PROGRAMHELYEK
Szél Fiai Fogadó és Cellárium
Pihenés a szőlődombok és borpincék között. A fogadó, Nyúl Szőlőhegyben, Pannonhalma történelmi borvidékén, Győr, – a vizek városa – közelében található. Lankás domboldalaival a Kisalföld síkságát és a Bakony hegységet köti össze. A tradicionális magyar vendégszeretet, gasztronómia, és borkultúra, valamint ...
Tokaj Classic borászat Mád
Három, a világ sok országában koncertező klasszikus zenész életében 1994 fordulópont volt, mikor is Mádon járva, és kóstolva az “új” aszúkat, úgy döntöttek – Ők is részesei akarnak lenni a tokaji aszú újjáéledésének.
Vinatus Pincészet és Fogadó
A Vinatus Pincészet kiemeli a felső tízezer kiváltságai közül a bor által nyújtott luxust, és minden kedves vendég meghallhatja Dionüszosz szívdobbanását egy palack bor bontásánál!
Váli Borászat
A badacsonyörsi szőlők között található pincészet egy külön világ. Organikusan művelt szőlők, friss alapanyagok a kertből, házi és környékbeli sajtok, sonkák, szalámik várják az ide betérőket. És egy gyönyörű kert, melyben garantáltan otthon érezhetjük magunkat.
Wicker Pince
A Wicker Pince Hajós-Pincefalu egy csendes szegletében megbúvó hangulatos présház, körülötte hatalmas térrel, benne üde borokkal.
vinoWonka Csokoládé és Borbár
Egy hely, ahol a különféle borok és csokik tökéletes párosításával mindenki megtalálja a maga számára legmegfelelőbb ízvilágot.
Bene Pincészet
A borkóstolás alkalmával betekintést nyerhetnek a borászat világába, megmutatjuk a présházat, a borkezelő és palackozó helyiséget. Az 1850-ben épült pincékben tehetnek sétát, igény szerint különböző borkóstoló sorokból választva megízlelhetik borainkat. Áprilistól októberig van lehetőség a pincénkben ...
Királyudvar Szőlőbirtok
A birtok 15 hektáron elismerten bio, biodinamikus műveléssel gazdálkodik, és a szőlőfeldolgozás, borkészítés során is mellőzi a vegyszereket.
N.A.G. Kézműves Szőlőbirtok és Borászat
A szőlő termesztésében alkalmazott legfontosabb alapelvem, hogy nem használok gyomirtó szert. Boraimat saját magam, egyedül készítem. Legfontosabb boraim: chardonnay-k, syrah-k, édes sárga muskotályok. Palackjaimat saját kezűleg sorszámozom.
Szatmári Családi Pincészet Szigliget
Pincészetünkben kizárólag a saját 5h-os termőterületünkről származó, gondosan kezelt, válogatott és szüretelt szőlőinket dolgozzuk fel. Kézműves boraink egyelőre limitált szériában kaphatók, de ennek ellenére máris a Hungaricumok között tartják számon.