Nyereményjáték
Játsszon és nyerjen!
Városi Művelődési Központ Lenti
Thermal Hotel Mosonmagyaróvár
KeSzeCsüSzoVa
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30 31 1 2 3 4

Városi Művelődési Központ Lenti

A Városi Művelődési Központ Lenti tevékenységével meghatározó szerepet tölt be a település közművelődési életében. Alkalmazkodik közvetlen környezete művelődési igényeihez, elvárásaihoz és kielégíti a lakosság művelődési igényeit. Tartalmi munkája igen sokrétű és változatos. Programokat, rendezvényeket szervez kiemelten kezelve a rétegművelődést és felvállalva a kulturált szórakozást. Nagy hangsúlyt fektet a hagyományok ápolására. Az innováció útján új kezdeményezésekre vállalkozik.

További információk


Még több a településen (Lenti):

Műsorstruktúrájában a már meglévő hagyományokra építő és a folyamatosan fellépő új igényekhez alkalmazkodó, a helyi sajátosságokat is figyelembe vevő programok és formák jelennek meg:

  • a korosztályi művelődést szolgáló rendezvények, programok, (gyermek, ifjúsági, felnőtt műsorok, játszóházak, vetélkedők),
  • a kifejezetten szórakozási alkalmak (zenés-táncos estek, könnyűzenei koncertek, népünnepélyek, fesztiválok, regionális, nemzetközi komplex rendezvények),
  • a magasabb művészeteket közvetítő előadások, komolyzenei koncertek, kiállítások,
  • egyéb formák, a más szervezetek rendezvényeinek befogadása, kiszolgálása (állami ünnepek, évfordulók méltó megünneplése, "színházbuszos" színházlátogatás stb., termek, helyiségek technikai eszközök bérbeadása).

Építve a város történetére, néprajzi hagyományaira, földrajzi elhelyezkedésére, olyan kulturális-művészeti programokat is szervez, amelyek Lentit népszerűvé és ismertté teszik, ahova a belföldi és külföldi turisták szívesen látogatnak.

Az intézmény a közösségfejlesztés területén is kiemelkedő szerepet vállal, támogatja és segíti a civil szervezetek, valamint az amatőr művészeti csoportok munkáját.


Forrás: a művelődési központ honlapja

2017.01.01 - 2017.12.31

Még több a településen (Lenti):

◄ Vissza

Partnereink: Interticket - jegy.hu Observer