Sárkány Bio Panzió Étterem
Mindenkit vár az egészséges életmód és a magyar sport fesztiválja!
Mindenkit vár az egészséges életmód és a magyar sport fesztiválja!
Melyek a legnépszerűbb fesztiválok?
Melyek a legnépszerűbb fesztiválok?

Sárkány Bio Panzió Étterem


Csöde, mely Zala és Vas megye határmezsgyéjén, az Őrségi Nemzeti Park területén fekszik. Az őrségi szállásokat adó épületeink a népművészetünk és a hagyományos építészetünk megőrzése végett favázas vályogházak, melyek kiváló hőszigetelő képességgel rendelkeznek. Nyáron kellemesen hűvösek, télen pedig a múltidéző cserép- és búbos kályhák melegét és hangulatát az épületben tartják. Ezért Bio Panzió az építészeti stílusa miatt. Őrségi szálláshelyünk 36 fő elszállásolására alkalmas.

Őrségi panziónk a természet lágy ölelésében fekve árasztja azt a hőn áhított nyugalmat, mely a testi és lelki felüdülés záloga.

 Szobáink:

a főépületben: 4 darab négyágyas, 2 darab háromágyas, 1 darab kétágyas
a boronaházban: négy szoba, két szinten elosztva, szintenként 1-1 fürdővel és nappalival, 8-12 fő befogadására alkalma
Szobáink 1-2-3-4 fő elszállásolására alkalmasak és fürdőszobával ellátottak. A főépület szobái fürdőszobásak. a boronaházban szintenként 2 szoba, nappalihoz tartozik egy fürdőszoba.

Vendégeink kényelmét tovább fokozza a belső, parkosított udvar, melyben úszómedence és egy fedett 30 fő befogadására alkalmas tűzrakó hely is megtalálható.

A panzió mögötti területén él 9 lovunk is, bennük gyönyörködhetnek a vendégek, ha hátrasétálnak a legelő felé. Lovasoktatás, lovagoltatás nálunk nincsen.

Vendégeink kerékpárral is bejárhatják az Őrséget, remek útvonalak találhatóak közvetlenül a panziótól.

Őrségi szálláshelyünk nem csak a családok számára kínálnak élvezetes programokat, hanem baráti társaságok, oktatási intézmények és vállalkozások számára is kiváló kikapcsolódási lehetőség.

Medence

A panzió területén 12×9 méteres medence található mely 1,50 – 1.60 m mélységű.

A medence július 01  és szeptember 01 között üzemel. Napozóágyak korlátozott számban rendelkezésre állnak.

Kérjük a vendégeket, hogy a medencéhez csak papucsban közlekedjenek a medence vizének és partjának tisztán tartása érdekében. Ugrálás a többi vendég és a balesetveszély elkerülése érdekében tilos! Köszönjük megértésüket!

Használata a szállóvendégek részére ingyenes.

Lovaink

A panzió területén hátul, villanypásztorral elkerített legelőn, 7 hektáron élnek a lovaink, 9-en. Családtagként élnek velünk, szabad tartásban. Többen közülük jól megérdemelt nyugdíjas éveiket töltik, egyáltalán nem dolgoznak. Mivel lovaink nincsenek rendszeres munkában tartva ezért nálunk lovagoltatás, lovas oktatás nincsen. Akik olyan megbízhatóak, hogy futószárazásra alkalmasak lennének már idősebbek ezért nem kockáztatjuk lábaik egészségét. Vendégeink bármikor hátrasétálva gyönyörködhetnek bennük.  Természetesen a területükre belépni szigorúan tilos és veszélyes. Köszönjük vendégeink megértését.

Akiket érdekel a lovaglás, lovas oktatás szívből ajánljuk a tőlünk mindössze 2 km-re levő barátaink által üzemeltetett lovardát a Csalogány Lovasudvart ahol mind futószáras oktatást valamint osztály és tereplovaglást is tudnak igénybe venni szakképzett oktató irányításával.

2020.01.01 - 2020.12.31

Kapcsolódó témák:

Kiemelt ajánlatok


Pontos cím, geokód, térkép
A PROGRAMGAZDA AZ IDŐPONT ÉS A PROGRAMVÁLTOZTATÁS JOGÁT FENNTARTJA!
Pontatlanságot talált? Itt jelezze nekünk!

Csödei programturizmus

Kevés az információ?
Ha valamit nem talál, további információkat kérhet szerkesztőségünktől.
Információkérés

Országos eseménynaptár

KeSzeCsüSzoVa
31 1 2 3 4 5 6
7 8 9 10 11 12 13
14 15 16 17 18 19 20
21 22 23 24 25 26 27
28 29 30 1 2 3 4
MEGADOTT INTERVALLUMBAN:
-TÓL -IG

Hívjuk, várjuk, jöjjön!

Online jegyvásárlás