Idén második alkalommal invitálunk az őszi szőlőfürtök-böngészésével egybekötött, bakancsos dűlőtúránkra a pincétől, az Almagyar dűlőn át, a Síkhegyre. A túrán ezúttal a Bikavér nyomába eredünk, sok izgalmas történettel és azoknak a boroknak a kóstolásával, amelyek a karnyújtásnyira elterülő ültetvények gyümölcséből készültek. A túra végén egy másik jól ismert Hungarikumunkkal, ízletes marhagulyással és házi rétessel várunk Titeket a Nyárfa alatt.
Kiemelt ajánlat
Idén második alkalommal invitálunk az őszi szőlőfürtök-böngészésével egybekötött, bakancsos dűlőtúránkra a pincétől, az Almagyar dűlőn át, a Síkhegyre. A túrán ezúttal a Bikavér nyomába eredünk, sok izgalmas történettel és azoknak a boroknak a kóstolásával, amelyek a karnyújtásnyira elterülő ültetvények gyümölcséből készültek. A túra végén egy másik jól ismert Hungarikumunkkal, ízletes marhagulyással és házi rétessel várunk Titeket a Nyárfa alatt.
Kiemelt ajánlat
Idén második alkalommal invitálunk az őszi szőlőfürtök-böngészésével egybekötött, bakancsos dűlőtúránkra a pincétől, az Almagyar dűlőn át, a Síkhegyre. A túrán ezúttal a Bikavér nyomába eredünk, sok izgalmas történettel és azoknak a boroknak a kóstolásával, amelyek a karnyújtásnyira elterülő ültetvények gyümölcséből készültek. A túra végén egy másik jól ismert Hungarikumunkkal, ízletes marhagulyással és házi rétessel várunk Titeket a Nyárfa alatt.
Kiemelt ajánlat
Bor és csokoládé kóstolóra hívjuk és várjuk Egerben 2025. december 6-án. Minden év végén elérkezik a pillanat, amikor elkerülhetetlenül megérkezik a hideg, nyirkos, téli idő. Mi ebben az évszakban azt szeretjük igazán, hogy már sok-sok éve különleges módon melegítjük fel szívünket és lelkünket, egyben készülünk fel a december hozta ünnepi hangulatra: borokkal és csokoládékkal.
Kiemelt ajánlat
Bor és csokoládé kóstolóra hívjuk és várjuk Egerben 2025. december 6-án. Minden év végén elérkezik a pillanat, amikor elkerülhetetlenül megérkezik a hideg, nyirkos, téli idő. Mi ebben az évszakban azt szeretjük igazán, hogy már sok-sok éve különleges módon melegítjük fel szívünket és lelkünket, egyben készülünk fel a december hozta ünnepi hangulatra: borokkal és csokoládékkal.
Kiemelt ajánlat
Bor és csokoládé kóstolóra hívjuk és várjuk Egerben 2025. december 6-án. Minden év végén elérkezik a pillanat, amikor elkerülhetetlenül megérkezik a hideg, nyirkos, téli idő. Mi ebben az évszakban azt szeretjük igazán, hogy már sok-sok éve különleges módon melegítjük fel szívünket és lelkünket, egyben készülünk fel a december hozta ünnepi hangulatra: borokkal és csokoládékkal.
Kiemelt ajánlat