
Magyarország első Michelin-csillagos étterme- Costes. Szeretnénk, ha ez a szó egyet jelentene önnek a kompromisszummentes minőséggel, a mesteri ízekkel, a művészi megformálással, a részletekre való odafigyeléssel, az előzékeny kiszolgálással és a kellemes hangulattal. Fejezze ki a Costes név azt az egyedi, mégis minden este megújuló kötetlen és nyugodt fine dining élményt, amelyhez oly’ sok mindenki kell: lelkiismeretes termelő, rugalmas beszállító, eltökélt személyzet és egy műértő vendég: ön.
Magyarország első Michelin-csillagos étterme- Costes. Szeretnénk, ha ez a szó egyet jelentene önnek a kompromisszummentes minőséggel, a mesteri ízekkel, a művészi megformálással, a részletekre való odafigyeléssel, az előzékeny kiszolgálással és a kellemes hangulattal. Fejezze ki a Costes név azt az egyedi, mégis minden este megújuló kötetlen és nyugodt fine dining élményt, amelyhez oly’ sok mindenki kell: lelkiismeretes termelő, rugalmas beszállító, eltökélt személyzet és egy műértő vendég: ön.

Magyarország első Michelin-csillagos étterme- Costes. Szeretnénk, ha ez a szó egyet jelentene önnek a kompromisszummentes minőséggel, a mesteri ízekkel, a művészi megformálással, a részletekre való odafigyeléssel, az előzékeny kiszolgálással és a kellemes hangulattal. Fejezze ki a Costes név azt az egyedi, mégis minden este megújuló kötetlen és nyugodt fine dining élményt, amelyhez oly’ sok mindenki kell: lelkiismeretes termelő, rugalmas beszállító, eltökélt személyzet és egy műértő vendég: ön.

A Villányi Borvidék ölelésében helyezkedik el a kevesebb mint félezer lelket számláló Kisharsány, ami amellett, hogy Magyarország egyik legdélibb pontja, otthont ad a “legvidékibb” fine dining étteremnek, a Górénak is. Falusi fine dining – vagyis a vidéki harmónia, a helyi alapanyagok és a professzionális konyhaművészet tökéletes fúziója. Cél, hogy a „falusi fine dining” legszebb oldalának megmutatásával hidat képezzenek a professzionalizmusban gazdag gasztronómia és a vidéki romantika között.
A Villányi Borvidék ölelésében helyezkedik el a kevesebb mint félezer lelket számláló Kisharsány, ami amellett, hogy Magyarország egyik legdélibb pontja, otthont ad a “legvidékibb” fine dining étteremnek, a Górénak is. Falusi fine dining – vagyis a vidéki harmónia, a helyi alapanyagok és a professzionális konyhaművészet tökéletes fúziója. Cél, hogy a „falusi fine dining” legszebb oldalának megmutatásával hidat képezzenek a professzionalizmusban gazdag gasztronómia és a vidéki romantika között.

A Villányi Borvidék ölelésében helyezkedik el a kevesebb mint félezer lelket számláló Kisharsány, ami amellett, hogy Magyarország egyik legdélibb pontja, otthont ad a “legvidékibb” fine dining étteremnek, a Górénak is. Falusi fine dining – vagyis a vidéki harmónia, a helyi alapanyagok és a professzionális konyhaművészet tökéletes fúziója. Cél, hogy a „falusi fine dining” legszebb oldalának megmutatásával hidat képezzenek a professzionalizmusban gazdag gasztronómia és a vidéki romantika között.