
A pincészet a Dél-balatoni Borút minősített állomása. Előzetes bejelentkezést követően a vendégek 7 fajta bort kóstolhatnak meg, igény szerint vacsorával egybekötve. Szőlőfajták: olaszrizling, királyleányka, müller thurgau, chardonnay, muscat ottonel, merlot, pinot noir, cabernet sauvignon, Irsai Olivér, rajnai rizling.
A pincészet a Dél-balatoni Borút minősített állomása. Előzetes bejelentkezést követően a vendégek 7 fajta bort kóstolhatnak meg, igény szerint vacsorával egybekötve. Szőlőfajták: olaszrizling, királyleányka, müller thurgau, chardonnay, muscat ottonel, merlot, pinot noir, cabernet sauvignon, Irsai Olivér, rajnai rizling.

A pincészet a Dél-balatoni Borút minősített állomása. Előzetes bejelentkezést követően a vendégek 7 fajta bort kóstolhatnak meg, igény szerint vacsorával egybekötve. Szőlőfajták: olaszrizling, királyleányka, müller thurgau, chardonnay, muscat ottonel, merlot, pinot noir, cabernet sauvignon, Irsai Olivér, rajnai rizling.

A borászat ültetvényeinek fajtaösszetétele széles, melyeket középmagas és alacsony kordonon művelnek. A jelenlegi ültetvény, melyben domináns a kék szőlő Eger, Egerszólát és Verpelét határában terül el. Az Egri Bikavér és az Egri Bikavér Superior nemes ízvilágát évről-évre az alábbi vörösborok közül minimum négy, de leginkább öt fajta házasításával alakítjuk ki (Kékfrankos, Cabernet franc, Cabernet sauvignon, Merlot, Kékoportó, Blauburger, Kadarka, Pinot Noir). A borok minőségét a borvidék sajátos mikroklímája, és a szigorúan alacsony terméshozam (50-70 q/ha) garantálja.
A borászat ültetvényeinek fajtaösszetétele széles, melyeket középmagas és alacsony kordonon művelnek. A jelenlegi ültetvény, melyben domináns a kék szőlő Eger, Egerszólát és Verpelét határában terül el. Az Egri Bikavér és az Egri Bikavér Superior nemes ízvilágát évről-évre az alábbi vörösborok közül minimum négy, de leginkább öt fajta házasításával alakítjuk ki (Kékfrankos, Cabernet franc, Cabernet sauvignon, Merlot, Kékoportó, Blauburger, Kadarka, Pinot Noir). A borok minőségét a borvidék sajátos mikroklímája, és a szigorúan alacsony terméshozam (50-70 q/ha) garantálja.

A borászat ültetvényeinek fajtaösszetétele széles, melyeket középmagas és alacsony kordonon művelnek. A jelenlegi ültetvény, melyben domináns a kék szőlő Eger, Egerszólát és Verpelét határában terül el. Az Egri Bikavér és az Egri Bikavér Superior nemes ízvilágát évről-évre az alábbi vörösborok közül minimum négy, de leginkább öt fajta házasításával alakítjuk ki (Kékfrankos, Cabernet franc, Cabernet sauvignon, Merlot, Kékoportó, Blauburger, Kadarka, Pinot Noir). A borok minőségét a borvidék sajátos mikroklímája, és a szigorúan alacsony terméshozam (50-70 q/ha) garantálja.

A pincészet a Balaton-felvidék egyik legszebb táján, a Káli-medencében a Szűcs hegyen található. A Kőróka Pince a szőlő és bortermelés hagyományait újragondolva, a korszerű technológiát az évszázados módszerekkel ötvözve készíti kézműves borait. Bor és BBQ teraszunkon BBQ fogásokkal és csodás borokkal várják a betérő vendégeket. Rendszeresen szerveznek borkóstolókat, borvacsorát és lehetőség van családi rendezvények lebonyolítására is.
A pincészet a Balaton-felvidék egyik legszebb táján, a Káli-medencében a Szűcs hegyen található. A Kőróka Pince a szőlő és bortermelés hagyományait újragondolva, a korszerű technológiát az évszázados módszerekkel ötvözve készíti kézműves borait. Bor és BBQ teraszunkon BBQ fogásokkal és csodás borokkal várják a betérő vendégeket. Rendszeresen szerveznek borkóstolókat, borvacsorát és lehetőség van családi rendezvények lebonyolítására is.

A pincészet a Balaton-felvidék egyik legszebb táján, a Káli-medencében a Szűcs hegyen található. A Kőróka Pince a szőlő és bortermelés hagyományait újragondolva, a korszerű technológiát az évszázados módszerekkel ötvözve készíti kézműves borait. Bor és BBQ teraszunkon BBQ fogásokkal és csodás borokkal várják a betérő vendégeket. Rendszeresen szerveznek borkóstolókat, borvacsorát és lehetőség van családi rendezvények lebonyolítására is.