ÚJ PROGRAM HIRDETÉS

Petrovai Pince és Rendezvényház Monor

TOP 10-es programgazda
Kiemelt partner

Budapesttől 30 km-re Monoron, a Strázsa hegyen, a kilátó szomszédságában csodálatos panorámával, finom borokkal, házias ízekkel várjuk vendégeinket. Pincénkben fehér, rozé és vörös borainkat egyaránt megkóstolhatják. Ételeinkkel az igazi házias ízeket képviseljük. Az alapanyagokat a helyi piacon, valamint környékbeli kistermelőktől szerezzük be. Pincénkhez családias hangulatú rendezvényház is tartozik, ahol 20-150 főig vállaljuk családi-, baráti- és céges rendezvények és összejövetelek hozzáértő lebonyolítását.

Pincénk a strázsahegyi kilátó szomszédságában, a pincefalu egyik legelragadóbb hangulatú területén fekszik.

Tegyenek egy sétát, vagy fedezzék fel lovaskocsival a környéket, gyönyörködjenek a kilátóról megcsodálható panorámában! Ismerje meg a helyi szőlészet és borászat hagyományait az Ezer Pince Szőlészeti és Borászati Tanösvényen.

Felszolgált ételeink házias ízűek, a házi szörpjeink frissítenek és felüdítenek, a pincénk jó minőségű borai pedig korlátlanul fogyaszthatóak. Az előre kialakított menükínálaton felül, egyedi kéréseket is teljesítünk.

A hideg idő beálltával, ősztől tavaszig baráti összejövetelek és céges csapatépítők népszerű programja a bulival egybekötött disznóvágás. A Petrovai Pincének saját hentese is van.

Nem csak az ízletes boraink és kulináris ételeink miatt kereshetnek meg minket, hanem azért is, mert kivételes helyszínt tudunk biztosítani a legfontosabb alkalmakra.

Legyen szó év végi céges rendezvényekről, csapatépítő tréningekről, esküvőkről vagy bármely más emlékezetes alkalomról, nálunk megtalálják a tökéletes helyet. Nemcsak a helyszín, hanem a gasztronómia is magával ragadó! Ételeinket és borainkat a legnagyobb gondossággal válogattuk ki, hogy Önök és vendégeik igazán jól érezhessék magukat.

Köszönjük, hogy bíznak bennünk, és várjuk Önöket sok-sok felejthetetlen pillanattal és kulináris élménnyel!

Mivel várjuk?

Kellemes környezet, családias fogadtatás

Csodálatos panoráma, nyugodt kikapcsolódás

Házias ízek, kistermelői alapanyagok

Saját borok

Kellemes terasz, klimatizált belsőtér

Ételeink

Levesek

Borleves

Sertés- marha és szárnyas levesek

Sültek

Göngyölt hús
Sertés- és csirkehúsból egyaránt

Baconba göngyölt finomságok
Finom falatok, isteni ízek

Frissensültek
Többféle sült tálakon tálalva

Pörköltek

Sertés- marha és szárnyas pörköltek
 
Disznóságok
 
Kemencés csülök
Akár a disznóvágás élményével

Töltöttkáposzta
Az elmaradhatatlan...

Disznótoros
Hurka, kolbász, toros káposzta
 
Grill ételek
 
Grillezett húsok, zöldségek
Élvezze a friss grillhúsok illatát és zamatát

Hamburger
Saját készítésű hamburgerhúsból

Flekkenek
Friss, szaftos, ízletes

Ínycsiklandó falatok
Frissen grillezett húsok,zöldségek

Tűzdel húsok, grillkolbászok
És hozzá egy finom pohár rosé a Petrovai Pincéből
 
Házi savanyú
 
Csak házi savanyúságokat kínálunk
 
Sütemények
 
Házi sütemények
Remek ízek, finom sütik
 
Saját boraink

Fehér, rosé és vörös borok
 
Hideg ételek
 
Extra szendvicsek
Csodálatos kinézet, isteni ízek

Füstölt húsok, sajtok
Finom falatok egy pohár borhoz

Hidegsültek, szendvicsek
Fasírtok, töltött falatok
 
Hidegtál
Sonkatekercs, falatkák, sajtok

Füstölt kolbász, sonka- és szalonna
Hogy jobban csússzon a fröccs

Sonkatekercs, kaszinótojás
Akár elvitelre is

Terülj, terülj asztalka
Hazai ízek a kellemes beszélgetésekhez
2024.01.01 - 2024.12.31

Találatok száma: 9
Ballagás utáni program Strázsa-hegyi panorámás pincénkben, ünnepeljék meg nálunk a nagy eseményt!

Ballagás utáni program Strázsa-hegyi panorámás pincénkben, ünnepeljék meg nálunk a nagy eseményt! 2024. május 3. (péntek) - 2024. május 5. (vasárnap)

Tartsák nálunk a ballagás utáni családi ünnepi programot a Strázsa-hegyi kilátó szomszédságában található Petrovai Pincénkben a Monori Pincefaluban! Teraszos pincénkhez családias hangulatú rendezvényház is tartozik, ahol 20 főtől vállaljuk kisebb és nagyobb emlékezetes ballagás utáni bulik hozzáértő ...

Kiemelt ajánlat
Baba neme buli, gender reveal party Strázsa-hegyi panorámás pincénkben a Monori Pincefaluban

Baba neme buli, gender reveal party Strázsa-hegyi panorámás pincénkben a Monori Pincefaluban 2024.01.01. (hétfő) - 2024.12.31. (kedd)

Fiú vagy lány? Barátaik, szeretteik körében egy babaneme bulin szeretnék tudatni vagy megtudni születendő babájuk nemét? Kedves leendő Szülők! Tartsák a nálunk ezt a vidám és megható eseményt a Strázsa-hegyi kilátó szomszédságában található Petrovai Pincénkben! Teraszos pincénkhez családias hangulatú ...

Kiemelt ajánlat
Csapatépítő tréning a Monori Pincefaluban jó borok és házias ízek társaságában a Petrovai Pincében

Csapatépítő tréning a Monori Pincefaluban jó borok és házias ízek társaságában a Petrovai Pincében 2024.01.01. (hétfő) - 2024.12.31. (kedd)

Tartsa csapatépítő tréningjét Monori Pincefalunkban, a Strázsa-hegyi kilátó szomszédságában található Petrovai Pincénkben! Teraszos pincénkhez családias hangulatú rendezvényház is tartozik, ahol 20-150 főig vállaljuk kisebb és nagyobb csapatépítő tréningek, céges összetartások hozzáértő lebonyolítását. A ...

Kiemelt ajánlat
Halotti tor, búcsúztató kegyeleti megemlékezés a Petrovai Pince és Rendezvényházban

Halotti tor, búcsúztató kegyeleti megemlékezés a Petrovai Pince és Rendezvényházban 2024.01.01. (hétfő) - 2024.12.31. (kedd)

Vállaljuk halotti tor rendezvények, kegyeleti megemlékezések teljeskörű lebonyolítását a Strázsa-hegyen található Petrovai Pince és Rendezvényházunkban. 20 főtől vállaljuk kisebb és nagyobb búcsúztatók megtartását. Saját parkolóval és teljes körű ellátással várjuk önöket. Kérjék ajánlatunkat!

Kiemelt ajánlat
Legénybúcsú borkóstoló pincefalunkban, jó borokkal és házias ízekkel várjuk a Petrovai Pincében

Legénybúcsú borkóstoló pincefalunkban, jó borokkal és házias ízekkel várjuk a Petrovai Pincében 2024.01.01. (hétfő) - 2024.12.31. (kedd)

Tartsa legénybúcsúját Monori Pincefalunkban, a Strázsa-hegyi kilátó szomszédságában található Petrovai Pincében! Teraszos pincénkhez családias hangulatú rendezvényház is tartozik, ahol 20 főtől vállaljuk kisebb és nagyobb emlékezetes legénybúcsúk hozzáértő lebonyolítását. Tegyenek egy pincefalu sétát, ...

Kiemelt ajánlat
Monori borkóstolás panorámás és teraszos pincénkben a Strázsa-hegyen

Monori borkóstolás panorámás és teraszos pincénkben a Strázsa-hegyen 2024.01.01. (hétfő) - 2024.12.31. (kedd)

Borkóstoló programra hívjuk és várjuk Monoron, a Strázsa-hegyi kilátó szomszédságában található pincénkbe. amely a pincefalu egyik legelragadóbb hangulatú területén fekszik. Panorámás pincénkben ízletes borainkkal várjuk. Teraszos pincénkhez családias hangulatú rendezvényház is tartozik, így nagyobb ...

Kiemelt ajánlat
Osztálytalálkozó helyszín a monori Strázsa-hegyen, panorámás Petrovai Pince Rendezvényházunkban

Osztálytalálkozó helyszín a monori Strázsa-hegyen, panorámás Petrovai Pince Rendezvényházunkban 2024.01.01. (hétfő) - 2024.12.31. (kedd)

Tartsák osztálytalálkozó rendezvényüket Monori Pincefalunkban, a Strázsa-hegyi kilátó szomszédságában található Petrovai Pincénkben! Teraszos pincénkhez családias hangulatú rendezvényház is tartozik, ahol 20 főtől vállaljuk kisebb és nagyobb osztálytalálkozók hozzáértő lebonyolítását. A pincefalu számos ...

Kiemelt ajánlat
Panorámás esküvő Budapest környékén, a Strázsa-hegyi kilátó melletti borpincés rendezvényházunkban

Panorámás esküvő Budapest környékén, a Strázsa-hegyi kilátó melletti borpincés rendezvényházunkban 2024.01.01. (hétfő) - 2024.12.31. (kedd)

Tartsa esküvőjét a Monori Pincefaluban, a Strázsa-hegyi kilátó szomszédságában található Petrovai Pincében! Teraszos pincénkhez családias hangulatú rendezvényház is tartozik, ahol 20-150 főig vállaljuk kisebb és nagyobb esküvők hozzáértő lebonyolítását. Csodálatos panorámával, hangulatos terasszal, saját ...

Kiemelt ajánlat
Élmény születésnap jó borok és házias ízek társaságában a Strázsa-hegyi panorámás Petrovai Pincében

Élmény születésnap jó borok és házias ízek társaságában a Strázsa-hegyi panorámás Petrovai Pincében 2024.01.01. (hétfő) - 2024.12.31. (kedd)

Ünnepelje születésnapját Monori Pincefalunkban, a Strázsa-hegyi kilátó szomszédságában található Petrovai Pincében! Teraszos pincénkhez családias hangulatú rendezvényház is tartozik, ahol 20 főtől vállaljuk kisebb és nagyobb születésnapi rendezvények hozzáértő lebonyolítását. A pincefalu számos látnivalót és ...

Kiemelt ajánlat
Találatok száma: 2
Szállásfoglalás, ajánlatkérés közvetlenül a szálláshelyek elérhetőségein!

Nyerges Hotel Termál*** Superior Monor

Nyerges Hotel Termál*** Superior Monor

Közép-Európa legnagyobb nádfedeles szállodája Monoron, Budapesttől kb. 30 km-re. Kutyabarát szálloda tradicionális konyhával, 40 fokos termálvízzel. Mediterrán hangulatú fedett wellness részlegünk kellemes kikapcsolódást nyújt vendégeinknek. Szállodánkhoz hatalmas erdőterület tartozik, mely ideális hely ...

Op-Art Étterem & Panzió Monor

Op-Art Étterem & Panzió Monor

Budapesttől 30, a Liszt Ferenc repülőtértől csupán 15 km-re, a vidék csendes nyugalmában várja kedves vendégeit az Op-Art Étterem & Panzió, mely professzionális szervezés keretében vállalja különböző családi, céges rendezvények és esküvők lebonyolítását.

Kapcsolat, elérhetőség
Kontakt személy:
Petrovai Tamásné Ani

Országos eseménynaptár

KeSzeCsüSzoVa
29 30 31 1 2 3 4
5 6 7 8 9 10 11
12 13 14 15 16 17 18
19 20 21 22 23 24 25
26 27 28 29 1 2 3
Megadott intervallumban:
-tól
-ig