
I. Fővárosi Kolbásztöltő Fesztivál 2025. november 22-én a Magyar Vasúttörténeti Parkban. Ez a fesztivál nem csupán egy gasztronómiai program, hanem igazi közösségi élmény, ahol a zene, a finom ízek és a hamisítatlan hazai hangulat találkozik. Töltsetek együtt, kóstoljatok bátran, mulassatok szabadon!
I. Fővárosi Kolbásztöltő Fesztivál 2025. november 22-én a Magyar Vasúttörténeti Parkban. Ez a fesztivál nem csupán egy gasztronómiai program, hanem igazi közösségi élmény, ahol a zene, a finom ízek és a hamisítatlan hazai hangulat találkozik. Töltsetek együtt, kóstoljatok bátran, mulassatok szabadon!

I. Fővárosi Kolbásztöltő Fesztivál 2025. november 22-én a Magyar Vasúttörténeti Parkban. Ez a fesztivál nem csupán egy gasztronómiai program, hanem igazi közösségi élmény, ahol a zene, a finom ízek és a hamisítatlan hazai hangulat találkozik. Töltsetek együtt, kóstoljatok bátran, mulassatok szabadon!

A negyedik Vadkolbász és Borfesztiválon 2025. december 6-án a csapatok a kóstolóponton különböző fajta vadhúsokból készítik a kolbászokat sütve, főzve, grillezve vagy kemencében. A rendezvény célja, hogy a nagyközönség is megkóstolhassa eme páratlan ízvilággal rendelkező, különleges élvezeti értékkel bíró, vadhúsokból készített ételkülönlegességeket. A finom falatok mellé, kiváló borok kóstolására is lehetőség lesz. Nemesnádudvari borászok mellett idén is lesznek vendégborászok, akik más tájegységek borait hozzák el, ami még fokozza az ízek, élvezetek mámorát.
A negyedik Vadkolbász és Borfesztiválon 2025. december 6-án a csapatok a kóstolóponton különböző fajta vadhúsokból készítik a kolbászokat sütve, főzve, grillezve vagy kemencében. A rendezvény célja, hogy a nagyközönség is megkóstolhassa eme páratlan ízvilággal rendelkező, különleges élvezeti értékkel bíró, vadhúsokból készített ételkülönlegességeket. A finom falatok mellé, kiváló borok kóstolására is lehetőség lesz. Nemesnádudvari borászok mellett idén is lesznek vendégborászok, akik más tájegységek borait hozzák el, ami még fokozza az ízek, élvezetek mámorát.

A negyedik Vadkolbász és Borfesztiválon 2025. december 6-án a csapatok a kóstolóponton különböző fajta vadhúsokból készítik a kolbászokat sütve, főzve, grillezve vagy kemencében. A rendezvény célja, hogy a nagyközönség is megkóstolhassa eme páratlan ízvilággal rendelkező, különleges élvezeti értékkel bíró, vadhúsokból készített ételkülönlegességeket. A finom falatok mellé, kiváló borok kóstolására is lehetőség lesz. Nemesnádudvari borászok mellett idén is lesznek vendégborászok, akik más tájegységek borait hozzák el, ami még fokozza az ízek, élvezetek mámorát.