Vállalkozásunk kézműves sör előállításával foglalkozik, közel 30 éve. A mikro-sörfőzdetechnológián alapuló serfőzdénk soha nem a mennyiségi, annál inkább a minőségi termelést tartja, célkitűzésként maga előtt. Söreink alapanyagai a fellelhető legjobb minőségű alapanyagforrásból származnak, Németországból, Belgiumból, Amerikából és Szlovéniából.
Vállalkozásunk kézműves sör előállításával foglalkozik, közel 30 éve. A mikro-sörfőzdetechnológián alapuló serfőzdénk soha nem a mennyiségi, annál inkább a minőségi termelést tartja, célkitűzésként maga előtt. Söreink alapanyagai a fellelhető legjobb minőségű alapanyagforrásból származnak, Németországból, Belgiumból, Amerikából és Szlovéniából.
Vállalkozásunk kézműves sör előállításával foglalkozik, közel 30 éve. A mikro-sörfőzdetechnológián alapuló serfőzdénk soha nem a mennyiségi, annál inkább a minőségi termelést tartja, célkitűzésként maga előtt. Söreink alapanyagai a fellelhető legjobb minőségű alapanyagforrásból származnak, Németországból, Belgiumból, Amerikából és Szlovéniából.
A sörforradalomhoz csatlakozva a sörfőzde olyan sörkülönlegességeket készít, amelyekkel a hazai sörgyárak termékei között nem lehet találkozni. Hazánk egyik legnagyobb sörsikere, a Keserű Méz is a Fóti Kézműves Sörfőzdében készül. De nem kevésbé kedvelt termékük a narancsos - mézes gyömbérsör is. Az üzem egy Osterbráu rendszerű sörfőzde, amely 120 nm-en terül el és 1200 liter a napi kapacitása. A folyamatos főzésnek köszönhetően 4-5 féle sört kínálnak állandó jelleggel.
A sörforradalomhoz csatlakozva a sörfőzde olyan sörkülönlegességeket készít, amelyekkel a hazai sörgyárak termékei között nem lehet találkozni. Hazánk egyik legnagyobb sörsikere, a Keserű Méz is a Fóti Kézműves Sörfőzdében készül. De nem kevésbé kedvelt termékük a narancsos - mézes gyömbérsör is. Az üzem egy Osterbráu rendszerű sörfőzde, amely 120 nm-en terül el és 1200 liter a napi kapacitása. A folyamatos főzésnek köszönhetően 4-5 féle sört kínálnak állandó jelleggel.
A sörforradalomhoz csatlakozva a sörfőzde olyan sörkülönlegességeket készít, amelyekkel a hazai sörgyárak termékei között nem lehet találkozni. Hazánk egyik legnagyobb sörsikere, a Keserű Méz is a Fóti Kézműves Sörfőzdében készül. De nem kevésbé kedvelt termékük a narancsos - mézes gyömbérsör is. Az üzem egy Osterbráu rendszerű sörfőzde, amely 120 nm-en terül el és 1200 liter a napi kapacitása. A folyamatos főzésnek köszönhetően 4-5 féle sört kínálnak állandó jelleggel.
Tíz csapról folynak az eddig kevésbé ismert csapolt magyar kisüzemi sörök, emellett több, mint ötvenféle üveges sört felvonultató kínálatunk biztosítja a sokszínűséget. Nálunk első kézből férhettek hozzá a legizgalmasabb, legkülönlegesebb magyar malátafőzetekhez, miközben igyekszünk a régió élvonalát is bemutatni. Gondot fordítunk arra, hogy mindig legyen csapon elérhető árfekvésű, jó ivósör is.
Tíz csapról folynak az eddig kevésbé ismert csapolt magyar kisüzemi sörök, emellett több, mint ötvenféle üveges sört felvonultató kínálatunk biztosítja a sokszínűséget. Nálunk első kézből férhettek hozzá a legizgalmasabb, legkülönlegesebb magyar malátafőzetekhez, miközben igyekszünk a régió élvonalát is bemutatni. Gondot fordítunk arra, hogy mindig legyen csapon elérhető árfekvésű, jó ivósör is.
Tíz csapról folynak az eddig kevésbé ismert csapolt magyar kisüzemi sörök, emellett több, mint ötvenféle üveges sört felvonultató kínálatunk biztosítja a sokszínűséget. Nálunk első kézből férhettek hozzá a legizgalmasabb, legkülönlegesebb magyar malátafőzetekhez, miközben igyekszünk a régió élvonalát is bemutatni. Gondot fordítunk arra, hogy mindig legyen csapon elérhető árfekvésű, jó ivósör is.
A HopTop Sörfőző 2015 őszén alakult, azzal a céllal, hogy kiváló minőségű és változatos ízvilágú kraft söröket készítsen a kézműves sörök egyre növekvő rajongótáborának. A sors úgy alakította, hogy a telephelyünk az egykori Királyi Sörfőzde ipari parkjában üzemel, így a hagyományt egy kicsit vissza tudtuk csempészni erre a területre.
A HopTop Sörfőző 2015 őszén alakult, azzal a céllal, hogy kiváló minőségű és változatos ízvilágú kraft söröket készítsen a kézműves sörök egyre növekvő rajongótáborának. A sors úgy alakította, hogy a telephelyünk az egykori Királyi Sörfőzde ipari parkjában üzemel, így a hagyományt egy kicsit vissza tudtuk csempészni erre a területre.
A HopTop Sörfőző 2015 őszén alakult, azzal a céllal, hogy kiváló minőségű és változatos ízvilágú kraft söröket készítsen a kézműves sörök egyre növekvő rajongótáborának. A sors úgy alakította, hogy a telephelyünk az egykori Királyi Sörfőzde ipari parkjában üzemel, így a hagyományt egy kicsit vissza tudtuk csempészni erre a területre.