Turizmus Program

Siófoki Gasztrohétvége

Márton-napi programok

PontyShow Horgászkiállítás

Csoki workshop

Kastély élmények

Kék Zónák Titkai

Borkóstoló

Borkóstoló programokat és borkóstolást kínáló pincéket és borházakat ajánlunk. A borkóstoló programon részt venni, vagy betérni egy pincébe megkóstolni a gazda borát nem csak gasztronómiai élvezet, hanem a táj, és az ott élő emberek életének megismerése is. Keljünk útra és kóstoljuk meg a kiváló borokat!

A Somlói Borrend 1992-ben alakult Magyarország legkisebb történelmi borvidékén. Célja: a Somló hírnevét, hagyományait megőrizni, növelni, a környék gazdasági, idegenforgalmi céljainak megvalósulásában közreműködni, a kulturális értékeket gyarapítani.

A Somlói Borrend 1992-ben alakult Magyarország legkisebb történelmi borvidékén. Célja: a Somló hírnevét, hagyományait megőrizni, növelni, a környék gazdasági, idegenforgalmi céljainak megvalósulásában közreműködni, a kulturális értékeket gyarapítani.

A Somlói Borrend 1992-ben alakult Magyarország legkisebb történelmi borvidékén. Célja: a Somló hírnevét, hagyományait megőrizni, növelni, a környék gazdasági, idegenforgalmi céljainak megvalósulásában közreműködni, a kulturális értékeket gyarapítani.

Vulkanikus borok bio termelésben Takács Lajos egykori birtokán.

Vulkanikus borok bio termelésben Takács Lajos egykori birtokán.

Vulkanikus borok bio termelésben Takács Lajos egykori birtokán.

Többgenerációs pincészetünk több mint 30 éve foglalkozik a bortermelés művészetével. Munkánk során ötvöződik a nagyszülők tapasztalata és borszeretete, a szülők évtizedes gyakorlata és a legfiatalabb nemzedék lendülete, tudományos ismeretei. A pincészet különlegessége abban rejlik, hogy szőlőtőkéinek zöme a Villányi borvidéken terem, látványpincénk azonban Pécsett található, így a pécsiek helyben juthatnak hozzá a villányi nedűhöz. A pécsi pincén kívül Budapesten is több borszaküzlettel rendelkezik vállalkozásunk, ahol kizárólag saját termelésű borainkat vásárolhatják meg az érdeklődők.

Többgenerációs pincészetünk több mint 30 éve foglalkozik a bortermelés művészetével. Munkánk során ötvöződik a nagyszülők tapasztalata és borszeretete, a szülők évtizedes gyakorlata és a legfiatalabb nemzedék lendülete, tudományos ismeretei. A pincészet különlegessége abban rejlik, hogy szőlőtőkéinek zöme a Villányi borvidéken terem, látványpincénk azonban Pécsett található, így a pécsiek helyben juthatnak hozzá a villányi nedűhöz. A pécsi pincén kívül Budapesten is több borszaküzlettel rendelkezik vállalkozásunk, ahol kizárólag saját termelésű borainkat vásárolhatják meg az érdeklődők.

Többgenerációs pincészetünk több mint 30 éve foglalkozik a bortermelés művészetével. Munkánk során ötvöződik a nagyszülők tapasztalata és borszeretete, a szülők évtizedes gyakorlata és a legfiatalabb nemzedék lendülete, tudományos ismeretei. A pincészet különlegessége abban rejlik, hogy szőlőtőkéinek zöme a Villányi borvidéken terem, látványpincénk azonban Pécsett található, így a pécsiek helyben juthatnak hozzá a villányi nedűhöz. A pécsi pincén kívül Budapesten is több borszaküzlettel rendelkezik vállalkozásunk, ahol kizárólag saját termelésű borainkat vásárolhatják meg az érdeklődők.

A tölgyfahordóban általában 24-48 hónapig érlelt, kizárólag kézműves eljárással készült borokat átlagosan két évig pihentetjük palackban, forgalomba hozatal előtt. Az alábbi borok érhetők el megvételre illetve kóstolásra: furmint, juhfark, olaszrizling, hárslevelű, chardonnay, nászéjszakák bora. Rendezvényeket, csoportokat is fogadunk kb. 50 főig, előzetes bejelentkezéssel.

A tölgyfahordóban általában 24-48 hónapig érlelt, kizárólag kézműves eljárással készült borokat átlagosan két évig pihentetjük palackban, forgalomba hozatal előtt. Az alábbi borok érhetők el megvételre illetve kóstolásra: furmint, juhfark, olaszrizling, hárslevelű, chardonnay, nászéjszakák bora. Rendezvényeket, csoportokat is fogadunk kb. 50 főig, előzetes bejelentkezéssel.

A tölgyfahordóban általában 24-48 hónapig érlelt, kizárólag kézműves eljárással készült borokat átlagosan két évig pihentetjük palackban, forgalomba hozatal előtt. Az alábbi borok érhetők el megvételre illetve kóstolásra: furmint, juhfark, olaszrizling, hárslevelű, chardonnay, nászéjszakák bora. Rendezvényeket, csoportokat is fogadunk kb. 50 főig, előzetes bejelentkezéssel.

Legfontosabb feladatunk, hogy olyan egyedi, minőségi borokat készítsünk, amik csak az Egri Borvidéken születhetnek meg. Boraink természetes, hagyományos eljárással készülnek. A szeretet, az elhivatottság vezérli utunkat. Törekszünk a jónak gyakorlására.

Legfontosabb feladatunk, hogy olyan egyedi, minőségi borokat készítsünk, amik csak az Egri Borvidéken születhetnek meg. Boraink természetes, hagyományos eljárással készülnek. A szeretet, az elhivatottság vezérli utunkat. Törekszünk a jónak gyakorlására.

Legfontosabb feladatunk, hogy olyan egyedi, minőségi borokat készítsünk, amik csak az Egri Borvidéken születhetnek meg. Boraink természetes, hagyományos eljárással készülnek. A szeretet, az elhivatottság vezérli utunkat. Törekszünk a jónak gyakorlására.

A St. Andrea Wine & Skybar prémium kategóriájú, évszaktól független bár-étterem a belváros egyik legfrekventáltabb helyén, a Vörösmarty téren. Egész évben várja vendégeit egy felejthetetlen koktélozásra vagy éppen borozásra, hiszen a két nyitott körterasz mellett teljesen zárható, üvegfalú bár rész került kialakításra. A borokról többszörösen díjnyertes borászatunk, a hamisítatlan bar food fogásokról pedig a nemzetközi szinten is elismert séfünk gondoskodik.

A St. Andrea Wine & Skybar prémium kategóriájú, évszaktól független bár-étterem a belváros egyik legfrekventáltabb helyén, a Vörösmarty téren. Egész évben várja vendégeit egy felejthetetlen koktélozásra vagy éppen borozásra, hiszen a két nyitott körterasz mellett teljesen zárható, üvegfalú bár rész került kialakításra. A borokról többszörösen díjnyertes borászatunk, a hamisítatlan bar food fogásokról pedig a nemzetközi szinten is elismert séfünk gondoskodik.

A St. Andrea Wine & Skybar prémium kategóriájú, évszaktól független bár-étterem a belváros egyik legfrekventáltabb helyén, a Vörösmarty téren. Egész évben várja vendégeit egy felejthetetlen koktélozásra vagy éppen borozásra, hiszen a két nyitott körterasz mellett teljesen zárható, üvegfalú bár rész került kialakításra. A borokról többszörösen díjnyertes borászatunk, a hamisítatlan bar food fogásokról pedig a nemzetközi szinten is elismert séfünk gondoskodik.

Borainkat irányítva készítjük, a fehér és a rosé bort hűtve, míg a vörösborokat 28 fokon tartva 12-14 napig erjesztjük. Zömében acéltartályokkal rendelkezünk, de a palackozásra szánt vörösborokat fahordóban érleljük. A megtermelt borokat elsősorban saját borozónkban folyóborként értékesítjük. Továbbá, aki a régi hagyományokat, szőlészeti eszközöket kedveli, megtekintheti a nagyszülők gyűjteményét a pincészet saját múzeumában.

Borainkat irányítva készítjük, a fehér és a rosé bort hűtve, míg a vörösborokat 28 fokon tartva 12-14 napig erjesztjük. Zömében acéltartályokkal rendelkezünk, de a palackozásra szánt vörösborokat fahordóban érleljük. A megtermelt borokat elsősorban saját borozónkban folyóborként értékesítjük. Továbbá, aki a régi hagyományokat, szőlészeti eszközöket kedveli, megtekintheti a nagyszülők gyűjteményét a pincészet saját múzeumában.

Borainkat irányítva készítjük, a fehér és a rosé bort hűtve, míg a vörösborokat 28 fokon tartva 12-14 napig erjesztjük. Zömében acéltartályokkal rendelkezünk, de a palackozásra szánt vörösborokat fahordóban érleljük. A megtermelt borokat elsősorban saját borozónkban folyóborként értékesítjük. Továbbá, aki a régi hagyományokat, szőlészeti eszközöket kedveli, megtekintheti a nagyszülők gyűjteményét a pincészet saját múzeumában.

A szőlőtermesztész és borkészítés mellett borszaküzletünkben borászati kellékeket értékesítünk széles választékban a feldolgozástól a palackozásig.

A szőlőtermesztész és borkészítés mellett borszaküzletünkben borászati kellékeket értékesítünk széles választékban a feldolgozástól a palackozásig.

A szőlőtermesztész és borkészítés mellett borszaküzletünkben borászati kellékeket értékesítünk széles választékban a feldolgozástól a palackozásig.

Szentjakabfán várja a bort kedvelőket a Steixner Pince. Összes szőlőterületünk 4,5 ha. Fajtaválasztékunk: Olaszrizling, Szürke-barát, Rizlingszilváni, Zweigelt, Juhfark. Borospincém a községtől 1 km távolságban található. Déli irányból gyönyörű rálátás van a 8 km-re elterülő Balatonra.

Szentjakabfán várja a bort kedvelőket a Steixner Pince. Összes szőlőterületünk 4,5 ha. Fajtaválasztékunk: Olaszrizling, Szürke-barát, Rizlingszilváni, Zweigelt, Juhfark. Borospincém a községtől 1 km távolságban található. Déli irányból gyönyörű rálátás van a 8 km-re elterülő Balatonra.

Szentjakabfán várja a bort kedvelőket a Steixner Pince. Összes szőlőterületünk 4,5 ha. Fajtaválasztékunk: Olaszrizling, Szürke-barát, Rizlingszilváni, Zweigelt, Juhfark. Borospincém a községtől 1 km távolságban található. Déli irányból gyönyörű rálátás van a 8 km-re elterülő Balatonra.

Pincénk a neszmélyi borvidéken, a baji Nagysikár-hegyen található. Fehér és rosé borokat fajélesztős beoltással, irányított erjesztéssel, reduktív technológiával készítjük. A kék szőlőből készülő vörös borok héjon erjesztve, ászokban érlelve készülnek. Nagy örömmel és szeretettel várjuk a boraink és a pince iránt érdeklődő borbarátokat. A borkóstolókat a Nagysikár-hegyen levő pince-borozóban tartjuk előzetes bejelentkezéssel egyeztetett időpontban. Mi az amit még kívánni tudunk? Friss levegő, csend és nyugalom.

Pincénk a neszmélyi borvidéken, a baji Nagysikár-hegyen található. Fehér és rosé borokat fajélesztős beoltással, irányított erjesztéssel, reduktív technológiával készítjük. A kék szőlőből készülő vörös borok héjon erjesztve, ászokban érlelve készülnek. Nagy örömmel és szeretettel várjuk a boraink és a pince iránt érdeklődő borbarátokat. A borkóstolókat a Nagysikár-hegyen levő pince-borozóban tartjuk előzetes bejelentkezéssel egyeztetett időpontban. Mi az amit még kívánni tudunk? Friss levegő, csend és nyugalom.

Pincénk a neszmélyi borvidéken, a baji Nagysikár-hegyen található. Fehér és rosé borokat fajélesztős beoltással, irányított erjesztéssel, reduktív technológiával készítjük. A kék szőlőből készülő vörös borok héjon erjesztve, ászokban érlelve készülnek. Nagy örömmel és szeretettel várjuk a boraink és a pince iránt érdeklődő borbarátokat. A borkóstolókat a Nagysikár-hegyen levő pince-borozóban tartjuk előzetes bejelentkezéssel egyeztetett időpontban. Mi az amit még kívánni tudunk? Friss levegő, csend és nyugalom.

1...495051...62

érdekelnek a hirdetési lehetőségeink?

Kérlek, küldj e-mailt az info@programturizmus.hu címre!

Black Friday akció -30% kedvezmény, Hévíz Bonvital Gastro & Wellness Hotel
Black Friday akció -30% kedvezmény, Hévíz Bonvital Gastro & Wellness Hotel

Legjobb élmények