Zengőlak Vendégházak
Várjuk Siófok egyik legnépszerűbb őszi gasztrofesztiváljára, a Halfesztiválra
Várjuk Siófok egyik legnépszerűbb őszi gasztrofesztiváljára, a Halfesztiválra
Páratlan őszi kikapcsolódás Hajdúszoboszlón
Páratlan őszi kikapcsolódás Hajdúszoboszlón
Hévízi pihenés a BONVITAL WELLNESS & GASTRO HOTEL  felnőttbarát szállodában
Hévízi pihenés a BONVITAL WELLNESS & GASTRO HOTEL  felnőttbarát szállodában
Őszi programajánló online jegyvásárlási lehetőséggel
Őszi programajánló online jegyvásárlási lehetőséggel

Zengőlak Vendégházak


Pihenjen Ön is vendégházainkban, a Mecsekben a Zengő lábánál, festői környezetben, teljes nyugalomban. A Vackor, a Zengőlak és az Emma vendégház Püspökszentlászlón, a Hosszúhetényhez tartozó mecseki üdülőfaluban található.

Mindhárom ház a XVIII. század második felében épült, természetesen azóta többször megújultak. A korhűen felújított vendégházak teljes komfortfokozatúak, teljesen berendezettek és felszereltek.

Mindhárom vendégház egész évben kedves vendégeink rendelkezésre áll. Nagyon kemény tél esetén az Emmaház nyitva tartása bizonytalanná válhat.

A csoport három egymáshoz közeli kutyabarát, csendes házat foglal magában: a Vackor, a Zengőlak és az Emma vendégházat.

A vendégházak szolgáltatásai:

Vackorház: szállás egész évben 4 fürdőszobás lakóegységben, további szobalehetőséggel (kis nappali) pótágyakkal maximum 22 fő részére. Két komplett konyha, 2 nappali szoba gyűlések, megbeszélések, foglalkozások tartására, borospince, padlásgaléria. Nagy tetőterasz kilátással a Zengőre. Kiépített tűzrakó hely a hegyoldalban.

Zengőlak: szállás egész évben 2 lakószobában 7 fő részére (pótágyakkal 10 főig), az önellátáshoz szükséges teljes felszerelés (komplett konyha, két fürdőszoba). A kellemes időtöltéshez kerti ülőgarnitúra, tűzrakóhely, grill asztal, kerti asztal 2 paddal, hintaágy és gyermekhinta állvány áll rendelkezésre.

Emmaház: szállás egész évben 2 szobában maximum 6 fő részére, egy fürdőszobával, komplett kiskonyhával, nagyméretű kemence, ami tűzhely és sütő is egyben. Kényelmes terasz és udvar.

További szolgáltatások mindhárom házban igény szerint: bababarát berendezés, gyermekjátékok. Igény esetén, előre megbeszélve: bio gyümölcsből készült gyümölcslevek, aszalványok, lekvárok, szárított bio fűszernövények.

A falu állandó lakóinak nyugalma érdekében a vendégházakban lakodalom, legény- vagy leánybúcsú és hasonló rendezvények nem tarthatók.


Püspökszentlászló a csend és a nyugalom szigete rohanó, zajos világunkban. Vendégeink az alábbi szempontok figyelembevételével töltik pihenőidejüket a Zengőlak Vendégházakban:

  • Mivel a faluban állandó lakosok vannak, akik este, éjszaka pihenni szeretnének, vendégeink sosem hallgatnak, vagy játszanak a házban, vagy azon kívül olyan hangerővel zenét, hogy az a szomszédokat zavarná.
  • A szabadtéri tűzrakó helyeket mindig úgy használják, hogy a füst, a zaj ne zavarja a falu nyugalmát. Tűzgyújtás előtt megfelelő mennyiségű oltóvizet készítenek a tűzelőhely közelébe. Lefekvés előtt a tüzet mindig figyelmesen kioltják.
  • A Zengőlak Vendégházak vendégei autóikkal mindig csak a vendégházak előtt parkolnak, nem foglalják el a szomszédok parkolóját.

Kérjük, kövessék Önök is példájukat!

Forrás: A szállás honlapja

2021.01.01 - 2021.12.31

Találatok száma: 2
Hosszúhetényi programok 2021. Események, rendezvények

Hosszúhetényi programok 2021. Események, rendezvények 2021. október 26.

Tökölős Nap a Kézműhelyben

Hosszúhetényi programajánló. Bővebben


Halloween Hosszúhetény 2021

Halloween Hosszúhetény 2021 2021. október 26.

Tökölős nap a Kézműhelyben 2021. október 26-án 14 órától. Lesz tök faragás, tökfestés kerámiára, fatáblára, tök készítés gyapjúból, papírból, fából. A foglalkozások részvételi díja a felhasznált alapanyagoktól függően 00 Ft és 1500 Ft között lesz. Bővebben
Találatok száma: 1
Túra a Nagy-Mező Arany-hegy természetvédelmi területen

Túra a Nagy-Mező Arany-hegy természetvédelmi területen 2021.01.01. - 12.31.

Országos kitekintésben is jelentős botanikai értéket őriz a 100 hektáron elterülő Nagy-mező, Arany-hegy Természetvédelmi Terület. Az egykori gyümölcsösök, legelők, ritkás erdőfoltok védett növények sokaságának jelentenek élőhelyet napjainkban. A világon már csak hazánkban találkozhatunk a fokozottan védett ... Bővebben
Találatok száma: 4

Hosszúhetényi Tájház

Hosszúhetényi Tájház

A Hosszúhetényi Tájház Baranya megye egyik legértékesebb gyűjteménye, melyet Bocz Árpád hosszúhetényi lakos több évtizeden keresztül tudatosan gyarapított. A néprajzi anyag a 19. század közepétől a 20. század első feléig ad képet a település népéletéről. Bővebben


Püspökszentlászlói kastély és arborétum

Püspökszentlászlói kastély és arborétum

Az arborétum ma a Duna–Dráva Nemzeti Park részét képezi, egyszersmind a Kelet-Mecsek Tájvédelmi Körzetnek is része. Nyolcvannégy fa- és cserjefajta található itt a világ minden részéből. 2012-ben a Pécsi Egyházmegye Európai Uniós turisztikai vonzerő fejlesztési pályázatot nyújtott be a kastély ... Bővebben


Cigány-hegyi-kilátó

Cigány-hegyi-kilátó

A kilátó Kisújbánya felett az 524 m magas Cigány-hegyen a Keleti-Mecseknek szinte a geometriai középpontjában. 1978-ban épült Buzás Endre tervei alapján. A toronyból a terület változatos domborzati formái, az erdő borította hegyhátak és völgyek szemet gyönyörködtető, lelket pihentető látványt ... Bővebben


Kövestető-kilátó Hosszúhetény

Kövestető-kilátó Hosszúhetény

A fából és acélból készült sátortetős kilátóba 74 lépcsőfok vezet fel csigalépcsős kialakításban. A kilátó szintről jól belátható a környék: Szársomlyó, Tenkes, Kövestető, Hármashegy, vagy a Mecsek legmagasabb pontja, a Zengő. A névadó Kövestető csúcs 460 méter, ettől a ponttól nyugati irányban 500 ... Bővebben
Kapcsolódó témák:

Kiemelt ajánlatok

Közeli ajánlatok

Halloween Hosszúhetény 2021
Halloween Hosszúhetény 2021
  • Hosszúhetény
2021. október 26.
Pécsváradi Leányvásár 2021
Pécsváradi Leányvásár 2021
  • Pécsvárad
2021. október 15 - 17.

Érdemes felkeresni!

Ez is érdekelheti!


Pontos cím, geokód, térkép
7694 Hosszúhetény , Püspöskszentlászló utca 15., 22. és 26.
A PROGRAMGAZDA AZ IDŐPONT ÉS A PROGRAMVÁLTOZTATÁS JOGÁT FENNTARTJA!
Pontatlanságot talált? Itt jelezze nekünk!

Hosszúhetényi programturizmus

Kevés az információ?
Ha valamit nem talál, további információkat kérhet szerkesztőségünktől.
Információkérés

Országos eseménynaptár

KeSzeCsüSzoVa
27 28 29 30 1 2 3
4 5 6 7 8 9 10
11 12 13 14 15 16 17
18 19 20 21 22 23 24
25 26 27 28 29 30 31
MEGADOTT INTERVALLUMBAN:
-TÓL -IG

Online jegyvásárlás

Kiemelt események