1896-ban alapított, saját szőlészettel és pincészettel rendelkező, tradicionális sváb vendéglő. Egyedi receptek alapján, csak természetes alapanyagokkal készült kézműves ételek, ahol fontos a hagyományokhoz való ragaszkodás. A vendéglátás és a borászat a családi hagyománynak is köszönhetően évtizedekre visszanyúlóan szoros egységet alkot.
1896-ban alapított, saját szőlészettel és pincészettel rendelkező, tradicionális sváb vendéglő. Egyedi receptek alapján, csak természetes alapanyagokkal készült kézműves ételek, ahol fontos a hagyományokhoz való ragaszkodás. A vendéglátás és a borászat a családi hagyománynak is köszönhetően évtizedekre visszanyúlóan szoros egységet alkot.
1896-ban alapított, saját szőlészettel és pincészettel rendelkező, tradicionális sváb vendéglő. Egyedi receptek alapján, csak természetes alapanyagokkal készült kézműves ételek, ahol fontos a hagyományokhoz való ragaszkodás. A vendéglátás és a borászat a családi hagyománynak is köszönhetően évtizedekre visszanyúlóan szoros egységet alkot.
A Solier Cafe étterem Gödöllő belvárosában íz-élmények kavalkádjával várja minden kedves idelátogató Vendégét. Egyedülálló, igényes kreációk mellett az étterem Chef-je az ízek harmóniáját kínálja azok számára, akik ellátogatnak Gödöllőre, és egy családi ebéd, üzleti vacsora óráira éttermünket választják helyszínül. Cukrászdánk nagyszüleink receptjei alapján készített hagyományos házi süteményeket, könnyű, gyümölcsös, magas nemes anyag tartalommal rendelkező korszerű édességeket, diabetikus süteményeket, fagylaltokat, fagylaltkelyheket és desszert különlegességeket kínál.
A Solier Cafe étterem Gödöllő belvárosában íz-élmények kavalkádjával várja minden kedves idelátogató Vendégét. Egyedülálló, igényes kreációk mellett az étterem Chef-je az ízek harmóniáját kínálja azok számára, akik ellátogatnak Gödöllőre, és egy családi ebéd, üzleti vacsora óráira éttermünket választják helyszínül. Cukrászdánk nagyszüleink receptjei alapján készített hagyományos házi süteményeket, könnyű, gyümölcsös, magas nemes anyag tartalommal rendelkező korszerű édességeket, diabetikus süteményeket, fagylaltokat, fagylaltkelyheket és desszert különlegességeket kínál.
A Solier Cafe étterem Gödöllő belvárosában íz-élmények kavalkádjával várja minden kedves idelátogató Vendégét. Egyedülálló, igényes kreációk mellett az étterem Chef-je az ízek harmóniáját kínálja azok számára, akik ellátogatnak Gödöllőre, és egy családi ebéd, üzleti vacsora óráira éttermünket választják helyszínül. Cukrászdánk nagyszüleink receptjei alapján készített hagyományos házi süteményeket, könnyű, gyümölcsös, magas nemes anyag tartalommal rendelkező korszerű édességeket, diabetikus süteményeket, fagylaltokat, fagylaltkelyheket és desszert különlegességeket kínál.
Célunk, a hagyományos és sváb ételek mellett új ételek, italok és tálalási módok bevezetése. Az ételek hazai alapanyagokból, hagyományos eljárással készülnek. A csárda jellemző ételspecialitásai a sváb csirkeleves kaláccsal, sváb pecsenye, sváb libamáj és a desszertek közül a túrós smarni szilvaöntettel és a mákos lütyü. Szombatonként élőzenével, nyári időszakban kerthelyiség várja a vendégeket.
Célunk, a hagyományos és sváb ételek mellett új ételek, italok és tálalási módok bevezetése. Az ételek hazai alapanyagokból, hagyományos eljárással készülnek. A csárda jellemző ételspecialitásai a sváb csirkeleves kaláccsal, sváb pecsenye, sváb libamáj és a desszertek közül a túrós smarni szilvaöntettel és a mákos lütyü. Szombatonként élőzenével, nyári időszakban kerthelyiség várja a vendégeket.
Célunk, a hagyományos és sváb ételek mellett új ételek, italok és tálalási módok bevezetése. Az ételek hazai alapanyagokból, hagyományos eljárással készülnek. A csárda jellemző ételspecialitásai a sváb csirkeleves kaláccsal, sváb pecsenye, sváb libamáj és a desszertek közül a túrós smarni szilvaöntettel és a mákos lütyü. Szombatonként élőzenével, nyári időszakban kerthelyiség várja a vendégeket.
A Stand25 Szulló Szabina & Széll Tamás lehető legkomolyabban vett örömkonyhája a város budai oldalán, sétatávolságra a Lánchídtól és a Váralagúttól. A Stand25 alig egy évvel a nyitása után Bib Gourmand minősítést szerzett. A bisztró filozófiája az alapanyag tiszteletére épül: itt minden összetevőből akkor lesz étel, amikor a legszebb arcát mutatja.
A Stand25 Szulló Szabina & Széll Tamás lehető legkomolyabban vett örömkonyhája a város budai oldalán, sétatávolságra a Lánchídtól és a Váralagúttól. A Stand25 alig egy évvel a nyitása után Bib Gourmand minősítést szerzett. A bisztró filozófiája az alapanyag tiszteletére épül: itt minden összetevőből akkor lesz étel, amikor a legszebb arcát mutatja.
A Stand25 Szulló Szabina & Széll Tamás lehető legkomolyabban vett örömkonyhája a város budai oldalán, sétatávolságra a Lánchídtól és a Váralagúttól. A Stand25 alig egy évvel a nyitása után Bib Gourmand minősítést szerzett. A bisztró filozófiája az alapanyag tiszteletére épül: itt minden összetevőből akkor lesz étel, amikor a legszebb arcát mutatja.
Éttermünkben igyekszünk kielégíteni a különböző ételintoleranciával rendelkező vendégünket, hiszen a legtöbb ételünk glutén- és laktózmentes, valamint paleo, vegetáriánus és vegán étrendet követők is fogyaszthatják. Étlapunkon szerepet kapnak a házias, nagymama főztjére emlékeztető ízek, de emellett ínycsiklandó, reform ételekkel is kísérletezünk.
Éttermünkben igyekszünk kielégíteni a különböző ételintoleranciával rendelkező vendégünket, hiszen a legtöbb ételünk glutén- és laktózmentes, valamint paleo, vegetáriánus és vegán étrendet követők is fogyaszthatják. Étlapunkon szerepet kapnak a házias, nagymama főztjére emlékeztető ízek, de emellett ínycsiklandó, reform ételekkel is kísérletezünk.
Éttermünkben igyekszünk kielégíteni a különböző ételintoleranciával rendelkező vendégünket, hiszen a legtöbb ételünk glutén- és laktózmentes, valamint paleo, vegetáriánus és vegán étrendet követők is fogyaszthatják. Étlapunkon szerepet kapnak a házias, nagymama főztjére emlékeztető ízek, de emellett ínycsiklandó, reform ételekkel is kísérletezünk.