Országos Közfoglalkoztatási Kiállítás 130 kiállítóval Budapesten a Vajdahunyad várban
Országos Közfoglalkoztatási Kiállítás 130 kiállítóval Budapesten a Vajdahunyad várban

A Börzsönyben, a Duna-Ipoly Nemzeti Park közepén kínálják magas szintű szolgáltatásaikat azok számára, akik a természet élvezete mellett gondtalanul szeretnék kipihenni a mindennapok fáradalmait.


Különös elővigyázatossággal igyekeztek építészetileg is illeszkedni a meglévő természetes környezetbe a hotel farönk épületével.Vendégeiket két stílussal, kétféle hangulatot árasztó épülettel várják. A különleges megjelenésű és illatú farönk hotelben vagy a légkondicionált kőépületszárnyban a szobák mind tágasak, bio-kókusz ággyal, műholdas TV-vel, internet hozzáféréssel, szobaszéffel, telefonnal, minibárral és egyes szobák terasszal is várják a kedves vendégeket.

A túrázóknak útvonalajánlásokkal segítenek a különböző hosszúságú illetve nehézségű gyalog- vagy kerékpártúrák kiválasztásában.

Wellness. Élményzuhany. Csendszoba. Aromaszoba. Aromakabin. Gőzkabin. Infrakabin. Finn szauna. Masszázs. Gyógypakolás. Szépségpakolás. Beltéri medence. Kültéri jacuzzi. Úszómedence. Tenisz. Csapatépítő tréning. Konferencia. Családi- és vállalati rendezvények. Esküvő. Bankett. Drótkötélpálya. Lovaskocsikázás. Lovasszán. Gyalogtúra. Kerékpártúra. Szarvasgomba - vadászat.

2017.01.01 - 2017.12.31