
Az Erzsébet híd budai hídfőjénél, a Gellért-hegy lábánál helyezkedik el a csodás dunai panorámával rendelkező Rudas Bistro. A Rudas Gyógyfürdő legújabb szárnyában, a legmodernebb technikával, európai színvonalú, ugyanakkor a hely hagyományait maximálisan tiszteletben tartó fürdőélmény mellett, az épület első emeletén nemzetközi-magyar fúziós konyhával, valamint a tetőtérben Aqua Bárral és egy páratlan kilátást biztosító panoráma medencével várjuk kedves vendégeinket. Különlegességünk , hogy nálunk nemcsak utcai vendéggént tudják ételsorunkat elfogyasztani, hanem akkor is, mikor a Rudas fürdő vendégeként kapcsolódnak ki.
Az Erzsébet híd budai hídfőjénél, a Gellért-hegy lábánál helyezkedik el a csodás dunai panorámával rendelkező Rudas Bistro. A Rudas Gyógyfürdő legújabb szárnyában, a legmodernebb technikával, európai színvonalú, ugyanakkor a hely hagyományait maximálisan tiszteletben tartó fürdőélmény mellett, az épület első emeletén nemzetközi-magyar fúziós konyhával, valamint a tetőtérben Aqua Bárral és egy páratlan kilátást biztosító panoráma medencével várjuk kedves vendégeinket. Különlegességünk , hogy nálunk nemcsak utcai vendéggént tudják ételsorunkat elfogyasztani, hanem akkor is, mikor a Rudas fürdő vendégeként kapcsolódnak ki.

Az Erzsébet híd budai hídfőjénél, a Gellért-hegy lábánál helyezkedik el a csodás dunai panorámával rendelkező Rudas Bistro. A Rudas Gyógyfürdő legújabb szárnyában, a legmodernebb technikával, európai színvonalú, ugyanakkor a hely hagyományait maximálisan tiszteletben tartó fürdőélmény mellett, az épület első emeletén nemzetközi-magyar fúziós konyhával, valamint a tetőtérben Aqua Bárral és egy páratlan kilátást biztosító panoráma medencével várjuk kedves vendégeinket. Különlegességünk , hogy nálunk nemcsak utcai vendéggént tudják ételsorunkat elfogyasztani, hanem akkor is, mikor a Rudas fürdő vendégeként kapcsolódnak ki.

A Smúzban csak minőségi kávét kaphatsz. Egyszerű, ötletes bisztrószerű konyha van. Remek, minőségi, friss alapanyagokból, hortobágyi húsokból, sok biozöldséggel, salátával készítjük a könnyed és korszerű fogásokat. Cukrászaink a legjobb alapanyagokból dolgoznak, francia vajjal, belga csokoládéval, bio tejjel, sok-sok gyümölccsel álmodják meg az új kreációikat és készítik el a Smúz klasszikusokat, amelyeket már nem mernénk elhagyni. Reggelik, brunchok a családdal, születésnapok, partik a barátokkal. Céges partik, sajtótájékoztatók helyszíne is a Smúz. Bent 50 fő, kint 70 fő fogadására rendezkedtünk be.
A Smúzban csak minőségi kávét kaphatsz. Egyszerű, ötletes bisztrószerű konyha van. Remek, minőségi, friss alapanyagokból, hortobágyi húsokból, sok biozöldséggel, salátával készítjük a könnyed és korszerű fogásokat. Cukrászaink a legjobb alapanyagokból dolgoznak, francia vajjal, belga csokoládéval, bio tejjel, sok-sok gyümölccsel álmodják meg az új kreációikat és készítik el a Smúz klasszikusokat, amelyeket már nem mernénk elhagyni. Reggelik, brunchok a családdal, születésnapok, partik a barátokkal. Céges partik, sajtótájékoztatók helyszíne is a Smúz. Bent 50 fő, kint 70 fő fogadására rendezkedtünk be.

A Smúzban csak minőségi kávét kaphatsz. Egyszerű, ötletes bisztrószerű konyha van. Remek, minőségi, friss alapanyagokból, hortobágyi húsokból, sok biozöldséggel, salátával készítjük a könnyed és korszerű fogásokat. Cukrászaink a legjobb alapanyagokból dolgoznak, francia vajjal, belga csokoládéval, bio tejjel, sok-sok gyümölccsel álmodják meg az új kreációikat és készítik el a Smúz klasszikusokat, amelyeket már nem mernénk elhagyni. Reggelik, brunchok a családdal, születésnapok, partik a barátokkal. Céges partik, sajtótájékoztatók helyszíne is a Smúz. Bent 50 fő, kint 70 fő fogadására rendezkedtünk be.

A Stand25 Szulló Szabina & Széll Tamás lehető legkomolyabban vett örömkonyhája a város budai oldalán, sétatávolságra a Lánchídtól és a Váralagúttól. A Stand25 alig egy évvel a nyitása után Bib Gourmand minősítést szerzett. A bisztró filozófiája az alapanyag tiszteletére épül: itt minden összetevőből akkor lesz étel, amikor a legszebb arcát mutatja.
A Stand25 Szulló Szabina & Széll Tamás lehető legkomolyabban vett örömkonyhája a város budai oldalán, sétatávolságra a Lánchídtól és a Váralagúttól. A Stand25 alig egy évvel a nyitása után Bib Gourmand minősítést szerzett. A bisztró filozófiája az alapanyag tiszteletére épül: itt minden összetevőből akkor lesz étel, amikor a legszebb arcát mutatja.

A Stand25 Szulló Szabina & Széll Tamás lehető legkomolyabban vett örömkonyhája a város budai oldalán, sétatávolságra a Lánchídtól és a Váralagúttól. A Stand25 alig egy évvel a nyitása után Bib Gourmand minősítést szerzett. A bisztró filozófiája az alapanyag tiszteletére épül: itt minden összetevőből akkor lesz étel, amikor a legszebb arcát mutatja.