Irányítószám: 2011 Budakalász (47.620048523, 19.039306641)
Budakalász település Pest megyében. Szentendre kistérségéhez tartozik.
Budapest északi részén fekvő, Budakalász határában található kristálytiszta vizű tó, amely stranddal és sportközponttal várja a kedves látogatókat. A homokos part profi sportpályái a legkülönbözőbb strand-sportok, a tó pedig változatos vízi aktivitások lehetőségét kínálja a kajakozástól a SUP-ozásig, vagy a búvárkodástól a wakeboard-ig.
Budapest északi részén fekvő, Budakalász határában található kristálytiszta vizű tó, amely stranddal és sportközponttal várja a kedves látogatókat. A homokos part profi sportpályái a legkülönbözőbb strand-sportok, a tó pedig változatos vízi aktivitások lehetőségét kínálja a kajakozástól a SUP-ozásig, vagy a búvárkodástól a wakeboard-ig.
Budapest északi részén fekvő, Budakalász határában található kristálytiszta vizű tó, amely stranddal és sportközponttal várja a kedves látogatókat. A homokos part profi sportpályái a legkülönbözőbb strand-sportok, a tó pedig változatos vízi aktivitások lehetőségét kínálja a kajakozástól a SUP-ozásig, vagy a búvárkodástól a wakeboard-ig.
1896-ban alapított, saját szőlészettel és pincészettel rendelkező, tradicionális sváb vendéglő. Egyedi receptek alapján, csak természetes alapanyagokkal készült kézműves ételek, ahol fontos a hagyományokhoz való ragaszkodás. A vendéglátás és a borászat a családi hagyománynak is köszönhetően évtizedekre visszanyúlóan szoros egységet alkot.
1896-ban alapított, saját szőlészettel és pincészettel rendelkező, tradicionális sváb vendéglő. Egyedi receptek alapján, csak természetes alapanyagokkal készült kézműves ételek, ahol fontos a hagyományokhoz való ragaszkodás. A vendéglátás és a borászat a családi hagyománynak is köszönhetően évtizedekre visszanyúlóan szoros egységet alkot.
1896-ban alapított, saját szőlészettel és pincészettel rendelkező, tradicionális sváb vendéglő. Egyedi receptek alapján, csak természetes alapanyagokkal készült kézműves ételek, ahol fontos a hagyományokhoz való ragaszkodás. A vendéglátás és a borászat a családi hagyománynak is köszönhetően évtizedekre visszanyúlóan szoros egységet alkot.