Márton-napi vacsoraest lesz 2025. november 8-án a Lotus Therme Hotel & Spa-ban. Tölts egy felejthetetlen, zenés estét Márton nap alkalmából, ahol a gasztronómia és a hangulat együtt varázsol ünnepet! Az est fénypontja egy 6 fogásos, libaételeket felvonultató borvacsora lesz, élő zongorajátékkal, majd éjfélig tartó táncmulatsággal a Shali Mar bárban, ahol fellép Szabó Siklódi Lia.
Kiemelt ajánlat
Márton-napi vacsoraest lesz 2025. november 8-án a Lotus Therme Hotel & Spa-ban. Tölts egy felejthetetlen, zenés estét Márton nap alkalmából, ahol a gasztronómia és a hangulat együtt varázsol ünnepet! Az est fénypontja egy 6 fogásos, libaételeket felvonultató borvacsora lesz, élő zongorajátékkal, majd éjfélig tartó táncmulatsággal a Shali Mar bárban, ahol fellép Szabó Siklódi Lia.
Kiemelt ajánlat
Márton-napi vacsoraest lesz 2025. november 8-án a Lotus Therme Hotel & Spa-ban. Tölts egy felejthetetlen, zenés estét Márton nap alkalmából, ahol a gasztronómia és a hangulat együtt varázsol ünnepet! Az est fénypontja egy 6 fogásos, libaételeket felvonultató borvacsora lesz, élő zongorajátékkal, majd éjfélig tartó táncmulatsággal a Shali Mar bárban, ahol fellép Szabó Siklódi Lia.
Kiemelt ajánlat
A régi idők hangulatát idézve hetente többször a hévízi nagyparkoló mögötti terület árusokkal telik meg. Alkalmanként autentikus népzenék kíséretében méztermelők, savanyúság- és gyümölcslé készítők, sajt- és zöldségárusok termékeivel találkozhat a látogató. A piac keddenként 8:00 és 13:00 óra, csütörtökönként 12:00 és 17:00 óra, szombatonként 8:00 és 13:00 óra között tart nyitva.
A régi idők hangulatát idézve hetente többször a hévízi nagyparkoló mögötti terület árusokkal telik meg. Alkalmanként autentikus népzenék kíséretében méztermelők, savanyúság- és gyümölcslé készítők, sajt- és zöldségárusok termékeivel találkozhat a látogató. A piac keddenként 8:00 és 13:00 óra, csütörtökönként 12:00 és 17:00 óra, szombatonként 8:00 és 13:00 óra között tart nyitva.
A régi idők hangulatát idézve hetente többször a hévízi nagyparkoló mögötti terület árusokkal telik meg. Alkalmanként autentikus népzenék kíséretében méztermelők, savanyúság- és gyümölcslé készítők, sajt- és zöldségárusok termékeivel találkozhat a látogató. A piac keddenként 8:00 és 13:00 óra, csütörtökönként 12:00 és 17:00 óra, szombatonként 8:00 és 13:00 óra között tart nyitva.
Hévízi gasztronapok. Gasztronómiai programok sokasága várja a város lakóit és az ide látogató vendégeket egész évben. A nyári időszakban kerül megrendezésre a Sörnapok és a Bor-és Gasztrofesztivál. Emellett borkóstolók, gasztroestek és gasztronómiai témájú workshopok is színesítik a programkínálatot.
Hévízi gasztronapok. Gasztronómiai programok sokasága várja a város lakóit és az ide látogató vendégeket egész évben. A nyári időszakban kerül megrendezésre a Sörnapok és a Bor-és Gasztrofesztivál. Emellett borkóstolók, gasztroestek és gasztronómiai témájú workshopok is színesítik a programkínálatot.
Hévízi gasztronapok. Gasztronómiai programok sokasága várja a város lakóit és az ide látogató vendégeket egész évben. A nyári időszakban kerül megrendezésre a Sörnapok és a Bor-és Gasztrofesztivál. Emellett borkóstolók, gasztroestek és gasztronómiai témájú workshopok is színesítik a programkínálatot.
Hévízi gasztronapok. Gasztronómiai programok sokasága várja a város lakóit és az ide látogató vendégeket egész évben. A nyári időszakban kerül megrendezésre a Sörnapok és a Bor-és Gasztrofesztivál. Emellett borkóstolók, gasztroestek és gasztronómiai témájú workshopok is színesítik a programkínálatot.
Hévízi gasztronapok. Gasztronómiai programok sokasága várja a város lakóit és az ide látogató vendégeket egész évben. A nyári időszakban kerül megrendezésre a Sörnapok és a Bor-és Gasztrofesztivál. Emellett borkóstolók, gasztroestek és gasztronómiai témájú workshopok is színesítik a programkínálatot.
Hévízi gasztronapok. Gasztronómiai programok sokasága várja a város lakóit és az ide látogató vendégeket egész évben. A nyári időszakban kerül megrendezésre a Sörnapok és a Bor-és Gasztrofesztivál. Emellett borkóstolók, gasztroestek és gasztronómiai témájú workshopok is színesítik a programkínálatot.
Gourmet vacsora a Brix Bistroban Hévízen. A Bistro Séfe fontosnak tartja a szezonális alapanyagok használatát, melyeket kizárólag a legjobb minőségű hozzávalókból válogat ki. A hagyományos alapanyagok felhasználása mellett új gasztronómiai trendek bemutatásával és kreatív, olykor szokatlan ízkombinációkkal varázsolja el a Vendégeket.
Kiemelt ajánlat
Gourmet vacsora a Brix Bistroban Hévízen. A Bistro Séfe fontosnak tartja a szezonális alapanyagok használatát, melyeket kizárólag a legjobb minőségű hozzávalókból válogat ki. A hagyományos alapanyagok felhasználása mellett új gasztronómiai trendek bemutatásával és kreatív, olykor szokatlan ízkombinációkkal varázsolja el a Vendégeket.
Kiemelt ajánlat
Gourmet vacsora a Brix Bistroban Hévízen. A Bistro Séfe fontosnak tartja a szezonális alapanyagok használatát, melyeket kizárólag a legjobb minőségű hozzávalókból válogat ki. A hagyományos alapanyagok felhasználása mellett új gasztronómiai trendek bemutatásával és kreatív, olykor szokatlan ízkombinációkkal varázsolja el a Vendégeket.
Kiemelt ajánlat