Irányítószám: 7773 Villány (45.872322, 18.453255)
Villány a bor városa Baranya megyében. Egész évben nyitott pincékkel, széles gasztronómiai palettával és rendezvény helyszínekkel várja a borkedvelőket.
A 40 fő befogadására alkalmas borozó minden nap 10 órától áll nyitva a borturisták előtt. A kínálatból: borkóstoló a pincében illetve a borházban, borvásárlás, díszcsomagolás, akár egyedi, névre szóló címkével. Az ételkínálat a már hagyományos `Szende Pincés` hidegtál mellett, a látványgrillen készült finomságokkal, kemencében sült csülökkel, ropogós libacombbal, szalonnával és fokhagymával tűzdelt nyúllal bővült.
A 40 fő befogadására alkalmas borozó minden nap 10 órától áll nyitva a borturisták előtt. A kínálatból: borkóstoló a pincében illetve a borházban, borvásárlás, díszcsomagolás, akár egyedi, névre szóló címkével. Az ételkínálat a már hagyományos `Szende Pincés` hidegtál mellett, a látványgrillen készült finomságokkal, kemencében sült csülökkel, ropogós libacombbal, szalonnával és fokhagymával tűzdelt nyúllal bővült.
A 40 fő befogadására alkalmas borozó minden nap 10 órától áll nyitva a borturisták előtt. A kínálatból: borkóstoló a pincében illetve a borházban, borvásárlás, díszcsomagolás, akár egyedi, névre szóló címkével. Az ételkínálat a már hagyományos `Szende Pincés` hidegtál mellett, a látványgrillen készült finomságokkal, kemencében sült csülökkel, ropogós libacombbal, szalonnával és fokhagymával tűzdelt nyúllal bővült.
Díjnyertes borok Villány egyik leghangulatosabb családi pincéjéből. Családunk 4 generáció óta foglakozik bortermeléssel a Villány legjobb dűlőiben. A borkészítés eleinte hagyományos technológiákon alapult, mára ezt ötvözzük a modern borkészítési eljárásokkal. A villányi szőlőhegy területén található kitűnő, védett fekvésű Jammertalban (Siralomvölgyben) fekszenek szőlőbirtokaink. A völgy az itt termő kiemelkedő minőségű szőlőn kívül híres arról is, hogy 1687. augusztus 12-én itt zajlott a Harsány-hegyi csata egy részlete. A vállalkozás missziója, hogy a jammertali csatát boraink és vállalkozásunk arculatába beépítsük, így szélesebb közönséggel megismertessük. A borok címkéin a csatában résztvevő hadvezéreknek állítunk emléket. Tamás Bátya Pincéje a minőséget tartja elődleges célnak, ennek érdekében korlátozzuk a termésmennyiséget, maximum 6000-8000 liter bort készítünk egy hektárnyi terület terméséből. Az éves bortermelésünk 15-20 000 palack körül mozog.
Díjnyertes borok Villány egyik leghangulatosabb családi pincéjéből. Családunk 4 generáció óta foglakozik bortermeléssel a Villány legjobb dűlőiben. A borkészítés eleinte hagyományos technológiákon alapult, mára ezt ötvözzük a modern borkészítési eljárásokkal. A villányi szőlőhegy területén található kitűnő, védett fekvésű Jammertalban (Siralomvölgyben) fekszenek szőlőbirtokaink. A völgy az itt termő kiemelkedő minőségű szőlőn kívül híres arról is, hogy 1687. augusztus 12-én itt zajlott a Harsány-hegyi csata egy részlete. A vállalkozás missziója, hogy a jammertali csatát boraink és vállalkozásunk arculatába beépítsük, így szélesebb közönséggel megismertessük. A borok címkéin a csatában résztvevő hadvezéreknek állítunk emléket. Tamás Bátya Pincéje a minőséget tartja elődleges célnak, ennek érdekében korlátozzuk a termésmennyiséget, maximum 6000-8000 liter bort készítünk egy hektárnyi terület terméséből. Az éves bortermelésünk 15-20 000 palack körül mozog.
Díjnyertes borok Villány egyik leghangulatosabb családi pincéjéből. Családunk 4 generáció óta foglakozik bortermeléssel a Villány legjobb dűlőiben. A borkészítés eleinte hagyományos technológiákon alapult, mára ezt ötvözzük a modern borkészítési eljárásokkal. A villányi szőlőhegy területén található kitűnő, védett fekvésű Jammertalban (Siralomvölgyben) fekszenek szőlőbirtokaink. A völgy az itt termő kiemelkedő minőségű szőlőn kívül híres arról is, hogy 1687. augusztus 12-én itt zajlott a Harsány-hegyi csata egy részlete. A vállalkozás missziója, hogy a jammertali csatát boraink és vállalkozásunk arculatába beépítsük, így szélesebb közönséggel megismertessük. A borok címkéin a csatában résztvevő hadvezéreknek állítunk emléket. Tamás Bátya Pincéje a minőséget tartja elődleges célnak, ennek érdekében korlátozzuk a termésmennyiséget, maximum 6000-8000 liter bort készítünk egy hektárnyi terület terméséből. Az éves bortermelésünk 15-20 000 palack körül mozog.
A villányi szőlőhegy kiváló adottságú Jammerthal dűlőjének lábánál fekszik a Vojtek Pince, itt található a Vojtek Pince Vendégház is. A pincészet 8 hektáros területen termel szőlőt, elsősorban cabernet franc, cabernet sauvignon, kékfrankos, portugieser és pinot noir fajtát. A pihenni vágyókat egész évben 4 db 3 ágyas, fürdőszobás szobával várja a Vojtek Pince Vendégház. Reggelizési lehetőséget biztosított. Szállóvendégeink betekintést nyerhetnek a borkészítés rejtelmeibe, megtekinthetik feldolgozó üzemünket, megkóstolhatják borainkat egy baráti beszélgetés keretében.
A villányi szőlőhegy kiváló adottságú Jammerthal dűlőjének lábánál fekszik a Vojtek Pince, itt található a Vojtek Pince Vendégház is. A pincészet 8 hektáros területen termel szőlőt, elsősorban cabernet franc, cabernet sauvignon, kékfrankos, portugieser és pinot noir fajtát. A pihenni vágyókat egész évben 4 db 3 ágyas, fürdőszobás szobával várja a Vojtek Pince Vendégház. Reggelizési lehetőséget biztosított. Szállóvendégeink betekintést nyerhetnek a borkészítés rejtelmeibe, megtekinthetik feldolgozó üzemünket, megkóstolhatják borainkat egy baráti beszélgetés keretében.
A villányi szőlőhegy kiváló adottságú Jammerthal dűlőjének lábánál fekszik a Vojtek Pince, itt található a Vojtek Pince Vendégház is. A pincészet 8 hektáros területen termel szőlőt, elsősorban cabernet franc, cabernet sauvignon, kékfrankos, portugieser és pinot noir fajtát. A pihenni vágyókat egész évben 4 db 3 ágyas, fürdőszobás szobával várja a Vojtek Pince Vendégház. Reggelizési lehetőséget biztosított. Szállóvendégeink betekintést nyerhetnek a borkészítés rejtelmeibe, megtekinthetik feldolgozó üzemünket, megkóstolhatják borainkat egy baráti beszélgetés keretében.