Turizmus Program

Siófoki Gasztrohétvége

Márton-napi programok

PontyShow Horgászkiállítás

Csoki workshop

Kastély élmények

Kék Zónák Titkai

Borkóstoló

Borkóstoló programokat és borkóstolást kínáló pincéket és borházakat ajánlunk. A borkóstoló programon részt venni, vagy betérni egy pincébe megkóstolni a gazda borát nem csak gasztronómiai élvezet, hanem a táj, és az ott élő emberek életének megismerése is. Keljünk útra és kóstoljuk meg a kiváló borokat!
Népszerűség

A pincészet területei Tokaj-Hegyalján, Tállya legkiválóbb dűlőiben terülnek el, ahol főleg furmint és hárslevelű szőlőfajták találhatóak. Jelenleg 35 hektáron gazdálkodunk. A borkóstolókra előzetes bejelentkezés szükséges.

A pincészet területei Tokaj-Hegyalján, Tállya legkiválóbb dűlőiben terülnek el, ahol főleg furmint és hárslevelű szőlőfajták találhatóak. Jelenleg 35 hektáron gazdálkodunk. A borkóstolókra előzetes bejelentkezés szükséges.

A pincészet területei Tokaj-Hegyalján, Tállya legkiválóbb dűlőiben terülnek el, ahol főleg furmint és hárslevelű szőlőfajták találhatóak. Jelenleg 35 hektáron gazdálkodunk. A borkóstolókra előzetes bejelentkezés szükséges.

Szereted a tokaji borokat, de még nem jártál Mádon? Érdekel, hogyan készülnek a boraink? Szívesen körbenéznél egy-két híres dűlőben? Amennyiben magadra ismertél, akkor várunk Téged egy borkóstolóval egybekötött pincetúrára.

Szereted a tokaji borokat, de még nem jártál Mádon? Érdekel, hogyan készülnek a boraink? Szívesen körbenéznél egy-két híres dűlőben? Amennyiben magadra ismertél, akkor várunk Téged egy borkóstolóval egybekötött pincetúrára.

Szereted a tokaji borokat, de még nem jártál Mádon? Érdekel, hogyan készülnek a boraink? Szívesen körbenéznél egy-két híres dűlőben? Amennyiben magadra ismertél, akkor várunk Téged egy borkóstolóval egybekötött pincetúrára.

A pincészet Pécselyen, a Balatonfüred-Csopaki borvidéken dolgozik, 18 hektár szőlőt művel. Jellemzően családi borászat és pincészet, a munka nagy részét mezőgazdasági gépek segítségével a családtagok végzik. Jellemző szőlőtípusaik: cabernet sauvignon, cabernet franc, merlot, rizling, muscat ottonel, szürkebarát, sauvignon blanc, chardonnay. Vendéglátó kapacitásuk zárt térben 15-18 fő, nyitott teraszon 30-40 fő. Egész évben nyitva tartanak. Borkóstoláshoz előzetes bejelentkezés szükséges.

A pincészet Pécselyen, a Balatonfüred-Csopaki borvidéken dolgozik, 18 hektár szőlőt művel. Jellemzően családi borászat és pincészet, a munka nagy részét mezőgazdasági gépek segítségével a családtagok végzik. Jellemző szőlőtípusaik: cabernet sauvignon, cabernet franc, merlot, rizling, muscat ottonel, szürkebarát, sauvignon blanc, chardonnay. Vendéglátó kapacitásuk zárt térben 15-18 fő, nyitott teraszon 30-40 fő. Egész évben nyitva tartanak. Borkóstoláshoz előzetes bejelentkezés szükséges.

A pincészet Pécselyen, a Balatonfüred-Csopaki borvidéken dolgozik, 18 hektár szőlőt művel. Jellemzően családi borászat és pincészet, a munka nagy részét mezőgazdasági gépek segítségével a családtagok végzik. Jellemző szőlőtípusaik: cabernet sauvignon, cabernet franc, merlot, rizling, muscat ottonel, szürkebarát, sauvignon blanc, chardonnay. Vendéglátó kapacitásuk zárt térben 15-18 fő, nyitott teraszon 30-40 fő. Egész évben nyitva tartanak. Borkóstoláshoz előzetes bejelentkezés szükséges.

A kert végében erdőszéli borospince, borkóstolási lehetőséggel. Borospincénkben 50 főig borkóstolókat is tudunk rendezni, esetleg egytálétellel, vagy zsíros kenyérrel, füstölt hússal, grillezéssel, házi rétessel.

A kert végében erdőszéli borospince, borkóstolási lehetőséggel. Borospincénkben 50 főig borkóstolókat is tudunk rendezni, esetleg egytálétellel, vagy zsíros kenyérrel, füstölt hússal, grillezéssel, házi rétessel.

A kert végében erdőszéli borospince, borkóstolási lehetőséggel. Borospincénkben 50 főig borkóstolókat is tudunk rendezni, esetleg egytálétellel, vagy zsíros kenyérrel, füstölt hússal, grillezéssel, házi rétessel.

A pince alsó szintjének egyik oldaljáratában borozó került kialakításra, ahol lehetőség nyílik a hagyományos oxidatív eljárással, fahordóban érlelt tokaji borfajták – furmint, hárslevelű, sárgamuskotály, szamorodnik, és aszúk – kóstolására, fogyasztására, vásárlására.

A pince alsó szintjének egyik oldaljáratában borozó került kialakításra, ahol lehetőség nyílik a hagyományos oxidatív eljárással, fahordóban érlelt tokaji borfajták – furmint, hárslevelű, sárgamuskotály, szamorodnik, és aszúk – kóstolására, fogyasztására, vásárlására.

A pince alsó szintjének egyik oldaljáratában borozó került kialakításra, ahol lehetőség nyílik a hagyományos oxidatív eljárással, fahordóban érlelt tokaji borfajták – furmint, hárslevelű, sárgamuskotály, szamorodnik, és aszúk – kóstolására, fogyasztására, vásárlására.

A Csiki Pince egy családi vállalkozás, mely Magyarország egyik leghíresebb és legszebb borvidékén, villányi borvidék gyönyörű pincesorán található. A híres borvidéken minden körülmény adott a kiváló borkészítéshez. A tavasz korán beköszönt, a nyár hosszú és forró. A kedvező talajadottságoknak köszönhetően, itt teremnek Magyarországon a legjobb minőségű borok.

A Csiki Pince egy családi vállalkozás, mely Magyarország egyik leghíresebb és legszebb borvidékén, villányi borvidék gyönyörű pincesorán található. A híres borvidéken minden körülmény adott a kiváló borkészítéshez. A tavasz korán beköszönt, a nyár hosszú és forró. A kedvező talajadottságoknak köszönhetően, itt teremnek Magyarországon a legjobb minőségű borok.

A Csiki Pince egy családi vállalkozás, mely Magyarország egyik leghíresebb és legszebb borvidékén, villányi borvidék gyönyörű pincesorán található. A híres borvidéken minden körülmény adott a kiváló borkészítéshez. A tavasz korán beköszönt, a nyár hosszú és forró. A kedvező talajadottságoknak köszönhetően, itt teremnek Magyarországon a legjobb minőségű borok.

A festői szépségű birtokon felépített látványborászatban a minőségi borokat korszerű technológiai berendezések segítségével állítják elő. A borászat palackozott nedűit olyan ismert szőlőfajtákból készítik, mint a chardonnay, sauvignon blanc vagy cabernet sauvignon.

A festői szépségű birtokon felépített látványborászatban a minőségi borokat korszerű technológiai berendezések segítségével állítják elő. A borászat palackozott nedűit olyan ismert szőlőfajtákból készítik, mint a chardonnay, sauvignon blanc vagy cabernet sauvignon.

A festői szépségű birtokon felépített látványborászatban a minőségi borokat korszerű technológiai berendezések segítségével állítják elő. A borászat palackozott nedűit olyan ismert szőlőfajtákból készítik, mint a chardonnay, sauvignon blanc vagy cabernet sauvignon.

A Léránt család szőlőműveléssel és borkészítéssel kapcsolatos emlékei 1890-es évektől datálhatóak, ekkor építette meg Léránt György a borospincéjét, és telepítette a szőlőbirtokát. Ekkor még a települést Nemestördemicznek hívták, és a falu lakossága alig haladta meg a körülbelül 200 lelket. Akkor még maga sem gondolta, hogy majd a dédunokái is ezt a keserédes, egész embert kívánó hivatást továbbviszik…

A Léránt család szőlőműveléssel és borkészítéssel kapcsolatos emlékei 1890-es évektől datálhatóak, ekkor építette meg Léránt György a borospincéjét, és telepítette a szőlőbirtokát. Ekkor még a települést Nemestördemicznek hívták, és a falu lakossága alig haladta meg a körülbelül 200 lelket. Akkor még maga sem gondolta, hogy majd a dédunokái is ezt a keserédes, egész embert kívánó hivatást továbbviszik…

A Léránt család szőlőműveléssel és borkészítéssel kapcsolatos emlékei 1890-es évektől datálhatóak, ekkor építette meg Léránt György a borospincéjét, és telepítette a szőlőbirtokát. Ekkor még a települést Nemestördemicznek hívták, és a falu lakossága alig haladta meg a körülbelül 200 lelket. Akkor még maga sem gondolta, hogy majd a dédunokái is ezt a keserédes, egész embert kívánó hivatást továbbviszik…

Regionális alapokon nyugvó top 100-as bisztrókonyha borélménnyel a Bükk lábánál. Degusztácios bormenük,” farmtól az asztalig” szemléletű konyha.

Regionális alapokon nyugvó top 100-as bisztrókonyha borélménnyel a Bükk lábánál. Degusztácios bormenük,” farmtól az asztalig” szemléletű konyha.

Regionális alapokon nyugvó top 100-as bisztrókonyha borélménnyel a Bükk lábánál. Degusztácios bormenük,” farmtól az asztalig” szemléletű konyha.

érdekelnek a hirdetési lehetőségeink?

Kérlek, küldj e-mailt az info@programturizmus.hu címre!

Black Friday akció -30% kedvezmény, Hévíz Bonvital Gastro & Wellness Hotel
Black Friday akció -30% kedvezmény, Hévíz Bonvital Gastro & Wellness Hotel

Legjobb élmények