Izgalmas és tartalmas programok a tavaszi szünetre az egész családnak.
Izgalmas és tartalmas programok a tavaszi szünetre az egész családnak.
Szeretettel hívjuk és várjuk a Várkert Bazár programjaira Budapesten!
Szeretettel hívjuk és várjuk a Várkert Bazár programjaira Budapesten!
Kedvezményes tóparti nyaralás - egyedi árakon korlátlan fürdőbelépővel!
Kedvezményes tóparti nyaralás - egyedi árakon korlátlan fürdőbelépővel!
Gyulai tavaszi wellness kikapcsolódás - kedvező árakon teljes panziós akcióval!
Gyulai tavaszi wellness kikapcsolódás - kedvező árakon teljes panziós akcióval!
Húsvéti ünnepi programokra hívjuk és várjuk!
Húsvéti ünnepi programokra hívjuk és várjuk!

Pinceszínház Budapest


A Pinceszínház Budapest kulturális palettáján különös színt képvisel: a hazai színházművészet kiválóságait egy-két-háromszereplős darabokban, kamaraszínházi bemutatókban láthatja a közönség testközelből.

Pinceszínház Budapest

A Pinceszínház története és helye Ferencváros kulturális életében

A helytörténeti kutatások alapján tudható, hogy a Ráday utca 5. szám alatti ház 1875-ben épült és helyet adott a „Fogadó a két kék kecskebak”-hoz nevű műintézménynek. Az épület akkor lábakon állt, a földszint egyáltalán nem volt beépítve, hogy a szekerek, lovaskocsik be tudjanak állni az udvarra.  Az említett kecskebakok vörösbronzból, kb. 1-1,5 m magas szobrok lehettek a ház tetején, a saroknál, egy azóta lebontott kupola tetején. Két egymás felé forduló, mellső lábait felemelő patás állatot ábrázolt. A fogadóban átvonuló árusok, kereskedők szálltak meg egy-két éjszakára.

Később az Állami Altiszti Egyesület tulajdona volt a ház, a lakók tőlük bérelhették otthonukat. A két irányba néző épület Ráday utca 5. sz. ház felé néző része műemlék, a Török Pál utcai oldal építésének éve 1890. Az első világháború előtt táncos szórakozóhely volt itt, a háború után a pincében kuglizó, a földszinti részen szórakozóhely működött, hétvégi táncos rendezvényekkel, az egész környék lakói ide jártak táncolni. Alatta nagyméretű pince található, ami a II. világháborúban óvóhely lett, szintén sok környékbeli ház lakóinak menedéket nyújtva. Több mint 200 ember volt lenn egy-egy támadás alkalmával, és a méretére jellemző, hogy mindenkinek jutott fekvőhely.
A felszabadulás után renoválták az épületet (állítólag a két kecske akkor tűnt el, mert bomba nem találta el őket; egy másik lakó szerint 1951-ben még az egyik kecske a helyén volt) a kupolát lebontották, ma csak a hagyományos nyeregtető látható. Az eresz alatt díszesen cizellált minták húzódtak végig, amelyeket levertek és a helyét egyszerűen bedeszkázták. A pincében „kuglizó”-t csináltak, fent a hétvégi táncpartik tovább folytatódtak, míg a hangoskodók miatt a mellékutca felől is csináltak bejáratot, mert addig csak a ház belső udvara felől lehetett megközelíteni. Az eredetileg csak a Ráday utca felől megközelíthető helyiségek bejáratát az 1965-66-os átépítés során alakították ki a Török Pál utca felé, amely akkor kapta a Török Pál u. 3-as számot. Az ottani bejáratot Mattioni Eszter Táncoló leány című mozaikképe díszíti.
Az ötvenes évek végén a Soroksári úti Likőrgyár nyugdíjas klubja működött itt.

A kerületi Tanács 1962-ben alapította első önálló művelődési otthonát a Ráday u. 5 szám alatti épület Török Pál utcai részén. A kedvezőbb adottságokat elváró művelődési házi besorolási kategória helyett az „otthon” elnevezés jobban illett az intézményre. A művelődési otthon alig száz négyzetméteres nagyteremének ülőhelyszáma 100 fő, befogadóképessége maximum 120 fő. 1966. május 13-ától viseli a Török Pál utcai intézmény Kosztolányi Dezső nevét. „A névadó ünnepségen meghívottként részt vett Kosztolányi özvegye, Harmos Ilonka, a híres Ilona című vers ihletője, és Kosztolányi fia, Ádám is.
A Kosztolányi Művelődési Otthonban működő Pinceszínház eredetileg marionett-bábszínház volt az Astra Marionett Stúdió számára, de ennek helyét 1966. április 2-án a Budapesti Ifjúsági Színpad vette át, amely hamarosan Pinceszínház néven vált ismertté. Keleti István és Mezei Éva nevéhez fűződik a Pinceszínház legendájának kezdete és első három évtizede.
A jelenlegi, tehát a művelődési intézmény felől megfogalmazott történetben az a kiemelendő szempont, hogy a színháznak egészen 1993-ig nem volt azonos a fenntartója a művelődési otthonéval. A Pinceszínház a Fővárosi Tanács közvetlen felügyelete alá tartozott, előbb a Fővárosi Művelődési Ház egyik telephelyeként, majd 1979-től, a Budapesti Művelődési Központ megalapításától a XI. kerületi BMK egyik telephelyeként, nagy szakmai és gazdasági önállósággal rendelkezett. Keleti István 1969. január 1-től hivatalosan is a Pinceszínház vezetőjeként szerepel. Ezt a tisztet egészen 1985 tavaszáig töltötte be, amikor felkérésre megpályázta és elnyerte a Gyermekszínház, a későbbiekben általa elnevezett Arany János Színház igazgatói tisztét.

Keletit 1985-ben a színház kezdetekor vele együtt dolgozó Mezei Éva követte. Mezei Éva 1986 októberében, egy diákrendezők számára tartott tanfolyamon rosszul lett és még aznap este, 57 éves korában elhunyt. Váratlanul maradt elismert, nagy tekintélyű vezető nélkül a színház. Ez a körülmény lett a kiindulópontja annak a majd fél évtizedig tartó küzdelemnek, ami ettől kezdve kibontakozott a Pinceszínház működtetése, szakmai irányítása és fenntartása körül a kerület és a fővárosi kulturális irányítás között. Az eredője ennek a sok éven át zajló harcnak valójában az a hiányosság volt - amely műszakilag bizonyára indokolt, hiszen az eltelt évtizedek alatti számos felújítás, átalakítás során sem változott -, hogy a Pinceszínház a művelődési házéhoz hasonlóan 100 főre méretezett nézőteréhez, irodájához és színházi öltőihez semmilyen vizesblokk nem tartozott, és nézői csak a művelődési ház felől mehettek le az előadásokat megtekinteni. Büfé is csak a művelődési házi szinten állt rendelkezésre, a mindenkori művelődési ház üzemeltetésében.

Mindaddig, amíg Keleti és Mezei révén megkérdőjelezhetetlen tekintélyek irányították a színházi munkát, kevesebb előadással, főként amatőrszínházi műhelyként, a status quo-t minden fél tiszteletben tartotta. Sőt, a harmonikus és eredményes együttműködésre alapozva, a Fővárosi Tanács V.B. Művelődési Főosztálya és a Budapesti Művelődési Központ szakmai támogatásával jött létre 1979-ben a művelődési házban a Budapesti Diákszínjátszó Bázis. A diákszínjátszó bázis munkájában Keleti István szakmai vezetőként támogatta a művelődési házban népművelőként alkalmazott Illés Klára tevékenységét, számos sikeres színházrendezői tanfolyamot, tábort, budapesti diákszínjátszó seregszemlét bonyolítottak le együtt.

A feszültségek akkor kezdődtek, amikor Mezei Éva halálát követően, alig egy hónapon belül, a Fővárosi Tanács V.B. Művelődési Főosztály munkatársát, dr. Bodansky Györgyöt kinevezték a Pinceszínház igazgatójának. Bodansky törekvései a profi színházi működés irányába tartottak, ehhez azonban a működési feltételeket csak akkor lehetett volna biztosítani, ha a művelődési házi és a színházi közönség kiszolgálása nem ütközik. A legtöbb feszültség forrása a zaj átszűrődése volt, de nem kis nehézséget jelentett a kétféle közönség áteresztése és infrastruktúrával történő ellátása sem, annál is inkább, mivel a Hagyomány Iskolája, Rolling Stones Klub, Benkó Klub révén a művelődési ház a 80-as évek végén, 90-es évek elején gyakorlatilag minden hétköznap este foglalt volt. Egyre inkább nyilvánvalóvá vált, hogy a probléma csak úgy oldható meg, ha egységes irányítással működik a két intézmény. A Pinceszínház pozícióját gyengítette, hogy hiába hozott létre sikeres produkciókat, hívott vendégművészeket, valójában saját társulattal nem rendelkezett, a saját társulati mag továbbra is amatőr jellegű volt, ugyanakkor repertoárjának profi színházi törekvései a nem-hivatásos és az alakuló alternatív színházi szcénában is kívülállóvá tették. A történetet a BMK és a Pinceszínház oldaláról tekintve, a Budapesti Művelődési Központ első három évtizedét bemutató kötet jól foglalja össze.

A nyitottabb, színesebb művelődési házi tevékenység – gazdasági eredményesség és sok látogató, a helyi pártok megalakulása, a kulturális utca megszervezése – jó alapot teremtett arra, hogy a megalakuló Ferencvárosi Önkormányzat egyre aktívabban kezdeményezze a nemrég létrejött Fővárosi Önkormányzatnál a Pinceszínháznak a kerülethez történő csatolását, az ingatlan helyzetének megnyugtató és végleges rendezését. Miközben a színház igyekezett megtartani és növelni presztízsét, a művelődési ház részéről is beadványok, koncepciók sora született, amely azt kívánta alátámasztani, hogy a diákszínházi jelleghez kellene visszakanyarodni, valamint, a „két intézmény – egy tulajdonos” helyzet megszünteti majd az áldatlan állapotokat.

Végül 1993-ban került pont a történet végére: a Ferencvárosi Önkormányzat által a Fővárosnak megváltásul biztosított tulajdon felajánlásával, vagyis tulajdoncserével a Budapesti Művelődési Központ telephelye megszűnt a Török Pál utcában és a Pinceszínház az akkor létrejövő Kosztolányi Kulturális Központ (KKK) része lett. Ez utóbbi 1999-ben megszűnt, a Pinceszínház pedig 2007 óta a Ferencvárosi Művelődési Központ tagintézménye.

Az épület tehát nem csak az amatőr, majd profi színjátszásáról ismert a lenti színházteremben, hanem a Benkó Dixielandről is, amely a felső teremben alakította ki klubját és működtette több, mint 50 éven keresztül. Helyüket, a szerda esti klubkoncertek rendezését  - Benkó Sándor halála után - 2016-tól a Dixie Kings of Hungary folytatja. A Pinceszínház működése 2017. november 1-étől a Ferencvárosi Művelődési Háztól függetlenné vált, önállóan, Ferencváros színházaként folytatja tovább a munkáját. 

Antal Tibor és Gönczi Ambrus gyűjtése alapján

2019.01.01 - 2019.12.31

Találatok száma: 168
Kiss Kata Zenekar koncertek 2019

Kiss Kata Zenekar koncertek 2019 2019. május 4.

A Kiss Kata Zenekar koncertnaptára. Bővebben

TOP 10-es ajánlat TOP 10-es ajánlat

Győri Balett műsor előadások 2019

Győri Balett műsor előadások 2019 2019. április 29. 19:00

A Tánc világnapja - Budapest-MÜPA

A Győri Balett a klasszikus elemeket a modern táncszínház értékeivel ötvöző előadásaival nagy sikert arat mind a hazai, mind Európa és Amerika számos színpadán. A táncszínházi hagyományokat megtartva, a megszokott magas művészi-szakmai követelményeket emelve, világhírű vendég koreográfusok műveivel ... Bővebben

TOP 10-es ajánlat TOP 10-es ajánlat

Kényszermunka a Szovjetunióban című kiállítás és tárlatvezetés az MNM Malenkij Robot Emlékhelyen

Kényszermunka a Szovjetunióban című kiállítás és tárlatvezetés az MNM Malenkij Robot Emlékhelyen 2019. április 28. 14:00

TÁRLATVEZETÉS AZ MNM MÁLENKIJ ROBOT EMLÉKHELYÉN

MNM Málenkij Robot Emlékhely - A Magyar Nemzeti Múzeum új állandó kiállítóhelye a második világháború után a Szovjetunióba tömegesen kényszermunkára elhurcolt nők és férfiak számára állít emléket. A kiállításnak otthont adó, Ferencvárosi pályaudvar mellett álló „atombiztos” épület egykor ... Bővebben

TOP 10-es ajánlat TOP 10-es ajánlat

Múzeumi tárlatvezetés Budapesten, az MNM MÁLENKIJ ROBOT Emlékhelyén

Múzeumi tárlatvezetés Budapesten, az MNM MÁLENKIJ ROBOT Emlékhelyén 2019. április 28. 14:00

Tárlatvezetés az MNM Málenkij Robot Emlékhelyén - POKOL BURGYRAI... `MÁLENKIJ ROBOT` - KÉNYSZERMUNKA A SZOVJETUNIÓBAN: A Magyar Nemzeti Múzeum új állandó kiállítóhelye a második világháború után a Szovjetunióba tömegesen kényszermunkára elhurcolt nők és férfiak számára állít emléket. A kiállításnak ... Bővebben

TOP 10-es ajánlat TOP 10-es ajánlat

Kobayashi Ken-Ichiro koncertek 2019. Online jegyvásárlás

Kobayashi Ken-Ichiro koncertek 2019. Online jegyvásárlás 2019. április 24. 19:30

Kobayashi-bérlet 6. - vezényel: Kobayashi Ken-Ichiro - Müpa - Bartók Béla Nemzeti Hangversenyterem - JEGYVÁSÁRLÁS

A magyar közönség egyik ünnepelt muzsikusa Kobajashi Kenicsiro népszerűsége töretlen hazánkban. Karrierje azzal kezdődött, hogy megnyerte a Magyar Televízió első Nemzetközi Karmesterversenyét, s e verseny kapcsán került kapcsolatba a MÁV Szimfonikus Zenekarral, amelynek tiszteletbeli ... Bővebben

TOP 10-es ajánlat TOP 10-es ajánlat

Kiállításmegnyitók Budapest 2019

Kiállításmegnyitók Budapest 2019 2019. április 25. 17:00

Kiállításmegnyitó - TÉR /// ERŐ | II. Építészeti Nemzeti Szalon

Állandó és időszaki kiállításmegnyitó események Budapesten művészeti, kulturális intézményekben 2019-ben. Bővebben

TOP 10-es ajánlat TOP 10-es ajánlat

Vivaldi művei koncerteken 2019. Online jegyvásárlás

Vivaldi művei koncerteken 2019. Online jegyvásárlás 2019. április 28.

Vivaldi művei koncerteken országszerte online jegyvásárlási lehetőséggel. Bővebben

TOP 10-es ajánlat TOP 10-es ajánlat
Ár: 1 400 Ft -tól 15 300 Ft -ig Jegyvásárlás

Kórus koncertek Budapest 2019. Online jegyvásárlás

Kórus koncertek Budapest 2019. Online jegyvásárlás 2019. május 6.

Kórus koncert programajánló Budapesten online jegyvásárlási lehetőséggel. Bővebben

TOP 10-es ajánlat TOP 10-es ajánlat
Ár: 1 200 Ft -tól 4 990 Ft -ig Jegyvásárlás

Budapesti unicum túra kóstolóval, hajós városnézéssel

Budapesti unicum túra kóstolóval, hajós városnézéssel 2019. április 23. 11:00

Magyarország legismertebb és egyben legrejtelmesebb likőrje a Zwack család évszázados titkait őrzi. Túránk során többek között szakértő kíséretében tekintheti meg a gyár pincéjét, ahol több mint 500 fahordó őrzi a Zwack család büszkeségét. Ismerje meg az Unicum gyártási folyamatát és kóstolja meg a ... Bővebben

Ár: 8 700 Ft -tól 14 800 Ft -ig Jegyvásárlás

Bartók Béla Nemzeti Hangversenyterem programok 2019. Online jegyvásárlás

Bartók Béla Nemzeti Hangversenyterem programok 2019. Online jegyvásárlás 2019. április 19 - 20.

A Művészetek Palotájában található a gótikus katedrálisokat idéző Bartók Béla Nemzeti Hangversenyterem. Nézőterének teljes befogadóképessége 1525 fő. Kamarakoncertek esetén 130 pódiumülés is kialakítható. A 3. emeleti oldalkarzatokon diákok részére 136 állóhely áll rendelkezésre. A ... Bővebben

Ár: 1 500 Ft -tól 36 000 Ft -ig Jegyvásárlás

1 2 3 4 ... 17   


Találatok száma: 8
IF Kávéház programok 2019. Mindenkit vár az IF Cafe Jazz Club

IF Kávéház programok 2019. Mindenkit vár az IF Cafe Jazz Club 2019.04.10. - 05.09.

Az év minden napján élő jazz koncertek, finom ételek és italok. Bővebben


Budapest Főváros Levéltára programok, kiállítások 2019

Budapest Főváros Levéltára programok, kiállítások 2019 2019.03.14. - 04.30.

Programok, események, kiállítások a Budapest Főváros Levéltárában 2019-ben. Bővebben


Budapesti nyári gyerekprogramok 2019

Budapesti nyári gyerekprogramok 2019 2019.06.01. - 08.31.

Budapesti nyári gyerekprogramok, táborok 2019-ben. Bővebben


Új Budapest Galéria tárlatvezetés csoportoknak magyar és idegen nyelven

Új Budapest Galéria tárlatvezetés csoportoknak magyar és idegen nyelven 2019.01.01. - 12.31.

Az Új Budapest Galéria egy 860 négyzetméteres kiállítóhely a Bálnában, amely kiemelkedő hazai és nemzetközi művészi teljesítmények, alkotói csoportok, 20. századi és kortárs alkotások bemutatására vállalkozik. A kortárs törekvések és a közelmúlt művészettörténeti hagyományainak arányos együttesét ... Bővebben

TOP 10-es ajánlat TOP 10-es ajánlat

Ferencvárosi programok 2019

Ferencvárosi programok 2019 2019.01.01. - 12.31.

Ferencvárosi programok, események, rendezvények, fesztiválok Budapest 9. kerületében. Bővebben


Ingyenes múzeumlátogatás Budapesten a Ludwig Múzeumban minden hónap utolsó vasárnapján

Ingyenes múzeumlátogatás Budapesten a Ludwig Múzeumban minden hónap utolsó vasárnapján 2019.01.01. - 12.31.

A Ludwig Múzeum, más nevén Kortárs Művészeti Múzeum Magyarország egyetlen olyan múzeuma, amely kizárólag kortárs művészetet gyűjt és mutat be, és jelentős nemzetközi és magyar képzőművészeti gyűjteménnyel rendelkezik. Bővebben


Magyar Műszaki és Közlekedési Múzeum kiállítóhelyeinek programjai 2019

Magyar Műszaki és Közlekedési Múzeum kiállítóhelyeinek programjai 2019 2019.01.01. - 12.31.

A Magyar Műszaki és Közlekedési Múzeum felújítás miatt jelenleg nem látogatható, de a múzeumhoz tartozó kiállítóhelyek továbbra is változatos programokkal várják az érdeklődőket. Bővebben


Színháztörténeti, kertművészeti és építészettörténeti séta a Nemzeti Színház kert- és szoboparkjában

Színháztörténeti, kertművészeti és építészettörténeti séta a Nemzeti Színház kert- és szoboparkjában 2019.01.01. - 12.31.

A kert és a szoborpark, a színház külső környezetének megálmodója Török Péter kerttervező művész. A kert és annak szerves részét alkotó szoborpark, a Nemzeti Színház külső térben megfogalmazott folytatása. A színház tehát nem ér véget az épület falainál, a színháztörténet, a kertművészet-történet és ... Bővebben
Találatok száma: 20

Új Budapest Galéria

Új Budapest Galéria

Az Új Budapest Galéria a fővárosi képzőművészeti élet megkerülhetetlen, kiemelkedő helyszíne kíván lenni a Bálnában. A 860 négyzetméteres kiállítóhely kiemelkedő hazai és nemzetközi művészi teljesítmények, alkotói csoportok, 20. századi és kortárs alkotások bemutatására vállalkozik. Bővebben

TOP 10-es programgazda TOP 10-es programgazda

Dunapart Galéria

Dunapart Galéria

A DunaPart Galéria 2001 januárjában alakult, azzal a céllal, hogy a kortárs képzőművészeti alkotások, egyre meghatározóbb szerephez jussanak az emberek mindennapi életében, környezetükben, otthonukban, munkahelyeiken. Támogatni, és ezáltal elérni, hogy a festészet, a kisplasztika, a kerámia eredeti ... Bővebben


Ferencvárosi Helytörténeti Gyűjtemény

Ferencvárosi Helytörténeti Gyűjtemény

1997-ben nyílt meg a Ferencváros fejlődését és több mint 200 éves történetét bemutató állandó kiállítás az önálló helyet nyert Ferencvárosi Helytörténeti Gyűjteményben, mely nagyjából 60 négyzetméter alapterületen mutatta be elsősorban korabeli térkép- és fotóanyag segítségével a főváros e ... Bővebben


Fradi Múzeum

Fradi Múzeum

Látogasson el a Ferencvárosi Torna Club otthonába, csodálja meg a Groupama Arénát úgy, ahogyan az még csak keveseknek adatott meg. A Groupama Aréna főépületének földszintjén található múzeumban 203 négyzetméteren, 7 helyiségben közel 300 tárgy, emlék látható. A múzeum méltó módon mutatja be a klub ... Bővebben


Húsipari Múzeum

Húsipari Múzeum

A kiállítás áttekintést ad a húsipari eszközök, a vágási és feldolgozási technológiák fejlődéséről. Bemutatót láthatunk a húsipari szakirodalomból, valamint nyomon követheti a látogató a Húsipari Kutatóintézet történetét, fejlődését. Bővebben


József Attila Emlékhely

József Attila Emlékhely

Ferencvárosban született József Attila, a magyar és az európai irodalom óriása. 1964-ben a tisztelet és az emlékezet hozta létre az emlékszobát, amelyben a költő életét és munkásságát ismerhetik meg a látogatók a Ferencvárosi Művelődési Központban. Bővebben


Ludwig Múzeum Kortárs Művészeti Múzeum

Ludwig Múzeum Kortárs Művészeti Múzeum

A Ludwig Múzeum – Kortárs Művészeti Múzeum Magyarország első olyan múzeuma, amely kizárólag kortárs művészetet gyűjt. Jelentős nemzetközi és magyar képzőművészeti gyűjteményét Peter és Irene Ludwig adománya alapozta meg 1989-ben. A műgyűjtő házaspár hetven nagy értékű műtárgyat ajándékozott ... Bővebben

Ár: 1 000 Ft -tól 1 600 Ft -ig Jegyvásárlás

Unicum Ház - House of Unicum

Unicum Ház - House of Unicum

Egyedülálló múzeumi program, ahol megismerkedhet az Unicum keserű likőr és a Zwack család egyedülálló történetével, amely egybefonódik Magyarország több évtizedes történelmével is. Bővebben


Urban Jungle Budapest

Urban Jungle Budapest

Budapest szívében, egy lakásétterem, ami telis-tele van szobanövényekkel. Szeretünk és keresünk mindent a városban, ami zöld. Egyformán rajongunk a szobanövényekért, a városi parkokért, az irodai élő zöld falakért és a hangulatos belvárosi növényes erkélyekért. Hiszünk benne, hogy egy lakásból a ... Bővebben


2B Galéria

2B Galéria

A 2B kortárs képzőművészeti galéria, Böröcz András és Böröcz László alapította. Bővebben


1 2   Rejtélyes történelem

Kiemelt ajánlatok

Pinceszínház előadások Budapest 2019. Online jegyvásárlás
Pinceszínház előadások Budapest 2019. Online jegyvásárlás
 • Budapest
 • IX. kerület
2019. április 23 - 26.

Közeli ajánlatok

Magyar Nemzeti Múzeum programok 2019 Budapest
Magyar Nemzeti Múzeum programok 2019 Budapest
 • Budapest
 • VIII. kerület
2019. április 23. 17:00
Belvárosi orgonaestek szombatonként a Szent Mihály Templomban
Belvárosi orgonaestek szombatonként a Szent Mihály Templomban
 • Budapest
 • V. kerület
2019. május 4. 19:00
Belvárosi Szent Mihály Templom koncertek 2019
Belvárosi Szent Mihály Templom koncertek 2019
 • Budapest
 • V. kerület
2019. május 4. 19:00

Hasonló ajánlatok

Érdemes felkeresni!

Magyar Nemzeti Múzeum
Magyar Nemzeti Múzeum
 • Budapest
 • VIII. kerület
Múzeumi Bolt Magyar Nemzeti Múzeum
Múzeumi Bolt Magyar Nemzeti Múzeum
 • Budapest
 • VIII. kerület
Magyar Nemzeti Múzeum Kávéház
Magyar Nemzeti Múzeum Kávéház
 • Budapest
 • VIII. kerület

Ez is érdekelheti!


Szállásra van szüksége? Foglaljon online!
Pontos cím, geokód, térkép
A PROGRAMGAZDA AZ IDŐPONT ÉS A PROGRAMVÁLTOZTATÁS JOGÁT FENNTARTJA!
Pontatlanságot talált? Itt jelezze nekünk!
Kevés az információ?
Ha valamit nem talál, további információkat kérhet szerkesztőségünktől.
Információkérés

Országos eseménynaptár

KeSzeCsüSzoVa
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30 1 2 3 4 5
MEGADOTT INTERVALLUMBAN:
-TÓL -IG

Legjobb élmények

Kirándulás a Budai Várnegyedbe a Budavári Siklóval
Magyar Nemzeti Múzeum - interaktív múzeum látogatás
Nézze meg Budapestet az Óriáskerékről! Felejthetetlen látvány, kihagyhatatlan élmény!
Libegjen velünk! Repülő székekkel Budapest felett.
Cápás állatkertünkben egy látványalagútban csodálhatják meg a tigris-, és barna cápákat.
A vezetés élménye! Várjuk a Közép-Európában egyedülálló autóverseny szimulátor központunkban!
Csobbanjon velünk a Dunába! Kétéltű buszos városnézés Budapesten.
13.000 feletti
követő
Csatlakozz Facebook közösségünkhöz, hogy
az elsők között értesülj a legjobb programokról!
több mint 17.000
program
Iratkozz fel hírlevelünkre
a kimondottan neked javasolt élménykínálatokért!
1.000 feletti
online jegy
Ne töltsd az időt sorban állással!
Vásárold meg nálunk előre a jegyedet!

Megyék

Tájegységek


© 2007-2019 PROGRAMTURIZMUS - Magyar TourMix Kft.
Gemius
Interticket