Borkóstoló
Pincészet
Borpince
Borvásárlás
Bor webshop
Pincelátogatás
Palackozott bor
Borvacsora
Borászat
Borház
Borfesztivál
Borbár
Borbirtok
Borterasz
Vinotéka
Borozó
Bortúra
Szőlőbirtok
Fehérbor
Borétterem
Szüret
Borrendelés
Dűlőtúra
Kézműves bor
Borbolt
Borbemutató
Vörösbor
Borrend
Bormúzeum
Borszaküzlet
Aszúbor
Pincetúra
Bortrezor
Birtoklátogatás
Folyóbor
Présház
Borértékesítés
Borünnep
Pinceborozó
Látványpince
Nyitott pincék
Bornap
Borút
Borhajó
Borkereskedés
Borverseny
Borút állomás
Újbor
Fesztivál
Gyöngyözőbor
Gondolkozott e már azon, hogyan lehetne a borkóstolást élménnyé varázsolni? Ha igen, mi úgy gondoljuk, hogy itt az ideje valóra váltani, mégpedig : velünk! Mi a zászlónkra írtuk az `élmény borkóstolás` intézményét kialakítani és meghonosítani. Legyen a bor szeretete mellett a táj, a helyi kultúra és az élő zene élvezete egy -egy indok arra, hogy hozzánk ellátogassanak.
Gondolkozott e már azon, hogyan lehetne a borkóstolást élménnyé varázsolni? Ha igen, mi úgy gondoljuk, hogy itt az ideje valóra váltani, mégpedig : velünk! Mi a zászlónkra írtuk az `élmény borkóstolás` intézményét kialakítani és meghonosítani. Legyen a bor szeretete mellett a táj, a helyi kultúra és az élő zene élvezete egy -egy indok arra, hogy hozzánk ellátogassanak.
Gondolkozott e már azon, hogyan lehetne a borkóstolást élménnyé varázsolni? Ha igen, mi úgy gondoljuk, hogy itt az ideje valóra váltani, mégpedig : velünk! Mi a zászlónkra írtuk az `élmény borkóstolás` intézményét kialakítani és meghonosítani. Legyen a bor szeretete mellett a táj, a helyi kultúra és az élő zene élvezete egy -egy indok arra, hogy hozzánk ellátogassanak.
A pincészet több, mint 16 ha területen gazdálkodik a Szentendre melletti Kőhegyen, Pilisborosjenőn, sőt, a horvát határ mellett is van ültetvényük. Küldetésük, hogy a szentendrei szőlészeti és borászati kultúrát újjáélesszék több mint 100 éves álmából és így a Dunakanyar és szűkebb értelemben Szentendre meghatározó mezőgazdasági vállalkozásává váljanak.
A pincészet több, mint 16 ha területen gazdálkodik a Szentendre melletti Kőhegyen, Pilisborosjenőn, sőt, a horvát határ mellett is van ültetvényük. Küldetésük, hogy a szentendrei szőlészeti és borászati kultúrát újjáélesszék több mint 100 éves álmából és így a Dunakanyar és szűkebb értelemben Szentendre meghatározó mezőgazdasági vállalkozásává váljanak.
A pincészet több, mint 16 ha területen gazdálkodik a Szentendre melletti Kőhegyen, Pilisborosjenőn, sőt, a horvát határ mellett is van ültetvényük. Küldetésük, hogy a szentendrei szőlészeti és borászati kultúrát újjáélesszék több mint 100 éves álmából és így a Dunakanyar és szűkebb értelemben Szentendre meghatározó mezőgazdasági vállalkozásává váljanak.
Hangulatos, családias környezetben, pincelátogatással és borkóstolással várják a régi és új vendégeket a Kökény és Fia Családi Borászatban. Borászatunk ideális helyszíne baráti találkozóknak, családi és céges rendezvényeknek. Éttermünkben főként a saját gazdaságunkban megtermelt, illetve helyi termelőktől beszerzett alapanyagok felhasználásával készülő fogásokat szolgáljuk fel, melyekhez szívesen ajánljuk a hozzájuk illő borokat. Készételeink megvásárolhatóak a borkimérésünkben vagy rendelhetőek házhoz szállítással is. Borászatunkban 5 mesébe illő Szőlős kunyhó és hangulatos Wellness kunyhó várja a vendégeket.
Hangulatos, családias környezetben, pincelátogatással és borkóstolással várják a régi és új vendégeket a Kökény és Fia Családi Borászatban. Borászatunk ideális helyszíne baráti találkozóknak, családi és céges rendezvényeknek. Éttermünkben főként a saját gazdaságunkban megtermelt, illetve helyi termelőktől beszerzett alapanyagok felhasználásával készülő fogásokat szolgáljuk fel, melyekhez szívesen ajánljuk a hozzájuk illő borokat. Készételeink megvásárolhatóak a borkimérésünkben vagy rendelhetőek házhoz szállítással is. Borászatunkban 5 mesébe illő Szőlős kunyhó és hangulatos Wellness kunyhó várja a vendégeket.
Hangulatos, családias környezetben, pincelátogatással és borkóstolással várják a régi és új vendégeket a Kökény és Fia Családi Borászatban. Borászatunk ideális helyszíne baráti találkozóknak, családi és céges rendezvényeknek. Éttermünkben főként a saját gazdaságunkban megtermelt, illetve helyi termelőktől beszerzett alapanyagok felhasználásával készülő fogásokat szolgáljuk fel, melyekhez szívesen ajánljuk a hozzájuk illő borokat. Készételeink megvásárolhatóak a borkimérésünkben vagy rendelhetőek házhoz szállítással is. Borászatunkban 5 mesébe illő Szőlős kunyhó és hangulatos Wellness kunyhó várja a vendégeket.
A borászat ültetvényeinek fajtaösszetétele széles, melyeket középmagas és alacsony kordonon művelnek. A jelenlegi ültetvény, melyben domináns a kék szőlő Eger, Egerszólát és Verpelét határában terül el. Az Egri Bikavér és az Egri Bikavér Superior nemes ízvilágát évről-évre az alábbi vörösborok közül minimum négy, de leginkább öt fajta házasításával alakítjuk ki (Kékfrankos, Cabernet franc, Cabernet sauvignon, Merlot, Kékoportó, Blauburger, Kadarka, Pinot Noir). A borok minőségét a borvidék sajátos mikroklímája, és a szigorúan alacsony terméshozam (50-70 q/ha) garantálja.
A borászat ültetvényeinek fajtaösszetétele széles, melyeket középmagas és alacsony kordonon művelnek. A jelenlegi ültetvény, melyben domináns a kék szőlő Eger, Egerszólát és Verpelét határában terül el. Az Egri Bikavér és az Egri Bikavér Superior nemes ízvilágát évről-évre az alábbi vörösborok közül minimum négy, de leginkább öt fajta házasításával alakítjuk ki (Kékfrankos, Cabernet franc, Cabernet sauvignon, Merlot, Kékoportó, Blauburger, Kadarka, Pinot Noir). A borok minőségét a borvidék sajátos mikroklímája, és a szigorúan alacsony terméshozam (50-70 q/ha) garantálja.
A borászat ültetvényeinek fajtaösszetétele széles, melyeket középmagas és alacsony kordonon művelnek. A jelenlegi ültetvény, melyben domináns a kék szőlő Eger, Egerszólát és Verpelét határában terül el. Az Egri Bikavér és az Egri Bikavér Superior nemes ízvilágát évről-évre az alábbi vörösborok közül minimum négy, de leginkább öt fajta házasításával alakítjuk ki (Kékfrankos, Cabernet franc, Cabernet sauvignon, Merlot, Kékoportó, Blauburger, Kadarka, Pinot Noir). A borok minőségét a borvidék sajátos mikroklímája, és a szigorúan alacsony terméshozam (50-70 q/ha) garantálja.