Turizmus Program

Téli varázs Siófokon

Zalakarosi Ünnepek

Fénykiállítások

Csoki workshop

Előszilveszteri gálavacsora

TOP 100 úticél

Jegyvásárlás

Bor

Boros úticélokat és gasztronómiai programokat ajánlunk. A pincék, borházak és borosgazdák felkeresése nem csak gasztronómiai élvezet, hanem egy táj, és az ott élő emberek megismerése is. Keljünk útra és kóstoljuk meg a kiváló borokat!
Népszerűség

Hosszúhetényben a Mecsek legmagasabb pontjának, a Zengőnek dél- nyugati lejtőjén, 295 m – 305 m magasságban a Dömös- alja dűlőben és a Bakonya dűlőben találhatók a Zsótér Pince szőlőültetvényei.

Hosszúhetényben a Mecsek legmagasabb pontjának, a Zengőnek dél- nyugati lejtőjén, 295 m – 305 m magasságban a Dömös- alja dűlőben és a Bakonya dűlőben találhatók a Zsótér Pince szőlőültetvényei.

Hosszúhetényben a Mecsek legmagasabb pontjának, a Zengőnek dél- nyugati lejtőjén, 295 m – 305 m magasságban a Dömös- alja dűlőben és a Bakonya dűlőben találhatók a Zsótér Pince szőlőültetvényei.

Üdvözlet az exkluzív különlegességek birodalmában! Az Adrienne Deluxe borbár, kávézó és delikátesz egyben, ahol kóstolásra és vásárlásra is van lehetőség. Borok, pezsgők, gin, vodka és egyéb kézműves termékek kizárólag magyar termelőktől egy helyen.

Üdvözlet az exkluzív különlegességek birodalmában! Az Adrienne Deluxe borbár, kávézó és delikátesz egyben, ahol kóstolásra és vásárlásra is van lehetőség. Borok, pezsgők, gin, vodka és egyéb kézműves termékek kizárólag magyar termelőktől egy helyen.

Üdvözlet az exkluzív különlegességek birodalmában! Az Adrienne Deluxe borbár, kávézó és delikátesz egyben, ahol kóstolásra és vásárlásra is van lehetőség. Borok, pezsgők, gin, vodka és egyéb kézműves termékek kizárólag magyar termelőktől egy helyen.

A pincészet Pécselyen, a Balatonfüred-Csopaki borvidéken dolgozik, 18 hektár szőlőt művel. Jellemzően családi borászat és pincészet, a munka nagy részét mezőgazdasági gépek segítségével a családtagok végzik. Jellemző szőlőtípusaik: cabernet sauvignon, cabernet franc, merlot, rizling, muscat ottonel, szürkebarát, sauvignon blanc, chardonnay. Vendéglátó kapacitásuk zárt térben 15-18 fő, nyitott teraszon 30-40 fő. Egész évben nyitva tartanak. Borkóstoláshoz előzetes bejelentkezés szükséges.

A pincészet Pécselyen, a Balatonfüred-Csopaki borvidéken dolgozik, 18 hektár szőlőt művel. Jellemzően családi borászat és pincészet, a munka nagy részét mezőgazdasági gépek segítségével a családtagok végzik. Jellemző szőlőtípusaik: cabernet sauvignon, cabernet franc, merlot, rizling, muscat ottonel, szürkebarát, sauvignon blanc, chardonnay. Vendéglátó kapacitásuk zárt térben 15-18 fő, nyitott teraszon 30-40 fő. Egész évben nyitva tartanak. Borkóstoláshoz előzetes bejelentkezés szükséges.

A pincészet Pécselyen, a Balatonfüred-Csopaki borvidéken dolgozik, 18 hektár szőlőt művel. Jellemzően családi borászat és pincészet, a munka nagy részét mezőgazdasági gépek segítségével a családtagok végzik. Jellemző szőlőtípusaik: cabernet sauvignon, cabernet franc, merlot, rizling, muscat ottonel, szürkebarát, sauvignon blanc, chardonnay. Vendéglátó kapacitásuk zárt térben 15-18 fő, nyitott teraszon 30-40 fő. Egész évben nyitva tartanak. Borkóstoláshoz előzetes bejelentkezés szükséges.

A kert végében erdőszéli borospince, borkóstolási lehetőséggel. Borospincénkben 50 főig borkóstolókat is tudunk rendezni, esetleg egytálétellel, vagy zsíros kenyérrel, füstölt hússal, grillezéssel, házi rétessel.

A kert végében erdőszéli borospince, borkóstolási lehetőséggel. Borospincénkben 50 főig borkóstolókat is tudunk rendezni, esetleg egytálétellel, vagy zsíros kenyérrel, füstölt hússal, grillezéssel, házi rétessel.

A kert végében erdőszéli borospince, borkóstolási lehetőséggel. Borospincénkben 50 főig borkóstolókat is tudunk rendezni, esetleg egytálétellel, vagy zsíros kenyérrel, füstölt hússal, grillezéssel, házi rétessel.

A pince alsó szintjének egyik oldaljáratában borozó került kialakításra, ahol lehetőség nyílik a hagyományos oxidatív eljárással, fahordóban érlelt tokaji borfajták – furmint, hárslevelű, sárgamuskotály, szamorodnik, és aszúk – kóstolására, fogyasztására, vásárlására.

A pince alsó szintjének egyik oldaljáratában borozó került kialakításra, ahol lehetőség nyílik a hagyományos oxidatív eljárással, fahordóban érlelt tokaji borfajták – furmint, hárslevelű, sárgamuskotály, szamorodnik, és aszúk – kóstolására, fogyasztására, vásárlására.

A pince alsó szintjének egyik oldaljáratában borozó került kialakításra, ahol lehetőség nyílik a hagyományos oxidatív eljárással, fahordóban érlelt tokaji borfajták – furmint, hárslevelű, sárgamuskotály, szamorodnik, és aszúk – kóstolására, fogyasztására, vásárlására.

A Csiki Pince egy családi vállalkozás, mely Magyarország egyik leghíresebb és legszebb borvidékén, villányi borvidék gyönyörű pincesorán található. A híres borvidéken minden körülmény adott a kiváló borkészítéshez. A tavasz korán beköszönt, a nyár hosszú és forró. A kedvező talajadottságoknak köszönhetően, itt teremnek Magyarországon a legjobb minőségű borok.

A Csiki Pince egy családi vállalkozás, mely Magyarország egyik leghíresebb és legszebb borvidékén, villányi borvidék gyönyörű pincesorán található. A híres borvidéken minden körülmény adott a kiváló borkészítéshez. A tavasz korán beköszönt, a nyár hosszú és forró. A kedvező talajadottságoknak köszönhetően, itt teremnek Magyarországon a legjobb minőségű borok.

A Csiki Pince egy családi vállalkozás, mely Magyarország egyik leghíresebb és legszebb borvidékén, villányi borvidék gyönyörű pincesorán található. A híres borvidéken minden körülmény adott a kiváló borkészítéshez. A tavasz korán beköszönt, a nyár hosszú és forró. A kedvező talajadottságoknak köszönhetően, itt teremnek Magyarországon a legjobb minőségű borok.

A festői szépségű birtokon felépített látványborászatban a minőségi borokat korszerű technológiai berendezések segítségével állítják elő. A borászat palackozott nedűit olyan ismert szőlőfajtákból készítik, mint a chardonnay, sauvignon blanc vagy cabernet sauvignon.

A festői szépségű birtokon felépített látványborászatban a minőségi borokat korszerű technológiai berendezések segítségével állítják elő. A borászat palackozott nedűit olyan ismert szőlőfajtákból készítik, mint a chardonnay, sauvignon blanc vagy cabernet sauvignon.

A festői szépségű birtokon felépített látványborászatban a minőségi borokat korszerű technológiai berendezések segítségével állítják elő. A borászat palackozott nedűit olyan ismert szőlőfajtákból készítik, mint a chardonnay, sauvignon blanc vagy cabernet sauvignon.

Lanka Pincészet Ceglédbercelen.

Lanka Pincészet Ceglédbercelen.

Lanka Pincészet Ceglédbercelen.

A Léránt család szőlőműveléssel és borkészítéssel kapcsolatos emlékei 1890-es évektől datálhatóak, ekkor építette meg Léránt György a borospincéjét, és telepítette a szőlőbirtokát. Ekkor még a települést Nemestördemicznek hívták, és a falu lakossága alig haladta meg a körülbelül 200 lelket. Akkor még maga sem gondolta, hogy majd a dédunokái is ezt a keserédes, egész embert kívánó hivatást továbbviszik…

A Léránt család szőlőműveléssel és borkészítéssel kapcsolatos emlékei 1890-es évektől datálhatóak, ekkor építette meg Léránt György a borospincéjét, és telepítette a szőlőbirtokát. Ekkor még a települést Nemestördemicznek hívták, és a falu lakossága alig haladta meg a körülbelül 200 lelket. Akkor még maga sem gondolta, hogy majd a dédunokái is ezt a keserédes, egész embert kívánó hivatást továbbviszik…

A Léránt család szőlőműveléssel és borkészítéssel kapcsolatos emlékei 1890-es évektől datálhatóak, ekkor építette meg Léránt György a borospincéjét, és telepítette a szőlőbirtokát. Ekkor még a települést Nemestördemicznek hívták, és a falu lakossága alig haladta meg a körülbelül 200 lelket. Akkor még maga sem gondolta, hogy majd a dédunokái is ezt a keserédes, egész embert kívánó hivatást továbbviszik…

A Kecskeméti Mathiász János Borrend 1986. március 21. alakult. Névadónk, Mathiász János szőlőnemesítő, aki munkássága során elsősorban csemegeszőlőket nemesített, amelyek közül néhány még napjainkban is termesztésben van.

A Kecskeméti Mathiász János Borrend 1986. március 21. alakult. Névadónk, Mathiász János szőlőnemesítő, aki munkássága során elsősorban csemegeszőlőket nemesített, amelyek közül néhány még napjainkban is termesztésben van.

A Kecskeméti Mathiász János Borrend 1986. március 21. alakult. Névadónk, Mathiász János szőlőnemesítő, aki munkássága során elsősorban csemegeszőlőket nemesített, amelyek közül néhány még napjainkban is termesztésben van.

érdekelnek a hirdetési lehetőségeink?

Kérlek, küldj e-mailt az info@programturizmus.hu címre!

Legjobb élmények