Turizmus Program

Téli varázs Siófokon

Fénykiállítások

Előszilveszteri gálavacsora

TOP 100 úticél

Jegyvásárlás

Főzés

Népszerűség

Főzzünk úgy, hogy a testünknek és lelkünknek a legjobb legyen! Az egészséges életmódban a táplálkozás kulcsfontosságú. Mindaz, amit fogyasztunk, segíthet a betegségek elkerülésében és leküzdésében, valamint az egyensúly és a belső nyugalom megteremtésében. Az ayurvédikus főzés ebbe az irányba fordít bennünket: helyreállítja testünket és lelki harmóniánkat, eközben különféle új és finom ételeket kóstolhatunk meg. Ha szeretnél igazi keleti különlegességeket megkóstolni és megtanulni egészséges és ízletes ételeket készíteni, gyere és főzz velünk!

Kiemelt ajánlat

Főzzünk úgy, hogy a testünknek és lelkünknek a legjobb legyen! Az egészséges életmódban a táplálkozás kulcsfontosságú. Mindaz, amit fogyasztunk, segíthet a betegségek elkerülésében és leküzdésében, valamint az egyensúly és a belső nyugalom megteremtésében. Az ayurvédikus főzés ebbe az irányba fordít bennünket: helyreállítja testünket és lelki harmóniánkat, eközben különféle új és finom ételeket kóstolhatunk meg. Ha szeretnél igazi keleti különlegességeket megkóstolni és megtanulni egészséges és ízletes ételeket készíteni, gyere és főzz velünk!

Kiemelt ajánlat

Főzzünk úgy, hogy a testünknek és lelkünknek a legjobb legyen! Az egészséges életmódban a táplálkozás kulcsfontosságú. Mindaz, amit fogyasztunk, segíthet a betegségek elkerülésében és leküzdésében, valamint az egyensúly és a belső nyugalom megteremtésében. Az ayurvédikus főzés ebbe az irányba fordít bennünket: helyreállítja testünket és lelki harmóniánkat, eközben különféle új és finom ételeket kóstolhatunk meg. Ha szeretnél igazi keleti különlegességeket megkóstolni és megtanulni egészséges és ízletes ételeket készíteni, gyere és főzz velünk!

Kiemelt ajánlat

A Károlyi Gasztro Műhely egy olyan jellegű főzőiskola, ahol minden vendégünk aktívan részt vesz a főzésben, természetesen munkatársaink mindenben rendelkezésre állnak. Hiszünk abban, hogy a főzés egy kreatív és alkotó tevékenység, mely szórakoztat, kikapcsol, összehoz és valódi élményt ad vendégeinknek. Büszkén valljuk magunkról, hogy a Károlyi Gasztro Műhely egy oktatóközpont, mely a világ gasztro kultúrájának hétköznapi nagykövete. Célunk az, hogy a közös-főzés élményét hiteles szakemberek segítségével adjuk át és receptjeinkkel otthon is bátran alkothassanak. Különleges pince műhelyünk várja az érdeklődők jelentkezését. Kérjétek személyre szabott ajánlatunkat akár egyéni, akár csapatépítő főzőshowra.

Kiemelt ajánlat

A Károlyi Gasztro Műhely egy olyan jellegű főzőiskola, ahol minden vendégünk aktívan részt vesz a főzésben, természetesen munkatársaink mindenben rendelkezésre állnak. Hiszünk abban, hogy a főzés egy kreatív és alkotó tevékenység, mely szórakoztat, kikapcsol, összehoz és valódi élményt ad vendégeinknek. Büszkén valljuk magunkról, hogy a Károlyi Gasztro Műhely egy oktatóközpont, mely a világ gasztro kultúrájának hétköznapi nagykövete. Célunk az, hogy a közös-főzés élményét hiteles szakemberek segítségével adjuk át és receptjeinkkel otthon is bátran alkothassanak. Különleges pince műhelyünk várja az érdeklődők jelentkezését. Kérjétek személyre szabott ajánlatunkat akár egyéni, akár csapatépítő főzőshowra.

Kiemelt ajánlat

A Károlyi Gasztro Műhely egy olyan jellegű főzőiskola, ahol minden vendégünk aktívan részt vesz a főzésben, természetesen munkatársaink mindenben rendelkezésre állnak. Hiszünk abban, hogy a főzés egy kreatív és alkotó tevékenység, mely szórakoztat, kikapcsol, összehoz és valódi élményt ad vendégeinknek. Büszkén valljuk magunkról, hogy a Károlyi Gasztro Műhely egy oktatóközpont, mely a világ gasztro kultúrájának hétköznapi nagykövete. Célunk az, hogy a közös-főzés élményét hiteles szakemberek segítségével adjuk át és receptjeinkkel otthon is bátran alkothassanak. Különleges pince műhelyünk várja az érdeklődők jelentkezését. Kérjétek személyre szabott ajánlatunkat akár egyéni, akár csapatépítő főzőshowra.

Kiemelt ajánlat

2026. szeptemberében sok szeretettel várjuk ismét a haluska-sztrapacska kedvelőket VANYARCRA, immáron a 21. HALUSKAFESZTIVÁLRA. A fesztivál továbbra is a folklór, a kézművesség és természetesen a régióra jellemző étel, a finom haluska / sztrapacska köré szerveződik. Idén készülünk pár meglepetéssel is, reméljük sikerül. Várjuk Önöket sok szeretettel! A krumpli alapú haluska azaz sztrapacska a `tót atyafiak` jellegzetes étele. Úgy tartja a fáma, hogy híres földink Mikszáth Kálmán is szerette, leginkább azt, amit Mauks Ilonkáéknál Csadó néni, akkor még Rozika főzött neki. Hogy ezen a napon kié lesz a legízletesebb, azt majd a zsűri dönti el. Haluskás versekkel, rigmusokkal is készülhetnek a főzőcsapatok és a vendégek egyaránt, de lesz haluskaevő verseny is. Várunk mindenkit 2026-ban is szeptember második szombatján, a 21. Haluskafesztiválon!

Kiemelt ajánlat

2026. szeptemberében sok szeretettel várjuk ismét a haluska-sztrapacska kedvelőket VANYARCRA, immáron a 21. HALUSKAFESZTIVÁLRA. A fesztivál továbbra is a folklór, a kézművesség és természetesen a régióra jellemző étel, a finom haluska / sztrapacska köré szerveződik. Idén készülünk pár meglepetéssel is, reméljük sikerül. Várjuk Önöket sok szeretettel! A krumpli alapú haluska azaz sztrapacska a `tót atyafiak` jellegzetes étele. Úgy tartja a fáma, hogy híres földink Mikszáth Kálmán is szerette, leginkább azt, amit Mauks Ilonkáéknál Csadó néni, akkor még Rozika főzött neki. Hogy ezen a napon kié lesz a legízletesebb, azt majd a zsűri dönti el. Haluskás versekkel, rigmusokkal is készülhetnek a főzőcsapatok és a vendégek egyaránt, de lesz haluskaevő verseny is. Várunk mindenkit 2026-ban is szeptember második szombatján, a 21. Haluskafesztiválon!

Kiemelt ajánlat

2026. szeptemberében sok szeretettel várjuk ismét a haluska-sztrapacska kedvelőket VANYARCRA, immáron a 21. HALUSKAFESZTIVÁLRA. A fesztivál továbbra is a folklór, a kézművesség és természetesen a régióra jellemző étel, a finom haluska / sztrapacska köré szerveződik. Idén készülünk pár meglepetéssel is, reméljük sikerül. Várjuk Önöket sok szeretettel! A krumpli alapú haluska azaz sztrapacska a `tót atyafiak` jellegzetes étele. Úgy tartja a fáma, hogy híres földink Mikszáth Kálmán is szerette, leginkább azt, amit Mauks Ilonkáéknál Csadó néni, akkor még Rozika főzött neki. Hogy ezen a napon kié lesz a legízletesebb, azt majd a zsűri dönti el. Haluskás versekkel, rigmusokkal is készülhetnek a főzőcsapatok és a vendégek egyaránt, de lesz haluskaevő verseny is. Várunk mindenkit 2026-ban is szeptember második szombatján, a 21. Haluskafesztiválon!

Kiemelt ajánlat

Találkozzunk 2026-ban is! 2026. szeptember 26-án szombaton érkezik a XII. Zúzós Zúzapörkölt és Zúza Étel Fesztivál & Őszi Vásár! A fesztivál egyik kiemelt programja a főzőverseny, ahol a résztvevők különféle zúzából készült ételekkel versenyeznek. A legjobbakat díjazzák, és a látogatók megkóstolhatják a finomságokat. A Zúzós Zúzapörkölt és Zúza Étel Fesztivál kiváló lehetőség a hagyományos magyar ételek és a jó hangulat kedvelőinek egyaránt.

Találkozzunk 2026-ban is! 2026. szeptember 26-án szombaton érkezik a XII. Zúzós Zúzapörkölt és Zúza Étel Fesztivál & Őszi Vásár! A fesztivál egyik kiemelt programja a főzőverseny, ahol a résztvevők különféle zúzából készült ételekkel versenyeznek. A legjobbakat díjazzák, és a látogatók megkóstolhatják a finomságokat. A Zúzós Zúzapörkölt és Zúza Étel Fesztivál kiváló lehetőség a hagyományos magyar ételek és a jó hangulat kedvelőinek egyaránt.

Találkozzunk 2026-ban is! 2026. szeptember 26-án szombaton érkezik a XII. Zúzós Zúzapörkölt és Zúza Étel Fesztivál & Őszi Vásár! A fesztivál egyik kiemelt programja a főzőverseny, ahol a résztvevők különféle zúzából készült ételekkel versenyeznek. A legjobbakat díjazzák, és a látogatók megkóstolhatják a finomságokat. A Zúzós Zúzapörkölt és Zúza Étel Fesztivál kiváló lehetőség a hagyományos magyar ételek és a jó hangulat kedvelőinek egyaránt.

2026.10.22. (csütörtök) - 2026.10.25. (vasárnap)

2026. október 22-25. között rendezik meg a Csabai Kolbászfesztivált, már 29. alkalommal. Békéscsabán a négynapos gasztrokaland az ország legfinomabb kolbászaival, kolbászgyúró versennyel, disznótorral, előadásokkal, koncertekkel várja az érdeklődőket. Az ízekben, ételekben és mulatságban gazdag békéscsabai fesztiválon több megmérettetésre is lehet jelentkezni, a versenykiírások a honlapon tekinthetők meg.

Kiemelt ajánlat

2026.10.22. (csütörtök) - 2026.10.25. (vasárnap)

2026. október 22-25. között rendezik meg a Csabai Kolbászfesztivált, már 29. alkalommal. Békéscsabán a négynapos gasztrokaland az ország legfinomabb kolbászaival, kolbászgyúró versennyel, disznótorral, előadásokkal, koncertekkel várja az érdeklődőket. Az ízekben, ételekben és mulatságban gazdag békéscsabai fesztiválon több megmérettetésre is lehet jelentkezni, a versenykiírások a honlapon tekinthetők meg.

Kiemelt ajánlat

2026.10.22. (csütörtök) - 2026.10.25. (vasárnap)

2026. október 22-25. között rendezik meg a Csabai Kolbászfesztivált, már 29. alkalommal. Békéscsabán a négynapos gasztrokaland az ország legfinomabb kolbászaival, kolbászgyúró versennyel, disznótorral, előadásokkal, koncertekkel várja az érdeklődőket. Az ízekben, ételekben és mulatságban gazdag békéscsabai fesztiválon több megmérettetésre is lehet jelentkezni, a versenykiírások a honlapon tekinthetők meg.

Kiemelt ajánlat

érdekelnek a hirdetési lehetőségeink?

Kérlek, küldj e-mailt az info@programturizmus.hu címre!

Legjobb élmények