Megbékélés Háza Berekfürdő
Pontyshow 2021. november 19-21. - Horgászkiállítás és Vásár Budapest, Hungexpo
Pontyshow 2021. november 19-21. - Horgászkiállítás és Vásár Budapest, Hungexpo
Pécsi állatkertünkben egész évben várjuk!
Pécsi állatkertünkben egész évben várjuk!
Aktív wellness pihenés a Tisza-tónál - Fedezze fel velünk a Tisza-tó élővilágát és pihenjen nálunk!
Aktív wellness pihenés a Tisza-tónál - Fedezze fel velünk a Tisza-tó élővilágát és pihenjen nálunk!
Őszi programajánló online jegyvásárlási lehetőséggel
Őszi programajánló online jegyvásárlási lehetőséggel

Megbékélés Háza Berekfürdő


A Megbékélés Háza a református egyház konferencia- és képzési központja, mely több, mint hatvan éve lát vendégül református és más felekezetű csoportokat, ad otthont erdei iskoláknak, ifjúsági csoportoknak, szakmai konferenciáknak, továbbképzéseknek, work shopoknak, mozgáskorlátozott csoportoknak, családoknak, valamint pihenni vágyó üdülő vendégeknek.

Megbékélés Háza

Vendégeink évről-évre szívesen visszajárnak hozzánk, hiszen magával ragadó és nyugodt környezetben igyekszünk csoportjaink egyéni igényeit kiszolgálni, és személyre szabott szolgáltatásokat nyújtani számukra. Mindezt barátságos, évről évre fejlődő környezetben, odafordulással tesszük.

Elsődleges célunk hozzájárulni a református egyházon belüli gyülekezetépítéshez, valamint az evangélium hirdetéséhez felnőtt és ifjúsági csoportokban egyaránt. Emellett igyekszünk elősegíteni a kapcsolattartást a hazai és határon túli gyülekezetek között.

Épületeinket, és az azokat körülvevő parkot is akadálymentesítettük, hogy mozgásukban korlátozott és fogyatékkal élő vendégeknek is lehetőséget adhassunk a gondtalan testi-lelki gyógyulásra, feltöltekezésre, önfeledt időtöltésre kihasználva az egyházi jelleg és a gyógyvíz adottságait.

Célunk az öko- és természeti turizmus terjesztése, elsősorban az ifjúsági csoportokon keresztül.

SZOLGÁLTATÁSOK

A Megbékélés Háza Református Konferencia- és Képzési Központ ifjúsági csoportok, erdei iskolák, szakmai konferenciák, továbbképzések, workshopok, mozgáskorlátozott csoportok, családok, gyülekezetek valamint pihenni vágyó üdülő vendégek számára egyaránt kínál helyet.

Három, különböző igényeknek megfelelő épületben 139 fő elhelyezését biztosítja az intézmény.

Az épületek és a park teljes mértékben akadálymentesített, hogy mozgáskorlátozott és fogyatékkal élő vendégek is kényelmesen igénybe vehessék a központ minden szolgáltatását.

Berekfürdő környéke rengeteg szabadidős programot kínál az itt üdülőknek. A közelben fekvő Hortobágyi Nemzeti Park és a Tisza-tó megfelelő helyszín az aktív pihenésre.

A település szabadtéri, nagyon jó vízminőségű, élményekkel teli gyógy- és strandfürdője egész évben kellemes szabadidős programot biztosít vendégeink számára. A Megbékélés Házához kötődő Bereki Jázmír alapítványnak köszönhetően a fürdőben mozgáskorlátozottakat a medencébe emelő szerkezet segíti a sérült vendégek komfortérzetét.

A Megbékélés Háza teljes ellátással, napi háromszori étkezéssel várja vendégeit. A konyha menürendszerben dolgozik, de felkészült arra, hogy a különleges igényeket is kiszolgálja, így előre megbeszélt, kívánság szerinti menüt is összeállít, valamint a vegetáriánus vagy diétás vendégek igényeit is figyelembe veszi.

Az étkezők rendezvények megtartására is alkalmasak. Az intézmény évente több lakodalomnak, osztálytalálkozónak, keresztelőnek, újév köszöntőnek biztosít helyet, és az alkalomhoz illő ünnepi étkezést.

A Megbékélés Háza dolgozó mindig figyelembe veszik a vendégek különleges kéréseit, váratlan igényeit is, és ezeknek igyekeznek megfelelni, hogy vendégeik testi-lelki pihenését a lehető legkomfortosabbá tegyék.

Forrás: a központ honlapja

2021.01.01 - 2021.12.31

Találatok száma: 2
A szovjet repülőtér titkai, állandó repülős történeti kiállítás és gyűjtemény a szovjet légierőről

A szovjet repülőtér titkai, állandó repülős történeti kiállítás és gyűjtemény a szovjet légierőről 2021.01.01. - 12.31.

A múzeum Berekfürdőn, a volt kunmadarasi szovjet repülőtér szomszédságában található. A múzeum gazdag gyűjteményével mutatja be az egykoron Magyarországon és Ausztriában állomásozó szovjet repülőcsapatok titkait. Az 1944 és 1991 közötti időszakot bemutató tárlatból megismerhetjük a szovjet légierőben ... Bővebben


Berekfürdői gyógyfürdőzés, gyógyvíz reumatológiai megbetegedésekre és keringési zavarok kezelésére

Berekfürdői gyógyfürdőzés, gyógyvíz reumatológiai megbetegedésekre és keringési zavarok kezelésére 2021.01.01. - 12.31.

A Berekfürdői Gyógyfürdő termálvíze különleges összetevői elsősorban reumatológiai megbetegedések gyógyítására, vérkeringési zavarok kezelésére, idegrendszeri és nőgyógyászati panaszok csökkentésére, valamint balesetek utáni rehabilitációkra alkalmasak. Bővebben
Találatok száma: 2

Dániel Farm Őshonos Állatpark Berekfürdő

Dániel Farm Őshonos Állatpark Berekfürdő

Várnak a farm kedves állatai: a lovak, a bocik, a nyuszik, a kismalacok, a birkák, a cicák és a kutyusok. Nagyvárosi vendégeink, különösen a gyerekek, talán még soha nem látták ilyen közelségből azokat a háziállatokat, melyek nemzetünk agrár-kulturájának szerves részei évszázadok óta. Mi szeretnénk ezen ... Bővebben


Csónakázó-tó Berekfürdő

Csónakázó-tó Berekfürdő

Berekfürdő csodás kis gyógyvizű település, ahol télen is horgászható a Belső-tó. Nyáron csónakázni, vízibiciklizni lehet. Bővebben
Kapcsolódó témák:

Kiemelt ajánlatok


Szállásra van szüksége? Foglaljon online!
Pontos cím, geokód, térkép
A PROGRAMGAZDA AZ IDŐPONT ÉS A PROGRAMVÁLTOZTATÁS JOGÁT FENNTARTJA!
Pontatlanságot talált? Itt jelezze nekünk!

Berekfürdői programturizmus

Kevés az információ?
Ha valamit nem talál, további információkat kérhet szerkesztőségünktől.
Információkérés

Országos eseménynaptár

KeSzeCsüSzoVa
27 28 29 30 1 2 3
4 5 6 7 8 9 10
11 12 13 14 15 16 17
18 19 20 21 22 23 24
25 26 27 28 29 30 31
MEGADOTT INTERVALLUMBAN:
-TÓL -IG

Online jegyvásárlás

Kiemelt események