Ha november, akkor Márton-nap! Ha Márton-nap, akkor Libabőr Fesztivál! Csatlakozz hozzánk a Márton-napi heteken 2025. november 1-17 között, hogy idén már másodszorra együtt ünnepeljük az új évjáratot az ősz legnagyobb gasztronómiai fesztiválján! A Libabőr Fesztivál során az érdeklődők megkóstolhatják a 2025-ös év újborait és a Márton-nap elmaradhatatlan, ínycsiklandó liba fogásait. Fedezd fel a fesztiválban résztvevő borászatokat, éttermeket és szálláshelyeket az ország különböző pontjain !
Ha november, akkor Márton-nap! Ha Márton-nap, akkor Libabőr Fesztivál! Csatlakozz hozzánk a Márton-napi heteken 2025. november 1-17 között, hogy idén már másodszorra együtt ünnepeljük az új évjáratot az ősz legnagyobb gasztronómiai fesztiválján! A Libabőr Fesztivál során az érdeklődők megkóstolhatják a 2025-ös év újborait és a Márton-nap elmaradhatatlan, ínycsiklandó liba fogásait. Fedezd fel a fesztiválban résztvevő borászatokat, éttermeket és szálláshelyeket az ország különböző pontjain !
Ha november, akkor Márton-nap! Ha Márton-nap, akkor Libabőr Fesztivál! Csatlakozz hozzánk a Márton-napi heteken 2025. november 1-17 között, hogy idén már másodszorra együtt ünnepeljük az új évjáratot az ősz legnagyobb gasztronómiai fesztiválján! A Libabőr Fesztivál során az érdeklődők megkóstolhatják a 2025-ös év újborait és a Márton-nap elmaradhatatlan, ínycsiklandó liba fogásait. Fedezd fel a fesztiválban résztvevő borászatokat, éttermeket és szálláshelyeket az ország különböző pontjain !
A negyedik Vadkolbász és Borfesztiválon 2025. december 6-án a csapatok a kóstolóponton különböző fajta vadhúsokból készítik a kolbászokat sütve, főzve, grillezve vagy kemencében. A rendezvény célja, hogy a nagyközönség is megkóstolhassa eme páratlan ízvilággal rendelkező, különleges élvezeti értékkel bíró, vadhúsokból készített ételkülönlegességeket. A finom falatok mellé, kiváló borok kóstolására is lehetőség lesz. Nemesnádudvari borászok mellett idén is lesznek vendégborászok, akik más tájegységek borait hozzák el, ami még fokozza az ízek, élvezetek mámorát.
A negyedik Vadkolbász és Borfesztiválon 2025. december 6-án a csapatok a kóstolóponton különböző fajta vadhúsokból készítik a kolbászokat sütve, főzve, grillezve vagy kemencében. A rendezvény célja, hogy a nagyközönség is megkóstolhassa eme páratlan ízvilággal rendelkező, különleges élvezeti értékkel bíró, vadhúsokból készített ételkülönlegességeket. A finom falatok mellé, kiváló borok kóstolására is lehetőség lesz. Nemesnádudvari borászok mellett idén is lesznek vendégborászok, akik más tájegységek borait hozzák el, ami még fokozza az ízek, élvezetek mámorát.
A negyedik Vadkolbász és Borfesztiválon 2025. december 6-án a csapatok a kóstolóponton különböző fajta vadhúsokból készítik a kolbászokat sütve, főzve, grillezve vagy kemencében. A rendezvény célja, hogy a nagyközönség is megkóstolhassa eme páratlan ízvilággal rendelkező, különleges élvezeti értékkel bíró, vadhúsokból készített ételkülönlegességeket. A finom falatok mellé, kiváló borok kóstolására is lehetőség lesz. Nemesnádudvari borászok mellett idén is lesznek vendégborászok, akik más tájegységek borait hozzák el, ami még fokozza az ízek, élvezetek mámorát.