Ne hagyd ki az ősz legőrültebb futóversenyét, ahol a frissítőpontokon szuper borok, pazar fogások és minikoncertek várnak! A pálya varázslatos, a helyezés másodlagos, az élmény frenetikus, a vicces jelmez welcome! Indulj életed versenyén, ahol bárki lehet első, de fix, hogy a futás lesz az utolsó! Öltözz vicces jelmezbe, kóstolj mennyei falatokat és kiváló borokat a frissítőpontokon és élvezd az ősz legőrültebb hedonista futamát október 3-án és 4-én Mádon!
Ne hagyd ki az ősz legőrültebb futóversenyét, ahol a frissítőpontokon szuper borok, pazar fogások és minikoncertek várnak! A pálya varázslatos, a helyezés másodlagos, az élmény frenetikus, a vicces jelmez welcome! Indulj életed versenyén, ahol bárki lehet első, de fix, hogy a futás lesz az utolsó! Öltözz vicces jelmezbe, kóstolj mennyei falatokat és kiváló borokat a frissítőpontokon és élvezd az ősz legőrültebb hedonista futamát október 3-án és 4-én Mádon!
Ne hagyd ki az ősz legőrültebb futóversenyét, ahol a frissítőpontokon szuper borok, pazar fogások és minikoncertek várnak! A pálya varázslatos, a helyezés másodlagos, az élmény frenetikus, a vicces jelmez welcome! Indulj életed versenyén, ahol bárki lehet első, de fix, hogy a futás lesz az utolsó! Öltözz vicces jelmezbe, kóstolj mennyei falatokat és kiváló borokat a frissítőpontokon és élvezd az ősz legőrültebb hedonista futamát október 3-án és 4-én Mádon!
A szezon során a csárda étlapját a jobbnál jobb húsételek uralják, azonban ezen a hétvégén teret engedünk az errefelé `tájidegennek` számító halas ételeknek, hiszen ezek is magyaros konyha részét képezik. Várunk minden kedves `halrajongót` a Karikás Csárdában bajai halászlével pontyból és harcsából is, valamint olyan különlegességekkel, mint például a Kárpáti-módon elkészített fogasfilé, a paprikás lisztben forgatott pontypatkó, vagy tejszínes-lazacos tagliatelle. A megszokott minőség garantált!
A szezon során a csárda étlapját a jobbnál jobb húsételek uralják, azonban ezen a hétvégén teret engedünk az errefelé `tájidegennek` számító halas ételeknek, hiszen ezek is magyaros konyha részét képezik. Várunk minden kedves `halrajongót` a Karikás Csárdában bajai halászlével pontyból és harcsából is, valamint olyan különlegességekkel, mint például a Kárpáti-módon elkészített fogasfilé, a paprikás lisztben forgatott pontypatkó, vagy tejszínes-lazacos tagliatelle. A megszokott minőség garantált!
A szezon során a csárda étlapját a jobbnál jobb húsételek uralják, azonban ezen a hétvégén teret engedünk az errefelé `tájidegennek` számító halas ételeknek, hiszen ezek is magyaros konyha részét képezik. Várunk minden kedves `halrajongót` a Karikás Csárdában bajai halászlével pontyból és harcsából is, valamint olyan különlegességekkel, mint például a Kárpáti-módon elkészített fogasfilé, a paprikás lisztben forgatott pontypatkó, vagy tejszínes-lazacos tagliatelle. A megszokott minőség garantált!