A BRIX Bistro új vizekre evez 2025-ben a programok terén Hévízen. Az újdonságok mellett azonban a jeles napi programok nem maradnak el idén sem. 2025. október 4-én a főszerep a Badacsonyi és Balaton felvidéki boroké. Az idei évben hungarikummá vált ős magyar szőlőfajtánk a kéknyelű a központban, ami kizárólag ebben a régióban érhető el. Borkedvelőknek és borbarátoknak kötelező a részvétel!
Kiemelt ajánlat
A BRIX Bistro új vizekre evez 2025-ben a programok terén Hévízen. Az újdonságok mellett azonban a jeles napi programok nem maradnak el idén sem. 2025. október 4-én a főszerep a Badacsonyi és Balaton felvidéki boroké. Az idei évben hungarikummá vált ős magyar szőlőfajtánk a kéknyelű a központban, ami kizárólag ebben a régióban érhető el. Borkedvelőknek és borbarátoknak kötelező a részvétel!
Kiemelt ajánlat
A BRIX Bistro új vizekre evez 2025-ben a programok terén Hévízen. Az újdonságok mellett azonban a jeles napi programok nem maradnak el idén sem. 2025. október 4-én a főszerep a Badacsonyi és Balaton felvidéki boroké. Az idei évben hungarikummá vált ős magyar szőlőfajtánk a kéknyelű a központban, ami kizárólag ebben a régióban érhető el. Borkedvelőknek és borbarátoknak kötelező a részvétel!
Kiemelt ajánlat
A Bonvital Wellness & Gasztro felnőttbarát szállodában változatos gasztro programokkal várják a vendégeket minden hónapban egy-egy hétvégén Hévízen. 2025. október 4-én Bor Apetite - sétáló borkóstoló várja a vendégeket, ahol a főszerepe a Badacsonyi és Balaton-felvidéki boroké. Központban a régió ikonikus szőlőfajtájával, a kéknyelűvel. A programhoz foglaljon wellness szállást szállodánkban.
A Bonvital Wellness & Gasztro felnőttbarát szállodában változatos gasztro programokkal várják a vendégeket minden hónapban egy-egy hétvégén Hévízen. 2025. október 4-én Bor Apetite - sétáló borkóstoló várja a vendégeket, ahol a főszerepe a Badacsonyi és Balaton-felvidéki boroké. Központban a régió ikonikus szőlőfajtájával, a kéknyelűvel. A programhoz foglaljon wellness szállást szállodánkban.
A Bonvital Wellness & Gasztro felnőttbarát szállodában változatos gasztro programokkal várják a vendégeket minden hónapban egy-egy hétvégén Hévízen. 2025. október 4-én Bor Apetite - sétáló borkóstoló várja a vendégeket, ahol a főszerepe a Badacsonyi és Balaton-felvidéki boroké. Központban a régió ikonikus szőlőfajtájával, a kéknyelűvel. A programhoz foglaljon wellness szállást szállodánkban.
A régi idők hangulatát idézve hetente többször a hévízi nagyparkoló mögötti terület árusokkal telik meg. Alkalmanként autentikus népzenék kíséretében méztermelők, savanyúság- és gyümölcslé készítők, sajt- és zöldségárusok termékeivel találkozhat a látogató. A piac keddenként 8:00 és 13:00 óra, csütörtökönként 12:00 és 17:00 óra, szombatonként 8:00 és 13:00 óra között tart nyitva.
A régi idők hangulatát idézve hetente többször a hévízi nagyparkoló mögötti terület árusokkal telik meg. Alkalmanként autentikus népzenék kíséretében méztermelők, savanyúság- és gyümölcslé készítők, sajt- és zöldségárusok termékeivel találkozhat a látogató. A piac keddenként 8:00 és 13:00 óra, csütörtökönként 12:00 és 17:00 óra, szombatonként 8:00 és 13:00 óra között tart nyitva.
A régi idők hangulatát idézve hetente többször a hévízi nagyparkoló mögötti terület árusokkal telik meg. Alkalmanként autentikus népzenék kíséretében méztermelők, savanyúság- és gyümölcslé készítők, sajt- és zöldségárusok termékeivel találkozhat a látogató. A piac keddenként 8:00 és 13:00 óra, csütörtökönként 12:00 és 17:00 óra, szombatonként 8:00 és 13:00 óra között tart nyitva.
Bor Apetite sétáló borkóstolóra várja vendégeit 2025. október 4-én Hévízen a Bonvital Gastro & Wellness Hotel. 15+ borászat, 100+ tétel, központban a régió ikonikus szőlőfajtája a kéknyelű! Az idei évben hungarikummá vált kéknyelű is a tételek között! Szórakoztató szakmai beszélgetések, borbaráti találkozások és a legjobb ízek és aromák találkozója lesz ez a nap, hiszen a pincészetek személyesen hozzák el Nektek legkiválóbb díjnyertes tételeiket!
Bor Apetite sétáló borkóstolóra várja vendégeit 2025. október 4-én Hévízen a Bonvital Gastro & Wellness Hotel. 15+ borászat, 100+ tétel, központban a régió ikonikus szőlőfajtája a kéknyelű! Az idei évben hungarikummá vált kéknyelű is a tételek között! Szórakoztató szakmai beszélgetések, borbaráti találkozások és a legjobb ízek és aromák találkozója lesz ez a nap, hiszen a pincészetek személyesen hozzák el Nektek legkiválóbb díjnyertes tételeiket!
Bor Apetite sétáló borkóstolóra várja vendégeit 2025. október 4-én Hévízen a Bonvital Gastro & Wellness Hotel. 15+ borászat, 100+ tétel, központban a régió ikonikus szőlőfajtája a kéknyelű! Az idei évben hungarikummá vált kéknyelű is a tételek között! Szórakoztató szakmai beszélgetések, borbaráti találkozások és a legjobb ízek és aromák találkozója lesz ez a nap, hiszen a pincészetek személyesen hozzák el Nektek legkiválóbb díjnyertes tételeiket!
Gourmet vacsora a Brix Bistroban Hévízen. A Bistro Séfe fontosnak tartja a szezonális alapanyagok használatát, melyeket kizárólag a legjobb minőségű hozzávalókból válogat ki. A hagyományos alapanyagok felhasználása mellett új gasztronómiai trendek bemutatásával és kreatív, olykor szokatlan ízkombinációkkal varázsolja el a Vendégeket.
Kiemelt ajánlat
Gourmet vacsora a Brix Bistroban Hévízen. A Bistro Séfe fontosnak tartja a szezonális alapanyagok használatát, melyeket kizárólag a legjobb minőségű hozzávalókból válogat ki. A hagyományos alapanyagok felhasználása mellett új gasztronómiai trendek bemutatásával és kreatív, olykor szokatlan ízkombinációkkal varázsolja el a Vendégeket.
Kiemelt ajánlat
Gourmet vacsora a Brix Bistroban Hévízen. A Bistro Séfe fontosnak tartja a szezonális alapanyagok használatát, melyeket kizárólag a legjobb minőségű hozzávalókból válogat ki. A hagyományos alapanyagok felhasználása mellett új gasztronómiai trendek bemutatásával és kreatív, olykor szokatlan ízkombinációkkal varázsolja el a Vendégeket.
Kiemelt ajánlat