Turizmus Program

Mézesvölgyi nyár

Hajókirándulások

TOP 100 úticél

Hirdetési lehetőségek

Mézesvölgyi Nyár - Szabadtéri színházi fesztivál 2025 Veresegyház
Gyulai wellness kikapcsolódás teljes panziós akcióval!
Aktív wellness pihenés a Tisza-tónál - Fedezze fel velünk a Tisza-tó élővilágát és pihenjen nálunk!
Mézesvölgyi Nyár - Szabadtéri színházi fesztivál 2025 Veresegyház
Gyulai wellness kikapcsolódás teljes panziós akcióval!
Aktív wellness pihenés a Tisza-tónál - Fedezze fel velünk a Tisza-tó élővilágát és pihenjen nálunk!
Nyári programajánló online jegyvásárlási lehetőséggel
Nyári programajánló online jegyvásárlási lehetőséggel

Irányítószám: 8557 Bakonyszentiván (47.394569397, 17.680435181)

Bakonyszentiván település Veszprém megyében. Pápa kistérségéhez tartozik. Bakonyszentiván Veszprém megye északi felében fekvő kis község. A római katolikus templom késő barokk stílusban épült. A templom kápolnájában látható az Altöttingi Szűzanya-szobor. A község történelmi és építészeti emléke a Kálvária. Bakonyszentiván község Önkormányzata tagja a Szentiváni Charta Országos Egyesületnek. Az összetartozást szimbolizálja Millenniumi Emléktábla és a Szentiváni Charta zászlója. Olyan turistáknak ajánljuk,  akik szeretik és kedvelik a nyugodt, tiszta, falusias vidéki életet. A völgyekben réteket találunk .a szőlőhegy K-i oldalán szép japán akácerdőt találtunk. A település Pápáról és Veszprémvarsányból könnyen megközelíthető.

 

Falunap. Búcsú. Csárdai Kápolna. Kálvária. Gyalogtúra. Lovaglás.

Kisüsti pálinka főzde. A kisüsti pálinka készítésének, azaz a gyümölcscefre lepárlásának a legrégibb módszere, amely a hozzá használt, viszonylag kis méretű üstökről kapta a nevét. A tradicionális kisüsti módszerrel kiváló pálinka készül, így aztán nem vitatható a bakonyszentiváni pálinka kifőzde létjogosultsága. Magas értéket képvisel, sok esetben egyedi, kiváló minőséget ad. A kisüsti pálinka fontos jellemzője fajsúlyossága, íz- és illatgazdagsága, és a világos, tiszta aromák.

Kisüsti pálinka főzde. A kisüsti pálinka készítésének, azaz a gyümölcscefre lepárlásának a legrégibb módszere, amely a hozzá használt, viszonylag kis méretű üstökről kapta a nevét. A tradicionális kisüsti módszerrel kiváló pálinka készül, így aztán nem vitatható a bakonyszentiváni pálinka kifőzde létjogosultsága. Magas értéket képvisel, sok esetben egyedi, kiváló minőséget ad. A kisüsti pálinka fontos jellemzője fajsúlyossága, íz- és illatgazdagsága, és a világos, tiszta aromák.

Kisüsti pálinka főzde. A kisüsti pálinka készítésének, azaz a gyümölcscefre lepárlásának a legrégibb módszere, amely a hozzá használt, viszonylag kis méretű üstökről kapta a nevét. A tradicionális kisüsti módszerrel kiváló pálinka készül, így aztán nem vitatható a bakonyszentiváni pálinka kifőzde létjogosultsága. Magas értéket képvisel, sok esetben egyedi, kiváló minőséget ad. A kisüsti pálinka fontos jellemzője fajsúlyossága, íz- és illatgazdagsága, és a világos, tiszta aromák.

érdekelnek a hirdetési lehetőségeink?

Kérlek, küldj e-mailt az info@programturizmus.hu címre!

Legjobb élmények