Turizmus Program

Testi - lelki egészség

OMÉK - Az ország legnagyobb agráreseménye!

Irány a sípálya!

Siófoki Halfesztivál

Családi sportnap

Sítanpályák Országos Napja

Állatkert

Több mint tíz éve annak, hogy elkezdtük megvalósítani az álmunkat, a Szender Kertet. Már annak idején is a mostani kertet láttunk magunk előtt. Az volt az elképzelésünk, hogy egy olyan kertet hozzunk létre, ami nem csak esztétikus, de bőtermő is. Az elsődleges célunk akkor az volt (és valójában még ma is az), hogy erőforrásainkhoz és a kert adottságaihoz mérten megtermeljük a lehető legtöbb egészséges és vegyszermentes alapanyagot – zöldséget, gyümölcsöt, húst, tojást – magunknak. Ezért permakultúrás alapelvek mentén ökológiai gazdálkodásba fogtunk. Az otthonunk kertjében kínálunk saját, vegyszermentes alapanyagokból készült ételeket. A vezetett kertlátogatásokat is tartunk, amikor mesélünk a kerttel kapcsolatos tapasztalatainkról, azokról a jól bevált folyamatokról, amelyeket már évek óta alkalmazunk. Ezáltal a kertészkedésre nyitott vendégek tanulhatnak is tőlünk.

Több mint tíz éve annak, hogy elkezdtük megvalósítani az álmunkat, a Szender Kertet. Már annak idején is a mostani kertet láttunk magunk előtt. Az volt az elképzelésünk, hogy egy olyan kertet hozzunk létre, ami nem csak esztétikus, de bőtermő is. Az elsődleges célunk akkor az volt (és valójában még ma is az), hogy erőforrásainkhoz és a kert adottságaihoz mérten megtermeljük a lehető legtöbb egészséges és vegyszermentes alapanyagot – zöldséget, gyümölcsöt, húst, tojást – magunknak. Ezért permakultúrás alapelvek mentén ökológiai gazdálkodásba fogtunk. Az otthonunk kertjében kínálunk saját, vegyszermentes alapanyagokból készült ételeket. A vezetett kertlátogatásokat is tartunk, amikor mesélünk a kerttel kapcsolatos tapasztalatainkról, azokról a jól bevált folyamatokról, amelyeket már évek óta alkalmazunk. Ezáltal a kertészkedésre nyitott vendégek tanulhatnak is tőlünk.

Több mint tíz éve annak, hogy elkezdtük megvalósítani az álmunkat, a Szender Kertet. Már annak idején is a mostani kertet láttunk magunk előtt. Az volt az elképzelésünk, hogy egy olyan kertet hozzunk létre, ami nem csak esztétikus, de bőtermő is. Az elsődleges célunk akkor az volt (és valójában még ma is az), hogy erőforrásainkhoz és a kert adottságaihoz mérten megtermeljük a lehető legtöbb egészséges és vegyszermentes alapanyagot – zöldséget, gyümölcsöt, húst, tojást – magunknak. Ezért permakultúrás alapelvek mentén ökológiai gazdálkodásba fogtunk. Az otthonunk kertjében kínálunk saját, vegyszermentes alapanyagokból készült ételeket. A vezetett kertlátogatásokat is tartunk, amikor mesélünk a kerttel kapcsolatos tapasztalatainkról, azokról a jól bevált folyamatokról, amelyeket már évek óta alkalmazunk. Ezáltal a kertészkedésre nyitott vendégek tanulhatnak is tőlünk.

érdekelnek a hirdetési lehetőségeink?

Kérlek, küldj e-mailt az info@programturizmus.hu címre!

Bor Apetite - Sétáló borkóstoló a hévízi Bonvitalban
Bor Apetite - Sétáló borkóstoló a hévízi Bonvitalban

Legjobb élmények