Turizmus Program

Csabai Kolbászfesztivál

Halloween

Balatoni Gasztrohétvége

Kastély élmények

Horgászkiállítás Budapest

Párkapcsolat sémák

Édesség Fesztivál

Csabai Kolbászfesztivál 2025. október 23-26. Békéscsaba
Pávai Fesztivál 2025. október 24-25. Hajdúszoboszló
Pontyshow 2025. november 7-9. Magyarország egyik legnagyobb horgászkiállítása
Gyulai wellness kikapcsolódás teljes panziós akcióval!
Csabai Kolbászfesztivál 2025. október 23-26. Békéscsaba
Pávai Fesztivál 2025. október 24-25. Hajdúszoboszló
Pontyshow 2025. november 7-9. Magyarország egyik legnagyobb horgászkiállítása
Gyulai wellness kikapcsolódás teljes panziós akcióval!
Őszi programajánló online jegyvásárlási lehetőséggel
Őszi programajánló online jegyvásárlási lehetőséggel

Irányítószám: 7773 Villány (45.872322, 18.453255)

Villány a bor városa Baranya megyében. Egész évben nyitott pincékkel, széles gasztronómiai palettával és rendezvény helyszínekkel várja a borkedvelőket.

A Kossuth Lajos utcai régi pincében ma már csak vendéglátás, a pincében hordós érlelés és raktározás zajlik. Ez a pince hangulatában régi időket idéző hagyományokra alapul. Ebben a pincében 39 bortrezort tart fent a pincészet a törzsvendégei számára.

A Kossuth Lajos utcai régi pincében ma már csak vendéglátás, a pincében hordós érlelés és raktározás zajlik. Ez a pince hangulatában régi időket idéző hagyományokra alapul. Ebben a pincében 39 bortrezort tart fent a pincészet a törzsvendégei számára.

A Kossuth Lajos utcai régi pincében ma már csak vendéglátás, a pincében hordós érlelés és raktározás zajlik. Ez a pince hangulatában régi időket idéző hagyományokra alapul. Ebben a pincében 39 bortrezort tart fent a pincészet a törzsvendégei számára.

A Dózsa György utca végén található az új pince, illetve feldolgozó. Itt zajlik a borkészítés minden folyamata. Ez az épület ad helyet a feldolgozó, palackozó, címkéző üzemeknek illetve a raktározás és az értékesítés nagy része is itt zajlik. Ezen felül megtalálható itt egy mesterségesen kialakított, klimatizált pince, melynek érdekessége, hogy a földfelszínnel egy szintben hagyományos formát megőrizve van kialakítva, amihez egy vendégtér is párosul.

A Dózsa György utca végén található az új pince, illetve feldolgozó. Itt zajlik a borkészítés minden folyamata. Ez az épület ad helyet a feldolgozó, palackozó, címkéző üzemeknek illetve a raktározás és az értékesítés nagy része is itt zajlik. Ezen felül megtalálható itt egy mesterségesen kialakított, klimatizált pince, melynek érdekessége, hogy a földfelszínnel egy szintben hagyományos formát megőrizve van kialakítva, amihez egy vendégtér is párosul.

A Dózsa György utca végén található az új pince, illetve feldolgozó. Itt zajlik a borkészítés minden folyamata. Ez az épület ad helyet a feldolgozó, palackozó, címkéző üzemeknek illetve a raktározás és az értékesítés nagy része is itt zajlik. Ezen felül megtalálható itt egy mesterségesen kialakított, klimatizált pince, melynek érdekessége, hogy a földfelszínnel egy szintben hagyományos formát megőrizve van kialakítva, amihez egy vendégtér is párosul.

Kovács Vendégház. Villányban, csendes környezetben, csodálatos panorámával rendelkező, hétvégi házunkba várjuk kikapcsolódni vágyó vendégeinket!

Kovács Vendégház. Villányban, csendes környezetben, csodálatos panorámával rendelkező, hétvégi házunkba várjuk kikapcsolódni vágyó vendégeinket!

Kovács Vendégház. Villányban, csendes környezetben, csodálatos panorámával rendelkező, hétvégi házunkba várjuk kikapcsolódni vágyó vendégeinket!

Kürti Pince és Vendégház várja vendégeit Villányban.

Kürti Pince és Vendégház várja vendégeit Villányban.

Kürti Pince és Vendégház várja vendégeit Villányban.

Kvassay Levente borkészítési filozófiája: ötvözni az ősi öntörvényű szabályokat korunk technológiai eljárásaival. A fiatal borász törekvéseinek eredményei pedig: lendületes, dinamikus borok, melyeket számos elismerés igazol.

Kvassay Levente borkészítési filozófiája: ötvözni az ősi öntörvényű szabályokat korunk technológiai eljárásaival. A fiatal borász törekvéseinek eredményei pedig: lendületes, dinamikus borok, melyeket számos elismerés igazol.

Kvassay Levente borkészítési filozófiája: ötvözni az ősi öntörvényű szabályokat korunk technológiai eljárásaival. A fiatal borász törekvéseinek eredményei pedig: lendületes, dinamikus borok, melyeket számos elismerés igazol.

Borozónk Villány főutcáján található, amelyet egy régi sváb présházból, teljes felújítást követően, de eredeti jellegét megőrizve alakítottunk ki. Itt megtalálható boraink teljes választéka. Egész évben várjuk a hozzánk betérő borbarátokat! Vezetett borkóstolókat előzetes bejelentkezést követően tartunk. Családi, baráti és céges rendezvények számára is szívesen adunk helyet pincénkben.

Borozónk Villány főutcáján található, amelyet egy régi sváb présházból, teljes felújítást követően, de eredeti jellegét megőrizve alakítottunk ki. Itt megtalálható boraink teljes választéka. Egész évben várjuk a hozzánk betérő borbarátokat! Vezetett borkóstolókat előzetes bejelentkezést követően tartunk. Családi, baráti és céges rendezvények számára is szívesen adunk helyet pincénkben.

Borozónk Villány főutcáján található, amelyet egy régi sváb présházból, teljes felújítást követően, de eredeti jellegét megőrizve alakítottunk ki. Itt megtalálható boraink teljes választéka. Egész évben várjuk a hozzánk betérő borbarátokat! Vezetett borkóstolókat előzetes bejelentkezést követően tartunk. Családi, baráti és céges rendezvények számára is szívesen adunk helyet pincénkben.

A hely kiváló adottságait kihasználva, hozzáértéssel, odafigyeléssel és törődéssel készülnek évről-évre a Maczkó-borok. A borvidék főként vörösborairól ismert, fajtáink között szerepel a portugieser, zweigelt, blauburger, pinot noir, merlot, cabernet sauvignon, kékfrankos és cabernet franc. Fehér fajtáink az olaszrizling és a chardonnay. Célunk évről-évre több prémium kategóriás bor készítése, és annak bizonyítása, hogy Villányban is készíthetők olyan borok, melyek a világon bárhol megállják a helyüket. A borversenyeken elért Nagy Arany és Arany érmek megerősítenek abban, hogy jó úton járunk és ezt az utat kell folytatnunk.

A hely kiváló adottságait kihasználva, hozzáértéssel, odafigyeléssel és törődéssel készülnek évről-évre a Maczkó-borok. A borvidék főként vörösborairól ismert, fajtáink között szerepel a portugieser, zweigelt, blauburger, pinot noir, merlot, cabernet sauvignon, kékfrankos és cabernet franc. Fehér fajtáink az olaszrizling és a chardonnay. Célunk évről-évre több prémium kategóriás bor készítése, és annak bizonyítása, hogy Villányban is készíthetők olyan borok, melyek a világon bárhol megállják a helyüket. A borversenyeken elért Nagy Arany és Arany érmek megerősítenek abban, hogy jó úton járunk és ezt az utat kell folytatnunk.

A hely kiváló adottságait kihasználva, hozzáértéssel, odafigyeléssel és törődéssel készülnek évről-évre a Maczkó-borok. A borvidék főként vörösborairól ismert, fajtáink között szerepel a portugieser, zweigelt, blauburger, pinot noir, merlot, cabernet sauvignon, kékfrankos és cabernet franc. Fehér fajtáink az olaszrizling és a chardonnay. Célunk évről-évre több prémium kategóriás bor készítése, és annak bizonyítása, hogy Villányban is készíthetők olyan borok, melyek a világon bárhol megállják a helyüket. A borversenyeken elért Nagy Arany és Arany érmek megerősítenek abban, hogy jó úton járunk és ezt az utat kell folytatnunk.

Regionális gourmet konyha Villány központjában, a Diófás téren. A kandallóban ropogó szőlőkarók melegénél igazán bensőséges hangulat szolgálja a gasztronómiai élmény méltó környezetét. Tavasztól őszig a szálloda csodálatos kertjének ölelésében található teraszunkon alkalmi jelleggel, látványkonyhával várjuk vendégeinket. Délben szűkített bisztró ajánlattal, este fehér abrosszal felterített asztalok mellett, degusztációs menüvel kiegészülő a’la carte étlappal várjuk vendégeinket.

Regionális gourmet konyha Villány központjában, a Diófás téren. A kandallóban ropogó szőlőkarók melegénél igazán bensőséges hangulat szolgálja a gasztronómiai élmény méltó környezetét. Tavasztól őszig a szálloda csodálatos kertjének ölelésében található teraszunkon alkalmi jelleggel, látványkonyhával várjuk vendégeinket. Délben szűkített bisztró ajánlattal, este fehér abrosszal felterített asztalok mellett, degusztációs menüvel kiegészülő a’la carte étlappal várjuk vendégeinket.

Regionális gourmet konyha Villány központjában, a Diófás téren. A kandallóban ropogó szőlőkarók melegénél igazán bensőséges hangulat szolgálja a gasztronómiai élmény méltó környezetét. Tavasztól őszig a szálloda csodálatos kertjének ölelésében található teraszunkon alkalmi jelleggel, látványkonyhával várjuk vendégeinket. Délben szűkített bisztró ajánlattal, este fehér abrosszal felterített asztalok mellett, degusztációs menüvel kiegészülő a’la carte étlappal várjuk vendégeinket.

A pincészet a vörösbor magyarországi fővárosában, Villányban található. Tulajdonosa, Maul Zsolt, a hagyományos kézműves borkészítést részesíti előnyben. Kedvenc fajtái a francia fajták, merlot, cabernet sauvignon, ill. a cabernet franc. Mottója: `Nem tudom, mit élvezek jobban, az élvezet hajszolását vagy a hajsza élvezetét...` A pincéhez tartozó étterme, a Lator-Bor-Bisztro a már bevált, régi fogások mellett ínycsiklandó újdonságokkal várja a betérő vendégeket. Pince látogatással egybekötött borkóstolóra is van lehetőség. Szállást is biztosítanak pihenő-és vendégházukban.

A pincészet a vörösbor magyarországi fővárosában, Villányban található. Tulajdonosa, Maul Zsolt, a hagyományos kézműves borkészítést részesíti előnyben. Kedvenc fajtái a francia fajták, merlot, cabernet sauvignon, ill. a cabernet franc. Mottója: `Nem tudom, mit élvezek jobban, az élvezet hajszolását vagy a hajsza élvezetét...` A pincéhez tartozó étterme, a Lator-Bor-Bisztro a már bevált, régi fogások mellett ínycsiklandó újdonságokkal várja a betérő vendégeket. Pince látogatással egybekötött borkóstolóra is van lehetőség. Szállást is biztosítanak pihenő-és vendégházukban.

A pincészet a vörösbor magyarországi fővárosában, Villányban található. Tulajdonosa, Maul Zsolt, a hagyományos kézműves borkészítést részesíti előnyben. Kedvenc fajtái a francia fajták, merlot, cabernet sauvignon, ill. a cabernet franc. Mottója: `Nem tudom, mit élvezek jobban, az élvezet hajszolását vagy a hajsza élvezetét...` A pincéhez tartozó étterme, a Lator-Bor-Bisztro a már bevált, régi fogások mellett ínycsiklandó újdonságokkal várja a betérő vendégeket. Pince látogatással egybekötött borkóstolóra is van lehetőség. Szállást is biztosítanak pihenő-és vendégházukban.

A Mayer Pince és Panzió szeretettel várja a pihenni vágyó családokat, baráti társaságokat, borkedvelőket.

A Mayer Pince és Panzió szeretettel várja a pihenni vágyó családokat, baráti társaságokat, borkedvelőket.

A Mayer Pince és Panzió szeretettel várja a pihenni vágyó családokat, baráti társaságokat, borkedvelőket.

1...345...7

érdekelnek a hirdetési lehetőségeink?

Kérlek, küldj e-mailt az info@programturizmus.hu címre!

Legjobb élmények