal, wellness használattal

Indiai orvoslás, holisztikus ajurvéda kúra talp-reflexzóna masszázzsal, wellness használattal

Az ajurvéda a hosszú és egészséges élet tudománya, a komplex orvostudomány megtestesítője. Az ajurvéda nem betegségeket kezel, hanem diagnosztizálja a test egyensúlyzavarának okait. Ennek ismeretében ...

2016.12.16. - 2017.12.23.

Lúgosító csomag teljes ellátással és igény szerint alakformáló kúrával 3-7 éjszakás tartózkodással

Lúgosító csomag teljes ellátással és igény szerint alakformáló kúrával 3-7 éjszakás tartózkodással

Szervezetünk sav-bázis egyensúlyát normál esetben meg tudja tartani a szabályozó mechanizmusok által. Felgyorsult életmódunk velejárója, hogy egyre több méreganyag kerül szervezetünkbe ...

2017.01.01. - 12.23.

1 2 3 4 ... 13   


Találatok száma: 1

NaturMed Hotel Carbona**** Superior Hévíz

NaturMed Hotel Carbona**** Superior Hévíz

Mediterrán környezetben, csodálatos élményfürdővel, 1000 m2 vízfelülettel, klimatizált szobákkal, római korok hangulatát idéző termálfürdővel, sok-sok terápiás és wellness-lehetőséggel várja önt egész ...
Találatok száma: 1

Attila Étterem Hévíz

Attila Étterem Hévíz

Az arborétumszerű parkra néző luxus színvonalú Attila étteremben a vendégek élvezettel fogyaszthatják a NaturMed Hotel Carbona séfjei által készített nemzetközi, vegetáriánus és diétás ...